נוחתים בבוליביה

גל וליאל קיבלו הפעם את מרבית הקולות

ולכן הם אלה שירגישו הפעם על בשרם את מה שוובה ואלה מרגישים מתחילת המשחק.
אהבתי איך טום ואוריאל הפעם החליטו שאינאף איז אינאף בקשר לוובה ואלה והחליטו לשים לגל וליאל.
מצויין מבחינתי. אמרתי כבר שהזוג הזה עלה אצלי על הכוונת והם מבחינתי הזוג שאני רוצה שיהיה מודח בהקדם.

rasmus girl11

New member
רק לי זה היה ממש שקוף

שבפרק הבא הם הולכים לקבל טלפונים או משהו מהבית? עשו את אותו פרומו גם בעונה הקודמת.. נו באמת..
אגב, באתר של ערוץ 2 בעמוד של המרוץ, יש את הקטעים האלו שהזוגות מצלמים את עצמם במלון, מראים את אלכסה מדברת עם אמא שלה באייפון שלה ואמא שלה נשמעה אדישה, ענתה לה ב "מה?" , כאילו שלכל אורך המירוץ היה לאלכסה טלפון (ומאמינה שרק לה, ואולי גם לרוני ויעל אושר להכניס, אבל זה מרגיז).

כמהאפשר

New member
ואגב, גם וובה ואלה שאני מאוד מחבבת יודעים לשחק את המשחק

בשמחה או שלא, אבל שמתם לב איך וובה אמר כאשר הם הזמינו את הכרטיסים ש"זה הלאומי כארד" שלו?

זה דווקא ממש שעשע אותי, כי זה היה כל כך מאולץ

כמו מישהו שלחלוטין לא יודע "לשחק את המשחק" שאומרים לו - אתה צריך להראות שזה לאומי כארד כי הם ספונסרים שלנו, אז הוא אומר בצורה הכי בוטה שיש "הנה הלאומי כארד שלי" (מבט למצלמה).
בעיני זה רק הדגיש עד כמה הם לא יודעים לשחק אותה כמו המקצוענים שבאופן נונשלנטי מכניסים product placement בלי שישימו לב.

בלי קשר לוובה ואלה, ברור לי שיש בתכנית הזו Product placement מובהק שאומרים לזוגות למכור - זה קרה חוץ מהלאומי קארד גם בשלב מוקדם יותר בעונה כשהם אכלו מסטיק או חטיף או משהו כזה באוטו, על תקן "יואו, אני מה זה רעבה, נשאר לך את החטיף "שם מוצר" הטעים הזה?".

כמהאפשר

New member
את האחרון אני דווקא זוכרת מהעונות הקודמות:)

עם מיצים 57656 וחטיפי אנרגיה.
כאן שמתי לב יותר לחברות ספורט, כרטיסי אשראי..
&nbsp
אה, וחברות מוניות:)

OMG, יש מצב שהעונה הזו כבר נמשכת כל כך הרבה זמן

שאשכרה הצלחתי לבלבל בין משהו שקרה בעונה קודמת לתחילת העונה הזו.
בחיי שאני מרגישה שהעונה הזו רצה כבר שנה וחצי פחות או יותר, אז זה די הגיוני.

כמהאפשר

New member
יכול להיות שאני לא שמתי לב:)

אבל את ה"אני כל כך רעבה", חטיפי אנרגיה, מסטיקים(הנה, נזכרתי בעוד משהו) ומיצים אני ממש זוכרת:)

Tלטלים8

New member
וובה כן, אלה בהחלט לא

וובה זה ליהוק קלאסי. חזק, תחרותי, מצחיק, חכם, לא חופר, לא מיוחס, לא יפה מדי - לא מכוער מדי. אלה הורסת לוובה את המירוץ וחבל שלא ליהקו אותו עם "אקסית" יותר מתאימה למירוץ ופחות מעצבנת מאלה.

just Orli

New member
דווקא בראיון איתם הם אמרו

שקודם מצאו את אלה (המלהקת ראתה את הפייסבוק שלה והתלהבה), ואלה הביאה את וובה.
לדעתי הדינמיקה ביניהם ממש מעולה, נראה שהם חברים הכי טובים ונהנים זה בחברתו של זה.
התחושה שלי היא שאלה פשוט לא ממש נהנית מהמירוץ עצמו. בניגוד לוובה, שלא לוקח שום דבר קשה ודי חשוב לו להתקדם. אז במובן הזה היא קצת מעכבת אותו, אבל אני מבינה ללבה, גם אני הייתי סובלת שם.

SivanCA

New member
אז אמרו...אמרו גם שהם אקסים והם לא

בגלל ששניהם רוסים... והיו צריכים צוות "רוסי" אז חיפשו בנרות. יכול להיות שבגלל שהם הניגוד אחד של השניה אהבו את זה...כמו נגיד שי שהוא ההפך משני ולכן הדביקו אותם יחד....בלי קשר מי באמת הביא את מי
אם את צודקת וזה הסבל אז כולם סובלים....לדעתי באופי שלה היא מן סוג של $##^^* זקנה .......לא חשוב מאיזה עדה... אפילו שהיא צעירה .... שתמיד תמצא רע ותקטר על כל דבר...והוא טיפוס שלוקח הכל בכיף וסבבה. לדעתי היא הורסת לו ולצופים בגלל ליהוק שחיפש דרמה ו"ריגושים" בכל מחיר...

just Orli

New member
את זה הם אמרו, לא ההפקה

הם גם אמרו שהם לא ממש אקסים (הם יצאו בערך שבוע ואז הבינו שזה לא זה).
זה לא קשור מה ההפקה חיפשה, זה בדיוק מה שאמרתי. ההפקה חיפשה ומצאה את אלה - את וובה היא הביאה בעצמה. אני גם לא חושבת שמישהו הדביק יחד את שי ושני, סביר להניח שזו היתה החלטה משותפת שלהם, יחד עם בני הזוג שלהם שנשארו בבית. יש גם זוגות שהם לא הפכים - לדוגמה טום ואוריאל, יוכי ולינור - וגם הם באו יחד.

SivanCA

New member
ברור שהם יזרמו עם הסיפור של ההפקה

תראי לגבי זוגות "טבעיים" ברור מה שאת אומרת.....כל הקטע הוא ב"זוגות" שהם לא זוגות... אלא רק יצאו "זוגות" בשביל התוכנית. להגיד אקס על מי שיצאו רק שבוע...מה אני יגיד לך...בערך חצי מדינה היא אקסית של חצי מדינה

אף פעם לא באמת נדע את האמת....מי ביא את מי ואם באמת היגעו לאלה דרך הפייס כמו שהיא אומרת.....זה נשמע לי כמו הסיפור של טליה קובי שנפגשו עם ההפקה.... שבועיים לפני התוכנית....רק שבשבועיים של חתונה קובי הספיק ללמוד את כל החוקים ואת כל הסידרות בכל העולם.....לקחת מאמן אישי ....

למעלה