נאה דורש נאה מקבל?

poseidon111

Active member
כל הדוגמניות שם הן בשלב כלשהו של רזון

קיצוני.
לא דיברתי עליהן, אלא על בנות שרזות באופן נורמלי, ולא כחלק מדרישות העבודה.
מהי רזה? כל אחת שהיחס בין גובהה לבין משקלה עולה על 15.
דהיינו 1.70מ' לדוגמה, במשקל של 55ק'ג או פחות.

Berethor

New member
כך את הBMI בערבון מוגבל

זה רק מספרים, ורק גובה ומשקל, זה לא לוקח הרבה נתונים אחרים בחשבון, חוץ מזה שמתי לב שבדיוק כמו האופנה של הרזון החולני גם הBMI נוטה יותר מדיי לכוון התת-משקל. אני באופן אישי רואה ללא בעיה בחורה שהיא בתת-משקל או לא, ולרוב בחורות שהכרתי שהיו מתחת ל60 היו בסוג של תת-משקל, ככה שבמקומך הייתי מעלה לפחות מ5 קילו.

הוא תמיד חושב ככה

הולך לחלק הקיצוני בשני הצדדים. זה אבוד . אצלו יש או אנורקס או שמן אין באמצע אין רזה נורמלי או מלא . שמן/אנורקס. סה טו.

זה גם בגלל שהוא היה בחברה שיש רק "אנורקסים" או שמנים הוא לא רגיל לראות אנשים "נורמלים"

בקיצור קטסטרופה ואין הרבה מה לעשות הוא מנסה לדחוף את הדעה שלו בכל מקום ולא תמיד זה עובד.

אני בדעה שלהיות אנורקס מלבד היות שזה מצב מסוכן וחולי זה גם לא יפה לעין או אפילו כואב לעין. אבל דבר ראשון זה הקטע של החולי שזה מאוד כואב לראות מקרים כאלה.

אני בעד שאנשים יהיו נורמלים לא רזים אנורקס ולא מלאים מאוד מאוד(מעל 80 קילו) לא צריך עודף כי גם לעודף משקל יש חסרונות וגם לתת
זהו וסליחה על ההתפרצות הרגשתי חייבת להגיב פה

poseidon111

Active member
קראתי והסכמתי עם הכל פרט לדבר אחד. מספר

הקילוגרמים שאמור לבטא מיהו מלא, קל וחומר שמן.
לא לקחת בחשבון שהמשקל הסביר אמור להיות בראש וראשונה פונקציה של הגובה.
כך לדוגמא אני שוקל הרבה מעבר למספר שציינת. אני שוקל כ94 ק'ג. שמן מאוד לפי הגדרתך. אך הנה הקאטצ'-
גובהי הוא 1.91 מ'.
האם אני שמן?
את מבינה מה הבעיה בלנקוב במספרים מוחלטים?

נכון יש מצבים כאלה

מסכימה עם זה. קשה להכליל בצורה גורפת. ולא ניסיתי לעשות זאת פשוט ניסיתי להביא דוגמא של מצבים

כמובן שמשקל מותאם לפי הגובה. ומשקלך בהחלט תואם לגובה למרות שבמספר הוא נראה גדול.

וסתם לדוגמא אני 1.65 משמע שעבורי להיות 80 קילו יחשב לשמן ואפילו עודף משקל חריג מעט. יש ויש.

בוא נאמר ככה 110 קילו לכל גובה כמעט כבר נחשב לעודף משקל מעט.... תסכים איתי?

poseidon111

Active member
לצערי לא, ואני חוזר למה שכתבתי. הכרתי

לא מעט אנשים ששקלו 110 ונראו הכי ספורטאים שיש.
הם היו כדורסלנים. אני חוזר: הקריטריון היחיד הוא היחס בין הגובה למשקל.
למספרים אין משמעות כלל. ליחס שדיברתי עליו, כן.

אז סורי אצלי יש

בנאדם שנראה כמו ביניין פיזה וכ'ד זה כבר סיפור אחר. אני מדברת בכללי ומה שהולך בכלל ולא מקרים יוצאי דופן.

לא נורא לא צריך להסכים עם כל דבר. בעיניי גם בנאדם שיש לו מעט בטן בולטת זה כבר בנאדם מלא מעט.

Anna begins cc

New member
אני איתך.

