מתכוננים לפסח ב-
אנשים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח כן כי זה היה המתנה בטיסה

מקנדה בחזרה לארץ.
אז היינו צריכות להיות שם 8 שעות והיה לנו 5 שעות להסתובב ועוד 3 בשד"ת [זה הקיצור של שדה תעופה?
] זה MP4 עלה לי 160₪ מאופיס דיפו. סתם חארטה >< חחחח |פדופיל| עשינו דברים ובזה זה נגמר. קצת מבאס חחחח [לא לפה..]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחח

זה כ"כ מעצבן!! את לא מבינה XDD אח"כ אין לי איך לשמוע בדרך לביצפר ובהליכות אבל זה פסדר, 4 בטריות 3 שקל.. זיל הזול XD פעם אחת קניתי סטקה
היו לי איזה 20 בטריות XDDD [בגלל שהנטענות החראות האלה התקלקלו
]

rox love BSM

New member
אני יודעת זה ממש מעצבן

אבל אני קונה את בטריות היקרות אז נשא לי ליותר זמן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתקראו נשמותתתתתת D: ../images/Emo6.gif

שעת התחלה: 21:27
שם:מיכל,מיקי,מיקע,מוקע
סביבת מגורים: צפון
מצב משפחתי: רווקה?
סטרייט\גיי\בי? סטרייטית
אוהב שוקולד? ברור D:
אוהב תותים?לא
אוהב לאכול? כן
אוהב לשתות? לא
מה המיץ האהוב עליך? ענבים D:
אוהב עוף? אהאאאאא
החלום שלך פעם היה רצון לעוף? יאו כ"כ
מה אתה חושב על אנשים טיפשים אלא אם כן אתה חלק מהם? אני חלק מהם
מאמין באלוהים? אממ כן אני חושבת..כן
מה הדבר הכי מטורף שעשית איי פעם? אמממממ חזרתי הביתה בשעה 8 ועשיתי שטויות על הכביש עם חברות כמו לנסות להידרס וכאלה
נראה לי הייתי על משהו ולא ידעתי
אם לא עשית צניחה חופשית, תרצה לעשות את זה אי פעם? מאוד ארצה
מאמין באליל בובספוג? לאאאאאא די איתו כבר מעצבן כזה XDD
יש לך יס או הוט? יס
-קטע שאלון ליס-
רואה\ראית הישרדות?רואה ברור
נכון ארס הוא חתיך עולם? מי? דן? כן XD
נכון שיססטאר זה ערוץ מגניב?יאו לגמרי!!!
מה אתם חושבים על התכנית קרציה?לודעת מפגרת
זה די מוזר שהם צילמו עונה רביעית שהספיקה בדיוק לשבועיים, לא? XDD
מה הדבר האחרון שקנית?אממ עיתון ראש 1 XD
שאכלת?שניצלים
שחיבקת? חברה שלי
ששתית?מים
מתי בפעם האחרונה ישנת? היום בצהריים
אכלת?בצהריים
חיבקת מישהו? בבוקר
נישקת מישהו?
אמרת למישהו "אני אוהב אותך"? לא אמרתי
שיחקת ששבש?------
שיחקת מונופול והיית השחקן נעל? איזה נעל?? XD
אוהב להכנס לפורומים?אהאא
איזה?למקפליי כאילו דה! XD
כמה שעות בממוצע אתה על המחשב בשבוע? ואוו הרבההה
לאיזה אתרים אתה נכנס כל יום? תפוז,מייספייס, שוקס ווואלה
יש לך חברים?חחחחחחח כן
מה אתה עושה בהפסקות? יושבת ומדברת עם חברות או מעתיקה שיעורי בית
כמה קיבלת במבחן האחרון?55?
ולפניו? 30:-S
ובזה שלפניו? 81
האם אי פעם התנשקת? כן
עם מי? חבר שלי
האם אי פעם עשית משהו לא אפלטוני עם מישהו מהמין שלך? לא
האם אי פעם חשבת שאתה הולך למות?כן
חשבת פעם על להתאבד?אהא
איזו דרך נראית לך הכי קלה? לחתוך ורידים או לתלות ת'צמי, בעצם לבלוע כדורים... ומלא
יש לך משהו נגד אפרת בוימלד? כן~!
מה אתה עושה לפני שאתה הולך לישון? שומעת מוזיקה
מה אתה עושה ברגע הראשון שאתה קם? אוספת ת'שיער
מה השיר הראשון ששמעת היום?Jesse McCartney - Don't You
והאחרון? סינס של ג'סטין טימרלייק וסנופ דוג
יש לך אייפוד? לא
מה הוא השיר האהוב עליך? כרגע Blurry של שלולית של בוץ
יצא לך אי פעם להכנס לבית דרך החלון?חחחח לא
מה צבע הקיר בחדר שלך? לבן D:
יש לך פוסטרים בחדר? אהא
אתה יודע איך קוראים לילד של האלפקה? לא
אתה אוהב את העיר שלך? כןןן
למה?כי היא קטנה וחמודה ונעים בה
מה תרצה לעשות כשהיה גדול? רופאה XD סתם לא.. אממ לודעת אני ספונטנית XDDD
מה תרצה ללמוד כשתהיה גדול? עיצוב פנים
במה תרצה לעבוד כשתהיה גדול? לא יודעת!!!!!!
מי החבר הכי מצחיק שלך? טללל
והכי טוב שלך?טללללל
והכי קרוב?טלללל
וזה שיודע עליך הכל?טלללל ובררר
זה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? בר!
והכי פחות זמן? שני
זה שתמיד כייף להיות לידו?טל ושני
זה שהייתם חברים שלו פעם?רוני וזוהר
וזה שתמיד אפשר לסמוך עליו? טל
חשבת אי פעם לשכב עם יואב? בטח
אז מי ניצח בגמר של כוכב נולד 4? סבתא שלי
משעמם לכם?נורא
איזה שיר אתה שומעים בזה הרגע? Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down
אתם מאמינים באלילים? כל כך XD
וסוגדים לתמונות? לא
אתה אוהב אבטיח? אהאאא
ולימון? נופ
ואבוקדו? נופ
ומנגו? נופ
מה אתה חושב על פסיכאטרים ופסיכולוגים? תמצאו חיים
ועל יונקי דבש? בע
ועל ציפורים שמוצצות צוף? בע
היית רוצה להיות ציפור? אהא
ופרפר? אהא
ועוף? לאאאא <

