מתנת יומולדת באיחור של 5 ימים

מתנת יומולדת באיחור של 5 ימים ../images/Emo77.gif

כן, יקירותיי... הבוקר קיבלתי את המתנה הנפלאה שאני כל-כך רוצה... לא, אני עוד לא קולטת ועדיין מביטה בתמיהה על שני המקלונים עם ארבעת הפסים ... ולא מאמינה שזאת אני. לפני שעה ומשהו קיבלתי את התשובה בטא כמעט 600. אני רועדת ובוכה ומתרגשת למרות שחשבתי שאני מסוגלת לדמיין את הרגע הזה אני עדיין מרגישה שאני כותבת על מישהי אחרת. רוצה לומר לכן המון דברים בעיקר תודה על שהייתן וליוויתן ותמכתן ואהבתן והחזקתן את היד וירטואלית וגם לא רק... מאחלת לכולכן להצליח במהרה. אוהבת אתכן המון כוכי

עמית@

New member
כוכי!!!!! שיואו אני לא מאמינה!!!!!

מזל טוב אהובה!!! קשה לי להאמין, איזו מתנה מדהימה נפלאה מהודרת וארוזה היטב. מזל טוב מזל טוב יגעת ומצאת, תאמיני כוכבה היפה והאמיצה, מנשקת אותך (ואיזו בטא יפהיפיה..) עמית

תודה עמיתוש מתוקה

גם אני לא מאמינה! אבל ממש לא... אני לא מפסיקה לרעוד כבר כמה שעות תודה רבה על הברכות (מייחלת לרגע שאני אברך אותך כבר!!!) המון נשיקות בחזרה
כוכי

../images/Emo49.gif איזה כיף ../images/Emo42.gif

ידעתי שהיום חייב לקרות משהו טוב... המון מזל"ט. הריון קל, נעים וארוך (נראה לי שזו צריכה להיות ברכה מקובלת בפורום הזה) אני לא מכירה אותך, אבל כל כך שמחה בשבילך!!!

TWEETY =^.^= 6

New member
אחלה מתנה שבעולם ../images/Emo48.gif ../images/Emo49.gif

מלאנים של מזל טוב ושהבטא תמשיך לעלות להכפיל ולהשליש ושיהיה לך הריון קל ו מ ש ע מ ם

רינתילה

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo39.gif

איזה כייף!!!!!!!!!!! שיהיה הריון קל ונעים!

אולה *

New member
כוכי מאוד יקרה!!! ../images/Emo77.gif

אין לי מילים! אני כ"כ שמחה בשבילך! מתנה נפלאה קיבלת! תהיני מכל רגע ב-8 חודשים הבאים!.
אולה

תודה אולהלה יקרה

את עוד אחת מהוותיקות שאני מתה כבר להעיף מפה! מקווה שזה יקרה בקרוב מאוד!!!
כוכי

לימי5

New member
איזה יופי! ממש מרגש! המון ../images/Emo49.gif

ןשיהיה לך הריון קל ותקין

מרב.

New member
לא יאומן כי יסופר ../images/Emo2.gif

כוכי יקרה, אני בשוק, המילים נאלמות דום, וזה פשוט לא יאומן, לא נתפס וכל כך מדהים... סופסוף מישהי מהותיקות ("יועפו הותיקות מהפורום"
) אוי, איזה כיף לאחל למישהי כמוך, איזה כיף להכיר את ההריונית החדשה, אני כל כך לא מאמינה וכל כך מאושרת... כוכי, זה נס, זה שי היומולדת הבלתי נשכח שלך.
עדינה שכמוך, כמה מקסימה וזורחת תהיי בהריון... מכל הלב, מאחלת את ההריון המאושר והסטנדרטי ביותר, ואני עוד לא מאמינה שאני מאחלת לך את זה...

מרבי אהובתי

גם אני לא מאמינה שהאיחולים האלה מכוונים אלי... ואני מתפללת להעיף אותך מפה כבר (אפרופו יועפו הותיקות...) !!! תודה רבה רבה על הברכות והאיחולים שלך מאחלת לך נס דומה בקרוב אוהבת אותך כוכי (שמאוד מקווה לא להתעורר פתאום ולגלות שהכל אינו אלא חלום...)

שושי @:-)

New member
כוכי איזה יופי ../images/Emo95.gif ../images/Emo95.gif ../images/Emo95.gif

אני לא מאמינה
מכל ה-
שושי

באבו

New member
יו, איזה צמרמורת... ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

וואואואואוואוא... איזה יופי ממש עשית לי צמרמורת... תשמרי את המקלות למזכרת.. והמון המון המון המון הצלחה!! תשמרי על עצמך ועל הגור הקטן שלך (או אולי גורים???) איזו מתנה נפלאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 שיהיה בשעה טובה, וזה סימן לכולנו, שהנה, אחת אחת.. כל אחת בתור שלה, תצא מהפורום הזה.. |נשיקות| לך ולבטן..
באבו

טלי2

New member
וואו, עשית את יומי לשמח ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

בדיוק היום אמרתי לעצמי שמתחשק לי להכנס לפורום, רק כדי לבדוק אם מישהי מודיעה על הריון חדש... זה עושה לי כל כך טוב בלב, ממש מזרים בי אנרגיות חדשות
אז עשית לי את זה.... ואני רק יכולה לאחל לך
ליום ההולדת, וגם לכבוד הפסים הכפולים על המקל (אני כבר מתה לצפות בחיזיון הזה של שני פסים), ושתזכי להריון ממושך, ולילד מוצלח בסופו! (כנראה שכשרוצים כל כך זה עובד בסוף....)

עידית ד

New member
אהובתיייייי אני בוכה מהתרגשות ../images/Emo77.gif

מזללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב שיחקת אותה
אין לי מילים מרוב התרגשות אוהבת אותך המון עידית

למעלה