שחוציאניטיס, אהובי, הגיע בתקופה הכי כבדה שלו ל170 קילו (וגם עם זה הוא שיחק) ואת רוב המשחקים שיחק על 140, 150 קילו.
אמרתי זאת בעבר- אם ככה 150 קילו נראים,
אני לוקחת בשתי ידיים פתוחות.

seelinewoman

New member
בוקר טוב

אני קוראת אותך ורוצה לבכות.
לבכות, כי תמיד אמרו לי שאני פרנואידית כשאני מספרת
על גברים שראיתי בעיניים שלהם שאני האישה שהם רוצים,
אבל בסופו של דבר ויתרו עליי אך ורק בגלל עניין הייצוגיות.

לבכות, כי כשמישהו כמוך מתוודה אני תמיד רוצה לחבק אותו
על האומץ שלו ועל הכנות שלו ועל זה שהוא כבר מספיק קרוב אצל עצמו
כדי להגיד גם לאחרים מה הוא אוהב ורוצה.

לבכות כי אין לי כבר כוח לכעוס על כל ההחמצות.
מרוב שהקשבתי לאחרים האשמתי רק את עצמי,
ונתתי קרדיט לגברים האלה שאולי זה לא בגלל זה.
שהם היו ענייניים ולא אהבו אותי בכלל כמו שדמיינתי.
כל כמה זמן מישהו מקבל אומץ, יוצא ומתוודה על דבר כזה ואני נזכרת
באהבות שהיו יכולות להיות שלי, אם רק היה להם אומץ אז.
אני לא כועסת יותר, רק עצובה מאוד.
אני שמחה שלפחות לך יש אהבה טובה.
באמת.
אתה יודע שאני מאוד מחבבת אותך.
אני שמחה שטוב לך.

poseidon111

Active member
ריגשת אותי. באמת ריגשת, כי אני יודע עד כמה

הנושא הזה כאוב אצלך, עוד מקודם.
תני לי להסביר לך משהו, סיליין. לא הייתי רוצה להיות בנעלייך במקרה זה. אני מבין את התיסכול, את הכעס על הצביעות של אנשים, את הזעם
על כך שהם חיים סוג של חיים כפולים בעניין זה.
יחד עם זאת אני מאמין שלו הייתי פוגש את אשתי, אותה אחת שהיא היום אשתי, והיא היתה מעבר למשקל "המקובל", זה לא היה מונע
ממני לאהוב אותה כפי שאהבתי. פשוט "החבילה הכוללת" שלה היתה מכריעה את הכף.
שיחקתי את המשחק. אותו משחק מטופש שאומר שככל שזו שלידך היא יותר אטרקטיבית, כך אתה הופך להיות יותר אטרקטיבי.
נשים היו סוג של תכשיט עבורי, ואני אומר זאת בצער. באותה תקופה החיצוניות היתה שם המשחק עבורי.
בדיעבד, אני מבין שזה התאים לאותה תקופה, אך בטח לא לחיים משמעותיים וארוכי טווח עם מישהי.

אני רק מקווה שיש אנשים שחכמים ממני ויודעים לסדר את סדרי העדיפויות שלהם טוב ממני.
מה זה מקווה, אני בטוח.

deathOrat

New member
גיל 26

יש לך פה טעות חמורה אפילו, האידיאל הזה הוא לא נחלתם של הגברים הסטרייטים הרי איזה גבר עובד בכל המותגי אופנה האלה? מה נטייתם של המעצבים וכו'? תחשבי על זה, זה הם שמציגים איזשהו אידיאל של יופי.
אני לא אשקר חלק מהאידיאל הזה כן מחלחל לראש ולתודעה וזו בעיה אבל הוא לא מתחיל מאיתנו אלא מתחיל מתעשייה שבעיניי היא גם כך מתועבת.
את תמצאי שחלק מאידיאל היופי שהצגת הוא לא יותר מאשלייה.
אמרת נאה דורש נאה מקבל אבל אני חושב שנשים נוטות להיות לא ישרות בנושא הזה, אמנם אתן פחות שטחיות מגברים (אני מודה) אבל מתי בפעם האחרונה יצאת עם שמן? ישנו איזשהו אידיאל של יופי שנוצר במקרה של האידיאל של היופי הגברי הוא יותר ישן ולכן יותר עמוק בתודעה שלכן תתפלאי שדווקא נשים שנחשבות בעיניי למושכות הן דווקא לא שלדים לדוג' קרן פלס בעיניי היא מדהימה אמנם יש נשים גם שהן חלק מאידיאל היופי המוכר שהן גם מושכות אבל זה חלק מהעניין.
אני חושב שאם תבדקי את המציאות תגלי שאתן לא פחות ביקורתיות ותלויות באידיאלים של יופי וטיפוח כמו כולם

למעלה