מתנחלים רצחו בן 12!!!

Allways Smiling

New member
תראו אותכם!

כמו שני ילדים קטנים.. ועוד על מה אתם שונאים אחד את השני?! על דעות מסכנות!?!? לא חבל שגם ככה יש צרות למדינה, אז צריך גם להפליג את המדינה שלנו לשתי מחנות!? ימנים ושמאלנים?! אתם בסדר?? יאלללה מספיק המדינה עכשיו בבלאגן- למה צריך את המלחמת אחים הזאת?? אתם לא מכירים את את השני, למה לשנוא?? בגלל שהוא בעד ואת נגד? פאק! זה ילדותי לאללה.. קצת שכל.. " כל ישראל ערבים זה לזה " וזה לא משנה מה הדעות שלכם. מה הקטע שלכם? לריב על שטויות?? בכלל- אני לא מבינה למה פתחו את הפורום הזה? אין כאן התווכחויות בין אדם לחברו. יש כאן ריבים בין שונאים, שגם ככה אף אחד לא מתכוון להקשיב לשני, אלא לנסות לשכנע שהוא צודק. חבל חבל חבל, זה מה שיש לי להגיד.

BrightDarkness

New member
סליחה...

אני לא מבינה איך הבנת מהשיחה הזאת שאני שונאת אותו? אני סכ"ה אמרתי שאני לא מסכימה איתו... סתם תגובה בוטה לאחרת.. ואני מסכימה איתך לגבי זה שהפורום הזה לא כל כך מועיל הוא רק מדגיש את החילוקי דעות...

The Bugi

New member
זה רק חשד

מאז אוסלו אין לי כל כך אמון בתושבי השטחים...

פורסם עכשיו בתקשורת:

כי הרוצח נמצא... וכי הוא.... ערבי!! אז אתם בטח עצובים... הייתם בטוחים שזה "מתנחלים", ורציתם כל כך להשמיץ ולכתוב, `הנה, כל המתנחלים עם אלימות, רוצחים...` אז לא הלך לכם הפעם!

למי שכתב שהמתנחלים מכפישים את שמנו-

וזה שבכל יום שני וחמישי יש רצח בתוכנו, זה לא מכפיש את העם? למה תמיד להתנפל, להאשים וישר להגיד ש"זה ברור למה זה קרה, תראו איזה חינוך הם מקבלים". אז לפני זה תסתכלו בעיתון ותראו איפה יש יותר מקרי רצח.

מיטלוש8

New member
אנחנו הורגים וקורעים את עצמנו לבד!

אפילו לא צריך את הערבים בשביל זה... איך בכלל אפשר לחשוב שמתנחלים יהרגו ילד בן 12?! דברים כאלה רק מחבלים עושים! רק המחבלים יעמדו בכניסה לקניון, יתפוצצו ויהרגו חפים מפשע. רק מחבל יכול לעמוד בראש בית ולצלוף בתינוקת בת 10 חודשים חפה מפשע.. לאן הגענו?!? מילא שהערבים יכפישו אותנו במעשה שלא ביצענו אבל אנחנו עצמנו?!? קראתם היום עיתון?! תפתחו "מעריב" בעמוד 4. המתנגדים לא כאלו רעים, הם אפילו אולי קצת נחמדים.. תתפלאו.

אין לי היום מעריב

אבא שלי קונה רק בסוף שבוע...
אולי תוכלי בבקשה לשתף אותי ואת כל מי שאין לו במה שכתוב שם?

מיטלוש8

New member
פחות או יותר...

האמת שחיפשתי את זה באינטרנט ולא מצאתי... היו 2 עמודים והכותרת: "פתאום, התחברות". הראו תפילות משותפות, שירה משותפת של המתנחלים "אוהבים את צה"ל" המתנחלים חילקו סוכריות לחיילים ולשוטרים, נתנו להם לשתות, ודיברו איתם המון. לא היו חיכוכים, להיפך. היה כל כך מרגש לקרוא.

t i p o

New member
לא מדובר במתנחלים

והאמת, ממש לא משנה מי רצח, משנה שנרצח ילד. תפסיקו לעשות שימוש פוליטי בילדים, זה לא שונה בכלום ממתנחלת שמחזיקה את התינוק שלה כמגן אנושי.

קראת את כל השרשור?

בסוף זה בכלל לא מתנחלים, אז למה להמשיך להאשים? ותעשה טובה, גם פה נרצחים ילדים וחוצמיזה לדעתי אין הבדל. זה חיי אדם. ולאף אחד אין זכות לקחת חיים. ובקשר אלייך, מיטלוש, זה באמת מחממם את הלב... באמת כתבו את זה במעריב?!

t i p o

New member
קראתי את השרשור

את קראת את ההודעה שלי? עזבי שרשמתי שלא מדובר במתנחלים, מכל שאר ההודעה- איפה את רואה שרשמתי שזה כן מתנחלים?

מיטלוש8

New member
כן, הייתי בהלם!

כל כך לא מתאים ל"מעריב"... פעם ראשונה שכתבו משהו בצורה קצת יותר ריאלית (אני לא אגיד ימנית כי זה עדיין לא היה ימני, אז אם בדר"כ הם כותבים בצורה שמאלנית אז הפעם זה היה ריאלי)

למעלה