נאמר שאני איש עסקים אמריקאי ואני רוצה להתמודד

danakama10

New member
שיפרסם ויתעשר

גם סוציאליסט רוצה להנות ממנעמי הקפיטליזם וזה ברור.
אבל שיסביר איך רק מ- 3.5 מליון $ צריך על פי התוכנית שלו לשלם מס על אסטייט? איך הגיע למספר הזה? כי לי זה נראה קשור מאוד לכמה כסף יש לו והוא רוצה שהכל יועבר ללא מיסים לדורות הבאים שלו.
אותו הדבר לגבי ווארן. איך היא החליטה שאולטרה עשיר הוא מי שיש לו 50 מליון? למה לא 10 מליון? ולמה היא נטפלת רק לאולטרה עשירים ולא לסתם מליונרים פשוטים?

vinney

Well-known member
הוא מסביר. גם היא מסבירה.

אפשר להביא סטטיסטיקות ומספרים שמראים בדיוק איך נראית פירמידת ההון, ובכמה כסף מדובר בהכנסות ממסים.
&nbsp
לפי מה טראמפ קבע את הרף הנוכחי של 5.5 מליון? הוא הסביר לך? את מוכנה להסביר לנו? למה את דורשת מסנדרס מה שלא דרשת מטראמפ?

danakama10

New member
שוב: טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ

כל שאלה לגבי הדמוקרטים תפתור ב"אבל טראמפ"?
אין לך מושג איך זה משמח אותי, כי מסתבר שב- CNN ושות שאתה קורא אין מילה על הדו פרצופיות של המועמדים הדמוקרטים. הם מקווים שאם מתעלמים מזה, קהל המתלבטים לא ישים לב.
ואם השירות הצבאי של טראמפ כל כך חשוב בעיניך, מה תגיד על ההתחמקות הזהה לחלוטין של ביידן? והשקרים (כמובן) של קלינטון בנושא?

vinney

Well-known member
טראמפ טראמפ טראמפ כי את תומכת בו.

הנקודה היא שאת צבועה. את מצביעה על כשלים של מועמדים דמוקרטיים אבל מתעלמת לחלוטין מכשלים זהים, או חמורים בהרבה, מהמועמד שאת תומכת בו בהתלהבות עיוורת.

JimmyGee

New member
שוב: טראמפ טראמפ טראמפ

למי אני אמור להשוות את המיתמודדים הדמוקרטים אם לא ל-Trump?

כשאני משווה את המיתמודדים הדמוקרטים ל Mother Theresa או ל Albert Einstein הם אכן לא ניראים מי יודע מה.

אבל כשאני משווה את המיתמודדים הדמוקרטים ל Trump שאיתו אחד מהם אמור להיתמודד על הנשיאות בעוד פחות ם 10 חודשים ואני צריך להחליט במי ליבחור - אז כול אחד מהדמוקרטים (ללא יוצא מהכלל) ניראה לי כמו מיליון דולר ארוזים במיזוודה מיזהב ויהלומים שמגיע אלי עם דוגמנית על בביקיני ועקבים סקסיים.

JimmyGee

New member
לגבי השרות הצבאי, איך אפשר לא להיגעל מ Trump?

נכון שגם Biden לא שירת אבל Trump בליגה אחרת של גועל.

מיצד אחד מספר לנו איזה פטריוט הוא, ומצד שני זייף בעיה רפואית כדי לא לשרת.

מיצד אחד לא שירת, ומיצד שני אומר על McCain שהוא לא גיבור מלחמה. בזמן ש Trump חגג באורגיות ב studio 54 אדון McCain הטיס מטוסי קרב מעל Vietnam ועשו עליו אורגיות בשבי 5 שנים. אם זה לא גיבור אז מי כן?

מיצד אחד לא שירת ושום ילד שלו לא שירת, ומיצד שני רב בצורה גועלית עם הורים שקולים של חיל אמריקאי מת. מי עושה דבר כזה? כמה חלאה בן אדם יכול ליהיות כדי לריב עם הורים של חייל מת?
היתה אימה שקולה שהפגינה נגד Bush. לא רק ש ,Bush לא העיז להגיד אליה שום דבר רע, הוא גם הזמין אותה להיפגש איתו.

Trump זה פשוט בן אדם מגעיל ודוחה, ולכן לא קשה לשום דמוקרט להיראות טוב לידו.

danakama10

New member
טראמפ הוא פטריוט ענק

והסיבה שרץ לנשיאות זה כדי להציל את אמריקה. ממש כך.
נ.ב. - ההתבטאות שלך על מקיין גם היא מזעזעת.

vinney

Well-known member
לחבק את הדגל בצורה אינפנטילית זה לא פטריוטיות

הוא רץ לנשיאות כדי להעשיר את עצמו, ממש כך. פתיחת מלחמה נגד איראן או חסימת כל אפשרות להתאוששות מהמשבר הכלכלי הבא כדי להעשיר את עצמו ואת חבריו המליארדים לא מצילה את אמריקה משום דבר בשום צורה.
&nbsp
ההתבטאות על מקקין מייצגת - כל מי שלא בעדו הוא נגדו ולא ממש מעניין אותו בעד מה הבן אדם הזה. כל מה שמעניין את טראמפ זה שמקקיין היה נגדו.

danakama10

New member
אולי להשוות את המתמודדים אחד מול השני?

