מתנת יומולדת באיחור של 5 ימים

יווווו!!!!!!!!1 איזו צמרמורת!!! ../images/Emo49.gif

שיהיה בהרבה
ושיהיה הרבה
בהריון הנפלא הזה. חיממת לי את ה -
. אכן
נפלאה. סיגל

מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב ../images/Emo6.gif

איזה כף לכתוב לך את המילים הללו.... שיהיה הריון נפלא ושליו, שהתוצאה העגלגלה, המתוקה והריחנית שלו תנוח בחיקך אחרי לידה קלה ונהדרת, ושהכל יהיה פשוט - מושלם.

anat eitan

New member
כוכבה עיניים שלי , יא פרח !!! ../images/Emo39.gif

היי מאמא כוכי הלו מאמא עוף קולטת את זה? יו אר פרגננט סוף סוף! הייתי ממש מבסוטית לשמוע ומהתרגשות אף התחלתי לדמוע ובגלל שהיום את כל מאושרת את שמך בשנית אני "משפצרת" ומהיום , במקום כו"כי - רו"קי הוא שמך: רוצה - וקיבלה!(איך אני בשבילך?...) ולכל הבנות - מה מוסר ההשכל? מי שכל כך רוצה - תקבל!!! שמחה בשבילך , נשמה. ענת.

ענתוש, אחותי ../images/Emo25.gif

בדיוק אתמול סיפרתי לבן זוגי היקר על החידוש הנוסף שהחלטת להוסיף לשם שלי... שתי דקות אח"כ ראיתי, או לפחות נדמה לי שראיתי, כוכב נופל... אני לא צריכה לפרט מה היתה המשאלה שלי, אבל אני יכולה להגיד שאני מתחילה להאמין. בשינויי מקום/שם, בכוכבים נופלים ובאגדות על צילומי רחם... תודה רבה על השירים והמלים המקסימות שלך אוהבת המון כוכי

מירה@

New member
וואי כוכי,

איזה אושר צרוף. אני כל כך כל כך כל כך כל כך שמחה בשבילך שיהיה המון המון מזל טוב מירה

כוכי שלנו ...את גדולה !!! מזל טוב!! |חי

איזה כייף לשמוע בשורות משמחות אני מאושרת בישבילך שימרי על עצמך שיהיה לך הריון בריא .. אוהבת
יונית החיננית

ligo

New member
כוכי- איזו התרגשות ../images/Emo6.gif

ההודעות האלה תמיד עושות לי צמרמורת בכל הגוף ושימחה לכל היום! איזה אושר!!!איזה יופי!!!איזה כיף!!! אז כוכי- תאמיני! זה הרגע שלך והוא הגיע! תהני ממנו ומתשעת החודשים הקרובים.

רומי 007

New member
לכוכי ולא. היקרים!!!!

התרגשנו מאוד לשמוע על ההריון. כל הכבוד. זה פשוט נפלא. אני חושבת שאולי עכשיו הגיע הזמן שאתם תיסעו לחודש לאיטליה ואז אנחנו נצליח להכנס סוף סוף להריון... ד"ש וחיבוקים.

רומיקה, יקירתי

אין בעיה. לוקחת את הדיל. מתי את רוצה שנעוף מפה לאיטליה ? (האמת, זה טיפטיפה בעיה בהתחשב בעובדה שא. יקירי נמצא כרגע באנגליה בכלל והשאיר אותי פה עם הבשורה שלנו...
) מה אני לא אעשה כדי שתצליחי, אפילו לנסוע לאיטליה אני מוכנה
מחכה לבשורות טובות ממך
כוכי

יפעתי&

New member
כוכי ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

אני לא מאמינה... איזה יופי יופי יופי
אני כל כך שמחה בשבילך
אין לך מושג עד כמה
וואוו כוכי שיהיה הריון קל ארוך ומשעמם ושיהיו רק בשורות טובות
(לפי הבטא נראה לי יותא מבשורה אחת

anat eitan

New member
יפעתוש - היה לה זקיק אחד. לי היתה

בטא גבוהה יותר וזה עדיין עובר אחד - כך שזה לא אומר כלום...

תודה רבה לכן ../images/Emo23.gif על כל הברכות

אני קוראת ועדיין לא קולטת שזה בשבילי... רוצה לענות לכל אחת מכן בנפרד כי באמת כל ברכה כזו כל-כך מרגשת אותי אבל זה כמעט בלתי אפשרי בהתחשב בכמות התגובות ובעיקר במצבי הנפשי היום... אז מקווה שאתן מבינות ולוקחות באופן מאוד אישי את התודות שלי ואת האיחולים לכל אחת ואחת מכן
והמון, באמת המון אהבה כוכי

salpter

New member
הי את קולטת שממשת את אחד מספורי

האגדה הגדולים ביותר בתולדות הפריון. פתחתי רק כעת ולכן מצטרפת באיחור לכל המברכות, שמרי על עצמך וגם עליו שיעבור בקלות ובמהירות. וסתם קוריוז אתמול בשורת הפתיחה היה כתוב ועכשיו נקרא לך מאמא כוכי משהו כזה.. ואני לא הבנתי חשבתי שפספתי הודעה דומה לזו ואז נכנסתי לברר מהי הברכה. ביי אוהבת דפנה, שדחפה עם כל הכוח לצילום.

דפנה חמודה

כן כן... אני שלרגע לא האמנתי באגדות ואת ... שבהחלט עודדת ונתת טיפים ורעיונות שעזרו לי לעבור את הצילום הזה בשלום. תודה רבה! ממשיכה להחזיק אצבעות לעוד ניסים רבים בקרוב כוכי

יפעתי&

New member
עד האולטרא סאונד עוד אפשר

לקוות...
ואולי הביצית התחלקה??????????????? מה זה חשוב???? העיקר שיהיה הריון קל ובריא ושהבטא תכפיל ותרביע ויראו דופק וכוכי תהיה מאושרת...

למעלה