נאה דורש נאה מקבל?

רינתי77

Active member
אני לא חושבת שיש פה צביעות, אלא מין "אשליה

דעתנית", אם תרצה, במובן הזה שהנשים חושבות שמה שמעניין
את הגברים זאת החיצוניות בלבד ואילו גברים חושבים שמה שמעניין את
הנשים היא אישיותם בלבד. כמו שכתבתי, זאת אינה המצאות.

poseidon111

Active member
אצלי תמיד היה המאבק בין מה שהחשבתי

"רפרזנטטיבי" בעיני לבין התשוקה האמיתית שלי.
אסביר.
במהותי אני חובב נשים מלאות על גבול ה"רובנס". זוהי בעיני תמצית הנשיות הצרופה. החמוקיים המלאות, התחת הדשן, שלא לדבר
על החזה הגדול. הן היו נשים שענו על איך הייתי רוצה שזו אשר במיטתי, תיראה.
אבל, וזה האבל הגדול, אין לי את גדלות הנפש של לא לומר לעצמי "אני שם ז' על כולם ועל מה שנחשב יפה בעולם הגברי העכשווי".
הייתי חצוי. כשהייתי יוצא החוצה, היה זה תדיר רק עם נשים שהיו בעיני מענה הולם לאיך החברה רואה את האידיאל הנשי, דהיינו
רזות. במיטה כאמור, לעולם הן לא תוכלנה להחליף את מושא תאוותי- האישה המלאה.
וסליחה מראש על ההתיחסות השובניסטית לעילא.

נושיfay

New member
כל הכבוד,

על המודעות העצמית, אני יודעת שזה לא קל.
אני יכולה גם להניח שאם אתה פועל בצורה כזו ישנם אנשים נוספים שפועלים ככה על מנת להיראות "בסדר" בחברה.
וזה חבל, כי נפגעות בחורות מדהימות, ונפגעים גם הם עצמם

poseidon111

Active member
אני רוצה להבאיר נקודה. זה לא שאני חושב

שנשים שמנות הוא דבר אסטתי, בניגוד למה שהחברה חושבת. אני חושב שנשים מלאות אינן נראות כה רע כפי שהחברה מעריכה.
חשוב שההבדל יהיה ברור.
ושוב, אין בדברי מאומה על אופיין של אותן נשים.
זה שאני חשבתי דרך האיבר שאינו חושב, אינו לזכותי בבירור.
בזמנים ההם, הרושם החיצוני היה חשוב לי, הרבה יותר מאשר היום.

Berethor

New member
כל הכבוד על הכנות

אבל מאוד חבל שאתה נכנע לתכתיבים החברתיים, במיוחד שהם שגויים כל כך, השינוי פה יכול היה להתחיל מאנשים כמוני וכמוך..

ליאור243

New member
למה צריך לעשות שינוי?

אתה לא חושב שיש גברים שפשוט נמשכים לנשים רזות?
זה שחלק גדול מהחברה חושב ככה זה אומר שזה לא טוב,כשאתם מציגים את זה באור כזה "תכתיבים חברתיים" זה נראה
כאילו מי שנמשך לנשים רזות הוא חלק מהעדר .

ולמה הם שגויים?

Berethor

New member
יש רזות ויש אנורקסיות

מה שרואים בדוגמנות זה אנורקסיה, למה הם שגויים? כי זה לא בריא ולא יפה, וכי נשים אנורקסיות זה המצאה של מעצבי אופנה הומוסקסואלים במקור וכי זה גובל בנקרופיליה, יש פה גם אפליה, תאר לך שהיו אומרים גם לך שאתה צריך להרעיב את עצמך ולהיות עור ועצמות.זה אופנה חולנית..

ליאור243

New member
היתה תקופה שרוב הדוגמניות היו

עור ועצמות,מאז הדברים השתנו ואני לא רואה היום דוגמניות אנורקסיות.
אני דברתי על רזות, אנורקטיות נמשכות רק לעצמן ולאסלה ,זו מחלה.