לא ידעתי שהם מתמודדים עכשיו מול טראמפ

אם יש בחירות למועמד הדמוקרטי ולא מפסיקים לדבר על טראמפ, כבר ידוע מי ינצח בבחירות לנשיאות.

vinney

Well-known member
אולי לא תגידי לאחרים מה לעשות?

אם ג׳ימי בוחר מועמד מתאים נגד טראמפ - אז הוא ישווה אותם לטראמפ.
&nbsp
אם לא שמת לב עכשיו - כן, הם מתמודדים מול טראמפ. כי במפלגה הרפובליקנית שאת כל כך תומכת בה בחרו להכתיר את טראמפ למלך ולהתעלם לחלוטין מהבחירות המקדימות למרות שהיו אנשים שהציגו מועמדות פנימית נגדו.

JimmyGee

New member
אולי להשוות את המתמודדים אחד מול השני?

בוודאי שאני משווה בינהם, ואישית לא סובל חלק מהם (בימיוחד Sanders ). אבל אכי חשוב לי, ולרוב הדמוקרטים זה מי מהם יכול להפיל את החלאה Trump.
ה General Elections בעוד קצת יותר מ-9 חודשים אז לא ברור לך שכול המיתמודדים הדמוקרטים מיתמודדים בראש וראשונה מול Trump? אפילו ברגע זה?

למה שמישהו מהשמאל ירצה להצביע למיתמודד שלא מסוגל להביס את Trump?

JimmyGee

New member
ההתבטאות שלי על מקיין גם היא מזעזעת.

אז כשאני ירוץ לנשיאות אל תצביעי לי.
למרות שאין לך בעיה להצביע לחלאות אדם, מבחילים ומגעילים כמו Trump .אז אולי יש לי עוד סיכוי לקבל את הקול שלך.

נ.ב. אם מדינות היו צריכות ליסמוך על "פטריוטים ענקים" כמו Trump, רובן, אם לא כולן לא היו שורדות הרבה שנים.

danakama10

New member
לא, ההתבטאות שלך על מקיין היא מגעילה

טראמפ אמר שהוא לא רואה בו גיבור, הוא לא רואה מדוע דווקא מי שנפל בשבי מוכרז גיבור. מה עם כל הלוחמים שלא נפלו בשבי? דווקא הנפילה בשבי הפכה אותו לגיבור? ומה אתה קופץ? בעיניך גלעד שליט הוא גיבור גם כן? לא היה מרגיז אותך אם היו מכנים אותו כגיבור בעוד שלוחמים שלא נפלו בשבי לא זוכים לכזה כבוד?
טראמפ לא פוליטיקאי סטנדרטי שבמשך שנים עבד על שפה פוליטית. הוא אומר את מה שהוא חושב, וזה קסמו. בסך הכל הוא אדם חם שאוהב אנשים, בדומה לביל קלינטון, וזו הסיבה שהוא פופולרי כל כך וסולחים לו על אמירות שונות שלא היו עוברות אצל אחרים.

vinney

Well-known member
קצת על מקיין

פצוע קשה שנפילתו בשבי, עבר עינויים ופציעות נוספות לפני שהוויאטנמים גילו שהוא ה"בן של" (הערת אגב - אבא האדמירל לא מנע את גיוסו של מקקין לצבא או הסתכנותו בוויאטנם, בניגוד לאבא טראמפ או אבא בוש שנגדם מקיין יצא). לכשגילו הציעו לו להשתחרר מוקדם כמחווה של רצון טוב כי אבא מקקיין היה המפקד האמריקאי הבכיר ביותר בוויאטנם - מקקיין סירב להשתחרר לפני שכל הPOW שנתפסו לפניו שוחררו ובכך למעשה מנע נצחון תודעתי מוויאטנמים. בניגוד להרבה שבויים אחרים מקקין סירב לחתום על "הודאות" ו"הודעות" ששימשו לפרופגנדה וויאטנמית, מה שעלה לו בעוד עינויים ותקופות נוספות בשבי ממנו יכול היה להשתחרר.
&nbsp
הוא לא הרים ידיים מאז שחרורו. גם כי הוא לא בן אדם שמרים ידיים וגם כי הפצעות מנעו ממנו את היכולת הפיזית.
&nbsp
לא יודע מה ההגדרות שלך ל"גיבור", אבל אני בתור חייל שלא נפל בשבי דווקא מחזיק ממקקיין. וגם מגלעד שליט, אם כבר שאלת, שנשאר שפוי אחרי חמש שנים בשבי של החמאס. לא כל אחד מסוגל.

