נוחתים בבוליביה

כמהאפשר

New member
תגידו.. יש מצב שגל וליאל שחקנים?

אני חושבת שכתבתי את זה עוד בהודעות של הפרקים הראשונים, אבל עכשיו זה בולט יותר. במיוחד אצל ליאל.
לא שחקנים, אבל מגזימים מאוד במשבצת שהם אמורים למלא ובתפקיד שהם בחרו.
&nbsp
היחסים והאינטראקציה ביניהם היא עדיין מה שיוצא מהם,
אבל יש דברים שנראים מאוד.. מוגזמים, לא טבעיים.

גם אני חשבתי על זה...גם על שי ושני כמה פעמים...

בעצם על כל הזוגות שם.....
אני מאמינה שדיי מדריכים אותם ואומרים להם איך להתנהג...

גםצופה

Member
מנהל
לא בטוחה...

אבל יש מצב שחלק מהזוגות (שהם לא ב-VIP) רשומים באחת מהסוכניות - ויכול להיות שחלק מהם למדו משחק - או איך לעמוד מול מצלמה וכד'...

הרי המירוץ הוא סדרת
וכעקרון מגיעות לסוכניות השונות הצעות/בקשות לליהוק לסדרה... (הם גם עוברים אודישנים לפני כן...)

קראתי בשעתו כתבה על ענהאל וצויין שם שהיא הגיעה למירוץ דרך זה שהיא רשומה לאחת מהסוכניות...

כמהאפשר

New member
אני לא מתכוונת לשחקנים מקצועיים(נשים בצד את זה שהיום כל אחד

הוא שחקן, דוגמן, זמר וכו'..)
אני מתכוונת שהם משחקים דמות. לא את עצמם.
זה לא פשוט להשתחרר ולהיות "אתה" מול מצלמה.
נניח, אם אני מדברת על עצמי- אצלי זה קורה באופן טבעי. לחלופין, אם אני מול מצלמה רגילה, קורה לי בדיוק ההיפך. או אם אני על במת תיאטרון, גם. אני נסגרת, אני ננעלת והרבה יותר קל לי לשחק דמות.
&nbsp
זה נראה, לעתים, שהם בחרו דמות(או כזו נבחרה עבורם) ואיתה הם נכנסו למירוץ- ואיתה הם ממשיכים(ומדי פעם מגזימים עד כדי אי אמינות) בתכנית.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

גםצופה

Member
מנהל
הבנתי....

זה יכול להיות במשחק כזה - הרי הרבה מתנהגים שם בצורה מאד לא טבעית ומנוגדת לגמרי להתנהגות היומיומית שלהם... אז יכול להיות שהם 'מתסרטים' את זה שהם דמות במשחק..

כמהאפשר

New member
יאפ..אם אני מקבילה את זה ליפה והחנון או האח הגדול(וזה לא

אמור להקביל, מפני ששם כן אמורה להיות דמות עם תפקיד מסוים, כאן לא)-
הרי שם לאחר שהכרתי מספר אנשים בחיים האמיתיים, הרי הם לא רק שונים ממה שהם היו בתכנית, הם כעט הפוכים למה שהם שיחקו. במודע לחלוטין למה שהם הציגו, בהסכמה, ביודעין.
שיחקו והציגו.
כך שאיש לא רימה אותם, איש לא עבד עליהם.

אנשים אוהבים כסף, אנשים אוהבים פרסום, אנשים אוהבים לנצח. וזה גם חלק מהענין של לחתום ולאחר מכן לעשות בלגן ש"עבדו עלינו, רימו אותנו, מציגים אותנו באור שלילי".

כמהאפשר

New member
בעונה הנוכחית את בהחלט צודקת. בכלל, העונה הזו היא ריאליטי

ישראלי טיפוסי.

Tלטלים8

New member
דווקא ענהאל היא שחקנית רשמית, היא בוגרת בי"ס למשחק

לכן הגיוני שיהיה לה סוכן שימצא לה עבודות בתור שחקנית.
שי ושני לדעתי הכי לא משחקים ולכן הכי קרובים כנראה למה שהם במציאות. גם גל וליאל לא משחקים ולכן הם יוצאים לא טוב. שני ושי הם כנראה בדרנים טבעיים טובים מאוד כמו בתאל ומעיין המלכות. גם טום ואוריאל או וובה משחקים אבל הם שחקנים טובים שהמשחק לא מאוד בולט אצלם כמו נגיד אצל אלכסה או מאירי. הכי גרועים זה הזוגות שמשוכנעים שהם שחקנים ויש להם את זה ולכן הביטחון העצמי שלהם מוציא אותם רע אצל הצופים כמו יוכי ולינור או כמו טליה וקובי.

פולספגן

New member
כמה טעויות של ההפקה בשידור ושל המשתתפים שזה משהו

אתחיל מזה שלה פאס היא לא עיר הבירה של בוליביה אלא סוקרה שנקראת גם העיר הלבנה.
דבר שני הצמר של האלפקה הוא לא הכי יקר אלא אנגורה.
&nbsp
ויש עוד טעויות ...

SivanCA

New member
מה חשוב טעויות העיקר למכור....אולי
בפנים

לה פאס היא העיר של המוצ'ילרים כי הטרקים יוצאים ממנה....חוץ מזה היא חזקה אצל הישראלים בגסט האוסים
לפי הפרומו נראה שהפרק הבא הולך להיות רגשי....ישראלים בטיול שמתגעגעים הביתה....דשים וווידאיו מהבית לצוותים...בקיצור הרבה דמעות...שימכרו את בוליביה. כנראה יש להם נותני חסות ממשרדי נסיעות וחברות טיולים של ישראלים?

הפעם זה יילך לגל וליאל, נראה לי

שי ושני, יוכי ולינור, וובה ואלה וטום ואוריאל לגל וליאל.
נדמה לי שדניאל ומאירי הצביעו לוובה ואלה, גל וליאל הצביעו לוובה ואלה אאל"ט.

למעלה