נאה דורש נאה מקבל?

נושיfay

New member
נאה דורש נאה מקבל?

אצל הבחורים - אידיאל היופי הנשי בזמנים המודרניים הוא דוגמנית.
כן, האידיאל כמעט בלתי אפשרי, אבל בכל זאת, גם אלו שסולדים מרזון מוגזם לעיתים מגדירים בחורות שאינן שמנות כלל בתור "שמנות" [ראו תמונה מהקמפיין של DOVE לאומת הקמפיין של ויקטוריה סיקרט]
מפתיע העובדה שגם בחורים שמעדיפים בחורה עם קימורים - מעדיפים אותה עם קימורים מאוד מאוד מוגבלים.
ומה שיותר מפתיע - בדרך כלל הם לא דורשים את אותו הדבר מעצמם.

הרבה פעמים בחורים מתלוננים על כך שבחורות מכנות אותם "הידידים" ולא מעוניינות בשום דבר מעבר לכך, מכיוון שאולי אל עף האישיות המדהימה שלהם - הם לא מתאימים מבחינה פיזית. במקום הזה, הבחורה נחשבת עיוורת ושהיא לא יודעת מה היא רוצה.
אבל כשזה קורה הפוך - והבחור רואה בבחורה רק "ידידה" בגלל נתונים פיזיים זה בסדר.

אז מדוע בחברה שבה אידיאל היופי הנשי הוא דוגמנות הרבה בחורים לא דורשים את אותו הדבר מעצמם? לא מטפחים קוביות מושלמות בבטן ושרירי ידיים? הרי זה בסדר לדרוש נתונים פיזיים בלבד אצל הנשים ולשלול אותן אך ורק על פי זה.

גם ברור לי שעם הגיל דיעה זו משתנה - אם למי שמרגיש בנוח, אשמח לציון גיל יחד עם דעתו על העניין.

אז, האם נאה דורש נאה מקבל?
מה דעתכם על העניין?

דיון פתוח לגבי מראה פיזי של שני המינים וכיצד הוא נתפס בעיניי האחר.

[אין כאן ניסיון להפלות בחורות רזות מלאות ושמנות, בחורים עם או בלי קוביות בבטן. ואשמח לקבל דעה משני המינים.]

לא יודע מה את רוצה

היום גם בחורים דורשים מעצמם המון
היום המון בחורים נמצאים בחדר כושר ומוציאים המון זמן כסף ואנרגיה כדי לחטב את הגוף
בחורות פוסלות בחורים על פחות מה שבחורים פוסלים בחורות(מן הסתם הבחורים הם המחזרים לרוב לבחורות נותר רק לבחור...)
ובכלל אם מישהו דורש שהבחורה שאיתו תהיה רזה או שהוא:א' יכול וזה כבר שיקול שלו אולי הוא יצטרך לחפש יותר ולהתאמץ וזה לא פשוט והכל בגלל הדרישות שלו או ב' הוא ישאר לבד ואז באסה לו...מה הבעיה שלך עם זה בדיוק??

א. כמעט כל גבר יסכים איתי שהבנות למעלה

רזות מדי.

ב. היום יש יותר מודעות גם אצל הגברים, אמנם זה לא 100 אחוז ולא יהיה אף פעם,
אבל היום גברים קצת יותר דואגים לעצמם לעומת פעם.

ג. להיות בעל טעם אישי שהוא לא באמת אישי אלא מה שהחברה מכתיבה, זה הכי עצוב.

Fire Of Heaven

New member
יש איזו סכמה של רזה לרזה ושמן לשמנה ??

בחירת בת זוג תלויה בטעם האישי של כל אחד ואחת. יש רזים שמעדיפים שמנות ויש שמנים שמעדיפים רזות כמו גם להיפך. זה שמישהו קצת או ממש שמן עדיין לא אומר שהוא חייב לבחור רק בשמנה או שרזה חייבת לבחור רק ברזה.

רק בחורות שטחיות ובלי הרבה שכל יבחרו בן זוג רק כי יש לו קוביות בבטן, זה בדרך כלל נועד רק להנאה רגעית וגם זה לא תמיד מוצלח כי מי שיפה כמו בחורה יפה בד"כ לא מתאמץ לספק אלא מסתמך על היופי שלו.

