נדמה לי שיש התעמלות אומנותית עכשיו לא?

trilliane

Well-known member
מנהל
זה באמת נורא לשדר תחרות מההתחלה ועד הסוף

מי שמע על רעיון מופרך כזה?

אגב, גם אתלטיקה, שחייה והתעמלות מכשירים שידרו שעות (הרבה יותר שעות). לגבי ענף מעניין – זה עניין של טעם; לגבי פופולרי, הוא דווקא די פופולרי בישראל ולכן יש לו נציגות ישראלית מכובדת.

dardor

New member
אני אוהב את ההשוואה בין אתלטיקה ושחייה לריקוד

בהחלט הפופולאריות של הדברים שווה... אולי נכניס גם ירי צלחות חרס? אחלה ענף פופולארי..

וזה רעיון מופרך ברגע שמדובר בחצי יום שידורים

dardor

New member
תבדקי כמה ערוץ 1 משדר היום

ואז תגידי לי אם זה חצי או לא..

trilliane

Well-known member
מנהל
אז שישדר יותר בשאר השעות, זה לא סותר

רוב השבועיים האחרונים שידרו לפחות 12 שעות ביום, מהבוקר ועד חצות וגם אחרי (עם הפסקה לחדשות ולתכנית המטופשת של פיניש).

dardor

New member
זה עדיין לא מצדיק

לשדר כל כך הרבה התעמלות אומנותית.

למעשה את כל התחרות, כולל מוקדמות... כשבמקומות אחרים מחלקים מדליות. זאת תחרות זניחה באולימפיאדה ביחס לשאר הדבר, אין שום צידוק לשדר את זה כל כך הרבה זמן, גם כשאר מתחרה שם ישראלית שרוצה להעפיל לגמר. מילת המפתח: מינון.

למשל, מה היה כואב לערוץ הספורט לעבור לכמה דקות לתחרות השחייה במים פתוחים? סתם להתעדכן מה קורה שם... והופ לחזור חזרה להתעמלות אומנותית שבאמת לא יפסידו פסיק מהמתעמלות. מה הבעיה בזה אני לא מבין? יש דברים אחרים שראויים לפאקינג מילה או שתי מילים לפני הריתמיקה.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא צריך להצדיק שום דבר, זו הנקודה.

יש כאן תחרויות יפות בענף שרבים אוהבים (גם אם רובם לא בפורום הזה) עם נציגות ישראלית מכובדת. זה מצדיק שידור. מעבר לכך הכול כבר נאמר.

dardor

New member
וכמו שאמרתי. ת-ש-ד-ר-ו

אני לא מבין את נהנית לסלף דברים שאני אומר? או שסתם אין לך מה לענות אז את ממציאה דברים שאני אומר..

תשדרו תשדרו תשדרו תשדרו, אפילו אני צופה בישראליות שמתחרות שם. סו וואט? עדיין יש דבר כזה שנקרא מינון. זאת התחרות היחידה בכל האולימפיאדה - היחידה!!!! שערוץ 1 הולך לשדר את כל התחרות במלואה, כולל מוקדמות וגמר. האם זה הענף הכי ראוי לעשות זאת באולימפיאדה? ממש ממש ממש לא.

וכמו שאמרתי. יש אנשים שאוהבים סוסים בארץ, לא פחות מכאלה שאוהבים את הספורט שלך, אז מה זה אומר שצריך לשדר להם כל היום דרסאג' וקפיצות סוסים? הנה שידרו קצת מקפיצות הסוסים שלשום, היה במינון נחמד מאוד... לא יותר מ20-30 דקות וזהו.. היה נחמד להיפתח למשהו חדש. אותו דבר לגבי הBMX.. כל אלו הם ענפי נישה זניחים באולימפיאדה, וזה כולל גם את הריתמיקה.

רק להזכיר לך אם שכחת, זה לא גרנד פרי חולון, זאת עדיין אולימפיאדה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז הם משדרים, מה הבעיה?