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהמשך ביצ'יססססס../images/Emo27.gif../images/Emo70.gif

המשךךךךךךךךךךךךךךך
ופרה? אני כבר פרה
מה האוכל הכי שנוא עליך? דגים
והכי אהוב? עוף ושניצל ואורז...פיצה!
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 12 וחצי שנים? אממ בתקווה נשואה פלוס ילד XD
יש לך מחשב נייד או נייח? נייח
מה הרגשות שלך באלו הרגעים? מאוכזבת
איזה מסטיק אתה הכי אוהב? לא אוהבת
5 דברים שאתה נוגע בהם עכשיו? מקלדת כיסא, עכבר,אוזניות ועגילים
חיה אהובה?דולפין, אריה,כלב
חיה שנואה? לודעת צבוע
אתם מאוהבים? בערך
במי?מישהו משכבת י' XD
אהבה נכזבת או שיש מצב? נכזבת
הייתם פעם בלונדון? לאאאאאא
ובארצות הברית? לא
ובניו יורק? לא!!!!
ובראש פינה? לא
איזה עלובה אני
קיצור, בכמה ובאילו מדינות הייתם? פולין XDDDDDDD
מה השיעור האהוב עליכם?היסטוריה ואנגלית
מי היא המורה האהובה עליכם? המורה להיסטוריה כפרעליו
מי יושב לידכם בכיתה? גילי הילדה החרשנית של הכיתה ומכה סדרתית.
אוהבים את הכיתה שלכם? אהא
איזה כיתה אתה? י"ב 7 אימפריהההה
מחנכת טובה או סתם מג'נונה שבאה רק כי לא בא להיות מובטלת? מפגרת שכזאת, לא סובלת 'תה
מה אתם חושבים על בית ספר? חרא
הכנתם כבר שיעורים?לא
מעתיקים מחר
לומדים ביום שישי? אהא
מאמינים ברוחות? אהא
עשיתם פעם סיאנס? כן
אם כן, את מי העלתם? אממ ג'ון לנון... נראה לי שזה היה הוא שבא וכיבה את כל הנרות
מאמינים בכשפים ובבובות וודו? אהא.. בכשפים אולי חחח וודו לא
לאן תגיעו - לגן עדן או לגיהנום? גן עדן, מה, לא נראית? XD
אתם עצבניים או רגועים? רגועים
כחול או ירוק? כחול
צהוב או סגול? סגול
מלי לוי או נינט טייב? מלי לוי
אביב גפן או עברי לידר? עברי
שי גבסו או הראל סקעת? הראל
חנה לסלאו או ריבקה מיכאלי? ---
מיה דגן או מאיה רוטמן?--
רפאל או ג'קו?---
שירי מימון או רוני סופרסטאר? שירי
פנקייק או עוגה?עוגה
שוקולד לבן מריר או רגיל? לבן רגיל
כ"כ או אמריקן איידול? אמריקןןןןןןן דייויד ארצ'ולטה
ג'ייסון קסטרו
הש"ש או האלופה? ש"ש
מתוק או מלוח? מתוק
חריף או חמוץ?-----
אוהבים דוריטוס? לא
ים או בריכה? בריכה
אוהבים שוקו? אהא
מזרח או מערב? מערב
מאמינים בשמש? אע?
ובירח? אע?
משועממים?כן!
טוב, נגמר! פוו
שעת סיום:21:43

