מתנת יומולדת באיחור של 5 ימים

ואו, כוכי, איזו התרגשות ../images/Emo48.gif

לא יאומן!!! סופסוף!!! אני מבינה שזה ממש טרי טרי אבל בטא כזאת בבדיקת-דם ראשונה - נראה לי הצלחה מובטחת!!! מחזיקה אצבעות להכפלה פראית!!

שירלי.ה.

New member
איזה יופי ../images/Emo49.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif

שימשיך הריון בריא ומקסים לתשעה חודשים
שירלי.

gilal

New member
עדיף באיחור של 5 ימים...

כיף, אדיר, גדול, עצום. תחושה של התרוממות רוח. כיף לשמוע. פשוט כיף לשמוע שדברים כאלה מתרחשים. בהצלחה. מחזיקה אצבעות עד הסוף המיוחל. מזל טוב. המון חיבוקים ונישוקים. גילה

מיכל ק-ש

New member
איזה יום שמח לי היום! שיואוווו כוכי |מזל

יקירתי, עשית לי את היום ואת השבוע! אני כל כך שמחה בשבילך
. איזה כיף! חיפשתי את ההתפקדות שלך ולא הצלחתי למצוא
. אני לא זוכרת בדיוק כמה זמן את מנסה ומה בדיוק הבעיה, אני רק יודעת שזה כבר בהחלט "מספיק". הגיע הזמן
שיהיה הריון קל והעיקר מ-ש-ע-מ-ם ובסופו התינוק/ת שאת כל כך רוצה... אוהבת, מיכל

מיכל יקירתי

תודה רבה על הברכות את צודקת, אין התפקדות שלי בתפוז מאז שעברנו אני מתכננת לעשות את זה ולא ממש מצאתי את הכוחות
בגדול... מנסים קצת למעלה משנה מהר מאוד גילינו שיש בעיית זרע מאוחר יותר היתה גם טענה שהביוץ לא איכותי במיוחד ועלה גם חשש לחסימה באחת החצוצרות בסופו של דבר... עברנו 4 חדשים של הזרעות (מחזור טבעי, איקקלומין וזריקות) ובסוף הצלחנו "טבעי" בחודש של צילום הרחם... מאחלת לך הצלחה ענקית בקרוב!!!
כוכי

רותם ש

New member
כוכי !! כמה נפלא ! ../images/Emo45.gif

כוכילה, כל כך שמחה שסוף סוף הגיעה המתנה הנכספת אליך. אני עם דמעות בעינים מהתרגשות. מחזיקה לך אצבעות להריון בריא ארוך ומשעמם. רותם (משוקולד מנטה מסטיק)

רוני@30

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif

איזה יופי
, איזו שמחה
, כמה מצוין
, כמה מרגש
, אני כל כך כל כך כל כך שמחה בשבילך
שיהיה לך טוב וקל ומהיר ומצוין ובריא
רוני

טביקאט

New member
איזו הודעה נפלאה לתחילת החורף!

כל הכבוד כוכי!
מליון איחולים להריון קל וכיפי, חמים ונעים, ובייחוד מאושר! המון מזל טוב
טביקאט

אלסי

New member
../images/Emo49.gif כל כך יקרה

בשקט בשקט,(אבל יותר חמודה מילד החסכמים בפרסומת ) עם נוכחות לאחרונה כמעט לא מורגשת,עשית את זה כוכי ומרגישים את ההתרגשות שלך בכל מילה. המוני מזלטובים והרבה אושר בהמשך. וספרי לנו איך ומה וכמה ואיפה כשתרגישי שיכולה.

אלסינקה יקרה

אכן, בשקט הייתי בעיקר בשבועות האחרונים בעיקר... כי לא ממש מצאתי את המלים ולפעמים לא את הכוחות, להעלות את הדברים על הכתב... לגבי המה וכמה ואיפה... באמת אין התפקדות שלי בתפוז, ונראה לי קצת לא קשור להתפקד עכשיו. אבל את יכולה לראות את ההודעה שעניתי למיכל ק-ש ששאלה אותי לגבי זה. אני מאחלת לך יקירתי הלא פחות שקטה... להביא לנו את הבשורה הנכספת כל-כך במהרה! ממשיכה להחזיק לך אצבעות ומאחלת לך רק טוב
כוכי

פנינה ו

New member
כוכי ../images/Emo50.gif

היי כוכי רק איחלנו לך יום הולדת שמח והנה קיבלת את המתנה שכל כך רצית כיף לפתוח את החורף עם הודעה שמחממת את הלב תהני מכל רגע
פנינה

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif קולולולולולולולולו

איזה צרחות רצות פה בבית עכשיו
מזל טוב אחותי, כי גם אני כבר כל כך רציתי. שיעלה ויכפיל וישלש ויפעם, ויבעט לך בבטן תשעה חודשים. הריון ארוך ובריא ולידה קלה. אחרי שתתחילי להאמין, תחזירי לנו את האיחולים שאיחלנו לך לפני כמה ימים , כי זה עובד
עוד אגדה אחת ב
האגדות של צילום הרחם?
נועם

נועמיקו אהובה שלי ../images/Emo23.gif

תודה תודה ושוב תודה! על האיחולים ועל כל מה שהיית בשבילי בחודשים האלה. את האיחולים בחזרה את רוצה מותק ?
האמיני לי, יום יום, שעה שעה אני מאחלת, מתפללת ומייחלת בשבילך ובשביל כל אחת ואחת מהפורום הזה והיום יותר מתמיד אני מאמינה בכל ליבי שיום האושר של כל אחת בוא יבוא אני לא נפרדת מכם כי אני נשארת בסביבה בטח עד שאדע שהכל בסדר וגם אחרי... להושיט יד למי שאני יכולה. אוהבת אותך מאוד מאוד
כוכי נ.ב. אכן עוד אגדה אחת בספר האגדות של הצילום...

oritgz

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo20.gif המון המון מזל טוב

הלוואי וכולנו נקבל מתנה נהדרת כל כך ליום ההולדת....... המון מזל טוב!

יווווווווו יש לי דמעות בעיניים

ורצות כאן קפיצות שלא היו מביישות אף שבט אינדיאני! מיליוני מזל-טובים וכל האושר שבעולם. שיהיה הריון קל ובריא ושלם, ובעוד 9 חודשים תספרי לנו שכל-כך רוצה, היא כבר כל-כך אמא.
מרב

..נעמה

New member
יאאאאאאאאווווווו אני בהלם איזה כיף |שמש

כוכי מתוקה עשית אותי שמחה ומאושרת!!! ממש בזמן ליום ההולדת מתוקה ויקרה מזל טוב אוהבת נעמה

כוכי אהובתי

איזה אושר, איזו מתנה. שיהיה לך רק טוב. הריון קל ומשעמם, כמו שחלמת ורצית המון נשיקות, אני נורא מתרגשת. מזל טוב כפול אהובה זוהרה

כככככככככווווווווווככככככככככייייי

יייייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששש
איזה אאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווושששששששששששששררררררררררררררר
בהיזדמנות זט אני יאחל לך המון המון מזל טוב. שיהיה לך באמת רק טוב. תשמרי חזק חזק על המתנה היקרה מפז שקיבלת.
סאני.

למעלה