נגה הפעם באמת הגזמת!!!

EMANUELA XD

New member
השירשור הזה לא יפסק עד שהפורום

עד שהפורום לא יתנהל כמו שפורום אמור להתנהל בצורה יותר אכפתית לא ניפתח הודעה חדשה שירשור=מחאה=אכפתיות כריס לניהול הפורום

shlomi814

New member
תגידי..

את לא היית עם ניקה בטרנד באילת לפני כמה חודשים...? כשהיא הופיע בלי הנרי?

shlomi814

New member
פשוט בושה מה שקורה כאן..

אני מסכים נגה ומאור פשוט הורסים את הפורום. ושוב אני חושב שכריס מתאים יש לו את הנסיון ואת הרצון והמוטיבציה והכי חשוב הוא מעריץ בדיוק כמונו.

shlomi814

New member
למעשה כל החברים בפורום מסכימים

למעט המלאני סי הזו שהלשון שלה תקועה עמוק עמוק בתוך ה...............של נגה. ומאור היצור הזה וכמובן ה"מלכה" נגה.

EMANUELA XD

New member
אפילו הודעה רשמית ממנהלת הפורום אין

ב 4/6/2008 ניקה חוגגת יום הולדת ב 6/6/2008 ניקה והנרי מופיעים במצעד הגאווה 2 סיבות די טובות לקבל ממנהלת הפורום הודעות רשמיות והכל תקוע כאן ולא ברור ומובן אני גם בוחרת בקריס כמנהל הפורום

טוב...

אז ככה. אני כבר מלא זמן נמצא בפורום של הנרי וניקה וגם היתי במפגש מעריצים הראשון.ואחרי זהם טסו התחיל הבלאגן. אני חושב שלא הנרי ולא ניקה לא מתיחסים ברצינות לפורום הזה למרות שהוא מוגדר כרשמי. נוגה עם כל הכבוד אליה לא מתפקדת ואין מה לעשות היא צריכה לעזוב. מי שצריך לקחת את הניהול על עצמו מן הסתם חייב להיות בקשר עם הנרי או ניקה על מנת באמת לקבל מהם מידע עדכני ונכון שיוכל לפרסם בפורום. וכמובן שאנחנו חייבים פנות להנהלה של התפוז אנשים על מנת לעלות את הנושא בפניה אבל בואו לפני כן נבחר מישהו שייהיה מנהל של הפורום הזה בצרינות. וכמובן שחייבים לשתף בכל ההתהנהלות הזו את הנרי וניקה ואז רק לעשות צד.

EMANUELA XD

New member
כולנו בוחרים בכריס-הבחירה הנכונה

כריס מוכשר נימרץ ופועל במרץ ויש לו את כל הכישורים להקפיץ את הפורום-הוא עושה את זה בקומונה של קים קונקשיין יש לו שליטה טובה באנגלית וזה חשוב מאוד-התמצאות במוזיקה זה המיקצוע שלו בקרב נישמע עליו-אחח כישרון על הוא חביב על כולנו-חברמן יש לי הצעה כשזה יבוא הרגע שבו כריס יוכרז כמנהל רשמי-כריס עליך להחליף כינוי בפורום זה עם השם כריס בדרך כלל מנהלים בפורומים נימצאים בכינוי של שמם-יותר מכובד וממלכתי אל דאגה יום שישי מגיע ואני אלחץ על הנרי ביום הגאווה להתחיל ליפעול

EMANUELA XD

New member
ניכנסתי למייספיס של הנרי וניקה

ואין שום חידוש במייספייס-ממש מוזר -אני כבר לא מבינה להכן הנרי נעלם רק שניקה לא העלימה אותו- ~~~~~~~~~~$$$$$$ ~~~~~~~~~.$$$**$$ ~~~~~~~~~$$$“~~“$$ ~~~~~~~~$$$“~~~~$$ ~~~~~~~~$$$~~~~.$$ ~~~~~~~~$$~~~~..$$ ~~~~~~~~$$~~~~.$$$ ~~~~~~~~$$~~~$$$$ ~~~~~~~~~$$$$$$$$ ~~~~~~~~~$$$$$$$ ~~~~~~~.$$$$$$* ~~~~~~$$$$$$$“ ~~~~.$$$$$$$ ~~~$$$$$$“'$ ~~$$$$$*~~~$$ ~$$$$$~~~~~$$.$.. $$$$$~~~~$$$$$$$$$$. $$$$~~~.$$$$$$$$$$$ $$$~~~~$$$*~“$~~$*$$$$ $$$~~~“$$“~~~$$~~~$$$$ $$$~~~~$$~~~~$$~~~~$$$ ~$$$~~~$$$~~~“$~~~~$$$ ~“*$$~~~~$$$~~$$~~:$$ ~~~$$$$~~~~~~~$$~$$“ ~~~~~$$*$$$$$$$$$“ ~~~~~~~~~~~''''~$$ ~~~~~~~~~~~~“$$ ~~~~~~~~..~~~~$$ ~~~~~~$$$$$$~~~$$ ~~~~~$$$$$$$$~~~$$ ~~~~~$$$$$$$$~~~$$ ~~~~~~$$$$$$~~~$$ ~~~~~~~$$$$~~$$

EMANUELA XD

New member
די אני מרגישה שאנחנו מתחננים למשהו

אני מרגישה שאנחנו מתחננים למשהו-זה מתחיל להרחיק וליצור אי אמון בפורום ופתאום עולות כל מיני שאלות לי ניראה כמו שלפורום אין מה להציע-כך להנרי וניקה לבנתיים אין מה להציע חוץ מהופעה פה ושם-שעליהם אף אחד מאיתנו לא שומע אומנים שלא מחדשים ומתחדשים נעשים מהר מאוד משעממים-חבל שיש כאן זילזול ממושך-אני מתפלא איך הנרי לא מבקר בפורום -מזה לא אכפת לו ואין לו עניין בפורום מדוע הוא לא נושא באחריות הפורום-? להזניח פורום שבסופו של דבר יועיל בשעת הצורך מדונה ממיזמן היתה כותבת כאן תגובה הנרי חייב להיכנס ולהתנצל

אין לו מה להתנצל

בסופו של דבר הוא לא חייב כלום. אם זאת גישה אז כנראה לא כל כך בא להם לשמוע מאיתנו. אולי באמת לא ממש בא להם להשקיע במעריצים. אולי הם לא ממש מבינים שבלימעריצים אין אומנים. אולי... בשורה תחתונה כל ההפקה של הנרי וניקה היא פישלה ובגדול. במקום לעבוד קשה ולחזור לכותרות הם איפשהוא שם..הופעה פה והופעה שם...זה נקרא לנוח על זרי האלבום האגדי.חבל...באמת יש המון כישרון והמון מה לתת אבל אם אומנים לא מוכנים להשקיע ולנצל את הכישרון שלהם אז מה אנחנו נקבע או נתחנן? היו הרבה "אומנים של רגע" אולי הצמד שלנו הוא גם כזה?

למעלה