נגה הפעם באמת הגזמת!!!

shlomi814

New member
נגה הפעם באמת הגזמת!!!

ניסיתי ובאמת שניסיתי לחכות בסבלנות ולראות אולי תעשי איזשהו צעד קדימה, אבל כלום את קפואה במקומך!! את לא מגיבה ולא עונה לשאלות ששואלים כאן ואני פניתי אליך בכמה שאלות ולא הגבת. את נכנסת לכאן מדי פעם זורקת הודעה ושוב נעלמת.... זו פשוט חוצפה! אני פניתי אליך במסר אישי מספר פעמים כי העירו לי שלא מכובד/מקובל להעביר ביקורת במסרים פומביים אבל כלום את מתעלמת. ומשתמשת לעיתים בתירוץ עלוב של "הנרי לא מרשה לי" (לשון הגזמה). עם כל הכבוד להנרי ולניקה ויש המון ומי כמוני יודע ורוכש להם אותו כאן זה פורום מעריצים שלהם ואנחנו לא צריכים על כל דבר לקבל מהם אישור זה לא הפורום האישי/פרטי שלהם. את לא רואה שאת לא מתפקדת?? אחת מהכותבות בפורום הוסיפה הודעה שבמצעד הגאווה בת"א ביום שישי יופיעו הנרי וניקה, לא כתבת כלום בנושא... ראית שיש פה מלחמונת קטנה על השיר "משהו אחר" שוב שום תגובה. ישנם צילומי וידאו של ההופעה באילת במסיבה לפני שבועיים-תנסי תתאמצי קצת כדי להשיג חלק מהם...שוב כלום!! אני חושב שאת מבזה את עצמך, את הפורום, את הנרי וניקה ומעל הכל אותנו -את המעריצים. אני אפנה לתפוז בתלונה חמורה על החוסר תפקוד שלך כאן. ואין לי שום כוונה לפנות אליך יותר. בכל הקשור אליי את לא מנהלת יותר את הפורום הזה והשם שלך שמופיע בראש הדף זו פשוט טעות בדיוק כמו שהשם של ניקה לא מופיע בסמוך לזה של הנרי.

E l i a l o N

New member
אני נאלץ להסכים איתך....זה לא משהו אישי אבל

כל מה שהוא אמר באמת נכון.... ומה? נגה גם מאיימת לחסום אנשים שיהיו חסרי סבלנות, ונודניקים (בטח שאנחנו נודניקים וחסרי סבלנות, נגה פשוט לא נכנסת ולא עונה על שאלות, לא מותירה אות חיים), וזה פשוט איום ממש לא טוב....כי אם היא תחסום אותם לא ישארו אנשים בפורום... בכל אופן, לדעתי כדאי להכניס עוד מנהל ביחד עם נוגה...

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלגבי מנהל/ת נוסף/ת

כולנו פה היינו מסכימים להיות בהנהלה יחד עם נגה, אבל רק היא בקשר ישיר אל הנרי.

shlomi814

New member
אני פניתי להנהלת תפוז

זו פשוט שערוריה מה שמתכולל כאן.

shlomi814

New member
שוחחתי עם רינת מהנהלת הפורומים בתפוז..

אני אעביר לה חומרים והנושא יטופל.

shlomi814

New member
הנה הפרטים שלהם..

036109610 שלוחה 4 - פורומים-שלוחה 621 רינת מנהלת פורומים מוזיקה תפנו גם אתם כל מי שחושב שיש צורך בשיפור מידי.

EGOS BEEN DESTROYED

לפני שנה הופעתי בקריית שמונה עם חידוש לשיר של ניקה EGOS BEEN DESTROYED אבל הקובץ גדול מידי ואני לא מצליח להעלות אותו כי זה לא MP3 אז אם מישהו יוכל בלאט להסביר לי איך להעלות אותו נורמלי , יהיה נחמד דווקא יצא לי יפה =] חח יום טוב , כריס

אני גם נאלץ להסכים. במיוחד ש..

אני מנהל את הקומונה של קים ואני דואג תמיד לידע אנשים ותמיד בקשר עם קים ותמיד מעדכן את הקומונה שלה ועונה על שאטלות ואני רואה איך הפורום של ג'ואל כל יום מפוצץ הודעות ומפוצץ בחומרים חדשים ויש פעילות בלי סוף והנרי וניקה שהם ברמה גבוהה.. גבוהה מאוד אפילו הפורום מלא תלונות הודעות סרק לא מועילות חוסר היענות לבקשות ובקיצור אין שום מילה טובה להגיד על הפורום אני חושב הפעם ששלומי צודק זה כבר לא בקשה לשחרר חומרים מוקדם מהמקובל אבל מינימיום לעדכן ולענות על השאלות של המעריצים פה אחרי הכל את הפנים והפה של הנרי וניקה כאן בפורום וניראה לי ממש לא לעניין מה שהולך פה יום טוב לכולם, כריס

שלומי! כל הכבוד לך!!! אני מסכים עם כל מילה!

