מתנחלים

238

New member
1.ראש ממשלה

בס"ד שמפטר שרים *לפני* ההצבעה רק כי הוא יודע שהם יצביעו נגדו וכך לא יהיה לו רוב להחלטה,זה אולי דמוקרטי באיראן בסין או בסוריה. 2.לא לחינם נאמר הניב/פתגם :"אין שופטים אדם בזמן כעסו". ואני בכלל לא מבינה מה הבעיה עם המילה בוגד.שרון חד וחלק בגד באידאולוגיה של הליכוד ובבוחרים שלו.רק תחשוב מה היה קורה אם חס וחלילה יוסי ביילין/שמעון פרס היה נהפך לראש ממשלה(תסריט די מבעית חייבים להודות) וההחלטה הראשונה שלו היתה לספח את עזה למדינת ישראל,ולהצהיר ש"דברים שרואים מכאן לא רואים משם" ולכן הוא בעד א"י השלמה,כולל מלחמה נגד ירדן כדי לכבוש את ארץ ישראל המזרחית,וטרנספר לכל הערבים,גם אזרחי ישראל. 3.ולו היית מכיר את תושבי גוש קטיף,אני בטוחה שהיית מדבר אחרת.הם בהחלט ציבור האנשים הכי מקבים שאני מכירה.אחד אחד מלח הארץ.

One Echoe

New member
תשובות.

1-שוב פעם, זה מה שנקרא פוליטיקה. זה מעיד על טיבו של איש פוליטיקה. אך זה עדיין חוקי.(והעובדות בשטח מוכיחות את זה). אני לא אומר ששרון יצא בסדר במהלך. אבל מכאן ועד לקרוא לזה לא חוקי יש דרך ארוכה! כי בשביל להצליח בפוליטיקה יש לעשות לפעמים גם דברים כאלה... עובדה שההחלטה קיבלה רוב בכל הגופים שהיא צריכה. 2-אני לא מדבר על זמן כעס. תמיד הימניים קוראים לשמאלנים בוגדים, לא יהודים וכו'. 3-לא הייתי מצביע יותר לשמעון פרס\יוסי ביילין. והייתי כועס ומאוכזב. 4-איך דיברתי על המתנחלים?

צודקת בדבר אחד

אולי הייתי צריכה לכתוב "מנהיגי השמאל וחלק נרחב מתומכיהם" במקום "אנשי השמאל". אבל הפגנות נזעמות של "שלום עכשיו" יש רק כשפוגעים בערבים. עובדה לא? לגבי החברה שלי : על איזה חוק בדיוק היא עברה כשהיא עברה לגור בהתנחלות?! (ודרך אגב, לא מדובר על יישוב בגוש אלא באחד ה"התנחלויות הבטחוניות" לדברי רבין. אבל זה ממש לא משנה). לגבי ה"לא משלמת שקל" - אז היא כן שילמה עבור המגורים בקראוון כשכירות (עכשיו היא כבר גרה בבית שעלה לה בסביבות ה- 120000 דולר. אז מאיפה הבאת את זה שהיא גרה בחינם?!). לגבי החתולים : לא דובר על הרעלה. מדובר בהרבה מאד שרבים ומייללים כל הזמן. בעבר המשרד הביא אנשים שפשוט העבירו את החתולים למקום אחר (הם לא מרעילים אותם). ובכלל - האזרחים משלמים מסים למדינה כדי שתשתמש בכסף לרווחת האנשים ולא החתולים... לגבי הכסף הערה קטנה : אחי שעליו ספרתי גר ביישוב קצת יותר משנה. בכל זאת מגיעים לו פיצויים של כ- 30,000 ש"ח (=איבוד מקור פרנסה, רכוש ועוד). ואת יודעת מה? הוא בכלל לא מתכוון להגיש בקשה. הוא לא רוצה מהמדינה כלום. ודבר אחרון לגבי החיות הנטושות : יכול להיות שהאגודות ממהרות לאסוף בע"ח עוד לפני שננטשו? דברתי הערב עם אחי והוא סיפר על חבר שלו, שעזב הערב את נצרים, ואת הכלב שלו הוא השאיר שם מתוך כוונה לשוב מחר ולקחת אותו למקום מסודר (בכל זאת הם נסעו באוטובוס לירושלים, עם משפחות וילדים קטנים, מעט חפצים ולא היה באפשרותו לקחת גם כלב גדול). אז הוא השאיר אותו בחצר הבית, עם מים ומזון, ומחר יחזור לקחת אותו. יכול להיות שאגודות החיות יקחו אותו עוד לפניו?!

