מתנחלים רצחו בן 12!!!

nora האחת

New member
מתנחלים אלו, הממשלה נתנתה להם

לדור שם. הממשלה הקימה את כל ההתנחלויות, ועכשיו הממשלה (הזיפתית) רוצה לקחת את זה מאיתנו, מה זה פה? ירצו ייתנו יירצו יקחו? זו ממשלה זו? אני אומרת לכל אלה שנימצאים שם למעלה בשלטון, לכו ללמוד קצת מוסר, תרבות, והערכה, ותורה. בלי זה אין להם סיכוי להבין עד כמה הכאב עצום אצל המתנחלים. ליבי איתם.

BrightDarkness

New member
מה קשור יהודי או לא יהודי!!!

כולם בני אדם!!! וזה שאיזה חרדי אחד מחליט לדקור אדם שמתגאה במיניות שלו ושלם איתה... אז הוא לא פחות רע מערבי שדקר יהודי על חילוקי דעותQ...

hadasii

New member
קשור מאוד

דבר ראשון,אם כבר מדברים על דברים לא קשורים אז - אף אחד כאן בפורום לא מדבר על הומואים! יש לך פורום אחר בשביל זה. (ואגב אני לא מסכימה עם הבן אדם שדקר את ההומו ההוא..) דבר שני, אולי אצלך אין הבדל אצלי יש. כל יהודי זה כמו אח שלי. ערבי לא!!!

זה מה שגם אמרו על מצרים וירדן

לא עושים שלום עם מי שרצחו לנו חיילים. ולא עושים שלום עם מי שמנסים לרצוח. והיום אלפי ישראלים יהודים נוסעים לפטרה ולקהיר. ולפרימידות. צריך לוותר ולומר שבסוף יהיו פה 2 מדינות כפי שסוכם ב 47

hadasii

New member
כן.. כי המצריים והירדנים ממש

"אוהבים" אותנו........ אהמ מנהרות להעברת נשק אהמ דרך אגב, אם כבר מדברים על זה, שילכו למצריים וירדן!!!!!!!! מה הם מתקרצצים לארץ שלנו??????!!!!! סתם.. שונאים אותנו.. באמת מעניין אותם אדמות.. מעניין אותם דם יהודי.. כאלו חסר להם מדינות ערב.. גוש קטיף שלנווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!! אנחנו בנינו ושתלנו!!! הפרחנו את השממה!!! שלנו!!!

BrightDarkness

New member
דיי כבר עם הכללות המטופשטות

האלו!!! מספיק את לא מבינה...יש עוד הרבה ערבים תמימים שעברו גם אלימות מצד הצבא שלנו שרוצים שלום! והנה את עוד אחת ישראלית שמבטלת את האפשרות הזאת בעייניך... תלמדי להבדיל...תלמדו כולכם להבדיל...בין טרורסטים לבין תושבים ערבים פשוטים..

hadasii

New member
חח כפרה על התמימות שלהם.........

תעשה לי טובה..... הצבא שלנו פוגע בטרוריסטים, לא בערבים "פשוטים" (איך שאתה רוצה להגדיר אותם....) אנחנו אף פעם לא עשינו פיגועי ירי על מכוניות של ערבים פשוטים!!!!! ולא על אוטובוס עם ילדים ערבים!!!!!!! אם אי פעם ערבים פשוטים נפגעו זה רק בגלל החברים הטרוריסטים שלהם! מה לעשות.. במלחמה כמו במלחמה נפגעים לפעמים גם חפים מפשע.. אבל אנחנו אף פעם לא הרגנו במכוון!!! (וזה יותר ממה שאני יכולה להגיד על הערבים!) גוש קטיף חלק מארצנו הקטנטונת (שבעזרת ה' לא תקטן עוד יותר עקב מסירת שטחים אמןןןןן!!!!)

sknr 1

New member
אתה צודק ב 100%

שלום עים ערבים, זה כמו לאמר - אני יתפס את כול המדרגות של אזריאלי, יגיע לגג והקפוץ מימנו, ואנחת בשלום על הרגליים בקרקע, ללא פגע !! מה הסיכוי שזה יקרה ?? 0% !!!!!!!!!!!!!

e 3 l D i

New member
מה עדיף?