נוגה ממש לא מתפקדת בתור מנהלת מדי שבועיים נכנסת וזורקת איזו הערה ונעלמת היא לר מגיבה למסרים פרטיים לא עונה על שאלות לא עושה פעילויות, חידונים, פרסים, מפגשים מאיימת על מעריצים לחסום אותם ההתנהגות שלה לא מכובדת! אני כבר הבעתי את דעתי מספר פעמים לזרוק אותה סליחה על הביטוי מההנהלה גועל נפש...אפשר למנות 2 מנהלים אחרים שיהיו בקשר עם הנרי וניקה.

EMANUELA XD

New member
טיפול נימרץ-תנסה להעלות את הקובץ לכאן

וזה אתה בתמונה קבל מחמאה -אתה הורס בריאות ברמות קשות
אימא לבנתיים כל הכוסונים נימצאים בפורום של ניקה

EMANUELA XD

New member
חברה יש דברים שלא תלויים בנגה

ועד כמה שאני מכירה את נגה ודי טוב יש דברים שלא תלויים בה אני לא יודעת מה הקשר שלה עם הנרי בימים אלו תיהיו בסובלנות בלי לחץ בקרב מובטח לכם נמון חדשות מענינות חברות טובה בנינו לא תזיק בהצלחה עוד שבוע הנרי וניקה על במת הגאווה הולך להיות פצץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

shlomi814

New member
אויש נו...

תנסי להתייחס לעובדות...ואני ממש לא מבקש ממנה חדשות כל יום. אבל פנינו בשאלות אז שתענה אפילו שהתשובה תהיה "אין לי מושג"..."אני אבדוק את זה" או "אין לי תשובה לכך כרגע.." פשוט שנראה שיש מי שעומד בראש הפורום הזה כי אחרת מה הטעם? לשבח את הנרי וניקה אני עושה גם עם חברים שהם לא בפורום מעריצים... ואני לא מזלזל במה שנגה עשתה עד כה.. אבל כרגע לפחות העובדות מדברות בעד עצמן..

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifסתם שאלה...

למה אתה למשל לא יוצר קשר עם הנרי? 99 אחוז מהפעמים שהשארתי לו תגובה במייספייס, הודעה אישית או משהו, הוא ענה לי. בנימוס, בכבוד והפתעה- אפילו בפירוט. פעם אחת אפילו הוא לא אמר "עזוב אותי" או "אין לי תשובה"

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifיאללה עמנואלה, אנחנו משטלתים על ההנהלה

אני ואת

דבר ראשון אפשר לקרוא לי כריס

אין צורך בטיפול נימרץ זה אני בתמונות ו..אין לי אפשרות להעלות את השיר הוא לא על המחשב עניתי את זה מספר פעמים ואני גם לא רוצה לגרום מצב שיצור סיכסוכים בקשר לנוגה..אין קשר לזה שהיא בן אדם טוב היא פשוט לא מנהלת את הפורום בצורה נכונה

DJ ELAD 17 A

New member
אומנם אני כבר פרשתי-אבל אמרו לי לראות

מה שכתבתי לפני כמה שבועות כנראה רק עכשיו התפוצץ אני מאמין שאם מישו יסכים לנהל את המקום כאן אנחנו צריכים לתמוך כאן לדעתי תבחרו מישו שמוכן להקדיש את זמנו כאן ונחתום ונביא לתפוז צריך לעודד כאן תאנשים לא צריכים לכעוס בגלל בנאדם אחד שלא אכפת לו באמת נגה נתנה כאן מספיק דברים טובים ועכשיו גם רעים אז כנרא שלא אכפת לך גברת נגה מהנרי וניקה אם ככה את מתייחסת לחברים שלך. אבל בתקופות כאלו שאומן עובד על חומרים צריך לעדכן גם אם זה כולם להגיב להפעיל בסהכ כולם רוצים שהמקום יהיה תוסס כמו הצוות חבל שרק בגלל מנהלת מקום זה יתקלקל מקווה שתצילחו לעביר מסר בתפוז ונגה אותי ממש אכזבת והנרי עובד אם אומנים כמו שרית חדד ועוד מלא רמי רוני וניקה עדיין לא נעלמה רק דהנרי וניקה יכנסו לכאן ויראו מה שקורה אולי הם יבינו בעצמם מה טוב ולא המון ישר כוח בהצלחה שבוע הורסס

shlomi814

New member
תאמת לא חשבתי על זה..

אני אשלח לו הודעה לשם ואעדכן אותו על כל מה שמתרחש כאן בפורום. ורק שיהיה ברור..אני לא אמרתי שנגה צריכה לעזוב..אבל אם אין לה כרגע זמן אז שתכניס מישהו נוסף.

למעלה