נוחתים בבוליביה

שי קצת הזוי....

לא מוכן לחבק את שני בגלל בעלה- החבר שלו.
אבל לצרוח עליה ולהשפיל אותה זה בסדר...
&nbsp
הגיון קצת מוזר אבל בסדר...
&nbsp
אני מאוד אוהבת את טום ואוריאל אבל הצווחות שלהם כבר ממש מעצבנות אותי...
&nbsp
רק אני שמתי לב שכמעט ולא מראים את דניאל ומאירי??
וזה נכון לאורך כל העונה, לא רק הפרק...

יותר מזה

אני זוכר שבעונה הקודמת [אולי 2 עונות] היתה משימה כזו, של מציאת מחט בערימת שחת!
גל בהחלט לא עשה שיעורי בית.

חחחח אני גם זוכרת את המשימה :)

והוא עוד אומר ללךיאל "את רוצה לצאת שוב פעם סתומה"
&nbsp
לא אתה....

גם אני ממש מחבבת אותה...

בהתחלה חשבתי שהיא סתם פריחה טיפשה אבל הבחורה ממש מצחיק וגם דיי חכמה...
אני נהנת לצפות בה.

פרארי1

New member
רגע, לא הבנתי, אז יש אלפקות כתומות בערמות שחק או לא?

צמד חמד זוג יונים...

כמהאפשר

New member
לא להשקיע כסף ולדעתי גם לשלוט איזה זוג מתקדם כמה ואיזה זוג

נופל.
ככה סתם נמרח זמן,אבל בפועל על המשימות- יש שליטה.

לכל זוג מצוותת צ'ולה, אינדיאנית בוליביאנית מקומית

הקטע הוא סתם לעכב אותם, כי כל צ'ולה הולכת לאט ובקצב שלה ומידי פעם נעצרת לנוח או מבקשת שיקנו לה משהו. יכול להיות שגם ההתנהגות של הזוג כלפיה משפיעה על ההתקדמות, כי הצ'ולה צריכה להיות מרוצה וזה לא בדיפולט שלהן להיות מרוצות.

הצ'ולה היחידה שחייכה היתה של דניאל ומאירי

ובאורח פלא היא גם לא עיכבה אותם בדרך (או לפחות לא הראו לנו את זה)
&nbsp
האמת שפרק די סתמי והוא חיזק אצלי את הרצון העז שליאל וגל ילכו הביתה...
&nbsp
אני לא מבינה למה עכשיו כשיש רק 6 זוגות אי אפשר לחזור לפורמט המקורי ולשדר לג שלם בפרק אחד. במקום למרוח את זה עדיין על שניים אם לא שלושה פרקים.

רק שלא יעשו לנו עוד לקט פלוס הרגעים המשמימים והלא חשובים שהחמצתם וחייכם לא יהיו שלמים בלעדיהם.

פרק לא משהו, באמת. המשימה עם הצ'ולות לא הייתה ממש משימה, אבל היא הייתה יותר מעניינת בעיני בגלל האינטרקציה בינה לבין הזוגות מלראות את הזוגות כורכים סביבם חוטים למשל, גם את משימת ציחצוח הנעליים אפשר היה בקלות לקצר, זה לא היה כזה מעניין ולא צריך להראות כל זוג בטסטות מביע דעתו על הטכניקה הייחודית והמרתקת שלו בצחצוח.

יכול להיות שמזלם של מאירי ודניאל שיחק להם עם הצ'ולה כי הם היו האחרונים שהגיעו לשוק וההפקה רצתה כבר לחתוך למשימה הבאה. אגב, קשה לי להבין מהדיאלוגים את סדר הזוגות, זה נראה בהתחלה כאילו יוכי ולינור הגיעו למפעל הצמר אחרי מאירי ודניאל, אבל בטסטות דניאל ומאירי אמרו שישר אחריהם הגיעו שי ושני וטום ואריאל, ולפי הצילומים זה נראה שהם הגיעו כשיוכי ולינור כבר היו עמוק במיון.

שאלה - מה הקטע של הצבעים? לכל זוג יש צבע? כי ליאל וגל כל הזמן מדברים על זה שהצבע שלהם הוא כתום, זה קטע של המרוץ או שסתם הם אוהבים את הצבע הזה?

לשאלתך

הם אכן מחולקים לצבעים.
המצחיק הוא שזה מאוד בולט אצל חלק מהזוגות ופחות אצל האחרים.
לדוגמה:
אצל יוכי ולינור ומאירי ודניאל - בד"כ קשה מאוד לפספס. יוכי ולינור בעיקר. הן תמיד בטורקיז (אפילו בגדי הים). דניאל ומאירי בירוק.
גם שי ושני די מקפידים והם הצוות הכחול.
הדואניות בזמנו היו צהובות והיה קל להבחין.
רז ואלכסה היו הצוות האדום,
גל וליאל הצוות הכתום.
&nbsp
אם תשאלי אותי מה הצבע של אלה וובה ושל אוריאל וטום אני אבהה בך במבט סתום כי אין לי שמץ של מושג.
אז בדקתי

טום ואוריאל נקראים הצוות הצבעוני (כמה סימבולי
)
ואלה וובה נקראים הצוות השחור (גם פה יש סימבוליות... הכבשים השחורות
)
הנתונים הם על פי האתר הרשמי של המירוץ.

פדיחה! איך לא שמתי לב לזה קודם?

נכון, עכשיו כשאני חושבת על זה, שי ושני באמת לובשים הרבה כחול והדואניות באמת זכורות לי כלבושות בצהוב ולאלכסה היה מעיל אדום רוב הזמן וגם סרט אדום לראש.
לגבי מאירי ודניאל, לא שמתי לב לירקרקותם, חוץ משלשניהם יש חיבה לחולצות פסים. כנ"ל יוכי ולינור, לא שמתי לב לטורקיז, פדיחות לי. אולי גם זה סימבולי? כי טורקיז זה צבע נגד עין רעה?
גם לא שמתי לב לזה שוובה ואלה לובשים שחור, רק לחולצות האייטיז של וובה. אגב, האיפור של אלה בטסטות היום היה מזעזע, לא הבנתי מה פשר צללית הפוקוהונטס שהיא שמה לעצמה על הלחי.

למעלה