נגה הפעם באמת הגזמת!!!

סתרת את עצמך כרגע.

מצד אחד אתה אומר שהיא מבחינתך לא מנהלת כאן את הפורום, ואתה מתסיס אנשים אחרים נגדה.(תחשוב מה שאתה רוצה, אבל אל תתסיס...) ומצד שני, אתה אומר שיהיה ברור שאתה לא זה שאמר שהיא צריכה לעזוב. אני כל- כך מכירה את הטיפוס הזה של אנשים. מזה מכירה... מכירה בשפע... לפחות תיקח אחריות למה שאתה אומר ותעמוד מאחורי זה כמו בן אדם מבוגר ולא כמו פחדן... נגה, אני מצטערת. אני לא התכוונתי להיגרר לויכוח המטופש הזה. הייתי חייבת...

shlomi814

New member
כנראה שלא הבנת אותי נכון טיפשה.

היא לא מתפקדת ומבחינתי היא לא מנהלת יותר את הפורום. אבל אני יודע שאנשים חשים שהיא עשתה רבות למען הפורום..(ואני לא מפקפק..) לכן שתשאר אבל שתצרף מישהו אחר. ואם לא אז שתעוף לכל הרוחות..

shlomi814

New member
והיא בכל זאת מתעלמת..

נגה..אני קורא אותך לסדר!! פעם שלישית!!!

EMANUELA XD

New member
אני ממליצה על טיפול נימרץ בניהול הפורום

חברה מה אתם אומרים בואו נמליץ על טיפול נימרץ כמנהל משני בפורום אני אישית סומכת עליו בעצימת עניים-את קומונה קים קונקשיין הוא מנהל בצורה שוטפת ויסודית אני האחראית לפתיחת הקומונה של קים-והקומונה סורדת מעל שלוש שנים אני מודה שעם הזמן הזנחתי ותמיד היה מי שניהל את הקומונה במקומי בחודשים האחרונים טיפול נימרץ עושה עבודת קודש בקומונה הוא שאחראי להפקת האלבום בכורה של קים קונקשיין שבקרוב יראה אור יש לו את הניסיון והמודעות בניהול קומונה=פורום לפחות נבקש מנגה שתעביר ניהול מישני אתם צודקים פורום חייב להתעדכן עם חדשות מעניינות ומעקב אחרי כל מהלך של הנרי וניקה -עידכון לוז הופעות וכו" בואו ניפתח שירשור חדש ונעשה את זה בצורה מכובדת-אני מאמינה שנוגה תאשר את הבקשה,--להנרי וניקה מתאים פורום חזק יותר ופחות זניח בהצלחה

EMANUELA XD

New member
למה לא תוותר?ההפך היא צריכה להסכים

כדי שהפורום יתחזק חייב ניהול - כשפורום לא מתחדש ואין בו חדשות לאט לאט הוא נחלש ונעשה משעמם כל אחד מאיתנו סקרן לדעת מה עובר בימים אלו על הנרי וניקה -אים בכלל קורה ומיתפתח משהו לבנתיים שיר חדש יצא ואף אחד לא יודע מה עלה בגורלו - אמרו שהוא מושמע ברדיו ואין שום השמעה חרשתי את כל אתרי הרדיו ולא נתקלתי בו השיר "משהו אחר" מושמע בהופעות ולמה הנרי לא נאלץ להעלות אותו למייספיס או לאתר שלו? סליחה כך לא נעשה קשר אמין בין אומן למעריצים - רמת ההתלהבות יכולה לרדת שחבל"ז כשלאומן יש פורום -הוא מאשר על פתיחת פורום זה אוכל בשבילהם ומכאלה דברים הם ניזונים-חובה להתחייב לפורום -בשורה תחתונה זה משתלם ובלי להעליב מי ישמע כאן לא מדובר בפורום מדונה או דנה אינטרנשיונל טיפה להרים גבה ולישר קו עם המעט שיש בפורום-אני מאמינה שיש מציצנים וכשרואים שהפורום לא מעניין מה הטעם להיכנס ולהגיב-נכון לרגע זה -כל הדיונים מתעסקים על התנהלות הפורום ותחנונים להשמעה של השיר "משהו אחר" - בקשה לאיזו פיסת מידע,שאים לא אנחנו שחורשים את האינט לא היינו שומעים מהנרי וניקה דבר........ שוב אני לא אומרת שיתחלף ניהול הפורום-אבל שיהיה מנהל מישני עם אופציה של קשר ישיר עם הנרי וניקה לפחות אחת לשבוע יעבירו דוח שבועי וחדשות ואים טיפול נימרץ מבקש ניהול צריך לכבד-

shlomi814

New member
פעם השלישית..

