../images/Emo205.gifשלי../images/Emo9.gif
כי ממש משעמם
שעת התחלה:9:56 שם:גילי גיל:14.8 סביבת מגורים:תל אביב והסביבה מצב משפחתי:בת יחידה, כלב סטרייט\גיי\בי?סטרייט אוהב שוקולד?
אוהב תותים?
אוהב לאכול?
אוהב לשתות?
מה המיץ האהוב עליך?תות בננה מהסנטר
אוהב עוף?
החלום שלך פעם היה רצון לעוף?
אבל למה לא לעוף, בעצם.. מה אתה חושב על אנשים טיפשים אלא אם כן אתה חלק מהם?ש..הם טיפשים
מאמין באלוהים?
מה הדבר הכי מטורף שעשית איי פעם?גרגרגר..סנפלינג בגשם
אם לא עשית צניחה חופשית, תרצה לעשות את זה אי פעם?
מאמין באליל בובספוג?סוגדת לו יש לך יס או הוט?הוט
-קטע שאלון ליס- רואה\ראית הישרדות? נכון ארס הוא חתיך עולם? נכון שיססטאר זה ערוץ מגניב? מה אתם חושבים על התכנית קרציה? זה די מוזר שהם צילמו עונה רביעית שהספיקה בדיוק לשבועיים, לא? -קטע שאלון להוט- רואה האלופה?
נכון רני ממש מעצבן כשהוא עיוור?אולי נכון שלסיגי יש אף יפה?
נכון שיהודה לוי הוא מכוער אש?
XD נכון שנינט ויהודה הרבה יותר מתאימים מרנינט?NO COMENT
סתם לוידעת לא אכפת לי - מה הדבר האחרון שקנית?קולה שאכלת?פוקאצ'ה שחיבקת?אמא ששתית?מים מתי בפעם האחרונה ישנת?לפני 3 שעות בערך..שעתיםם.. אכלת?לפני שעה בערך חיבקת מישהו?כנ"ל נישקת מישהו?אמממ..מזמן חח אמרת למישהו "אני אוהב אותך"?מאז גיל 3 לא, זה היה לאבא שלי כנראה XD שיחקת ששבש?כיתה ה'
למדנו במשחקי חשיבה
שיחקת מונופול והיית השחקן נעל?
אני הכלב|גאה| אוהב להכנס לפורומים?
איזה?מקפליי כמה שעות בממוצע אתה על המחשב בשבוע?הרבהה.. לאיזה אתרים אתה נכנס כל יום?אממ מיי ספייס ופורום בעיקר יש לך חברים?לאאאא..(
..) מה אתה עושה בהפסקות?יושבת בכיתה עם חברים וצוחקים כמה קיבלת במבחן האחרון?אמאמ....היסטוריה נגיד שזה היה
84\86 ולפניו?לא זוכרת ובזה שלפניו?גם לא האם אי פעם התנשקת?
נקודה רגישה.. עם מי?עם היד שלי..NOT! האם אי פעם היה לך חברה?חבר
אמאמ לא
האם אי פעם עשית משהו לא אפלטוני עם מישהו מהמין שלך?הא
האם אי פעם חשבת שאתה הולך למות?
חשבת פעם על להתאבד?
איזו דרך נראית לך הכי קלה?אמאמ..דרך הישר
יש לך משהו נגד אפרת בוימלד?
מה אתה עושה לפני שאתה הולך לישון?מתקלחת
מה אתה עושה ברגע הראשון שאתה קם?חוזרת לישון
מה השיר הראשון ששמעת היום?אמ..שיר כזה ברדיו.. והאחרון?השיר הזה שהיה ברדיו יש לך אייפוד?
MP4 מה הוא השיר האהוב עליך?יש הרבה יצא לך אי פעם להכנס לבית דרך החלון?
אבל במלון כזה לא פה מה צבע הקיר בחדר שלך?לבן עם קשקושים יש לך פוסטרים בחדר?
אתה יודע איך קוראים לילד של האלפקה?גר אלפקות
אתה אוהב את העיר שלך?
