נגמר לי הלילה...........

odo13z

New member
יפה דיברת אנפה.../images/Emo140.gif

אני ממתין. איפה זה יהיה ? בעמק יזרעאל ? בחוף הכרמל ?

ע ו מ ר 4

New member
אודו.......

אתה מלאך....... אבל אם זה יהיה כאן..........לא תוכל לחמוק מלהיות לי כעזר......

ע ו מ ר 4

New member
אנפה בוקר אור....

בשמחה הייתי מארגנת כשזה מפגש... גרה במקום יפה.......עם נוף נהדר ומופלא.. רק שנראה לי מעט רחוק על מנת שכולם יוכלו להגיע... ומלבד נוף כבר אין כאן שום כלום ששייך....להיות המקום קיבוץ..... אבל....בשיחה עם קיבוצניקים נוספים שכאן אולי נצליח לארגן ...אכן מיפגש שכזה.

odo13z

New member
לא שוחכים פלומה. ../images/Emo13.gif

אני בטוח שלא יישאר אף אחד יתום מהסעה.

p a l o m a

New member
"חס וכרפס"....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

shkedud

New member
בוקר טוב, בכף הייתי מזמינה אתכם אלי

לקיבוץ שלי -אבל הבית שלי קטנצ'יק, ובחוץ - עלול לרדת גשם. אפשרות נוספת היא במועדון שלנו - שאני צריכה לברר האם ומתי הוא פנוי. בכל מקרה אשמח לעזור בארגון מפגש כזה. ומאוד אשמח, כמובן להשתתף בו

ע ו מ ר 4

New member
שקד.......

נראה לי שאנחנו צריכות...חייבות...לדבר... העירניקים כאן......לוחצים.......בעדינות.

מנורה

New member
קדוד ועומר נעים יהיה להפגש בצפון

מאד אוהבת את האווירה בקבוץ לבילוי ומנוחה בשנים האחרונות הקיבוצים פתחו בתי הארחה ואנחנו כל שנה מתארחים באחד הקיבוצים עם כל המשפחה ומאד נהנים גם מהאירוח וגם מהטיולים בסביבה.
מראש על הרצון מקווה שיצא לדרך

maxima

New member
בוקר טוב כולם....ויום ניפלא...../images/Emo13.gif

אתמול טיילתי בנוה צדק והרי לפניכם תמונת ביתו של רוקח שהיום משמש בחלקו מוזיאון

odo13z

New member
בקר טוב מקסי.../images/Emo140.gif

איזו תמונה יפה הבאת לנו. כמה עולה הוילה ?

ע ו מ ר 4

New member
תגיד אודו 13......

אתה גם עובד שם במשרד האפל הזה?.... אין חלון? מה אתה קיבוצניק?....שצריך את החלטת האסיפה על פתיחת צוהר נוסף? תדרוש חלון.......אחרת באמת תרגיש שאתה חי במעלית. חלון .....אם אפשרות לנוף...אויר.....ואור יום.......

odo13z

New member
עומר. ../images/Emo140.gif

אני חי בתוך בועה. כל חיי הם אשליה. הינה זה רק התעוררתי וכבר חלף היום ונרדמתי לא אדע מה היום ומה כבר חלף כי כל החיים הם חלום שעובר בייעף. . וזה חובר במקום. האאאאא ?

ע ו מ ר 4

New member
האאאאא...

אתה משורר? עלה במוחי כרגע רעיון....... כותבת לך במסר.... אולי.....נצליח לארגן משהוא יחדיו.......

maxima

New member
אודו....איזה יופי אתה כותב...../images/Emo140.gif

הטעימינו נא עוד ממילותיך היפות

למעלה