נוצ.

לא מכירה אותם אישית...אבל מראיונות בעיתונים

ועוד..זה נראה שמייקל יותר מתלהב

חמדונה

New member
שבוע טוב וחודש נהדר

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ג'קי - שיר השבוע (כללי): אני בא אליה, של כנסיית השכל. - אלבום השבוע: כנסיית השכל, של כנסיית השכל. - האדם שעשה לכם את השבוע: גלי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היא כבר לא ילדה רואים לה בעיניים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל 'להיות לוחם', למי שמכיר... באמת מרגש. - דבר שהשגתם השבוע: אנשים ותמונות. - מאכל השבוע: מאק אנד צ'יז. - משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים ותמונות. - משהו שהרס את השבוע: ריבים מיותרים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשאתם מסתובבים שלוש שעות בנווה צדק עם מצלמה, וחוזרים הביתה עם יותר ממאתיים תמונות, באמאשלכם- תעבירו למחשב לפני שאתם מוחקים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות אחרונה לשנה זו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ירושלים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני בא אליה. ~אובססיה קלה~ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שיחזור ממילואים
. סתם: - תמונה (תתפרעו.): שנייה אני מחפשת.

מומלצ"שששש

- שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):אלימות - אלבום השבוע:עכשיו מעונן-אביב גפן - האדם שעשה לכם את השבוע:ירון. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אמהות ואבות החינוך נוראי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל מה שאלה רשמה - דבר שהשגתם השבוע:שיחה משפחתית - מאכל השבוע:הארוחה של אתמול במסעדה - משהו שעשה לכם את השבוע:הסופ"ש וחזרתי לשיעורי נהיגה - משהו שהרס את השבוע:לחצים... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שבגרות בספורט היא דבר מיותר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים את הבגרויות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור את הסטוריה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא פתחתי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כניראה שאני אראה את אליאב אז אליאב

אדם ק

New member
I'm not here

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): how to disappear completely \ radiohead - אלבום השבוע: radiohead \ kid a - האדם שעשה לכם את השבוע: אפ'חד - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כנראה שנשכחתי את הולכת רחוק, כמראה שזה ככה בחלומות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כרגיל אין - דבר שהשגתם השבוע: עוד לחץ - מאכל השבוע: כלום - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע: הכל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתעבור הבגרות בהיסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אסיים את הבגרות בפיסול -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא בחרתי... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסנת, נעמה, עדי סתם: - תמונה (תתפרעו.): כל כך כל כך

singlestroke

New member
../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: Porcupine Tree - Anesthetize - שיר השבוע (של היהודים): אני רואה דם - שיר השבוע (כללי): שקר לבן - כל השנאה שלך - אלבום השבוע: Porcupine Tree - In Absentia - האדם שעשה לכם את השבוע: מממ... הייתי אומר שאין כזה. - משפט השבוע (משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I'm saying nothing, But I'm saying nothing with feel - משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שפרההה !! איזה עצירות יא וואראדי !!" - דבר שהשגתם השבוע: רייד 20" פייסט 2002 וספלאש 12" פייסט 2002 !! D: - מאכל השבוע: ספגטי. - משהו שעשה לכם את השבוע: לא חושב שיש כזה..
- משהו שהרס את השבוע: שלא קבעתי משמרות. בואנה, צורך בכסף זה חרא דבר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "הכל הבל הבלים". השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ.. למכור ת'מערכת תופים, לסיים ת'עניין של הרישיון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אותו דבר כמו למעלה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: Porcupine Tree - Anesthetize. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין כזה
סתם: - תמונה (תתפרעו.)

little WhiSper

New member
זה שיר פרידה.

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום [גלגלצ נו] - שיר השבוע (כללי): ממ בלאקפילד- once, שלמה ארצי ומוקי- החיים, והשירים של הסרט. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה שיר פרידה, אז בואי רק אמרי שלום. אני אומר תודה ואת יודעת שחלום, סופו להתגשם... אני אומר תודה ואחר כך נושם. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מי שלא שם לא קיים ומי שלא קיים לא יכול להיות שם." - דבר שהשגתם השבוע: התקדמות בסרט, 75, ונגמר אקולוגיה ואזרחות! - מאכל השבוע: ירקות - משהו שעשה לכם את השבוע: התקדמות בסרט, 75, נגמר אקולוגיה ואזרחות! בוחן שכונה באזרחות, - משהו שהרס את השבוע: האנשים ההם, העצבים מהכל, מתכונת הסטוריה, לחחחץ לימודים, עצבים מהסרט, עייפות, סוף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תקחו שום דבר כמובן מאליו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבה, חדר עריכה, שבת שכבה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא ייגמר, שיהיה טוב, ושאני לא אבכה הרבה. [ושאעבור את הבגרות בהסטוריה בשלום]. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל השכבה. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

3ברלד3

New member
נשבר לי......

