מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב ../images/Emo6.gif
איזה כף לכתוב לך את המילים הללו.... שיהיה הריון נפלא ושליו, שהתוצאה העגלגלה, המתוקה והריחנית שלו תנוח בחיקך אחרי לידה קלה ונהדרת, ושהכל יהיה פשוט - מושלם.
היי מאמא כוכי הלו מאמא עוף קולטת את זה? יו אר פרגננט סוף סוף! הייתי ממש מבסוטית לשמוע ומהתרגשות אף התחלתי לדמוע ובגלל שהיום את כל מאושרת את שמך בשנית אני "משפצרת" ומהיום , במקום כו"כי - רו"קי הוא שמך: רוצה - וקיבלה!(איך אני בשבילך?...) ולכל הבנות - מה מוסר ההשכל? מי שכל כך רוצה - תקבל!!! שמחה בשבילך , נשמה. ענת.
בדיוק אתמול סיפרתי לבן זוגי היקר על החידוש הנוסף שהחלטת להוסיף לשם שלי... שתי דקות אח"כ ראיתי, או לפחות נדמה לי שראיתי, כוכב נופל... אני לא צריכה לפרט מה היתה המשאלה שלי, אבל אני יכולה להגיד שאני מתחילה להאמין. בשינויי מקום/שם, בכוכבים נופלים ובאגדות על צילומי רחם... תודה רבה על השירים והמלים המקסימות שלך אוהבת המון כוכי
ההודעות האלה תמיד עושות לי צמרמורת בכל הגוף ושימחה לכל היום! איזה אושר!!!איזה יופי!!!איזה כיף!!! אז כוכי- תאמיני! זה הרגע שלך והוא הגיע! תהני ממנו ומתשעת החודשים הקרובים.
התרגשנו מאוד לשמוע על ההריון. כל הכבוד. זה פשוט נפלא. אני חושבת שאולי עכשיו הגיע הזמן שאתם תיסעו לחודש לאיטליה ואז אנחנו נצליח להכנס סוף סוף להריון... ד"ש וחיבוקים.
אין בעיה. לוקחת את הדיל. מתי את רוצה שנעוף מפה לאיטליה ? (האמת, זה טיפטיפה בעיה בהתחשב בעובדה שא. יקירי נמצא כרגע באנגליה בכלל והשאיר אותי פה עם הבשורה שלנו...
) מה אני לא אעשה כדי שתצליחי, אפילו לנסוע לאיטליה אני מוכנה
אני קוראת ועדיין לא קולטת שזה בשבילי... רוצה לענות לכל אחת מכן בנפרד כי באמת כל ברכה כזו כל-כך מרגשת אותי אבל זה כמעט בלתי אפשרי בהתחשב בכמות התגובות ובעיקר במצבי הנפשי היום... אז מקווה שאתן מבינות ולוקחות באופן מאוד אישי את התודות שלי ואת האיחולים לכל אחת ואחת מכן
האגדה הגדולים ביותר בתולדות הפריון. פתחתי רק כעת ולכן מצטרפת באיחור לכל המברכות, שמרי על עצמך וגם עליו שיעבור בקלות ובמהירות. וסתם קוריוז אתמול בשורת הפתיחה היה כתוב ועכשיו נקרא לך מאמא כוכי משהו כזה.. ואני לא הבנתי חשבתי שפספתי הודעה דומה לזו ואז נכנסתי לברר מהי הברכה. ביי אוהבת דפנה, שדחפה עם כל הכוח לצילום.
כן כן... אני שלרגע לא האמנתי באגדות ואת ... שבהחלט עודדת ונתת טיפים ורעיונות שעזרו לי לעבור את הצילום הזה בשלום. תודה רבה! ממשיכה להחזיק אצבעות לעוד ניסים רבים בקרוב כוכי