מתנחלים

sillnce

New member
אף אחד לא אשם!!!!

תחשבו על זה שהאנשים האלה לא האמינו שהם יגורשו בגלל זה הם לא דאגו לחיות כי הם חשבו שהם ישארו יחד איתם אבל באמצע שמגרשים אותך אתה לא יכול להגיד רגע תן לי אני הולך פה לאשקלון אני כבר חוזר תחשבו שהם האמינו עד הרגע האחרון שהם ישארו ולקחו אותם בכוח ככה שגם אם הם היו רוצים עוד בסוף לדאוג להם הם לא היו יכולים אבל יש מזל שיש אנשים טובים שדואגים לחיות המסכנות האלה ונקווה שימצאו משפחה שלא תעזוב אותם עד היום האחרון שלהם

yellow6

New member
איך את רוצה שהם ייקחו אותם

באוטובוס? ברכב שלהם שאין בו מקום? הלוואי שכלבים היו הבעיות היחידות שלנו אבל לצערנו רובם ימותו ע"י הערבים

בואי נעשה טיפונת סדר

1. נגרפת להכללות. אז היו אנשים שנטשו את בעלי החיים שלהם - אלו לא כולם. אז מה זאת המסקנה "מגיע לכם שפינו אתכם אתם מפלצות וכו'..."?! גם כשנחתו הטילים מעירק וגם כשנחתו הטילים בצפון - אנשים נטשו בעלי חיים. אז גם חשבת שחבל שהטילים לא הרגו את האנשים ה"מרושעים"?! 2. לי יש אח בנצרים. יש לו חיות כתחביב (ארנבים, שרקנים, ציפורים וכדומה) וגם כלב. את הכלובים הוא פינה כבר לפני שבועיים לאחד המושבים - ואת הכלב הוא לוקח איתו, למרות שעדיין אין לו ממש מושג לאן. אז אותו לא צריך לפנות? 3. "את בחיים לא היית עושה דבר כזה" - אז יש אנשים שכל חייהם נהרסו (בית, קהילה, פרנסה, משבר עם ילדים) - מה את יודעת מה היית עושה במקומם? 4. אני אוהבת חיות - אבל בכל זאת כלב הוא חיה ולא בן-אדם וגם חתול לא. גם אני לא הייתי מפקירה בעל חיים - אבל גם לא להגזים. ולא להשוות כלב לאדם! 5. "המתנחלים עסוקים בלשפוך חומצות" - מדובר בקבוצה קטנה ביישוב אחד מכל הרצועה ודווקא ביישוב שאין בו הרבה חיות מחמד ואת שוב מכלילה... 6. ודבר אחרון : כששרת איכות הסביבה היתה שולמית אלוני (ממשלת רבין) חברה שלי, שסבלה ממליוני חתולים תחת הקראוון שלה, פנתה בבקשת עזרה למשרד (שכבר טיפלו בעבר בבעיה כזו ע"י הרחקת החתולים). את יודעת מה ענו לה? "גבירתי, זכותם של החתולים להיות שם. הם גרו שם לפנייך...". בכלל, אנשי השמאל עם הנפש היפה מרחמים ורגישים לסבל של כל העולם (ערבים, רוצחים, מחבלים, חיות וכל השאר) אבל מגלים נפש מכוערת עד מכוערת מאד כשמדובר בבני העם שלהם, ששונים מהם. מעניין למה.

s a r a h13

New member
את דיי סותרת את עצמך

את אומרת: " אסור להיגרר להכללות" ואז: " אנשי השמאל עם הנפש היפה מרחמים ורגישים לסבל של כל העולם (ערבים, רוצחים, מחבלים, חיות וכל השאר) אבל מגלים נפש מכוערת עד מכוערת מאד כשמדובר בבני העם שלהם, ששונים מהם. מעניין למה." ואני מתביישת שאנשים כמו המתנחלים המתפרעים (לא כולם כמובן- לא כולם) הם העם שלי- קראתי בידיעות על אמא אחת שאמרה לתינוקת שלה: "הי נועה(שם בדוי) רואה? הינה המגרש! זוכרת שאמרתי לך שיבואו מגרשים לבית שלנו ויזרקו אותנו מפה? אז הינה- הינה בא המגרש!" זאת התנהגות גועלית ולא אנושית, האמא הזאתי יודעת טוב מאוד שהחייל לא אשם ושהוא ממלא פקודה שלא ניתן לסרב לה ושהוא שם רק כי היא החליטה לעבור על החוק ולגור בהתנחלות. ותגידי לחברה הזאתי שלך- שהיא חוצפנית! מזתומרת?! היא באה לגור בהתנחלות לא משלמת שקל ויש לה עוד טענות?! כמו כל הפלצנים האלו ש:" אוי אוי אוי היונה מפריעה לי, החתולים הורסים לי את הפרחים, הציוץ של הציפורים מפריע לי לישון" אני מאוד שמחה שזאת הייתה התגובה של המשרד- להרעיל חתולים כי לא נוח שהם יושנים מתחת לקראוון אולי הרוח תכניס לתוך הבית חס וחלילה שערה של חתול ואז יקרה אסון לאומי.

hodaya17

New member
לא משלמים שקל ויש להם טענות...