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אינטרמת - שיר השבוע (כללי): יש לך אותי / ארכדי דוכין ומאיר בנאי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: רותם ונהג אוטובוס =) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני יודע שהדרך רצופה במכשולים אבל למרות הכל בועט ו.... לא מפחד מהחיים. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אנחנו תמיד נשאר שלישיה =)" - דבר שהשגתם השבוע: אממממ שומדבר מיוחד - מאכל השבוע: לא משו צפיציפי - משהו שעשה לכם את השבוע: לעשן באוטובוס =) - משהו שהרס את השבוע: שומדבר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אקונה מטטה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לתור עם הרופא מנתח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהתור ילך טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדין לא פתחתי ת'שבוע ואם וכן אז ארכדי דוכין מלנכולי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רותם יוסי שיטרית ומדמוני סתם: - תמונה (תתפרעו.):

מתנות

New member
למען מטרה ברורה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): Aretha Franklin - Freedom - אלבום השבוע: האקוסטי אולי - האדם שעשה לכם את השבוע: מור, ענבר, עמרי ואפיק - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא יודעת אם רציתי להיות כאן, אם שקעתי או התחלתי לעוף" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "גילי, אני עמרי!!!!"
- דבר שהשגתם השבוע: ציון מספק במבחן.
- מאכל השבוע: אנאערף - משהו שעשה לכם את השבוע: שעמריענברומור הפתיעו, ששירן באה, והחיבוק של אפיק. - משהו שהרס את השבוע: משהו מהעבר חזר בקטן. לשניה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעוד שעתיים... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי טוב סופסוף. שאמצא מצלמה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מאיר אריאל - מודה אני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הדס, דניאל סתם: - תמונה (תתפרעו.): המצלמה שבקה חיים... הודגש באמצעות מדגישומטיק

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): Caliban - Nothing Is Forever - אלבום השבוע: Caliban- The Awakening - האדם שעשה לכם את השבוע: המ - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "נעשה מה שעשינו ב67 מה עישתם ב67? מה שעשינו ב56 מה עשיתם ב56? מה שעשינו ב48 מה עשיתם ש48? 30 שנה לך תזכור" - דבר שהשגתם השבוע: 33 ציון הגשה באיכסטוריה - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה - משהו שהרס את השבוע: מתכונת באיכסטוריה וריבים עם כל העולם - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שומדבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: caliban_-_ill_show_no_fear -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.): ימינית

ליאןןן

New member
כשאני יוצא מזה אני קונה מתנות לכולם ../images/Emo77.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): הרגע - שילה פרבר, Samson - Regina Spektor - אלבום השבוע: מתוק שחור, עומד על נייר - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גם אותי אפשר להוריד בקלות, לעשות אותי כזאת קטנה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו כמה..לא זכור לי כלום כרגע.. - דבר שהשגתם השבוע: סימנים כחולים. תבוסה. - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: סיבובי שטות באוטו של איילת, נסיעה לת"א עם איילת - משהו שהרס את השבוע: חזרות י"ב בסטודיו. שג'סיקה סגרה תאריך גיוס ל-1 באוגוסט. שהבריזו לי בחמישי ולא הלכתי להופעה. כולו בעיקרון.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת סיום. הופעה של דניאל ובוגי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אסע מפה קצת.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

eliavtu

New member
ממחר תראי תראי אני אשתנה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא - שיר השבוע (כללי): ירמי קפלן וגידי גוב - צליל מכוון <ביצוע כ"כ יפה, לשיר כ"כ יפה!
> - אלבום השבוע: מעורבב מאוד - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל דבר, כל דבר, אעשה בשבילך.." :p - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חח.. ידידה שלי קרא לכלבה שלה פודינג, וכל פעם שאח שלה מלטף אותה היא אומרת לו שהוא הומו
- דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: העוגה שאני אוכל עכשיו! - משהו שעשה לכם את השבוע: אממ.. התוודעתי על שני דברים משמחים: אביתר בא לפטריה, והדס תבוא איתי להופעה של אפרת :):)
- משהו שהרס את השבוע: לא ישנתי מספיק! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשנו טוב(?) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יש לי משהו ביום שלישי, ואני לא זוכר מה!! אבל זה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אזכר מהיש לי ביום שלישי(?) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חמי רודנר - אולי בכל זאת סאלי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ.. אני חושב שיפית באה לפה להופעה של מיקי גבע סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Niran2

