אם נלך לפי מה שאת אומרת, אז שיראו לנו את כל הענפים שלא מקבלים חשיפה כל השנה. כמו ירי צלחות חרס, בדמינטון, ירי בשכיבה, טאקוונדו, שחיה במים פתוחים, דרסאג' ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד...
ב. אני לא קובעת את לוח השידורים ולא מייצגת את ערוץ 1.
ג. רוב הענפים האלה לא קיימים בישראל ואין בהם נציגות ישראלית, להבדיל מהתעמלות אמנותית. כן, זה הבדל משמעותי.
ד. כששידרו שחייה צורנית או בדמינגטון (שהיו בהם ישראלים) שמשעממים אותי וגם ענפים אחרים שלא מעניינים אותי כלל לא התלוננתי על כך ולא זלזלתי בהם כפי שאתה מזלזל בהתעמלות האמנותית.
ואוו הייתי בטוח שאת עורכת הדין שלהם, לפחות כך זה משתמע מהדברים שלך. אני מתלונן על ערוץ 1 ואת מסנגרת, בהחלט נשמע כאילו את מייצגת אותם.
רוב הענפים אכן לא קיימים בישראל. אגב בבדמינטון יש אך עדיין לא ראינו שום דבר מלבד מישה זילברמן. למה אגב לא ראינו אף שידור מהירי? יש לנו משם נציג.... בקיצור הטענה שלך לא תופסת. אז כן זה הבדל משמעותי אך שוב, לא עומדת במבחן ההוכחות.
ואת כן התלוננת שמשדרים יותר מדי ג'ודו אז תפסיקי לחרטט אותי כאן.
המינון היה שונה, כמו גם אופן השידור והנסיבות. אתה מוזמן לחפש הודעות שבהן התלוננתי ולראות את ההבדל בין מה שכתבת על ההתעמלות האמנותית והזלזול המופגן שלך לעומת מה שאני כתבתי. בבקשה תפסיק להשוות בינינו ולעוות את דבריי. חלאס.
וזה אחרי ששידרו גם בבוקר... וחתכו את מוקדמות השחייה בהתחלה ובסוף בשביל זה וגם את ההתחלה בהתעמלות למשל. מן הסתם לא יכלו לשדר 100% כי זה פשוט ארוך יותר, הרבה יותר מ-4 שעות ביום (וגם יותר מארבעה ימים). יש כאן הבדלים אובייקטיביים שאתה מתעקש להתעלם מהם.
מהסיבה הפשוטה שאחה"צ הג'ודו לא מתנהל במשך 4 שעות ברצף, פה מתרסקת הטענה שלך.
וגם נאמר אם שידרו 10 שעות ברצף, עדיין עברו באמצע לדברים אחרים ואירועים מעניינים יותר, ככה שזה שונה בתכלית ממה שקורה עכשיו. את סתם מסלפת עובדות וחבל שזה הכי טוב שאת יכולה
ולא סותר את הנקודה שלי. הג'ודו היה ימים שלמים מבוקר עד ערב (התחיל ב-11:30 והסתיים אחרי 18:00) ושידרו אותו בערוץ 1 כבררת מחדל יותר מ-4 שעות ביום גם כשהישראלים כבר לא היו בתחרות וגם על חשבון ענפים מובילים כמו שחייה (כולל משחה של ישראלי!) וזה מה שהכעיס אותי (ולא רק אותי; גם עיתונאים התייחסו לכך). אין לי ולא היה לי שום דבר נגד ג'ודו או נגד שידורו אלא רק על האופן שבו זה נעשה (וזה לא נעשה כמו בהתעמלות האמנותית). זה שיום תחרויות בג'ודו לא מתוקתק כמו ההתעמלות האמנותית נובע מאופי תחרויות שונה; אז היו יותר הזדמנויות לשלטט או לדחוף חסויות ממש לא רלוונטי לנקודה; זה דווקא יתרון שהתחרות מתוקתקת ומרוכזת ושאפשר לצפות בה כמו שצריך בלי מעברים בלי סוף (וכאמור, כאן המיקום של ישראל תלוי בתרגילים האחרים ובג'ודו זה כבר לא היה רלוונטי אחרי שהם יצאו מהתחרות, לצערנו).
