נוצ.

Z A M i

New member
נוצ. ../images/Emo19.gif

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

The Kinslayer

New member
Beg my broken heart to beat

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "המאה העשרים" - שיר השבוע (כללי): אפרת גוש - "לראות את האור" - אלבום השבוע: מישהו לרוץ איתו - הפסקול. - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Isn't it ironic? don't you think?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע: שמחתי.
- מאכל השבוע: בורקס?
- משהו שעשה לכם את השבוע: הבגרות בהיסטוריה, הלידה של אורית. - משהו שהרס את השבוע: פנקייקים.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
טול קופה.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין לי למה לחכות. אולי נסיעה לפה, נסיעה לשם...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות שוב. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:"Your Love Alone Is Not Enough"- כאלה עם שם מוזר, ו"גשם כבד עומד ליפול". - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טול!! אה, בעצם לא.
סתם: - תמונה (תתפרעו.): היי, התתפרעו הזה לא היה פה!

וד"א...הסיכוי שאני באה הוא 5% כי..

יש לי עין נפוחה ואני מצוננת תחת אז נראה לי נוותר על לשון מחר...

חחח נוצ

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אמן - שיר השבוע (כללי): מה שעובר עליי - אלבום השבוע: Elephant - white stripes
- האדם שעשה לכם את השבוע: שיר - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): sometimes you cant make it on your own - מאכל השבוע: על האש
- משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול. היה גדול!!! - משהו שהרס את השבוע: דברים קטנים כאלה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תתאמצו קצת בלימודים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבה, תותח קצף, ובעיקר - מדצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעלו לי את הציונים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: bringing on the heartbreak -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו וואן ספיישל סתם: - תמונה (תתפרעו.):

LoLi Goddess

New member
התגעגעתי, אז באתי =)

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
הימים שלנו
שיר השבוע (כללי):
"אני גיטרה" בגרסת הקאבר של דודו טסה (לצערי, כי לא הצלחתי למצוא את המקור)
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
יוסי, צחר, אדם, משה, הראל.
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אם יש אלוהים בליבי, אז למה הוא בורח? בא ונעלם, רחוק מעל כולם, עמוק בתוך הים"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
איך אפשר שלא לצטט את זה:
מוקדש במיוחד ליפית
"אני רציתי לדעת אם הוא פעם תקע אותך במקלחת שלהם? עם 80 אמבטיות בדוק שאת תפתחי את הרגליים מתוקה" "ואותך הוא תקע?" "אותי? בטח! הוא תוקע אותי כל יום. גם שני בדואים מבית חנינה פה במזרח ירושלים תוקעים אותי... את שמעת מה פתחו מאחורי קניון מלחה בירושלים?" "מה?" "את הכושלאמאשלך, חמודה"
"הרי בעלי תופס לך את הציצים כל היום, הם חייבים לגדול איכשהו" -"לא כפרה, אמרתי לך זאת לא אני, זאת אחותי" -"אה בואנה, משפחה של שרמוטות אתם, זה לא יאמן"
"איזה שידור זה ברדיו?" -"102 FM" -"תדליק 102" -"מטומטמת! איזה רדיו? יא פוסטמה! מפגרת... ילדה מזוהמת, איזה רדיו?"
"אבל לא צריך לקלל, יא חתיכת זונה! אל תקללי יא פוסטמה, זה לא יפה ולא מכובד"
את יודעת איך מכניסים 2 חורים לחור אחד? האף שלך בחור של התחת שלי, מתוקה =)
"טוב יאללה ביי מתוקה שיזיינו אותך בדואים בתחת" -"אבל אני לסבית" -"לא נורא, אז שיזיינו אותך בדואיות בתחת" -"לא, אני לא נהנת מזה" -"טוב לא נורא, אז תשבי על גמל אם את רוצה.." קיצר, כל מי ששמע ת'שיחה הזאת יודע שיש יותר מדי לצטט ממנה...
דבר שהשגתם השבוע:
פלאפון חחח
מאכל השבוע:
טורטייה =)
משהו שעשה לכם את השבוע:
היה רגיל מדי
משהו שהרס את השבוע:
עזבו...
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
הכל לטובה. השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
החתונה של אח של לירון
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שייפול עליי שק של מיליון דולר ואני אוכל לכסות את המינוס.
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
מיסטר באנגל - ניקוטינה
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
לירון ואורי
סתם:
תמונה (תתפרעו.):
יש לי 3... עם אותו עיקרון, אבל מזוויות שונות חח... אני מתלהבת ממסכה שיש לידיד שלי בחדר.

