../images/Emo15.gifשעמום .
שעת התחלה: 13:17 שם: יעל או בשני האמצעי- פלפלת גיל: 13 וחצי עוד 16 יום D: סביבת מגורים: קופסת קרטון מצב משפחתי: XD סטרייט\גיי\בי? סטריייייייייייט אוהב שוקולד? איך לא?
אוהב תותים? יאפ אוהב לאכול? יותר מדי אוהב לשתות? איזה שאלה מטומטמתXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מה המיץ האהוב עליך? תפו תפו תפו תפוזינה להלה אוהב עוף? נוופ החלום שלך פעם היה רצון לעוף? באתי לומר אולי בחלומותXDDDDDD מה אתה חושב על אנשים טיפשים אלא אם כן אתה חלק מהם? שהם טיפשים
מאמין באלוהים? יאפ מה הדבר הכי מטורף שעשית איי פעם? לא ודעת, אני לא עושה דברים מטורפים אם לא עשית צניחה חופשית, תרצה לעשות את זה אי פעם? כן
כ"כ ! מאמין באליל בובספוג? אלפחורס! יש לך יס או הוט? הוטטט -קטע שאלון ליס- רואה\ראית הישרדות? נכון ארס הוא חתיך עולם? נכון שיססטאר זה ערוץ מגניב? מה אתם חושבים על התכנית קרציה? זה די מוזר שהם צילמו עונה רביעית שהספיקה בדיוק לשבועיים, לא? -קטע שאלון להוט- רואה האלופה? יאפ נכון רני ממש מעצבן כשהוא עיוור? רני תמיד מעצבן כי זה מייקל לואיס ומייקל לואיס אידוט מטומטם ומפגר וכל השאר:] נכון שלסיגי יש אף יפה? משהוXDD נכון שיהודה לוי הוא מכוער אש? כן, יש לי ת'טלופן שלו והוא עשה בממתינה שיר של נינטXDDDDDDDDDDDDDD נכון שנינט ויהודה הרבה יותר מתאימים מרנינט? אלפחורס
- מה הדבר האחרון שקנית? גלידה
שאכלת? עוגה
שחיבקת? קרן ששתית? מים מתי בפעם האחרונה ישנת? אתמול בלילה ? אכלת? לפני חצי שעה :] חיבקת מישהו? לפני שעה וחצי בערך נישקת מישהו? אתמול :\ אמרת למישהו "אני אוהב אותך"? אתמול, לאחותי
שיחקת ששבש? חחחח פני איזה 3 ימים אני מתה על המשחק הזהXDDDDDDDDDDDDDD שיחקת מונופול והיית השחקן נעל? כן XD אוהב להכנס לפורומים? יאפ איזה? מקפליי וח'6 XDDDDDDDDDDDDDDDD כמה שעות בממוצע אתה על המחשב בשבוע? יותר מדי :\ לאיזה אתרים אתה נכנס כל יום? וואלה פומקפליי וכל זה :| יש לך חברים? לא [סתם סתם יש לי אני לא כזאת בודדה] מה אתה עושה בהפסקות? או לבד או עם חברות או מקללת ילדים חנונים מהכיתה כמה קיבלת במבחן האחרון? 80
ולפניו? 84
ובזה שלפניו? איבדתי אתכם :| האם אי פעם התנשקת? נשיקה קטנטנה כזאת לא צרפתיתי או ארוכה או משהו כזה עם מי? חבר חננה שהיה לי האם אי פעם היה לך חברה? !? האם אי פעם עשית משהו לא אפלטוני עם מישהו מהמין שלך? לא, אבל אני הולכת לעשות את זה עם דני|גבות| סתם סתם הוא גברסקסי
האם אי פעם חשבת שאתה הולך למות? כן חשבת פעם על להתאבד? לא ממש איזו דרך נראית לך הכי קלה? להסתכל על הגבות של צ'ארלי. יש לך משהו נגד אפרת בוימלד? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מה אתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מטעינה ת'פלאפון מה אתה עושה ברגע הראשון שאתה קם? אממ לא יודעת, מסתובבת בבית XD מה השיר הראשון ששמעת היום? נטינג והאחרון? נטינג XD יש לך אייפוד?
