מתנחלים

הודהה

New member
זה לא קשור לדאגה לחיות מחמד..

זה קשור לזה ששופטים אותם על זה שיש כמה שהשאירו כמה מהחיות מחמד.. ברור שבאזשהי צורה זה יגע בנו.. אבל זה לא אמור להעסיק אותנו עד כדי שנגיד למתנחלים שינטשו אותם!! זה לא נראה קצת מוגזם.. איפה הסבלנות האדירה וההזדהות והסלחנות.. קצת פרופורציות ואם פגעתי בקשר לאטימות אז אני מבקשה סליחה ברור שאין אטימות אבל אני לא כל כך הבנתי את זה..

One Echoe

New member
ביום שמישהו כמוך יפגע בי

מצבי יהיה חמור. בכל אופן, כבר אמרתי את זה, הם יכלו לדאוג לחיות. את התינוק שלך היית שוכחת בבית מחוסר זמן? חודשים מראש היה להם להתכונן. חודשים ואף שנה! ובסוף הם נוטשים את בעלי החיים שלהם. זה לא אנושי. ובאותה נשימה, זה לא נוגד את זה שכואב לי על מה שעשו להם. למרות שבזמן האחרון האמפתיה שלי ירדה כמעט ל-0 בעקבות כל האירועים שהיו.

הודהה

New member
תזכור שמשהו כמוני הוא גם בן אדם

עם רגשות.. תבין שהם לא חשבו שהם מתפנים.. תבין כשאנחנו היינו בצמתים ביום שישי לפני ההתנתקות ולפני יום תשעה באב.. אנשים צעקו לנו"די נגמר נגמר" ואנחנו עונים להם "שום דבר לא נגמר" במין הרגשת נירוונה כזאת שבאמת לא יהיה כי אנשים לא האמינו. אני הייתי בשוק אני עדיין,

One Echoe

New member
תפסיקי לנסות להפוך

אותי לאדם חסר רגשות. אני בדיוק ההיפך מזה. התכוונתי שאני לא נפגע מכל דיון עם בנאדם בעל דיעה שונה ממני. לא אליך ספציפית. אז חבל שלא הפנמתם את זה לפני...ולפחות הייתם עושים את הדברים המינימליים ל " מה יקרה אם באמת נצטרך להתפנות " בכל מקרה, מי שפשוט זנח את בעל החיים שלו, מעבר לזה שאני חושב שזה לא אנושי. אני לא מבין איך אפשר לעשות דבר כזה. יש מצב שהיו שם כמה חיות שפשוט מסתובבות...כי אני לא מבין איך בנאדם יכול להשאיר את בעל החיים שלו..זה כמו בן משפחה..בחיי, אם יש לך כלב או חתול את תביני.

הודהה

New member
זאת לא היתה הכוונה

פשוט לא הבנתי את זה כמו שהצגת.. היתה לי חתולה-ווילו אם זה חשוב לעניין היא היתה חתולת רחוב אהבתי אותה מאד, אני מבינה את הסנטימנטים.. אבל אפילו אם זה קרה.. אני מבינה מאד, כי זה לא מקרה רגיל, זה לא שהם ימותו למוות הם שורדים אני יש לי מתחת לבית 4 כלבים משוטטים בפארק שאנחנו דואגים להם.. ואם זאת הבעיה, אז השאלה היא לא אם המתנחלים היה מגיע להם להזרק או לא כמו ששרה הציגה את זה.? אלא השאלה היא מהי דינו של מי שהשאיר את הכלב\חתול ללא השגחתו, כמו שאמרתי זה לא מקרה רגיל, מוציאים בן אדם מהבית! יותר נכון מגרשים, אתה ראית איך זה התנהל בטלויזיה.. אין נורא מזה. סדרי העדיפויות, הם איך אני עכשיו מנסה למנוע שלא יגרשו אותי מהבית, ולא רק בגלל שזה הבית שלי, אלא גם מבחינה אידיאולוגית, ואני מאמינה שרוב קו המחשבה שלהם זה האידיאולוגיה- כי הם אנשים כלליים. כלב וחתול כמה שהם יקרים..- זה לא שאתה נוטש חבר בשעת צרה חלילה, כי זה עדין לא בן אדם, זה לא שאתה נוטש משהו תחת אש חס וחלילה.. מה שאני אומרת שצריך לקחת בפרופורציות.. וחוץ מזה אני מאמינה, שהם בדרך לקחת את הדברים שלהם אם היו באמת אנשים שהשאירו את החיות מחמד- אז רוב הסיכויים שהם יחפשו אותם, למרות שאין להם לאן לקחת אותם.

