נו מה, ואם הייתי משאירה תפנים - לא היו רואים תציצים? סתכלו על מה שבא לכם, מה זה לא איכפת לי
H hadas2401 New member 17/6/07 #22 נו מה, ואם הייתי משאירה תפנים - לא היו רואים תציצים? סתכלו על מה שבא לכם, מה זה לא איכפת לי
L little WhiSper New member 17/6/07 #24 ../images/Emo45.gif לאדעת מה עם כולם, אבל זה ממש לא מה שראיתי. =\
H hadas2401 New member 17/6/07 #28 כן, לא היה בא לי להתחיל לשנוא אותך אתה נראה בחור טוב.. [אנשים משניאים את עצמם עליי מהר מאוד.]
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 17/6/07 #35 מה את משחקת אותה! שמת את התמונה רק כדי לחשוף את גופך הענוג! כן כן! אני יודעת! |אלתהרגיאותיבבקשה|
E eliavtu New member 17/6/07 #30 חח.. יו אתמול חשבתי על לשאול אותך למה את אף פעם לא עושה את זה! זה כוחו של מייקל כנראה <וחבל על הטשטוש, בכל מצב את יפה יותר מדן תורן!>
חח.. יו אתמול חשבתי על לשאול אותך למה את אף פעם לא עושה את זה! זה כוחו של מייקל כנראה <וחבל על הטשטוש, בכל מצב את יפה יותר מדן תורן!>
A another lost soul New member 17/6/07 #37 בצדק חפרת על מייקל לואיס... למה בדרך לא אנסת אותו או משו...בכל זאת,זה מייקל
A another lost soul New member 17/6/07 #42 וחוצמזה...הוא נוהג,אין לו יכולת גם להתנגד ../images/Emo3.gif
H hadas2401 New member 17/6/07 #45 זו הבעיה... שעם איך שהוא נוהג המחשבות שחלפו לי בראש זה רק שמחר יהיה כתוב בעיתון "הדס ברנשטיין נהרגה עם מייקל לואיס."
זו הבעיה... שעם איך שהוא נוהג המחשבות שחלפו לי בראש זה רק שמחר יהיה כתוב בעיתון "הדס ברנשטיין נהרגה עם מייקל לואיס."
A another lost soul New member 18/6/07 #52 תגידי תודה שהוא לא נסע על 160 עם בקבוק וודקה בין הרגליים ועם יד אחת...
H hadas2401 New member 18/6/07 #54 הוא היה 30 קמ"ש מ-160 [יעני 130] ובל נשכח שכבר שללו לו על מהירות...
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 19/6/07 #56 אתן חיות בסרט! הוא אחד הכונפים! ואפילו הריבועים שלו לא אטרקציה מטורפת... מילא עופר שכטר.. אבל מייקל?! ואי אפשר לאנוס אותו פשוט כי הוא ישמח לכל דבר מהסוג הזה... יאק...
אתן חיות בסרט! הוא אחד הכונפים! ואפילו הריבועים שלו לא אטרקציה מטורפת... מילא עופר שכטר.. אבל מייקל?! ואי אפשר לאנוס אותו פשוט כי הוא ישמח לכל דבר מהסוג הזה... יאק...
A another lost soul New member 19/6/07 #57 אז שישמח...סורי על האגואיסטיות..אבל לא באמת אכפת לי מה הוא חושב,אם הוא שמח או לא... אני פשוט הייתי מנצלת את זה
אז שישמח...סורי על האגואיסטיות..אבל לא באמת אכפת לי מה הוא חושב,אם הוא שמח או לא... אני פשוט הייתי מנצלת את זה
H hadas2401 New member 19/6/07 #58 מייקל אוכל 4 עופרים לארוחת בוקר. הגמד הזה גם כן... ומייקל פשוט.. אוח.
A another lost soul New member 19/6/07 #62 תראי,עופר הוא מושך יותר כי הוא לא רק גוף אבל למייקל יש גוף יותר טוב...