אין שום סיבה לא לשדר תחרויות במלואן מהמוקדמות ועד הגמר אם אפשר (ואפשר וגם שידרו, בשחייה למשל). היתרון של האמנותית הוא שהיא קצרה יותר ולא מתנגשת עכשיו עם ענפים כמו שחייה או אתלטיקה או ענפים אחרים שמתחרים בהם ישראלים ולכן אין סיבה מיוחדת לקטוע את השידור.

אני אוהבת פי מאה התעמלות מכשירים והייתי מאושרת לו היו משדרים אותה הרבה יותר ועדיין לא שידרו אותה במלואה והיה ברור לי שזה לא יקרה כי המוקדמות הן יומיים מהבוקר ועד הערב (יום אחד נשים ויום אחד גברים) וגם חלק מהגמרים לא שידרו כי זה התנגש למשל עם שיוט המדליות של לי קורזיץ (וגם אחרי שהשיוט נגמר עוד הייתה שעה של התבחבשות באי-המדליה ולא עברו לאולם ההתעמלות). התלוננתי? לא! פשוט עברתי ליורוספורט...

עיני לא צרה בענפים אחרים ואין לי שום בעיה כשמשדרים תחרויות אחרות מההתחלה ועד הסוף גם אם הן ממש לא מעניינות אותי, ושוב, בניגוד למה שאתה טוען כן שידרו.

dardor

New member
עינך לא צרה?

לא את זאת שאמרה ששידרו יותר מדי ג'ודו? פתאום לא אכפת לך?
תהיי קצת יותר עיקבית... הזיכרון שלי אולי לא הכי טוב אבל בטח לא כמו של דג.

אין שום סיבה לא לשדר תחרות במלואה? זה פאקינג 4 שעות מוקדמות, איך אפשר אלוהים ישמור. ואגב זה בכלל לא כמו אתלטיקה. לא נתחיל להיכנס לפופולאריות כי זה באמת יהיה לעג לרש בכלל לדון בפופולאריות של אתלטיקה באולימפיאדה למעט ריתמיקה, אבל באתלטיקה (כמו אגב בהתעמלות מכשירים) קורים כמה דברים במקביל וזה הרבה יותר סביל לעין לעבור בין מכשיר למכשיר או בין ריצה לקפיצה או לזריקה..
כאן רואים 4 שעות את אותו דבר בדיוק! אלוהים ישמור זה מעיק...

מה הבעיה לעבור קצת למקומות אחרים לעדכונים? זה סתם ראש קטן של ערוץ 1 שאומר אם כבר יש את מירי נבו וג'קי וישנייה אז שישדרו ויופי ככה אנחנו מכסים זמן מסך. זאת איוולות וטמטום מצד ערוץ 1.

ושוב... שחיה זה שחיה!!! זה לא ריתמיקה!
שחיה ואתלטיקה זה לא ענף נידח ולא חשוב, בניגוד לריתמיקה. ההסברים שלך פשוט הזויים אין לי מילה אחרת. אנחנו באולימפיאדה, לא בגרנד פרי חולון..

trilliane

Well-known member
מנהל
כי הג'ודו כן היה על חשבון ענפים כמו שחייה...

כמה פעמים אני יכולה להסביר את זה? בתור מי שמתלונן שאני מעוותת את דבריו, אולי די?

וכבר הבנתי שאתה מזלזל בהתעמלות האמנותית...
חבל, אבל אין לי מה להוסיף על מה שאמרתי.

dardor

New member
הרגע השוואת בין שחיה לריתמיקה

אבל ג'ודו זה נחות?

הג'ודו זה ענף נישה בדיוק כמו הריתמיקה ולא היו אמורים לחתוך מהשחייה לג'ודו המעיק הזה. אבל למה להפוך את הריתמיקה לענף בכיר פתאום ולא לצאת למקומות אחרים לעדכונים? זה כבר באמת מעיק ומעצבן.