danakama10

New member
תמשיך אתה והשאר לדבר על טראמפ טראמפ טראמפ

ולא תצליחו "להפיל" אותו. אתה בעצמך מבין כמה הסיכוי שלו לנצח גבוהים, כי אתה מדבר עליו כמו על מלך, צריך "להפיל" אותו. הדיבור הזה רק מחזק את הלא משוכנעים.
בין שלושת המובילים - סאנדרס, ווארן וביידן - אף אחד מהם לא יצליח "להפיל" אותו, אז חבל על בזבוז הכספים.

vinney

Well-known member
באמת, מי צריך בחירות כשיש מלך טראמפ

איזה מצחיק זה לקרוא את הדברים שאת כותבת כשבזמנו ביקרת את אובמה שהעז להוציא איזו executive order והייתה פעם אחת שהוא שקל לתקוף בלוב! עכשיו הנשיא שלך מכריז מלחמה על אחת המעצמות האזוריות החזקות ביותר וכל מה שיש לך להגיד על זה זה "חבל על בזבוז הכספים" בהתמודדות נגדו

JimmyGee

New member
מה זה השטויות האלה שהתחלת לקשקש דנה?

McCain גיבור או לא גיבור זאת היתה רק דוגמא אחת להיתנהגות החולנית והמחליאה של Trump.
כול בן אדם נורמלי אחר (במיוחד כזה שגם שיקר כדי להיתחמק משרות צבאי וגם רץ ליהות Commander in Chief שאחראי על החיים של כול חיילי ארצות הברית גיבורים או לא ) היה אומר משהו כמו:
כן McCain גיבור מילחמה
או
כן McCain גיבור כמו כול חיל אחר ששרת שרות קרבי באזור מילחמה ונפל בשבי.

בן אדם (Trump) שהיתחמק משרות בשקרים ואז מתחיל לבקר חיילים קרביים שנילחמו ונפלו בשבי האויב זה דבר שדוחה אותי ברמות גבוהות.

JimmyGee

New member
דנה, זאת בידיוק ההוכחה המתמטית ש Trump לא פתריוט.

1. אילו Trump היה פתריוט בגיל צעיר, הוא היה נילחם לצד McCain ב Vietnam ולא ממציא שקרים להיתחמק משרות צבאי.
2. אילו Trump הפך לפתריוט בגיל מבוגר, הוא היה במינמום של המינימום מצדיע לאנשים כמו McCain שחירפו את נפשם ושלמו מחיר כבד למען מדינתם. פתריוטים אמיתיים.

האם McCain גיבור מילחמה מבחינה טכנית (that is deserves a medal of honor)?זה משהו שאנשים Qualified בצבא שבקיאים בכול הפרטים צרכים להחליט.
עבור אנשים כמו Trump שלא הטיסו מטוסי קרב מעל האויב כשאש נ"ם ניתחת עליהם, והמטוס שלהם יכול כול רגע להיתרסק (אם מבעיה מכנית או מטיל של אויב), McCain הוא גיבור ואמיץ וזה לא שאלה בכלל. שלא נדבר על מה שעבר McCain אחר כך בשבי (see above Viney).

danakama10

New member
נשים את הקלפים על השולחן: מקיין היה חייל, בן אדם, וסנטור חרא

בתור טובה לאבא החשוב שלו לא העיפו אותו מה naval academy. הוא היה טייס גרוע ואיבד באשמתו לפחות 3 מטוסים, ועוד 2 נוספים שלא באשמתו, נניח. יש בדיחה שהצבא כל כך לא סבל את מקיין שנתנו לו להטיס מטוס בוייטנאם בידיעה שהוא שוב יאבד מטוס וכך יפטרו ממנו.
היה בן אדם דוחה שכבר בתיכון קיבל את הכינוי McNasty. הוא קילל אנשים, כולל את אשתו לה קרא בפומבי cunt (מעורר תהייה איך כינה אותה בחדרי חדרים), היה סנטור גרוע שלא הצביע ב 11.7% מההצבעות בכל זמן כהונתו כסנטור, כשהממוצע לסנטורים הוא לא להצביע ב 1.5% מההצבעות בכל זמן היותם סנטורים, שלא לדבר שלא פרש כשהיה ברור שהוא לא יכול לתפקד כסנטור.
אז טראמפ היה עדין איתו כשאמר שהוא לא גיבור.

ההוכחות המתמטיות שלך כל כך עילגות ומטופשות ואין בהן דבר שמרמז על מתמטיקה, שאני מקווה שלמחייתך אינך עוסק במתמטיקה או במדעים מדוייקים.

למעלה