הגישה שלך? הגישה שאומרת שכל מתאבד שהוכיח שהוא מוכן לפוצץ את עצמו וגם למכור את אמא שלו תמורת כמה יהודים הרוגים הוא נשמה טובה? מתי תפקחו את העיניים ותראו את אלפי המחבלים שהצליחו לפגע או שברוך ה' נתפסו לפני הביצוע? מתי תראו את אלפי המשפחות שתמכו ועודדו את בניהם לרצוח במחיר התאבדות? את המורים ששולחים ילדים בני 15 לרצח המוני ומבטיחים לו 72 בתולות? את עשרות ערוצי הטלויזיה שמשדרים שירי הסתה מיליטנטיים 24 שעות ביממה? האם צריך יותר כדי לחשוד בכל אחד מהם? האם אני צריך לחכות שהפועל שעובד איתי שנים בחממות, צוחק איתי, ושותה איתי קפה ירצח אותי או את הבן שלי בירי מטווח אפס כדי שאני אפסיק לבטוח בו? עד מתי תמשיכו לטמון את הראש בחול? עד מתי תמשיכו לבטוח ברוצחים במחיר גופות מרוטשות של אנשים שאפילו אמא שלהם כבר לא זיהתה אותם באבו כביר? במחיר תינוקות שנורים מרובי צלפים, או מתרסקים ע"י סלע שנזרק על מכונית נוסעת? האם אתם עיוורים? מתי תפסיקו עם העיוות המוסרי הזה? כאשר מאות אלפי פלשתינאים מכריזים על תשוקתם למחוק את ישראל אתם ממשיכים לטעון ש"אסור להכליל", אבל כבשכתבה שקרית וזדונית מפורסמים דבריו של ערבי שטוען שמתנחלים רצחו את בן דודו אתם קופצים על המציאה ומביעים סלידה מהמתנחלים - "חיות האדם" "צמאי הדם" האלה כאשר לבסוף מתברר - כפי שהיה ברור מההתחלה - שהכל שקר. כאשר אדם שמגורש מביתו על ידי עמו שלו בארצו כותב מספר על היד זו "הסתה" אך כשעם שמכריז כי ירצח אותי רק בשל היותי יהודי נחשד בהמשך הטרור זו "תורת הגזע", ולא מצד הרוצח, אלא מצד הנרצח. האם סבתא שלך פגעה בעם הגרמני? האם סבא רבה שלך התלבש בוקר אחד בחגורת נפץ וצילם את עצמו מנופף בקלץ' וצועק "אלוקים גדול" לפני שהוא ריסק עשרות גרמנים חפים מפשע? האם לא כדאי שתשקול מחדש את ה"חומר למחשבה" הזה?

hadasii

New member
היי תגידי, קראת את החדשות?????

הפלסטיני לא נדקר בידי מתנחלים (וואו כמה מפתיע..) הפלסטינים טענו שנער מהכפר קריות נדקר למוות ע"י תושבי ההתנחלות שילה, אך מאוחר יותר סיפרו על סכסוך חמולות בכפר ומה שיש לי להגיד על הערבים זה שהם: ***** ** ***** ***** ****** ****** **** (צונזר) גם כן התקשורת שלכם.......

hadasii

New member
התקשורת שקופצת קודמת להאשים ולהסית

ממש גועל נפש.....

bnitribe

New member
המשטרה אמרה שלא היה רצח

אם השמטרה הסיקה שלא היה רצח אז כנראה זה לא היה רצח.

Soul Cake Duck

New member
זהירות משמועות

וממידע בלתי מבוסס. כאשר מדובר בשמועה, כל אחד מאמין במה שהוא רוצה להאמין. עם אווירת ההסלמה והשנאה הרוחשת כרגע, יותר מדי אנשים רוצים להאמין ברע ביותר על אחיהם. אל תעודדו זאת.

סתם השמצות!!!

גועל נפש שיהודי כך משמיץ!! זה יותר גרוע מלרצוח!! זה להכתים חברה שלמה - ולכתוב "מתנחלים רצחו..." פשוט בושה למי שכותב את זה!! זה ממש לירות לעצמו ברגליים, כי אנחנו אחים יהודים!!!

BrightDarkness

New member
אני לא אחותך...

ואני לא מרגישה שום קשר אליך...שום קשר דם ושום קשר כלשהו אחר...

למעלה