מתנחלים רצחו בן 12!!!

תדייקו...13!!!!!!!!!!!!!!!! ו....

ולמה מפנים לזה כ"כ הרבה תשומת לב?!?!!?!?!?!?!?!? לפני כמה שבועות...(אם לא שמעתם) ערבים חטפו ורצחו נער יהודי... ולזה לא הייתה התייחסות בכלל מצד התקשורת ובכלל הם כל הזמן עושים לנו כאלו דברים וזה עובר חלק וכרגיל. אני לא מצדיקה את זה אבל....תראו כמה מתייחסים לפגועים הערבים, יותר מהרוגים אצל היהודים

ברור שלא שמעת כי....

התקשורת בכלל לא שמה על זה. אני מחפשת קישור.....אם בכלל איזשהו אתר טרח לפרסם את זה.

טוב...

אני לא בטוחה אם זה מדויק...אבל היה את זה בחדשות... ההורים שלו אמרו שהוא דיבר איתם בטלפון...והם הבינו שמשהו לא בסדר הוא הפסיק לדבר אבל הקו היה פתוח והם שמעו איך ירו בו. אולי זה לא מדויק כי אני לא זוכרת...אם אני אמצא קישור אני אביא

אההה... הם לא חטפו אותו

אני זוכרת את זה- זה היה יום שישי וכמה נערים עמדו בטרמפיאדה (אני לא זוכרת איפה...) ואז ערבים פתחו עליהם באש ממכונית. שני נערים נהרגו.

למי שעדיין לא שם לב

"וייתכן כי מדובר בסכסוך פנימי והדקירה בוצעה ע"י אחד הערבים עצמם. " (מתוך הידיעה) ואם מישהו רק קורא כותרות או לא ממש קורא לעומק, הוא חושב שהמתנחלים עשו את זה. ישר מאשימים אותם...וזה בכלל לא בטוח. הם לא יכלו לכתוב שהוא נרצח ולא ברור עדיין מי רצח אותו?! הם יכלו....

very dark girl

New member
וכמובן...

זה עדיין לא מפריע לרבבות שמלאנים להזרים מכתבים אל מערכות התקשרות ולציין כמובן שהדתיים הצינויים אינם אלא כתם דם על הדגל הישראלי. במשך האלף האחרון נוצרים באירופה נהגו להעליל עלילות דם על יהודים... להמציא שהם הרגו את בניהם ולהעניש אותם בהתאם. מי היה מאמין שיהודים יעלילו עלילות דם על אחיהם. שלא תבינו אותי לא נכון, אני אוהבת אותכם מאוד שמאלנים, מצדי אתם אחים שלי לכל דבר... אפילו אם הייתם שמחים לירות בי בהפגנות... אבל זוהי ללא ספק עלילת דם, לא משנה מאיזה צד בוחנים אותה. יום טוב וחיים מאושרים.

hilasapir

New member
גם אנשים בעד ההתנתקות עושים

שטויות וזה לא מופיע בעיתונים...... כי רוצים להחליש את המתנגדים

מה קרה שלא מגיבים? אחרי ש........

אחרי שהתגלתה האמת שלא המתנחלים רצחו. בן דוד שלו רצח אותו.

למעלה