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Signs עם ג'סטיןןןן ../images/Emo99.gif

הייתה לי תקופת התמכרות מטורפת עם השיר הזה
חח Blurry נהיה מבוקש
יואו שכחתי מבליעת כדורים להתאבדות, זה הכי נפוץ חחחח לחתוך ורידים כואב, צריך לעשות באמבטיה מתחת למים ככה זה פחות שורף. תראי ת'סרט The Rules of Attraction (=חוקי המשיכה) עם ג'יימס ואן דר ביק [זה שהיה בדוסון קריק] ויש שם הרבה לימוד בנושא חח BTW קבלתי עכשיו את הצו גיוס ה-4 שלי כבר XDD לא נמאס להם לשלוח? ><

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני חושבת שהתחלתי

לראות את הסרט הזה XD צו גיוס 4?? XD למה? למתי? בלרי מדהים אז כיאלו דה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח כן וכולם לאותו תאריך! XDD

ה-9 לפברואר 2009 ^^ מתי לך בנתיים? הסרט אומנם די דבילי אבל בחלקו אמיתי, ראיתי אותו לפחות 3 פעמים >< תצפי, תצפי

just orr

New member
עונה טרלהלה

שעת התחלה: 11:08 PM שם: אור גיל: 15 [עוד מעט 16 ^^] סביבת מגורים: מרכז >< מצב משפחתי: נשואה + 23. סטרייט\גיי\בי? סטרייט[ית?] אוהב שוקולד? כן
אוהב תותים? כןןןןןןן
אוהב לאכול? תלוי מה. ומתי. אוהב לשתות? כנ"ל [?] XD מה המיץ האהוב עליך? שומדבר D: אוהב עוף? כן החלום שלך פעם היה רצון לעוף? לא ממש.. כן אני רוצה לעוף, אבל זה לא משו שאני יכולה להגשים
מה אתה חושב על אנשים טיפשים אלא אם כן אתה חלק מהם? שהם טיפשים. וכן, אני חלק מהם. מאמין באלוהים? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית איי פעם? לא עשיתי דברים מטורפים ממש >< אם לא עשית צניחה חופשית, תרצה לעשות את זה אי פעם? לא יודעת מאמין באליל בובספוג? לא >< יש לך יס או הוט? יס יס יס! -קטע שאלון ליס- רואה\ראית הישרדות? איזה עונה? נכון ארס הוא חתיך עולם? את העונה הזאת לא ראיתי >< נכון שיססטאר זה ערוץ מגניב? כל כך [עכשיו יש 3 כאלה. איזה שאלון ישן XD] מה אתם חושבים על התכנית קרציה? שהיא דפוקה. זה די מוזר שהם צילמו עונה רביעית שהספיקה בדיוק לשבועיים, לא? לא ראיתי את הכל XD -קטע שאלון להוט- אני אענה בכל זאת DDD: רואה האלופה? זה נראה לי ערסי. נכון רני ממש מעצבן כשהוא עיוור? .......... נכון שלסיגי יש אף יפה? לא ממש O_O נכון שיהודה לוי הוא מכוער אש? לא מכוער, אבל אני לא מתה עליו. נכון שנינט ויהודה הרבה יותר מתאימים מרנינט? ממ, לרגע זה כן >< מה הדבר האחרון שקנית? את ה- DVD של גרייטסט היטס DDDDDD: שאכלת? פיצה שחיבקת? אמא שלי ששתית? מים מתי בפעם האחרונה ישנת? לפני 6 שעות בערך