ראיתי אותך אתמול!

חיכית עם חיילת [חברה שלך אני מניחה] לשיעור נהיגה שלה... אני הייתי באוטו

we'll never be worlds apart

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):כל הסיפור וקח אותי בטרנס חחחח - שיר השבוע (כללי):Umbrella ואהבנו של אביב - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:אתמול היה נחמד,וגם ברביעי...אז כל מי שהיה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה"-מאתמול - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):וואי היו מלא...: ידיד שלי קרא לי לבוא בעבודה לעמדה שלו והוא כתב:"עדי אני אוהב אותך" -על פלטה עם קבבים..חחח "יפייפיה מה תרצי לשתות?"-גם בעבודה "את רוצה לגעת לי בתחת ולראות שאין לי שם סיגריה?!"חחח-גם מהעבודה.. "אווףף עדי את גורמת לי לרצות לשבור את הכוסות האלה.."חחח-גם עבודה וואי והיו עוד הרבה - דבר שהשגתם השבוע:הייתי הבת היחידה בעבודה,המון צחוק,עייפות,והבנה - מאכל השבוע:כלום...רדבול-ערק... - משהו שעשה לכם את השבוע:העבודה,החברים אתמול וביום רביעי,לשמוע שאורית ילדה,לשמוע שיש לי כרטיס חינם כנראה לנייטוייש,לראות אותו מתחרט על הכל (!) - משהו שהרס את השבוע:לא ראיתי את אדם
, ועוד משהו חרא... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לשתות בעבודה יכול להיות כייף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:עבודה (?),היום בערב,לסיים עם המתכונת בלשון,לקבל את התעודה,לראות את כולם, - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אראה את אדם,שהתעודה תיהיה טובה,שאני אצליח בלשון,שאני אעבוד,ושהוא יגיד את מה שאני חושבת שהוא רוצה להגיד היום -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אהבנו-אביב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם..אבל ככ סתם: - תמונה (תתפרעו.):

../images/Emo176.gif../images/Emo72.gif../images/Emo168.gifו-../images/Emo99.gifו-../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif

מזה בערך מורכב השבוע שלי..
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): אילו יכולתי - ג'קו איינברג
- אלבום השבוע: כל השירים שעל המחשב - האדם שעשה לכם את השבוע: הוא, כ"כ. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה ואם יושיט לי יד ואם יגיד רוצה תמורת מעט מאוד אתן כל כך הרבה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שוב פעם.. "העיניים שלך כל כך חסרות לי בבוקר" - דבר שהשגתם השבוע: מחשב חדש
, ומשהו.. שלא קרה הרבהההה מאוד זמן:) - מאכל השבוע: אבטיח - משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול בלילה, הלידה של אורית - משהו שהרס את השבוע: עבודה אני מניחה.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשיש אלכוהול בדם.. פשוט.. תזרמו
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את העבודה!! ווהו!:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הקליפ אולי? לא משהו ספציפי.. וגם שההוא לא יאכזב. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: קח אותי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את מי שמשתוקק לראות אותי..חחח סתם: - תמונה (תתפרעו.):

hadas2401

New member
פעם ראשונה שאני עונה על זה.

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): נגמר בחזרה - יפתי. - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: מייקל לואיס. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "too good to be true". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "דני ויויסיייייי.." "הילד חיייייים".. איציק כהן קורע. - דבר שהשגתם השבוע: רישיון! טרמפ ממייקל לואיס
- מאכל השבוע: סנדביצ'ים עם מלא עלים. - משהו שעשה לכם את השבוע: עברתי טסט, טרמפ ממייקל [אני יודעת שחפרתי, תנו לי]. - משהו שהרס את השבוע: השבת. נהייתי חולה כוסעומו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מייקל לואיס חמוד. באמת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאני אבריא. אנלא מחכה להופעה, אבל היא תהיה.. אז כנראה שגם. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמייקל יחזור כבר מניו יורק?:p סתם נו לאדעת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נגמר בחזרה - יפתי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מייקל. סתם: - תמונה (תתפרעו.): זו אני, פשוט התמונה נוראית מדי.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifלמה לשים תמונה שלך,ולמחוק את הפנים

?? כאילו מה,שיראו את הציצים? לא מבינה את זה..

Dug E

New member
../images/Emo45.gifאני לא אכחיש שגם חשבתי על זה../images/Emo3.gif

דן תורן
.

למעלה