נגה הפעם באמת הגזמת!!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהמיצי שלי בשבת לא עובד כפרה ../images/Emo13.gif

חחח באמת, אני שומר...

שלומי

להיות מקורב לניקה או הנרי זה לא העניין אא השיר אני יכול להשיג אבל יאני לא יודע עד כמה יצא לי מזה לשלוח לאחרים את השיר ולהרוס להנרי בטוח שיש סיבה שהוא לךא משחרר אותו ככה אנשים יבואו להופעות ברק בשביל לשמוע את השיר חח יכול להיות שנוגה בכלל לא מעבירה לו את מה שהולך כאן והוא לא מודע לזה לכן הוא לא מתאמץ להעלות אפילו קטע קצר מבין?

EMANUELA XD

New member
היום כל שיר חדש שיוצא משוחרר החוצה

ברגע שניקה הופיעה עם השיר במסיבת הגאווה אין סיבה שהשיר לא ישוחרר החוצה כך הנרי עשה בעבר עם SE ME NAW וכל האחרים
יש הבדל בין השמעת השיר בבית לבין השמעה בהופעה-גם אים אחרוש תשיר מיליון פעם אין סיבה שלא ארצה להיות בהופעה מי שהיה בהופעות שלהם יודע שיש סיבה נוספת להגיע שוב ושוב ואחרי שחברה שלי הדליקה אותי על השיר החדש "משהו אחר" אני עוד יותר דלוקה וסקרנית להשיג אותו-מה יצא לי מיזה שבמיצעד הגאווה אני אשמע פעם אחת תשיר,וכשאגיע לבית יתחשק לשמוע שוב ולא יהיה אותו לפחות שהנרי יעלה אותו למייספייס שלו ושל ניקה -אנני מאמינה שהנרי כבר הכין גירסת רמיקס למועדונים עוד יותר מדליקקקקקקקקקק ומסקרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

stav37

New member
מצחיק זה שהיא עדיין לא מגיבה לכול המתרחש כאןן

איזה מיןן דבר זה

shlomi814

New member
אני אנסה לדבר איתה בטלפוןן..

אני מקווה שהיא לא תנתק לי בפרצוף..

EMANUELA XD

New member
נסחפת-נוגה לא תעשה כזה דבר

בחיים שלא תחשוב על זה אולי המחשב שלה קיבל וירוס ---???

shlomi814

New member
היא כבר לא עובדת שנתיים ברדיו ורושלים

יש למישהו תמס שלה?

אין לה מספר, אין לה אינטרנט , אין לה כלום

היא סתם מנהלת עציץ שנכנסת לכאן פעם בשבועיים זורקת איזה משפט ונעלמת לעוד שבועיים

אנשים תקראו חשוב מאד!!!

דברתי עם תפוז ולא התקבלה שום בקשה מנוגה לשנות את שם הפורום להנרי וניקה הכל עבודה בעיניים!!! היא כתבה שהם לא מתיחסים אליה כי היא רצתה להסיר את האחריות מעליה! אז גברת נוגה קדמי היקרה! את לא מתפקדת בתור מנהלת, הגיע הזמן שתתפטרי לאלתר!!!! את משקרת כאן לכולם במצח נחושה! ומי נפגעים מזה? הנרי וניקה וכל המעריצים! למה את לא מבינה שאת זאת שהורסת את הפורום בסופו של דבר!!!! תעבירי את הניהול מיידי ל2-3 אנשים אחרים יותר אחראיים. תתבישי לך ותתפטרי!!!

DJ ELAD 17 A

New member
לדעתי נגה ו maor ravid צריכים להתבייש>

הם הכי קרובים להנרי וניקה נגה להנרי מאור כנרא לניקה אחרי זה מאיפה השיר לדעתי שנייכים צריכים להתבייש פעם ידעתם לעשות שמח כאן ועכשיו רק עצב למקום כאילו תמיד אפשר להעלות מיקסים שלשירים הופעות תמונות אבל התנהגות ברברית לא לענות, או להגיד שיש את השיר אבל אסור מה להביא טוב לזולת- אין שום דבר השיר בכל מיקרה יצא בסוף רבים איתנו יחכו מתוך נימוס וכבוד להנרי וניקה אבל לא נרא לי שכולם ירצו להיות כאן יותר לדעתי מנהלים חדשים דחוף לפרסם בגל גפן נעשה בחירות ונשלח להנרי במייספסס שלו

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif

אני רק חושב שכדאי שיהיו שני מנהלים, אז לא להעיף את נוגה, אלא לצרף אליה את מי שתרצו. או, להוסיף שניים אחרים. אני בעד עמנואלה

DJ ELAD 17 A

New member
בריזה זה לא כאן

כנראה שנגה פשוט ביץ לא קטנה נגה ביי בי אוט עמנואלה טיפול נמצרץ אין חבל שהמצב אכםן ככה אבל אין ברירה חמודה גמל יותר מתפקד ממך.

למעלה