מתכוננים לפסח ב-
אנשים

מתכוננים לפסח ב-../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר סילביה גרון, אורתודונטית מובילה יו"ר אגודת האורתודונטים הישראלית תתארח בפורום הורים למתבגרים בין 20.00-22.00 ותשיב לשאלות של הורים לילדים הזקוקים לטיפול אורתודונטי, וגם לציבור המבוגרים המבקשים לעבור טיפול כזה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=94&msgid=114780608
טורניר LIVE 2 BE FRAGER של פורום משחקי רשת - גוף ראשון מגיע לשלב הגמר! הזוכים בטורניר יזכו בפרסים בחסות PC GAME קניון הגיימיג הטוב בישראל! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1857&msgid=114782350
מתכוננים לפסח העלו לפורום מתכונים מתכון כשר לפסח ותוכלו לזכות בספר בישול "חגים": http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=114779249
רוצים את האלבום החדש והכפול של גליקריה? השתתפו בפעילות שמתקיימת בפורום מוזיקה יוונית ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=581&msgid=114767292
פורום פופ ישראלי מחלק לכם את הסינגל החדש של עופר ניסים. רוצים לזכות? השתתפו בפעילות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1768&msgid=114768757
אקים ישראל יוצאת במבצע אביבי במיוחד לכבוד חג האביב הגדות לפסח ואגרות ברכה מעוטרות ביצירות אמנות פרי יצירתם של אנשים עם פיגור שכלי – אתם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1604&msgid=114668542
התינוק לא ישן? בתוכנית "עניין משפחתי" תענה מחר בשידור חי שירה קראוטהמר, יועצת שינה ואחות מוסמכת, לשאלות הורים על שינה של תינוקות: http://www.tapuz.co.il/birth/article.asp?CatID=4&ArticleID=1784&SubCatID=7

NoNo xD

New member
../images/Emo207.gif איך זה בתור מאומצים ../images/Emo42.gif../images/Emo56.gif ?

אני אוהבת את התמנון אבל אני רוצה אפשרויות לשידרוג XDDDDDD אז או ה
או ה
שהוא חמוד גם [= מה אתן אומרות ?

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif אני בעד התמנון..חח עד ששכנעתי אותך אז

עכשיו את משנה ??
< הוא חמוווווד.. אבל אם את מתעקשת אז המוצץ...

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifגמאני בעד להשאיר את התמנון, הוא ממש

ממש חמודי.. כבר אמרתי לך את זה

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifmcfly to the woods!../images/Emo36.gif

אל תשאלו אותי, לוידעת מה זה אומר. מקפליי פרסמו באתר הרשמי שלהם את ההודעה הבאה,אני רק מעדכנת
: McFly will be playing an East Anglian date this summer. They are the final act to announce their participation in the Forestry Commission’s 2008 forest tour. McFly will be performing at: High Lodge, Thetford Forest, Nr Brandon, Suffolk on Friday 11 July Tickets £26 (subject to booking fee) available from 9am Friday 11th April from: Ticket Hotline 01842 814612 or buy online at: www.forestry.gov.uk/music The Forestry Commission is committed to taking woodlands to new audiences, and making them relevant to people in new ways. The forest tour is self-sustaining, paying for itself, and providing valuable revenue to plough back into the woodland in a variety of environmental and social projects. אני הבנתי מזה שהם מנגנים ביער(?!).טוב זה עדכון קצרצר
האם מישהי רוצה לתרגם\ להסביר
אה, הם גם פרסמו את זה בבלוג במייספייס. אם זה חשוב. אבל זה בערך אותו דבר ואת הבלוג הם נראה לי מישהו אחר כתב כי כתוב "THEY WILL BE PLAYING ואין שם שןמדבר אישי.

rox love BSM

New member
זה הופעות קיץ

וזה באזורים שיש בהם יערות נראה לי וגם לתרום לחוגים של סביבה ואקולוגיה

גרבע

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo105.gifXDנאממ שאלון שמצאתי../images/Emo70.gifאידיוט XD