אבל יודע מה? זה לא חשוב. אנחנו הרי לא נגיע להסכמה, אז אתה תמשיך לקטר על ערוץ 1 ולזלזל בספורט הזה ואני אמשיך להיות מרוצה שסוף סוף משדרים כאן תחרות באופן מכובד בלי אין ספור מעברים וקיטועים. באמת חבל על הזמן, הדיון הזה כבר מיצה את עצמו.
שלא ישתמע שאני מסכים עם מה שעשה ערוץ 1 לגבי הג'ודו. זה היה יותר מדי, מעיק מדי ותפס נתח שידור הרבה יותר גדול ממה שג'ודו שווה מבחינתך פופולאריות באולימפיאדה.
וזה בדיוק בדיוק מה שקורה עכשיו עם ההתעמלות אומנותית.
אני לא מבין מה הבעיה שלך שאני חושב שערוץ 1 מגזים עם הספורט הזה.. מה אסור להשמיע קול נגד ערוץ 1? את לא מפסיקה להגיד ששתקת כשערוץ 1 שידר דברים שלא אהבת... נו אז כשפוצים פה זה רע? אנחנו משלמים לערוץ 1, אז יש זכות מלאה להתלונן ולהתרגז. זה שאת לא עושה את זה, בעיה שלך.
הסנגור הזה על ערוץ 1 הוא פשוט בזוי...
ואגב, אני חושבת שבפועל היו שידורים רציפים בג'ודו אחה"צ כי במרווחים הם שידרו שידורים חוזרים מהקרבות שהיו בזמן שעברו לשחייה... אני ממש זוכרת ימים שלמים שהיה ג'ודו מהבוקר עד הערב למעט הפסקה קצרה למוקדמות שחייה וגם הן קוצצו מכל הכיוונים לטובת הג'ודו וזה מה שהרגיז אותי.
לא הבנת אותי בכלל: אני לא מסנגרת על ערוץ 1, אני מסנגרת על זכותי וזכותם של צופים אחרים ליהנות מתחרות מתחילתה ועד סופה גם אם זה ספורט שאתה מזלזל בו.
להשתמש בטענה ש"טוב שישדרו את ההתעמלות.. הרי שידרו גם את הג'ודו יום שלם" זה פשוט טיעון דבילי, הרי את אומרת בעצמך שהג'ודו היה יותר מדי... אז למה לחזור על אותה טעות?
ועוד לא הגענו לגמרים מחר ומחרתיים. לא מוגזם? יש מספיק ענפים באולימפיאדה, גם כאלה שאינם כדורסל וטניס. משחקים מרתקים בכדורעף, בכדוריד, בכדורמים. גורנישט מיט גורנישט. ערוץ 1 נהיה ערוץ התעמלות אמנותית. אפילו האתלטיקה לא תמיד מקבלת רצף כזה. מגוחך.
והאתלטיקה מקבלת רצף מלא יום יום, גם בצהריים וגם בערב, במצטבר זה הרבה יותר. העובדה שבהתעמלות אמנותית שתי התחרויות הן ברצף והן מתוקתקות היא לא נקודה שלילית. משדרים מה שיש מתי שיש אם אפשר, לא מה שאין.
יש מספיק תחרויות שמתקיימות ברצף והן מתוקתקות, ולא משדרים אותן. לא משדרים מה שיש מתי שיש אם אפשר, משדרים התעמלות אמנותית ושום דבר אחר. יומיים כבר, ארבע שעות בכל פעם, דבר ששום ענף נישתי אחר לא מקבל.