למה?כי היא מאגניבה
מה תרצה לעשות כשהיה גדול?צלמת מה תרצה ללמוד כשתהיה גדול?צילום במה תרצה לעבוד כשתהיה גדול?צילום מי החבר הכי מצחיק שלך?יש המון..כולן והכי טוב שלך?כננ"ל והכי קרוב?כנ"ל וזה שיודע עליך הכל?אמאמ כל החברות הכי טובות שלי חח זה שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אמ רוב החברות הכי טובות שלי והכי פחות זמן?אמאמ..נועה
זה שתמיד כייף להיות לידו?נוווו כולם
זה שהייתם חברים שלו פעם?דניאל(לא דניאלו, אחר) וזה שתמיד אפשר לסמוך עליו?יש הרבה חשבת אי פעם לשכב עם יואב?לא הוא גבוהה ומגעיל
אז מי ניצח בגמר של כוכב נולד 4? ג'קו
משעמם לכם?כן שיר אתה שומעים בזה הרגע?מנגינת השיפוצים מהבניין הסמוך אתם מאמינים באלילים?לא.. וסוגדים לתמונות?של מקפליי! אתה אוהב אבטיח?
ולימון?
ואבוקדו?
ומנגו?רק מיץ.. מה אתה חושב על פסיכאטרים ופסיכולוגים?פסיכולוגיה זה מעניין אבל הם לא עוזרים ועל יונקי דבש?אין לי דעה. ועל ציפורים שמוצצות צוף?סדיסטיות
היית רוצה להיות ציפור?
ופרפר?
ועוף?
ופרה?
הן חמודות מה האוכל הכי שנוא עליך?ריבה והכי אהוב?סלט
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 12 וחצי שנים?צלמת
יש לך מחשב נייד או נייח?נייד מה הרגשות שלך באלו הרגעים?כעס, יאוש, תחת. איזה מסטיק אתה הכי אוהב?..
ממ..נגיד ש..איך קוראיםלו נו
לא זוכרת..אז האבטי הזה עם הדברים בפנים 5 דברים שאתה נוגע בהם עכשיו?שולחן, מחשב\ סווטשרט שיער שקופץ ומקלדת חיה אהובה?סוס, כלב ים, לוטרה, נוטריה חיה שנואה?תולעים ורכיכות אתם מאוהבים?
במי?-- אהבה נכזבת או שיש מצב?-- הייתם פעם בלונדון?
ובארצות הברית?
ובניו יורק?
ובראש פינה?
קיצור, בכמה ובאילו מדינות הייתם?יוון(רודוס),טורקיה(פעמיים)אנגליה, צרפת, ארה"ב(ניו יורק + פלורידה)אממ..הולנד,שוויץ, סיני, נראה לי נשזהו.. מה השיעור האהוב עליכם?תקשורת מי היא המורה האהובה עליכם?חח דליה, רותם, ורד, שרון(בן) מי יושב לידכם בכיתה?בות אוהבים את הכיתה שלכם?תלוי מי איזה כיתה אתה?ט' מחנכת טובה או סתם מג'נונה שבאה רק כי לא בא להיות מובטלת?עכשיו היא מג'נונה אבל באה מרצון מה אתם חושבים על בית ספר?כ-ל-א. הכנתם כבר שיעורים?
לומדים ביום שישי?
מאמינים ברוחות?אין דעה. עשיתם פעם סיאנס?
אם כן, את מי העלתם?-- מאמינים בכשפים ובבובות וודו?
לאן תגיעו - לגן עדן או לגיהנום?
אתם עצבניים או רגועים?מדוכדכים כחול או ירוק?כחול צהוב או סגול?סגול מלי לוי או נינט טייב?מלי לוי יותר יפה XD אביב גפן או עברי לידר?גם וגם שי גבסו או הראל סקעת?לוידעת הם אותה רמה, לא שומעת אבל חנה לסלאו או ריבקה מיכאלי??|| מיה דגן או מאיה רוטמן?-- רפאל או ג'קו?-- שירי מימון או רוני סופרסטאר?-- פנקייק או עוגה?עוגה שוקולד לבן מריר או רגיל?רגיל כ"כ או אמריקן איידול?הא
הש"ש או האלופה?השיר שלנו אבל אף אחד מהם מתוק או מלוח?תלוי מתי חריף או חמוץ?חמוץ
אוהבים דוריטוס?
ים או בריכה?שניהם אוהבים שוקו?