הנה
אוקי יש שם את הריבועים האלה.צריך לסמן אותם אם קרה לך את המשפט.אם יש לך יותר מ-20 סימונים אתה אידיוט XD יש לי 23 XDD ומתחת לזה יש את כמה אחוזים או משהו מראים ששוה לך לחיות..יצאו לי 51% ^^ תעשו XD זה מצחיק XD http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=444319&blogcode=8524789

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאויי אני מכירה את זה..זה נחמדיק../images/Emo9.gif

יצא לי 18 פעם קודמת

גרבע

New member
הנה שלי ../images/Emo105.gif

מסטיק נפל מהפה שלך כדיברת. אהא מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. אהא.אבל זה לא נחשב
נפלתי מהסקייטבורד של אחותי XD רצת לתוך דלת זכוכית. לא קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. לא חשבת על משהו מצחיק והתחלת לצחוק. ברור נכנסת בתוך עץ\שיח\עמוד. בטיול לפחות 4 פעמים חשבת שזה אפשרי ללקק את המרפק. אהא ניסית ללקק את המרפק. אהא לא ידעת ש"אני פורים" ו"השפן הקטן" הם בעלי אותה מנגינה. אהא ניסית לשיר אותם אחרי השאלה הקודמת. אהא אכלת משהו שלא נועד לאכילה. פלסטלינה נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. לא נחנקת מהיריקה של עצמך. לא XD ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. לא לא ראית את מטריקס. אהא XD הקלדת רק עם 2 אצבעות. אהא תפסת בטעות מישהו על חם. לא ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. לא תפסת את עצמך מזיל ריר. לא נרדמת בשיעור. אהא ^^ את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר. אהא זרקת על מישהו אוכל כי הוא עיצבן אותך. אהא..זרקתי על ילנה צ'יטוס לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. אולי XD התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. אהא רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. רק חן
XD הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. לאא אתה משתמש באצבעות לחישובית מתמטיים פשוטים. אהא אכלת חרק. לא אתה עושה את השאלון כשיש לך משהו הרבה יותר חשוב לעשות. אהא [22 תרגילים בחשבון] שמת בגד כלשהו הפוך ולא שמת לב לזה עד שמישהו אמר לך\ עד שהורדת אותו. לא חיכית מלא זמן למשהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. אהא העברת הודעות שרשרת כי פחדת שמה שרשום שם יקרה לך. אהא[כיתה ג',כיתה ג'] שברת הרבה דברים. אהא חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. לא אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. אהא נפלת אי פעם מהכיסא שלך. אהא כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה שלך. אהא המילה "אממ ..." היא בשימוש רב אצלך. וגם נאממ XD הפגנת חוזר טאקט מושלם כשאמרת למישהו שהוא מכוער\שמן\וכו'. לאא..אבל אני מפגינה חוסר טאקט דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. לא XD תומר כן
XDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo124.gif../images/Emo206.gif../images/Emo59.gifפיק חדש../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif../images/Emo6.gif

המממממממ כן DD: אז לפני כמה זמן כתבתי פיק [וואנשוט] שקראתי לו The Way You Make Me Feel אחרי חרישות רבות על השיר XD וכבר מלא זמן רציתי לפרסם אותו אבל משומה הייתי עצלנית מידי בשביל לעשות את זה
אבל הנה עכשיו אני מפרסמת
אוה כן השם שונה ל
Hungry For You
הנה הפרטים [נוגס וטל הולכות להיות כלכך גאות בי
] כדי שתבינו מה הולך
שיפ: דני/רייצ'ל. ידועים גם בתור רייני הנצחיים!
ז'אנר: רומאנס, הומור, פלאף-> RPF.
דירוג: PG-15. נו מה אני יעשה הייתי במצב רוח XD
הצהרה:מקפליי לא שייכים לי. דני לא שייך לי! לצערי הרב.... אבל! רייצ'ל היא שלי ורק שלי! מי שגונב... שיהיה מוכן לשאת בתוצאות
הערה: Sometimes it's hard to keep your hands to yourself.
תיאור קצר: 1) ישנם תיאורי קדם סקס גרפי! XDDDDD אני יודעת שזה מוזר! אבל שומדבר מלוכלך באמת
2)
הפיק כולו כתוב באנגלית
אז כן הוא כתוב באנגלית ^^ פשוט אני לא כותבת בעברית... אז הפרסום הוא לקוראות האנגלית שבינינו
למרות שגם מי שלא כלכך טובה באנגלית.. השפה לא קשה פה באמת! מקסימום תמיד יש את מורפיקס
זהו ניראלי........ תגידו לי מה אתן חושבות! זה באמת חשוב לי!
למרות שהקובץ מצורף הנה קישור להורדה--> http://www.sendspace.com/file/iw021v