Berethor

New member
במקומות כמו ויקטוריה שום דבר לא השתנה

אבל יש כמה מקומות שאוליי זה השתנה בהם, עדיין תופאה רחבה במיוחד בקרב הדוגמנות וגם בקרב הנשים שמושפעות מזה לרעה.

poseidon111

Active member
אני חושב שלהיפך. בגלל המדיה שעיצבה את

טעמנו, מי שנמשך למלאות- שמנות הוא החריג. זה שיש גברים שנמשכים לרזות, הוא מין המפורסמות. מרבית העולם הגברי הוא
כזה.
על זה נאמר
difrent strokes for difrent folks

Berethor

New member
הוא לא חריג

ככה זה היה כמעט בכל ההיסטוריה, האנורקסיה זה אופנה מודרנית לחלוטין. נשים מלאות או שמנות כמעט תמיד היו עדיפות על גברים שסגורים על נטייתם, רזות בנורמה זה גם בסדר אבל תת-משקל ואנורקסיה כמו שיש לרוב אלו שקוראים להן "רזות" זה מעיד על משהו שגוי מאוד בחברה. חוץ מזה שזה הכי לא בריא והכי לא יפה שיש, אני רואה באופנה הזאת גם מרכיבים נקרופילים והומוסקסואלים מובהקים, למה אישה במצב של אנורקסיה אין לה צורת גוף נשית, יש לה צורת גוף של 'גבר'(מורעב) במקרה 'הטוב' ושל שלד במקרה 'הפחות טוב'. ככה שאפשר לראות בפרוש שהעדפה מהסוג הזה היא זאת שחריגה ולא להפך, אם כי אני מניח שחלק מאותם גברים הם קורבנות לחברה כמוך, ולא דווקא ככה מבחירה אמיתית. אין שום הגיון בלעדיף אישה עור ועצמות על פני אישה שיש לה גוף ובריאות, שלא לדבר על כך שרוב אלו שמגדירים כשמנות הן בכלל לא שמנות באמת, זה רק ביחס לאנורקסיות הן שמנות ולא ביחס לשמנים באמת. מה שחריג זה לעדיף אישה שאין לה כמעט גוף וועוד שניה מתפרקת, במיוחד אם מצד אחד יש לך גבר חסון ומצד שני אישה שנראת כאילו היא חזרה מחופשה בסומליה, איזה צמד יפה, משהו.

poseidon111

Active member
אתה כל הזמן הולך לקיצוניות. אתה מתאר

נשים אנורקסיות, כשאף אחד לא מדבר עליהן. אני לא יודע מה הקיבעון הזה שאתה נוקט בו.
דבר נוסף. מאז שנות העשרים של המאה הקודמת, מיד לאחר מלחמת העולם הראשונה, האידיאל הנשי הוא רזה.
רזה, לא אנורקטי.
כך שאנו מדברים על מאה שנה של אידיאל נשי קבוע ולא משתנה.
דבריך באשר לחריגות אינם מדוייקים אם כן.

Berethor

New member
הגבול בין רזה לאנורקסיה הוא מאוד דק

הרבה יותר דק מזה שבין רזה לשמן, והרבה יותר מסוכן. זה לא שאני לא חושב שרזון נורמלי הוא לא בסדר נהפוכו, הבעיה שבהרבה מקרים מה שמגדירים כרזה זה למעשה תת-משקל או/ו אנורקסיה ומה שמגדירים כמלא זה משהו שבאמצע או הרבה יותר קרוב 'לאמצע' מאשר אותן נשים מתת-משקל. אני באופן אישי חושב שהמצב האידאלי הוא משהו באמצע, אבל ללא ספק עדיף להיות בעודף מאשר מחסור. אני יכול לומר שללא ספק הדוגמניות של ויקטוריה לא מייצגות רזון נורמלי, אלא תת-משקל/אנורקסיה, תשים לב כמה הרגליים והידיים שלהן דקות ביחס לנשים נורמליות, אין שם לא שריר, לא בשר, לא שומן, מצב של עור ועצמות זה לא רזון אלא רזון קיצוני, כך שמי שקיצוני פה הוא זה שחושב שזה דוגמא לרזון ולא לרזון קיצוני, מה שקיצוני פה באמת זה איך שאנשים טייגו נשים שלא באמת שמנות כשמנות רק משום שהן לא בתת-משקל.

למעלה