הזלזול שלי הוא בכמה ענפים שנחשבים אולימפיים, מה לעשות שזה אחד מהם. עדיין זה לא מוריד מהרצון שלי שנטע ריבקין או הנבחרת יצליחו, בדיוק כמו שאיחלתי לסרגיי ריכטר בירי למרות שלדעתי זה לא ראוי להיקרא ענף ספורט.

trilliane

Well-known member
מנהל
רק שלא טענתי בשום שלב שג'ודו הוא נחות.

אין לי כוונה להיגרר מחדש לדיון חסר תועלת איתך; אני ממשיכה להגיב לך רק כי אתה שוב ושוב טועה עובדתית או מעוות את דבריי.

dardor

New member
רק אמרת שמשדרים את זה יותר מדי

אז מה זה שונה מהריתמיקה עוד לא הבנתי..
שהיו דברים במקביל? גם עכשיו יש דברים במקביל... סו?

זה בסדר גמור לשדר תחרות מהתחלה ועד הסוף

אם היא או בענף נורא חשוב או אם אתה עושה את זה בקביעות לענפים שונים.

אין מה להשוות אתלטיקה, שחייה והתעמלות מכשירים להתעמלות אמנותית (ואגב, גם שלבי המוקדמות באתלטיקה או בשחייה לא זכו לשידור כל כך רציף), כי אלו שלושת הענפים הגדולים והחשובים באולימפיאדה. זה שהענף "די פופולרי בישראל"? אני לא ממש בטוח, או ליתר דיוק ממש בטוח שלא, והרי לא היה צריך לשדר ארבע שעות בשביל הנציגות הישראלית המכובדת.

כשערוץ 1 משדר הכל בערוץ 1, אין לו את הפריבילגיה להתרכז כל כך בענף נישה. בטח ובטח בשלב המוקדמות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל כן עושים את זה בקביעות לענפים שונים!

את האתלטיקה משדרים ברציפות ובאופן מלא ואת השחייה אכן חתכו הרבה בגלל הג'ודו וזו הסיבה שהתקוממתי על צורת השידור. שידרו גם משחקי טניס וכדורסל מלאים ועוד.

התעמלות מכשירים לצערי לא שידרו באופן מלא מסיבות שונות, לרוב כי זה התנגש עם תחרויות של ישראלים או עם מהדורת החדשות למשל; זה הענף האהוב עליי ביותר והצטערתי שלא שידרו באופן מלא, אבל לא התלוננתי על זה אלא עברתי ליורוספורט או ל-EBU.

אתלטיקה היא הענף האולימפי הגדול ביותר

וברור שצריך לשדר אותו בקביעות וברציפות. משחקי טניס מלאים כמעט לא שידרו, והבודדים שכן היו סופר מסקרנים. ועדיין, אין דין אתלטיקה או משחק טניס כלשהו או משחק כדורסל כלשהו, כארבע שעות של מוקדמות התעמלות אמנותית. יש ענפים פופולריים שראויים לכיסוי הרחב וויש ענפי נישה שראויים להתייחסות פה ושם. התעמלות אמנותית זה נישה. ואם לא היו שם ישראליות, ספק אם בכלל היו שולחים שדרית ופרשן ומראים את זה.

trilliane

Well-known member
מנהל
נכון, ולא באתי בטענות על מינוני האתלטיקה

אבל מקומם אותי לראות ש-4 שעות ביום של שידור תחרויות ביום בענף שאינו משחקי כדור ומשודר לאורך כל השנה זוכה כאן לכאלה קיתונות בוז. עם כל הכבוד, לאוהדי הטניס והכדורסל באמת לא חסרות שעות שידור כל השנה. אז למה להיות כאלה צרי עין פעם בארבע שנים? מה כ"כ כואב לכם? מותר גם לאוהדי הענף הזה ליהנות מהחגיגה האולימפית לכמה שעות, במיוחד שיש לנו נציגות ישראלית מכובדת, יש כאן הרבה מועדונים ובנות שעוסקות בכך, ואולי בעקבות השידורים האלה ייפתח התיאבון לעוד בנות ויהיו לנו עוד ישראליות בענף בעתיד.

למעלה