TOMASS The Best

New member
הנה עוד שמאלנית צבועה: הכוונה שלה

היא: איך השארתם את הפלסטינים, הבעלי חיים המסכנים האלה למות שם, חיות אומללות היא מכנה אותם, פשוט גזעונות בוטה!!

s a r a h13

New member
יו אתה כזה חסר חיים

לא הבנתי כלום ממהודעה שלך. אתה לא צריך להפגין טימטום בפומבי. אידיוט

238

New member
קוראת את כללי הפורום שנית

בס"ד סופרת עד 10-תגידי לי את נורמלית? אני הייתי כל השבוע האחרון בנצרים-אם נשארו שם חתולים,הם לא היו חתולים של המשפחות,אלא חתולים משוטטים שמראש לא שייכים לאף אחד.כל בעלי החיים בנצרים,ואני חוזרת-כל בעלי החיים בנצרים,פונו עם 'בעליהם'. את יודעת מה מצחיק?שבכלל לא אכפת לך מזה שיש גירוש.מצידך שיזרקו אנשים מהבתים שלהם,שידחפו אותם לפחונים(=קרוילות) שלא מחוברים למים וחשמל או יתנו להם 'פתרון' לעבור לגור בבית מלון לשבוע ואח"כ-אלוהים יודע.העיקר שלכלב שלהם יהיה מספיק דוגלי. כמה רעה את יכולה להיות? אה כן שכחתי.את בטח עסוקה בזריקת אבנים על חיילים פושעיםמ שמאבטחים את בנית הגדר.

s a r a h13

New member
וואי את חיה באשליות

אם כל בעליי החיים בהתנחלויות פונו אז למה נמצאו 1000 חיות עונדות קולרים עם שבב וחיסונים נטושות?! חיות עם קולר, שבב וחיסון הן חיות של בני אדם. ואני לא ברברית כמוכם, אני לא יורדת לרמה שפלה של זריקות אבנים.

238

New member
את אולי לא

בס"ד אבל חברים שלך שמפגינים נגד ה'גדר האכזרית' כן.(וחוץ מזה אחרי שכתבת הודעת פתיחה כ"כ מגעילה לשרשור הזה,אני לא מוכנה להישבע שאת לא ברברית.) אני לא יכולה לענות לך בשם כל המקומות-אני מכירה רק את תושבי נצרים,. ושם-לא הופקרה אף חיה.

238

New member
בוא נראה...

בס"ד מה היה כ"כ מגעיל בהודעה שלה?למה יכולתי להתכוון? יכול להיות שלזה?"-מתנחלים- מגיע לכם שפינו אותכם- אתם מפלצות חסרות לב ולא אנשים." ואולי ,רק אולי,יכול להיות שלזה?"אה-כן שכחתי המתנחלים עסוקים בלשפוך חומצות על אנשים שומרי חוק- חיילים." לא,לא יכול להיות.

One Echoe

New member
אבל היא צדקה בזה.

וההתחכמויות שלך לא מוסיפות ממש. רק מורידות.

One Echoe

New member
המשך,

כשהיא כתבה את זה: "אה-כן שכחתי המתנחלים עסוקים בלשפוך חומצות על אנשים שומרי חוק- חיילים." היא התכוונה בכלליות לזה שהמתנחלים עסוקים בלריב עם עצמם ועם המדינה במקום לטפל בחיות מחמד שלהם.

לי318

New member
היא אמרה שהמתנחלים שפכו חומצה

זה לא הם זה המסתננים אז תפסיקו לייחס להם כל מיני האשמות לא נכונות

One Echoe

New member
...

בכוונה הבהרתי שלדעתי היא התכוונה לזה שהמתנחלים עושים באלגן..במקום לעזור לעצמם. לא התכוונתי לחומצה.

הודהה

New member
אתה לא עושה רושם על אף אחד.

כשאתם כל כך דואגים לחיות מחמד.. אנשים(ואני הייתי בניהם) תקועים בתאי מעצר מנסים למנוע כדי שאתם! תוכלו אחר כך לדאוג לחיות מחמד שלכם!!! זה נראה לך הגיוני?! עד כמה אפשר להיות יפי נפש?! ומתחסד? אני ממש נעלבת בשם אחרים מהאטימות מי שמגן כל כך על חיות סופו לא להגן על בני אדם, אני ממש מקווה שאתם לא כאלה!

One Echoe

New member
תביני

שאין קשר בין הדאגה לחיות מחמד לבין הדאגה למתנחלים. אין. אין. האטימות היא מהצד שלך. לא מהצד שלנו.

למעלה