נגמר לי הלילה...........

shkedud

New member
אודול'ה המשורר ../images/Emo140.gif

על הבוקר, ככה בשליף שלוף? הוצאת לי ת'מלים מהפה. בעיקר הזדהיתי עם "החיים הם חלום שעובר ביעף." אני חושבת הרבה לאחרונה על הקטע של "מה אמיתי, ומה אשלייה" החיים עוברים מאוד ביעף, ולכן כל יום חייב להיות הכי הכי שיש... לא ככה סחתיין סחתיין על השיר היפה

odo13z

New member
תודה שדוד.../images/Emo140.gif

כשמן זך בעצמותי המחמאות שלך. יום טוב.

ע ו מ ר 4

New member
מפגש......קיבוצי

לאחר ישיבת בוקר זריזה..... בררתי על ביקור במוזיאון להתישבות בקיבוץ יפעת. הקישו לכם בגוגול..המוזיאון להתישבות ביפעת...סיירו מעט וירטואלי...ותגידו אם מתאים לכם. הסיור עולה 13 שקלים עם הדרכה כמובן.... והם מציעים ארוחה חלוצית במחיר של35 שקלים... חשבנו אודו ואני שקיימת גם אפשרות לשבת באלונים....במקום שנקרא אקליפטוס.....מקום נחמד לכל הדעות ו.....אם אכן יש מי שמעונין להמשיך את שהותו באזור...כאן אצלנו יש צימרים נהדרים...... אבל...חייבת את אישורכם שאכן מגיעים...רוצים להגיע...כי יש צורך להודיע לפחות 10 ימים לפני ההגעה. אז......................

odo13z

New member
לי זה מתאים.../images/Emo45.gif

אינשאללה שרק נהיה בריאים עד אז. כל הכבוד על ההשקעה והטיפול הזריז. נראה שהמחירים עממיים . יפה.

ע ו מ ר 4

New member
הבחור שאיתו דיברתי .....

כשאמרתי לו שאני מ......הוסיף ואמר שאפשר על הארוחה להוריד במחיר...... מקווה שאכן ייצא לפועל...כי המקום מדהים ביופיו...והסיור נותן הרגשה שחיים פעם.ו.....אל תשכחו להביא מצלמות כי במחסן ההלבשה הקיבוצי אפשר להתלבש בבגדים מפעם=חולצות רקומות...כובעים...סינרים....מכנסי וחולצות חאקי.. הייתי שם....וגם לכם מובטחת הנאה.

אנפה2

New member
ניסיתי במסר, אבל משהו לא עובד

במסרים, אז אני רוצה להגיד מעל גבי הפורום, לי התאריך לא מתאים, אני נוסעת לילדים בחו"ל כמה ימים לפני התאריך, אשמח לשמוע חוויות מהמפגש.

odo13z

New member
איזה יופי

מקווה שיבואו הרבה. כל המרבה - משובח. אולי תודיעי גם ב - 60+ או שאין צורך....רובם נמצאים גם פה גם שם. יפה. אירגון יוצא מהכלל.

אפי 7

New member
פתחנו פורום חדש - נכנסו ממיטב ../images/Emo127.gif

אנשי הארץ
מספרנו הולך וגדל - ולכן היה עדיף לא להוסיף אנשים מפורומים אחרים, כי מטרת הטיול היא לגבש את עצמנו. מאחר ואנו נמשיך לעטוף אחד את השני ביום יום ונושא הטיול אמור להפגיש אותנו במציאות, דבר המקדם יצירת ידידויות. אפי

maxima

New member
מפגש קיבוצי עם טיול...נשמע נחמד

18 לנובמבר מתאים לי

odo13z

New member
אפי. זה פשוט

נפתח שם חלון. צריך ללחוץ על "אישור" נעשה יותר פשוט. אני אשלח מסר ותגיבי. ביייייייייי

cara13

New member
../images/Emo24.gifעומר 4-גם לי מתאים,וגם אני

חושבת שכדאי שנהיה רק אנחנו ולא מפורומים אחרים ,יותר אינטימי וכך נוכל להכיר אחד את השני. וכל הכבוד לך,אני ממליצה עליך לתפקיד יו"ר ועדת טיולים כי אני בטוחה שיהיו לנו הרבה טיולים בעתיד.

למעלה