מתוקה, המדינה עודדה אותם להתיישב שם עד לפני כמה שנים....ותאמיני לי שמי שהתיישב שם לא עשה את זה בשביל להרוויח כסף, החיים שם זה לא בדיוק גן עדן, הם עשו את זה כי זה באידיאלים שלהם למרות כל הקושי!

One Echoe

New member
"האידיאלים"

שלהם הרסו לנו ת'מדינה. ממש אידיאלים יש להם..אם היו להם אידיאלים הם היו יוצאים בשקט כשאותה מדינה בדיוק ביקשה מהם להתפנות. אז כשהמדינה מבקשת מהם להכנס להתנחלות הם יודעים יפה מאוד לקבל את ההצעה אבל כשהמדינה אומרת להם לצאת המדינה היא נאצית לא דמוקרטית, דיקטטורית, כל מי שחושב ההיפך מהם הוא בוגד.

hodaya17

New member
אידיאלים שונים משלך אבל עדיין

אלו ערכים שהם מאמינים בהם! כשמדברים על חוסר דמוקרטיה אז לא מתכוונים לזה שהם צריכים להתפנות (או לפחות מה שאני הבנתי ....) מתכוונים לזה שפשוט סותמים להם תפה! השנה נבחנתי באזרחות על דמוקרטיה, ואחד היסודות החשובים ביותר הוא ריסון השלטון ע"י העם :)תקשורת, חופש האסיפה וההתאגדות, חופש הביטוי, חופש ההפגנה), כשאתה רוצה להפגין ולא נותנים לך אישור זוהי חוסר דמוקרטיה! כשראש ממשלה מפטר שרים כי הם לא בדעה שלו זוהי חוסר דמוקרטיה! אמירות כמו "בוגד" "נאצי" וכו' הן באמת חסרות טעם אבל אל תשכח שמי שאומר את זה בד"כ זה הקיצוניים ביותר או נוער, וכמו שאמרתי מקודם תפסיקו להתפס לשוליים, הרי אתה יודע שרוב הציבור הוא לא כזה! ובטח שלא מקימי היישובים! חח אני מוצאת את עצמי מגוננת על המתיישבים וזה מצחיק אותי כי אני אפילו לא תומכת בישיבה בהתנחלויות. מרגיז אותי היחס של אנשים שלא מכירים את האנשים מקרוב, יש המון המון הכללות, וחצי מהן זה פשוט בגלל חוסר ידע. אם הייתם מכירים מקרוב את החבר'ה האלה לא הייתם חושבים ככה.

One Echoe

New member
ואת בטח מכירה אותם מקרוב.

בכל אופן. לא שמעתי על זה שסתמו להם את הפה. אשמח להוכחות. דבר שני, שר שמפטר שרים בממשלה זה לא חוסר סמוקרטיה, זה פוליטיקה חמודה. דבר שלישי, זה לא רק הקיצוניים, הרבה מאוד אנשים מההתנחלויות וגם אנשים שרק מתנגדים לפינוי אומרים על כל מי שחושב ההיפך שהוא לא יהודי, נאצי, בוגד, וכן הלאה וכן הלאה... דבר שלישי, את בוחרת לראות את זה ככה..אין לי כלום נגדם..לפחות לא היה לי עד החודש האחרון. חוסר ידע? איזה ידע יש לך כבר שאין לי בכל הקשור אליהם?

hodaya17

New member
היית פעם בגוש?

דיברת פעם עם מתנחלים? "פוליטקה חמודה" חחח אהבתי!

One Echoe

New member
שמח שאהבת.

את היית בגוש? דיברת פעם עם מתנחלים? -דיברתי עם מתנחלים. בגוש לא הייתי.

hodaya17

New member
הייתי שבת בנצרים

ויש לי אח ואחות מתנחלים, ואבא שמנוי על "הארץ"....מספיק מגוון?

hodaya17

New member
מה שניסיתי להגיד זה שאם

היית מכיר תחבר'ה האלה יותר מקרוב אז לא היית מדבר ככה: " זה לא רק הקיצוניים, הרבה מאוד אנשים מההתנחלויות וגם אנשים שרק מתנגדים לפינוי אומרים על כל מי שחושב ההיפך שהוא לא יהודי, נאצי, בוגד, וכן הלאה וכן הלאה" כי בתכלס רובם באמת אנשים טובים ופשוטים.

One Echoe

New member
נו, מה זה קשור?

אני לא צריך להכיר אותם. אני מדבר איתך על הציבור הימני. רק בפורום פה אני רואה כל יום לפחות 10 הודעות שכותבים בהם ששמאלנים הם לא יהודים. למטה יש הודעה אחת כזאת. -לא אמרתי שהם לא אנשים טובים או פשוטים. די להכניס לי מילים לפה.

hodaya17

New member
נוו כי בדרך כלל מי שנמצא בפורומים

כאלה הוא קצת שרוט... טוב נראה לי שמיציני בכל אופן.... יום טוב=]

למעלה