אכלת? לפני שעתיים חיבקת מישהו? לפני כמה שעות. נישקת מישהו? אתמול, אבא שלי. הוא עזר לי עם המחשב! D: אמרת למישהו "אני אוהב אותך"? אמא שלי, אתמול. שיחקת ששבש? לא יודעת לשחק XD שיחקת מונופול והיית השחקן נעל? כן, אני ממש זוכרת. אוהב להכנס לפורומים? כשמשעמם איזה? זה, סקינס... זהו בערך XD כמה שעות בממוצע אתה על המחשב בשבוע? לא ספרתי לאיזה אתרים אתה נכנס כל יום? לאדעת כל מיני יש לך חברים? כן מה אתה עושה בהפסקות? מדברת איתם XD כמה קיבלת במבחן האחרון? מה היה המבחן האחרון שקיבלנו? הממממממממ....... לשון נראלי. אז 94 ולפניו? תנו לי לבדוק. *בודקת* 90 ובזה שלפניו? 82 האם אי פעם התנשקת? לא עם מי? -- האם אי פעם היה לך חברה? כמעט. האם אי פעם עשית משהו לא אפלטוני עם מישהו מהמין שלך? לא האם אי פעם חשבת שאתה הולך למות? מהלחץ? יש מצב. [לא ברצינות XD] חשבת פעם על להתאבד? המון. [לא ברצינות XD] איזו דרך נראית לך הכי קלה? לקפוץ מהחלון. אני מזמינה את כל מי שרוצה להצטרף אלי D: יש לך משהו נגד אפרת בוימלד? שנים לא שמעתי עליה. מה אתה עושה לפני שאתה הולך לישון? הולכת לשירותים XD מה אתה עושה ברגע הראשון שאתה קם? לוקחת פורמולה -______________________- מה השיר הראשון ששמעת היום? 5CIHH והאחרון? משו של פאניק[!] יש לך אייפוד? כן
מה הוא השיר האהוב עליך? יש יותר מדי
יצא לך אי פעם להכנס לבית דרך החלון? לא, אי אפשר מה צבע הקיר בחדר שלך? לבן. ליתר דיוק, שמנת. יש לך פוסטרים בחדר? לא אתה יודע איך קוראים לילד של האלפקה? אלפקון? אתה אוהב את העיר שלך? מושב! למה? כי זה מושב! D: מה תרצה לעשות כשהיה גדול? טייס. סתם תמיד כולם אומרים את זה XD לא יודעת. מה תרצה ללמוד כשתהיה גדול? שאלה טובה במה תרצה לעבוד כשתהיה גדול? כנ"ל [זה לא עמו "לעשות"? ><] מי החבר הכי מצחיק שלך? אורטל ודרור
זה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דרור ^^ והכי פחות זמן? הממ.. אורטל? נראה לי. זה שהייתם חברים שלו פעם? בר. וזה שתמיד אפשר לסמוך עליו? אורטל/דרור ^^ חשבת אי פעם לשכב עם יואב? ברור. כל יום. איזה יואב? אז מי ניצח בגמר של כוכב נולד 4? אמממממממ שאלה טובה משעמם לכם? רואים, לא? איזה שיר אתה שומעים בזה הרגע? אני לא שומעת מוזיקה. אני מחכה שסקינס ייטען כבר. [עודמעט! עודמעט!] אתם מאמינים באלילים? לא וסוגדים לתמונות? תלוי של מי *__* [סתם, לא.] אתה אוהב אבטיח? כן D: ולימון? בתוך סלט. ואבוקדו? כן ומנגו? לא מה אתה חושב על פסיכאטרים ופסיכולוגים? שהם מסכנים שהם היו צריכים ללמוד פסיכו'/סוציו'. ועל יונקי דבש? ש"צרעה זה סוז של זבוב". סתם, מה הקשר?