New member
ממליץ

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): שיהיה אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): Panic! At The Disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off. כנסיית השכל - ההופעה בבנייני האומה, פסטיבל ישראל - אלבום השבוע: Linkin Park - Minutes To Midnight - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "She goes left, and you go right" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: כאבים בשיניים =/ שינה בינה זה חרא - מאכל השבוע: סנדוויצ'ים בעבודה - משהו שעשה לכם את השבוע: סיימתי 12 שנות לימוד - משהו שהרס את השבוע: רק חבל שהצבא קורא לי לא עוד הרבה זמן
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תבנו על משהו כל עוד אין לכם אותו ביד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נגמר לי המלווה יום חמישי ב12 בלילה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתנו לי את האוטו בכלל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: סינרגיה - יום יפה. לא לשאול בבקשה למה אני שומע אותם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Tom 7

New member
להלהלה לידה קלה..

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלא.. תענה לי, הזמן שלך, לעוף, שחק אותה, לפעמים, לא קל... - שיר השבוע (כללי): by my side- three doors down, ושירי מסיבת הסיום חח - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: השכבה.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את כל הזמן בוכה שאין לך ילד" אירוני- טיטי ילדה.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא יודע.. משפטים מהמסיבת סיום... - דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע: עוגת ביסקויטים - משהו שעשה לכם את השבוע: הלידה, מסיבת סיום, ים.. - משהו שהרס את השבוע: חזרות.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנו חיוך הכל לטובה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוף הלימודים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: היהודים יודיעו שהדיסק משתחרר השבוע..! (אמן) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: קיל מי.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

../images/Emo219.gif

שיר השבוע (של היהודים):פעמון מלחמה - שיר השבוע (כללי):sweet dreams - marilyn manson - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"עוד פגישה ועוד פגישה" - תיסלם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"אני אנסה להוציא אותך מהחור בגלל שאני רוצה להוציא אותך מהבור!" - דבר שהשגתם השבוע:סופ ביצפר - מאכל השבוע:קוטג' - משהו שעשה לכם את השבוע:מסיבת רדהוט - משהו שהרס את השבוע:מבחן שבטח ניכשלתי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תשמעו רדהוט השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ לימודים סופי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:תעודה טובה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד פגישה - תיסלם סתם: - תמונה (תתפרעו.):בגלל פעם ראשונה אנ יאשים תמונה שלי מפסח

|

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מי? - שיר השבוע (כללי): עברי לידר ושרון חזיז - פנסים. - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה. - האדם שעשה לכם את השבוע: בן. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנערף. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "נראה לך שאת עובדת דירה? אני קושר אותך לבית" - דבר שהשגתם השבוע: אותו. :) - מאכל השבוע: כלום, יש לי בחילה. - משהו שעשה לכם את השבוע: שיחת טלפון מיוחדת, יומולדת של אמא.
- משהו שהרס את השבוע: בזבזתי הרבה כסף!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות קצת בבית באמת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שלומי שבן - מוכן לאהבה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא.. סתם: - תמונה (תתפרעו.): איזה כיף שיש ים.

מה אנחנו? שלישייה?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): כורש11-שילה פרבר - אלבום השבוע: שילה פרבר-מתוק שחור/תתנהגי יפה - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, מור, טלצ'. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ונמאס לי לשחק אותה שבע שאני כל כך רעב, אמא אין לי גאווה אני טובע". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : חכו להמלצות של ענברנטל
. - דבר שהשגתם השבוע: שבירת מחסומים. - מאכל השבוע: הדברים שטלצ' הביאה כצידה לדרך
. - משהו שעשה לכם את השבוע: כנרת. - משהו שהרס את השבוע: לילה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הדברים הקטנים הם הדברים הכי יפים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום-יומיים של סידורים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אדע כבר תשובות לגביי ש"ל, שהעניינים עם הדירה יתקדמו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כורש 11- שילה פרבר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: משפחת ראש העין. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

למעלה