ובתמונה שהבאת הבחורות של דוב
ניראות כמו דוב

למרות שיש בינהן כמ הממש חמודות.

הבחורות של ויקטוריה סיקרט בתוספת כמה קילוגרמים היו נראות הרבה יותר יפות. בעיקר בגלל מבנה הפנים.
בחורה כל כך רזה תמיד אפחד שבטעות אנ עלולל לשבור אותה.

Berethor

New member
מלא שזה העדפה, מוזרה ולא ממש תואמת..

אבל מה עם מקרים שמישהו בעודף משקל או נורמלי דורש ממישהו אחר להיות בתת-משקל, הבחורות בתמונה ממש לא דוב, לא כל אחת שיש לה משהו על העצמות היא דוב..

נושיfay

New member
לא ממש...

שמנים שמעדיפים רזות זה יפה...ואם במקרה פוגשים בחורה רזה שמעדיפה שמנים זה יפה. אבל ברגע שהוא[או היא לצורך העניין] יושבים בבית ומגרבצים כל היום ומצפים שבחורת [או בחור] חלומותיהם פשוט ידפוק בדלת, ושוללים כל מי שפחות מכך.
נשמע הגיוני?

ואני מצטערת אני לא רואה בחורות דוב בקמפיין השני. אלו בחורות בגדלים ממוצעים לחלוטין.
ומעצם האמירה שיש שם בחורות שמנות רק מוכיח את הטענה שלי - שבחברה כיום קיימים ערכים בלתי אפשריים ליופי.
[או אפשריים לאחוז מאוד אבל מאוווד מצומצם מהאוכלוסייה.]

Berethor

New member
ככה נראות שמנות באמת

ולא הלא אנורקסיות שבתמונה השניה ששמת, חבל שיש אנשים שלא מסוגלים להבין את זה.

Berethor

New member
אה טוב העלה בסוף

אפשר למחוק את ההודעה השנייה פה..

נושיfay

New member
שתיים טובות מאחת

מעביר את הנקודה טוב יותר למקרה שמישהו פספס

Berethor

New member
אוקיי אם כך הכל בסדר

באמת מדובר כאן בנקודה חשובה שחשוב שכמה שיותר יבינו.

Fire Of Heaven

New member
זה לא בחורות דוב

אבל במפורש רשום באנגלית שהן דוב

נא לא להתווכח עם המפרסם, הוא יודע מה שהוא אומר

רינתי77

Active member
אז יש לי חדשות לא משמחות בשבילך.

הנשים של דאב מייצגות בעצם את הנשים הממוצעות,
כלומר את רוב הנשים. רוב הנשים אינן דוגמניות על וגם לא
מיניבוסים, כמו התמונה של ברתור.

Berethor

New member
צודקת

רק הוסיף "שהדוגמניות על" האלה בכלל לא נראות כמו "דוגמניות על", אלא כנשים רעבות שצריכות איזה 10, 20 או 30 קילוגרם דחוף..

Fire Of Heaven

New member
תגידו מה לא היה ברור עם

ברור לי שנשים ממוצעות בד"כ נראות כך - השורה הזו היתה סוג ל עקיצה-חוסר רצינות.

אמרתי גם שחלק מהן דוקא ניראות חמודות, פשוט מבנה וצורת הפנים של רובן לא מושכות אותי. מ גם שאמרתי שהייתי מעדיף את הדוגמניות עם תוספת של כמה קילוגרמים לפחות.

למה קריאה סלקטיבית, למה

Berethor

New member
כמה קילוגרמים לא יעזור פה

הן צריכות דייטת השמנה דחוף, ולעלות איזה 20 או 30 קילו מינימום..

hofit1980

New member
20-30 קילו???

נשמע לי מוגזם מדי.
אין ספק שהן לא הטעם שלי, היה נחמד אם היו מעט יותר מלאות, אבל אני חושבת שההעלאה שציינת מוגזמת.

Fire Of Heaven

New member
לא צריך להגזים

עם מבנה גוף כמו שלהן, עשרה קילוגרם יספיקו בהחלט. מעבר לכך זה רק יפגע ביופי שלהן.

למעלה