One Echoe

New member
אני הבנתי משהו כזה.

שהם השאירו את חיות המחמד שלהם שם. מז"א אין להם לאן לקחת אותם? שיקחו אותם איתם!... בקשר לשאלת ה"גירוש", א' כל ...זה לא גירוש כזה שרירותי כמו שאתם מציגים אותו. דבר שני...אני תומך בהתנתקות. הדרך שבה ההתנתקות נעשתה היא דרך די טובה..אולי היו צריכים לחשוב גם על הבעלי חיים..אני לא הכי מתמצא במה שהיה שם בכל אופן. לי יש פרופורציות..אתם אלה שצריכים פרופורציות..זה שהם עוברים דירה לא אומר שהם צריכים להשאיר את החיות שלהם שם זרוקות.

NAS00

New member
עוד אחת שלא מבינה

אני מאחל לך שמתי שתהיה לך תקופה קשה וכואבת כמו שעכשיו למתיישבים. אנשים יאחלו לך מה שאת מאחלת לתיישבים עכשיו ואז נראה אותך "לא ברברית". מנחמת אותי העובדה שאת ואנשים כמוך(שמאלנים) מיעוט הולך ונעלם במדינה הזאת

שיRאל

New member
אני מקווה מאוד שזה בצחוק כי אם

את רצינית אז אני מצטערת להגיד לך שאת לא נורמאלית! עד כדי כך בלי פרופורציות?? עצוב לנו שיש בתוכנו אנשים כמוך!

channa1

New member
שלום

התלבטתי אם לנסות לענות אבל בגלל שאת נשמעת אחת אם לב אני בכל זאת מנסה. איך זה יכול להיות שכואב לך על חיות יותר מאשר על אנשים? זה מוזר. הרי אם באמת אנושיות ומוסר הם שדוחפים אותך לכתוב אז היית צריכה להצטער גם על מה שקרה לאנשים, בני האדם האלה. יותר מכך. היית שואלת את האנשים עצמם: איך זה שהשארתם בעלי חיים? היית מבררת באמת עם מישהו שאת מכירה, שמכיר את המציאות הזאת של להיות מפונה בעל כורחך, שמכיר את העולם שבו חיים האנשים האלה ואת מה שהם עברו כי הרי את בעצמך אומרת: אני לא הייתי עושה את זה לכלב שלי. את חושבת שאנשים שבוכים עם החיילים יכולים לעשות משהו אכזרי בכוונה? בתקשורת הרבו להתמקד על הבודדים, שלא היו תושבי הגוש, שהתנגדו בכח, אך בודאי שלא שפכו חומצה. הודיעו זאת כבר בחדשות של יום שיש וחבל שאחרי שמשקרים ברדיו לא טורחים לחזור ולומר שזה היה שקר ומודיעים זאת רק פעם אחת כך שהרבה אנשים, כמוך למשל, לא שמעו שאף שוטר לא נפגע משום חומר רעיל או כימי שהוא.זה מידע בדוק מבתי החולים.

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif בוקר טוב לכולם ...

מאוד קשה לי לקרוא את השירשור הזה.. יש לי חתול שקוראים לו דני ,דני נולד ב- 09/09/1999 ואני פשוט מת עליו הוא ממש חלק מהמשפחה וכמובן שכולם אוהבים אותו. אנחנו הרי אנשים בוגרים ויש עלינו אחריות על חיינו ובמיוחד על בעלי החיים המתוקים שאנחנו מחליטים לגדל ,לדוגמא כשאני יוצא למילואים או לטיול אני תמיד דואג שיהיה לדני בייביסיטר שיטפל ויאכיל ויתן את תשומת הלב האנושית המקסימלית. אני ממש בהלם מעניין הזנחת בעלי החיים ממש כאב לב. כל הכבוד לאנשים שעוזרים בפינוי בעלי החיים העזובים. דרור ב
נל 'ה.