מה הוא השיר האהוב עליך? לתקופה האחרונה- איי וונה הולד יו
יצא לך אי פעם להכנס לבית דרך החלון? כן XD מה צבע הקיר בחדר שלך? סגלגל שכזה יש לך פוסטרים בחדר? יאפ אתה יודע איך קוראים לילד של האלפקה? בטח, שושן אתה אוהב את העיר שלך? קצת למה? היא נחמדה שקטה שכזאת מה תרצה לעשות כשהיה גדול? לא יודעת :\ מה תרצה ללמוד כשתהיה גדול? לא יודעת :\ במה תרצה לעבוד כשתהיה גדול? לא יודעת !!!!!!!!!!!!!@ סעמק איתכם. מי החבר הכי מצחיק שלך? ותרו, אין. זתומרת הלוואי היה לי אבל אפחד לא מעוניין בתפקיד הזה. והכי טוב שלך? ותרו, אין. זתומרת הלוואי היה לי אבל אפחד לא מעוניין בתפקיד הזה. והכי קרוב? ותרו, אין. זתומרת הלוואי היה לי אבל אפחד לא מעוניין בתפקיד הזה. וזה שיודע עליך הכל? ראה הודעה קודמת זה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אין ממש, כל החברות מהיסודי ומהגן נטשו אותי בחטיבה. והכי פחות זמן? לא יודעת :\ זה שתמיד כייף להיות לידו? טוב טוב אני מדלגת על השאלות האלה:] זה שהייתם חברים שלו פעם? וזה שתמיד אפשר לסמוך עליו? חשבת אי פעם לשכב עם יואב? XDD זה כמו הבלוג הזה מישראXDD אז מי ניצח בגמר של כוכב נולד 4? ג'קו לא ? משעמם לכם? יאפ איזה שיר אתה שומעים בזה הרגע? וואן אימ גון של סימפל פלאן אתם מאמינים באלילים? לא וסוגדים לתמונות? כן אתה אוהב אבטיח? כן ולימון? מאדדדדדדדדדדדד ואבוקדו? לא !!!!!11 ומנגו? לא !!!!!!!!! מה אתה חושב על פסיכאטרים ופסיכולוגים? מגניב D: ועל יונקי דבש? XDDD ועל ציפורים שמוצצות צוף? XDDDD היית רוצה להיות ציפור? כן ופרפר? לא ועוף? לא ופרה? לא מה האוכל הכי שנוא עליך? קציצות. והכי אהוב? פיצה אלפחורס:] איפה אתה רואה את עצמך בעוד 12 וחצי שנים? מתחנת עם דני
יש לך מחשב נייד או נייח? מה זה נייח?
מה הרגשות שלך באלו הרגעים? שנאה איזה מסטיק אתה הכי אוהב? שטונאת מסטיקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 דברים שאתה נוגע בהם עכשיו? האות א' ו' ה' ב' מ' במקלדתXD חיה אהובה? דולפין חיה שנואה? שרקן אתם מאוהבים? כן במי? דני ונורי אהבה נכזבת או שיש מצב? נכזבת נכזבת הייתם פעם בלונדון? לצערי לא ובארצות הברית? לא ובניו יורק? לא ובראש פינה? כן XD קיצור, בכמה ובאילו מדינות הייתם?3 הולנד צרפת וישראל D: מה השיעור האהוב עליכם? הבעה מי היא המורה האהובה עליכם? אסתי מי יושב לידכם בכיתה? סתיו אוהבים את הכיתה שלכם? לא איזה כיתה אתה? ח' מחנכת טובה או סתם מג'נונה שבאה רק כי לא בא להיות מובטלת? מג'וננה שאוהבת אוןתנו ועושה דברים על הכתפייםXD מה אתם חושבים על בית ספר? וואן ביג שיט. הכנתם כבר שיעורים? לאXD לומדים ביום שישי? כן מאמינים ברוחות? לא עשיתם פעם סיאנס? לא אם כן, את מי העלתם?
מאמינים בכשפים ובבובות וודו? לא לאן תגיעו - לגן עדן או לגיהנום? ה' יחליט:] אתם עצבניים או רגועים? עצבנית רוב הזמן. כחול או ירוק? כחול צהוב או סגול? סגול מלי לוי או נינט טייב? נינט אביב גפן או עברי לידר? עברי שי גבסו או הראל סקעת? הראל חנה לסלאו או ריבקה מיכאלי? אפחתXD מיה דגן או מאיה רוטמן? מיה דגן רפאל או ג'קו? אפחד שירי מימון או רוני סופרסטאר? שירי פנקייק או עוגה? עוגהP: שוקולד לבן מריר או רגיל? לבן
כ"כ או אמריקן איידול?מה זה כ"כ? הש"ש או האלופה? אלופה מתוק או מלוח? מתוק חריף או חמוץ? חמוץ אוהבים דוריטוס? לא ים או בריכה? בריכה אוהבים שוקו? כן מזרח או מערב? דרוםXD מאמינים בשמש? ? ובירח? ? משועממים? יאפ טוב, נגמר! שעת סיום: 13:17 בדיוק 20 דקותXD
שעת התחלה: 13:17 שם: יעל או בשני האמצעי- פלפלת גיל: 13 וחצי עוד 16 יום D: סביבת מגורים: קופסת קרטון מצב משפחתי: XD סטרייט\גיי\בי? סטריייייייייייט אוהב שוקולד? איך לא?