נוצ.

izzys

New member
I'm crawling back to start.

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
. - שיר השבוע (כללי): תאספי אותי מהרצפה. - אלבום השבוע: כל מה שיש בו שילה.. - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר ועמרי. טל ובנות אריאל / כפר גלים לעתיד
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "למה אין הנחה לחתן כלה, אין לי פה ארנק, יש לנו פרחים אני רוצה בצל, איפה זה בלילי, איך אני יוצאת מכאן ליפו?"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עזבו שטויות. - דבר שהשגתם השבוע: כנראה שזה מה שהיה צריך לקרות. - מאכל השבוע: החומוס בשבת. - משהו שעשה לכם את השבוע: חמישי-שישי-שבת. - משהו שהרס את השבוע:
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: . השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין לי מושג. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתסתדר היד הדפוקה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Rotten Apple - Alice In Chains -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בגלל שהשורה הזאת מסוכנת היא תשאר ריקה!
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

weak as i am

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין? - שיר השבוע (כללי): k's choice - now is mine - אלבום השבוע: k's choice - cocoon crash - האדם שעשה לכם את השבוע: היו כמה וכמה
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "החיים משתנים לך מהר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לאדעת - דבר שהשגתם השבוע: משכורת, מינוס, סיימתי עם אזרחות בשלום, מועד ב' בספרות. - מאכל השבוע: סלט - משהו שעשה לכם את השבוע: חזרה הביתה. - משהו שהרס את השבוע: יום חמישי בערב לי החזירה אותי הביתה בשביל שיום שישי אני אקום מוקדם ליום מרוכז ואז משם אלך לעבודה. יום שישי הגעתי לבצפר ריק. היום המרוכז נידחה ליום שישי. ובנוסף שחורה חולה בצהבת, אפילו רוזביפ היא לא רוצה לאכול. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תלכו לימים מרוכזים. הכנסה קבועה זה אחלה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתכונת בספרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עבודה.. והרבה ממנה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: K's Choice - Believe -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

yalda bli halom

New member
היא תשאר היום לישון....

אז גמני עונה טוב? השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): וואלה לאדעת. - שיר השבוע (כללי): זאת שבמקומי-קרן פלס - אלבום השבוע: דיסק שאני הכנתי
- האדם שעשה לכם את השבוע: לירוני שחגגה אתמול יום הולדת. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): פשוט אופיר,חמד,לירון,איב,קרן ויעל. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "זה מעבר לבינתי" *תוך כדי לעיסות מסטיק כמו חמור* (ובמבטא של פרחה) - דבר שהשגתם השבוע: שלום בית,הוא והוא,מיגרנות חזקות יותר ועלבון ממנה. - מאכל השבוע:לזניה
- משהו שעשה לכם את השבוע: אני
- משהו שהרס את השבוע: היא ואמא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש דברים שהם פשוט מעבר לבינתנו! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעשות מכה בלוטו,לקבל את המשכורת שלי,לראות את יעל,לבקר את לירון בבסיס יום שבת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: דייט עם ההוא. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:חור בלבנה! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מור קוקי הקופה ואת הגמדות שלי :) סתם: - תמונה (תתפרעו.): צבעתי את השיער ואני נראית כמו תוקי ברזילאי שתקעו לו סלק בטוכעס!

ב י ז י

New member
להלהלהללהה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): יוני בלוך- נוף אחר - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בקצב הזה אני אגמור היום פאקט", ואי זה רצח אותי - דבר שהשגתם השבוע: אין יותר אקולוגיה - מאכל השבוע: פסטטטטה - משהו שעשה לכם את השבוע: אין יותר אקולוגיה - משהו שהרס את השבוע: 21, זה הרבה :(.נכשל באזרחות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשמידו את משרד החינוך ואל לתלכו למועדונים, אתם תירדמו. השבוע שבפתח: אין לי כוח לענות - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