hornyman73

New member
אטימות לב

חבל שהמתנחלים לא השכילו להושיט יד לערבים בזמן שגרו שם...אולי הם היו נשארים שם ולא היו מפנים אותם. אבל הם היו תקועים לאוכלוסיה כמו עצם בגרון. אם הם היו בונים בית חולים ועוזרים גם לערבים. אם היו נותנים להם את עודפי המזון שהיו זורקים לפח כל יום. אם לא היו מלגלגים על הערבים. אם לא היו מתבדלים מהם ומתנשאים מעליהם. אולי הם היו עדיין בהתנחלויותיהם... אך האמת היא, שלמען ההתנחלויות, כרתו לערבים עצי זית בני אלפי שנים. למען ההתנחלויות הרסו בתים של ערבים. כיוונו תותחים לבתיהם. עצרו אותם במחסומים. רק מסיבה זו פונו ההתנחלויות. נטשתם את חבריכם הטובים ביותר, ונטשו אתכם.

hornyman73

New member
פינו אתכם בכח כי...

לא הסכמתם להתפנות בטוב. המדינה לא בגדה בכם, אתם בגדתם בה. בגדתם במדינה כשהקמתם יישובים רק לדתיים. בגדתם במדינה כשקראתם לצה"ל לסרב פקודה ואיימתם במרד.

ogiogi

New member
על מי מרחמים פה?

שרה יקירתי, אני מאוד מעריך אנשים כמוך שאכפת להם כל-כך מבעלי חיים, ואני אומר את זה בלי ציניות (עדיין), גם בתור חובב בעלי חיים מושבע.. חבל לי רק (פה הקטע הציני) שאנשים כמוך ואחרים שעסוקים כל-כך בחיפוש אחר סיבלם הנוכחי של בעלי החיים בפינוי, אינם ערים לסבלם של בני האדם שחיים ברצועה זמן רב פי כמה, בתנאים תת-אנושיים, בצפיפות בלתי נסבלת (מהגבוהות בעולם, אם לא הגבוהה ביותר) ובעוני מחריד.. האם למישהו אכפת מהם? הפלשתינאים הם יותר בני אדם מכל חתול רחוב או פודל מצוי.. גם החארות שבינהם... אכן... חתולים עזובים הם דבר נורא.. מחריד ממש.. מדיר שינה מעיני. חומר למחשבה.

לי318

New member
לא הבנתי אותך

הפלשתינאים הם יותר בני אדם מכל חתול רחוב או פודל מצוי.. (
) אתה רציני???

ogiogi

New member
בכל זאת אני מגיב

או שאתה ציני שלא לצורך, או שאתה לא מאמין בזה (כן הניסוח משעשע למדי, בכוונה) ואז אתה בבעיה מסוג אחר לגמרי..

הודהה

New member
מי שמרחם על אכזרים

סופו להתאכזר על רחמנים- זה בעניין הפלאחים.. שמהם קנינו את האדמות כבדרך אגב.. 1930 8-|

הודהה

New member
חמודה בשיא הרצינות

נראה לי שאת קצת ילדונת (חמודה אבל עדין ילדונת).. אל תדאגי זה עובר עכשיו במקום לחשוב שהכל ברור תנסי לחשוב איך את היית מרגישה אם היו לוקחים לך את הכלב.. טוב, הורגים לך את הכלב.. עכשיו תכפילי את זה כפול אלף.. זה עוד כלום ממה שמרגיש מי שהמדינה בגדה בו החיים שלו נהרסו מות יקיריו נהיה לשווא, ונותנים את ביתו לרוצחים. מי יתן שבאמת הכל יהיה בסדר.. כי אני מאמינה באמת שהרצון שלך הוא רצון שבא מהלב לב של יהודי שחושב על החלש..

יעל סתם

New member
ברור שזה לא בסדר אבל...

זה לא בסדר לנטוש ככה בעלי-חיים אבל: א. זה גם לא בסדר לפנות אנשים כך סתם. ב. מתי בדיוק יכלו תושבי גוש-קטיף להביא את בע"הח שלהם לאגודות השונות אם הם היו נצורים כל השבוע בלי יכולת לצאת? חוץ מזה שמילים כמו שכתבת לא ראוי שייכתבו כאן. אני מבינה את כעסך אבל אפשר למצוא מילים קצת יותר יפות להביע אותו.

מגורש

New member
כמה צביעות

מי שמרחם על כלבים יותר מאחיו כניראה שהוא ממש חסר דעת ולב.הלב "מרחם" כאילו על הכלבים.אחד שמדבר ככה כשהוא רעב אין לו בעיה ללעוס חתול או כלב עם הכשר מהודר.איפה השכל ???? פני הדור כפני הכלב נאמר כבר

למעלה