kelly7i

New member
גם לי היתה תקופה של השיר הזה!../images/Emo71.gif

כמה שלא שמעתי מקפליי הרבה בזמן האחרון, פשוט השם של השיר.. הוא.. טוב כזה=] והרשי לי להתפעל: כתבת פיק!@#@!#\;~1111!!
זה אמר שנטשת סופית את הישן?XD חח ושוב פעם, כרגיל, רייצ'ל מככבת פהXDD ~סקרנית לראות מה יצא
~

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחחחחח D:

כן לצערי נטשתי את When You're Gone =\ מה אני יעשה אינלי יותר השראה לכל הפיקים שכתבתי
אבל הוא לא היחידי! כתבתי עוד כמה סטנאלונים פשוט רק אותו התחשק לי לפרסם
אה הא. רייצ' כפרעלייה
לא יכולה לחשוב על מישי אחרת
מקווה שתאהבי קלסוש

rox love BSM

New member
יש מצב שאת שמה אותו לקריאה

לא בקובץ וורד כי המחשב שלי לא קורא אותו כאילו כתבן או משהו?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

מקווה שעכשיו זה יעבוד לך D: מקסימום אני אשלח לך במסנ או משו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif'סה מזל שאני יודעת אנגלית טוב../images/Emo3.gif

לי אישית זה קשה לכתוב רק באנגלית למרות שאני יכולה אבל אני לא טובה בגרמר
"Do you um… wanna go upstairs?" Danny asked, a small smile plastered over his face. כן אני רוצהההה XDDDDDDDD איך הייתי רוצה לשמוע כזה משפט מפיו... סקסי
"Oh, how about never o'clock or… I don't know, a quarter after I'll stab out my eyes, either one suits me perfectly XDDDDDDDDDDDDD
"it's not like I have any choice." זה כאילו היא אומרת לו "טוב נו אני פשוט אשכב שם כמו איזה גופה ותעשה בי את זממך.." XDDDDD אומג איזה תיאוריםםםםםםםם אעאעאעאע XD חם לי
Rachel rolled on top of him, her legs apart אומג, אני כל כך רואה את זה [כאני] אעאע
זו התנוחה הכי נוח שיש!! XD איזה מצחיק הקטע עם הארי שהוא נכנס
"I am… finished." חשבתי שהיא אמרה.. XD את התרגום של זה בעברית
חחחחחחחחחחחחחחח awwwwwwwww זה ממש חמוד! עמוס בתיאורים וסצינות נשיקות ממיסות
משום מה יש לי חיבה לריצ'ייל עוד מהפיק הראשון ששלחת לי
אבל.. היא מתחילה לעצבן.. XDDD
כתוב מעולה מאמי! איזה כיף שאפשר לכתוב באנגליתתת!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאוווו מיקוקיידה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

דבר ראשון----- XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דבר שני----- תודה רבה! שברתי תראש על הסצינות האלה חחח "זה כאילו היא אומרת לו "טוב נו אני פשוט אשכב שם כמו איזה גופה ותעשה בי את זממך.." XDDDDD " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ס'סתומיישן
וכן, אני יודעת מה התרגום של זה בעברית
חה! היא מתחילה לעצבן אותך? DDDD: הווו מיקיייייייייייייייייייייייייייייייייייי................. למישי יש מפלצת ירוקה על הגב שקוראים לה קנאה הא?
שמחה שאהבת
תודהדהדהדה

למעלה