מתנת יומולדת באיחור של 5 ימים

יוווו, איזה כיף איזה מתנה נפלאה ../images/Emo77.gif

איך שקראתי את ההודעה מיד נתתי צעקת שמחה.
אני כלכך מאושרת בשבילך, תכננתי כלכך הרבה איחולים לאחל לך, אבל עכשיו אין מילים בפי. אני כלכך מאושרת בשבילך, רוצה כבר לשמוע איך ההריון ממשיך, לשמוע שכבר אתם יודעים את מין העובר, שאת מרגישה את הבעיטות בבטן, וכל מה שחלמת עליו. המון המון מזל טוב. ממני (שרה) וגם מהמחייך שנושא את שם ההודעה.

שחר חדש

New member
מרגש כל כך. מזל טוב!!!

מדהים כמה שזה נראה פשוט כשזה כבר קורה... אני כל כך שמחה בשבילך. שיהיה הריון קל ובריא. ו...יום הולדת שמח!!!

הרמוניה

New member
אני כל כך כל כך מאושרת עבורך!!!!!!!

כוכי יפתי איזה בשורה טובה מאחלת הריון קל ארוך ומשעמם ובסופו אושר גדול (אגדת צילום הרחם היכתה שנית אה....) הרמוניה

באאבו

New member
איך לא חשבנו על ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif*| ../images/Emo41.gif

איך לא חשבנו לתת לכוכבה
חמישה כוכבים
על איחור של 5 ימים
???

love joy

New member
מיליון מזל טובים ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif |ב

כוכי יקרה, מקווה שתתענגי על כל אחד מ 9 חודשים ההריון הקרובים. המון המון מזל טוב, שהיה לך הריון ארוך וכייפי. מכל הלב LOVE JOY

ענבל **

New member
וואו ,איך אני מאושרת ומתרגשת בשבילך |חי

המון המון מזל טוב, שיהיה לך הריון קל ומשעמם. חיבוק חזק....ענבל.

ענבל **

New member
דרך אגב- את זוכרת שיום לפני הצילום

רחם דיברנו בצ´ט, על הצילום ועל האגדה....כל כך שמחה שהאגדה התגשמה....

איזה כייף כוכי - הלב עולה על גדותיו

ואני שמחה מאושרת מתרגשת ואוהבת אותך. כייף ללוות אותך הלאה מפה. מזל טוב יקירה ושיהיה לך הריון מושלם.

רונה33

New member
כוכי יקרה, ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif |חיבו

גם אני מצטרפת לכל המברכות (קצת באיחור). הלוואי שסללת כאן דרך חדשה לכולנו בפורום. שהחורף הזה יוצף בהריונות אישאללה!!!

מזל טוב מהשבים לארץ

חזרנו לפני כמה שעות ישנתי קצת, חנה ישנה עדיין נכנסתי לראות הודעות משמחות - כך קייוויתי - בסך הכל נראה שעברו יובלות אז הנה הראשונה שמצאתי מקווה שיש עוד ובנימה אישית - מזל טוב כוכי וברוך בואך לפורום השני שיהיה קל ובריא ומאושר ליאור - גם חנה בטח מסכימה

גאיה*

New member
וואו , הממת אותי, אני כל כך שמחה

ולחשוב שסתם שוטטתי בפורום שלכן ובמקרה ראיתי את ההודעה שלך!!! כוכי, איזה כיף שאת בהריון, סוף סוף אני כל כך שמחה בשבילך! אני עדיין בוהה בהודעה שלך ולא מאמינה, איזה יופי! בטא 600 יקירתי את בהריון מזה זמן מה. אני מקווה שאת מתכוונת להמשיך אלינו לפורום השכן. מחכה לך, גאיה

למעלה