ועל ציפורים שמוצצות צוף? שייהנו היית רוצה להיות ציפור? כן *_* ופרפר? כן. ועוף? ציפור, נו. ופרה? לא ממש XD מה האוכל הכי שנוא עליך? חציל >< והכי אהוב? פיצה/פסטה
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 12 וחצי שנים? די עם השאלות על 'עתיד' וכאלה >< יש לך מחשב נייד או נייח? גם וגם DDDDDDDDD: מה הרגשות שלך באלו הרגעים? כעס על הכלבה שלי. היא השתינה בבית. איזה מסטיק אתה הכי אוהב? תותי בר 5 דברים שאתה נוגע בהם עכשיו? מקלדת, עכבר, המשטח של העכבר, חולצה שלי [נו, שרוול ארוך XD], אוזניות... חיה אהובה? כלב חיה שנואה? חרקים למיניהם אתם מאוהבים? לא במי? בפו הדב. NOT. אהבה נכזבת או שיש מצב? אגוזים של קוקוס מהעץ קטפתי טםטםטם הייתם פעם בלונדון? לא )))))))))): ובארצות הברית? כן DDDDDDDDDD: ובניו יורק? כןןןןןןןןן DDDDDDDDDD: ובראש פינה? כן קיצור, בכמה ובאילו מדינות הייתם? ארה"ב, הולנד, צרפת, שוויץ... זהו. מה השיעור האהוב עליכם? אין מי היא המורה האהובה עליכם? אין >< מי יושב לידכם בכיתה? אורטל D: אוהבים את הכיתה שלכם? בערך איזה כיתה אתה? י'3 תמיד בראש! מחנכת טובה או סתם מג'נונה שבאה רק כי לא בא להיות מובטלת? אפשרות 2. כל כךךךךךך
מה אתם חושבים על בית ספר? מאעפן הכנתם כבר שיעורים? תלוי במה. לומדים ביום שישי? לא DDDDD: מאמינים ברוחות? הממ... בערך. סיפור ארוך. עשיתם פעם סיאנס? לא אם כן, את מי העלתם? את פו הדב. מאמינים בכשפים ובבובות וודו? לא לאן תגיעו - לגן עדן או לגיהנום? אני מקווה שגן עדן
אתם עצבניים או רגועים? כרגע עצבנית על הכלבה שלי. בד"כ אני יותר רגועה >< כחול או ירוק? כחול צהוב או סגול? סגול מלי לוי או נינט טייב? מלי לוי אביב גפן או עברי לידר? עברי לידר שי גבסו או הראל סקעת? אפחד חנה לסלאו או ריבקה מיכאלי? חנה לסלאו מיה דגן או מאיה רוטמן? מי זאת מאיה רוטמן? ^^" רפאל או ג'קו? איכ. אפחד. שירי מימון או רוני סופרסטאר? אפחת. פנקייק או עוגה? שאלה טובה. ממממממממממ עוגה. שוקולד לבן מריר או רגיל? לבן כ"כ או אמריקן איידול? אפחד הש"ש או האלופה? השיר שלנו לא משו >< מתוק או מלוח? מתוק חריף או חמוץ? מממ... חמוץ. אוהבים דוריטוס? כה ים או בריכה? תלוי במצברוח אוהבים שוקו? כן מזרח או מערב? מערב מאמינים בשמש? לא. אין דבר כזה שמש. הכל אשליות. אתם סתם מדמיינים$#%^&* ובירח? כן, שם פו הדב גר. משועממים? לא שאלתם את זה כבר?
טוב, נגמר!
שעת סיום: 11:52 [+הפסקה של ספונג'ה בסלון מהפיפי של הכלבה שלי+להוציא אותה לטיול ><] בעח

למעלה