אני מסכים לכל מה שאמרת אבל העובדות הן שנגה ממשיכה להתעלם..למעשה ההודעה האחרונה שלה היא מה-24.5 ובה היא טענהשהנהלת תפוז לא מגיבה למיילים שלה לגבי שינוי השם מהנרי להנרי וניקה.אני רותח מעצבים רק מהמחשבה שוב על התשובה העלובה שלה.כאילו ראבאק אם אני הצלחתי להשיג את הטלפון שלהם גם היא יכולה תתאמצי קצת...תראי שעדיין איכפת לך אבל כלום..

EMANUELA XD

New member
דרך עוקפת קלה ומהירה דרך הנרי

אים לנגה היה קשר רציף עם הנרי אני בטוחה שזה היה הולך כך נגה הייתה מרימה פון להנרי ומסבירה לו את כל מה שמתרחש בפורום בקשות דרישות -ואפילו טיפת יחס חם לפורום מעלה את נושא הפורום שחייב לשנות - ללחוץ על הנרי כי זה מה שכולנו מבקשים שלניקה יש זכות גדולה להופיע בלוגן של הפורום הנרי יחויב להסכים-שיתוף פעולה מצד הנרי ודרישה מתפוז אנשים לשנות את שם הפורום אני בטוחה שהנהלת הפורומים תאשר בשימחה לשנות תמיד ניתן לשנות את נושא הפורום-זה בדיוק כמו שמשנים את נושא הקומונה עניין של כמה דקות והפורום מוכתר כפורום HENREE FET NIKKA ועל הדרך חובה חובה לעלות את השיר "משהו אחר" במייספיס מה כל כך קשה להבין -כבר השיר הושמע במסיבת הגאווה ובהופעות למה להחזיר את השיר "לארון".........??? בהצלחה!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמה שמוזר פה זה ששלחתי להנרי הודעה

כתבתי לו במייספייס שכדאי שיקפוץ לבקר, יש בלאגן. לא ענה לי

עימנואלה איזה חמודה

תודה מאמי על כל הפירגון באמת אין עלייך והלוואי ונוגה תקבל את ההצעה יום טוב לכולם עימנואלה את השנה של ניקה אני לא יודע**

shlomi814

New member
אני חושב שזה אחלה רעיון..

נכנסתי לקומונה של קים..ולפורום של גואל..אין מה להשוות.ובזה סיימתי את דבריי. נעשה הצבעה הרוב יהיה בעד.

shlomi814

New member
כן..

ממש תודה. עכשיו אני מנסה לחשוב מי יכול להיות מקורב להנרי או ניקה כדי להשיג לי את השיר... אני מניח שהם גם ישירו אותו ביום שישי במצעד... תגיד יש לך מושג מה בנוגע לצילומי וידאו ממסיבת הגאווה בחוף הדקל באילת?

EMANUELA XD

New member
הנרי וניקה צריכים להתגאות בנו

טיפול נימרץ בבקשה אפשר להגיע לניקה דרך קים קונקשיין הן בקשר די טוב
בלעדנו הפורום היה נעשה משעמם עם כל הריחוק שיש בנינו לבין הנרי עדיין כולנו משתדלים לשמר את הפורום ולתת בו חיים ופעילות אני כותבת מיכתב ומעבירה להנרי ביום הגאווה-אני אשתדל להחליף איתו כמה מילים שיתחיל להזיז את הפורום כמו שצריך- שלומי אני מאמינה שבמאבק שפתחת בסופו של דבר יראה אור
ושוב אני לא נגד נוגה חלילה שלא תחשבו אני מאמינה שאילו לנגה היה קשר רצוף עם הנרי היא הראשונה שהייתה שמחה להיכנס לפורום ולהודיע-אני מכירה את נוגה שדרנית ברדיו ירושלים ובחסד עליון הראשונה שנתנה במה לזמרות טרנסקסואליות אישה עם כח ועוצה של פירגון יתכן שנוגה חסרת אונים בנינו לבין הנרי גם לא בושה להיכנס לפורום ולהודיע שזה המצב-
ואליך הנרי כך טיפת אחריות לגבי הפורום שפתחת-יחס אנושי לא יזיק בשורה תחתונה זה רק ישתלם לכולנו
אל תישכח שאתה שלחת אלי הודעה בשוקס שמחכה לי הודעה בפורום שלך

EMANUELA XD

New member
tA Love Tu ../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

מה שלום המיצי מיצי שלך? למה הוא עייף?

למעלה