באיחור רצח...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): ללא ספק- שיר החניון
, אבל גם כורש11 ותאספי אותי מהרצפה. [שילה פרבר] - אלבום השבוע: כלללל הדיסקים שבאוטו של עמרי + מתוק-שחור/שילה פרבר. - האדם שעשה לכם את השבוע: בעיקר מור, עמרי וטלצ'. אבל היו הרבה.. צחר, ספיר, זמי, ציטרין, מורלימור, שירה, משפחת ראש העין ובראשם אלמוג
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תמיד מנסים לשנות אותי, אני נגנבת.. תמיד הם רוצים שאהיה מה שאני לא.. אני תוקפנית עכשיו אבל אני פוחדת, רק אני יודעת כמה אין לי הגנה עכשיו". "תמיד מנסים להחזיר אותי למטה"... "את הפחדים שלי מאכילים אותי במנות קצובות, אין לי כח להסביר אותי- אני רוצה ללכת, איך מכל דבר על כל שטות אני נסגרת עוד". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוחנה באמפי עם מורלימור: "דפדפתי בלאישה.. אויש, אני מתביישת להגיד. עלעלתי בלאשה.."
אלמוג: "יובל המבולבל שהתבלבל בצורה שדרשה את התערבות המשטרה"
. אוחנה מנסה להסביר שצריך להיות בשקט באמפי: "אתם רואים את השכנים שם? היד שלהם קלה על ה-100, וה-100 דרכם קלה דרך הכביש של ה70.."
"למה לדחות למחרתיים מה שאפשר לבטל" [מוטו לשמנים ונהנים
.] מור: "שיר החניון זה כאילו היא כתבה מלא משפטים למומלצים ודחפה אותם בשיר.." מור על אנשים בדיאטה: "איך אני שונאת שכולך בא עם הכל מאורגן בקופסאות וזה...יושב לילה לפני זה, עומל, קוצץ כרוב, פתאום בא המניאק הזה ושואל- "אפשר קצת?"...נבלה! הוא כולו מנשנש שתי חסות" :D מור קמה בבוקר [בכנרת], הדבר הראשון שהיא הוציאה מהפה: "חדשות משמחות, הג'יפ עדיין פה". עמרי בשעת מרמור: "שיואוווו איזה חיה מיותרת זה זבוב!! כאילו, תחשבי על דבר אחד שהוא תורם בו!" מור על תאורית אנשים משתינים בבריכה: "בבריכה אתה יודע בדיווווק מי משתין! פתאום רואים כזה מישהו נינוח.."
ציטרין מתלהב מהאייסיקיו החדש: "כשלי היה אייסיקיו 1.8 בקושי היה לי ורד אדום להעניק" :p
אוחנה מביטה מסביבה בגן שעשועים בשבת בלילה: "איזה גן שעשועים כדי לצאת לידי חובה! יאללה קחו, מגלשה, קרוסלה, נדנדה. כאילו הוציאו את זה מתוך קופסת הפתעה". היה גם משהו עם קונדסון וההפתעות
אבל לא נפתח את זה כאן . אה, ו"מור, מה את עשית היום"
וואע. היה לי קשה באמת לחפור ככה. - דבר שהשגתם השבוע: בשבוע שעבר?...בעיקר הנאה, וכנרת. וטל ומור ועמרי. ו"חיבוק שנותן לי כח"
ולעבור ת'מתכונת בספרות בשלום [בע"ה בלי עין הרע טפו טפו טפו..] - מאכל השבוע: סלטים של אמא בכנרת.
גאה בעצמי . - משהו שעשה לכם את השבוע: ראשון עם מורלימור אחרי העבודה, שלישי שעמרי ושירה באו לאריאל לפני המתכונת, רביעי עבודה+אצל צחר בפ"ת+ראש העין+צחר ועמרי באריאל, חמישי מור כפרעליה באה ועמרי וצחר, שישי שקמנו אצלי אני עמרי ומור ונסענו לעמרי-->למור[קצת שהות בחיפה]-->לטיול בצפון-->לכנרת
, שבת=להתעורר בכנרת+מסעדה+בית יצחק+בית+ים בת"א+בית יצחק+גן שעשועים עם מורלימור. בהחלט שבוע עמוס
. - משהו שהרס את השבוע: שרון ואנשים שפסלו אותי.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סעו עכשיו לכל מקום אפשרי, כי אח"כ תצטערו על שסתם ישנתם בבית
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת סיום מחר
בהרצליה. ו..גם ירושלים+מבשרת ציון+ ים ביום שבת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "כורש 11" סביר להניח
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מעייני ולירון.
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Shoosh 8P

New member
|מנסהלהשתלב|

מומלצי השבוע. - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): למיה יש אקדח - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה- כנסיית השכל - האדם שעשה לכם את השבוע: שיר, ליטל, שחר... :] -משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "We've got to be FREE" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "יונה, יונה" XD - דבר שהשגתם השבוע: הדיסק אוטוביוגרפיה של כנסיית השכל [בהתנדבותה של שיר :] - מאכל השבוע: שנת"צ! [שניצל תירס P: ] - משהו שעשה לכם את השבוע: ללכת לים בספונטניות, והביקור של קובה [שיר] - משהו שהרס את השבוע: איזה צועני ג'ינגי בים :{ וגם אחות של חברה נדרסה :\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם אתם רואים אחד גינג'י בים, שהוא אומר לכם שהוא צועני והוא לא נראה צועני , פשוט תתרחקו :| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל לעבוד[?] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני |באמת| אתחיל לעבוד [?] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: placebo- without you i'm nothing -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יותר מידי... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Shoosh 8P

New member
יאפ P:

שנה ההבאה רמלה-לוד :] [לצערי או לשמחתי?] :S בכל מקרה, היה נחמד לראות אותך לפני שבועיים בערך, איזה זינוק הבאתי D: אעאע

Z A M i

New member
באיחור רצח.. אבל על ה../images/Emo94.gif שלי.../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):תאספי אותי מהרצפה-שילה פרבר. בינונימי-אריק ברמן,אחריות-יוני בלוך. - אלבום השבוע: הפלייליסט. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"שתקחי אותי הביתה
" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):חחח.."תחשבי על מה שאמרתי" *דפיקה על המכונית* *מבט רצח* *הליכה דרמתית*.
- משהו שעשה לכם את השבוע: רביעי אצל צחר בפ"ת+ראש העין+צחר ועמרי באריאל
,חמישי ראיתי את החיילות
, שיץ באריאל
וגם צחריקו ועמרי, ושבת ים
+בית יצחק. - משהו שהרס את השבוע:ההופעה של אביב החמוּס הזה, הסיפור החולני של חוחה שהרס לי בעיקר את השירים של אביתר!.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בלי טרמפים. ותפסיקו לעשן..
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אני משערת שחיכיתי למסיבת סיום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קיוויתי שיהיה כיף במסיבה.(והיה
) -שיר שפתחתם איתו את השבוע:נטליה אימברוליה(משו כזה)-torn אחת השירים הכי נוסטלגיים שקיימים!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את מחזור כ',מקיף אריאל!
סתם: - תמונה (תתפרעו.):אין לי פה...

למעלה