נושא לדיון: האם שירות התשלומים מוריד את הרמה?

goldy

New member
בכל צחוק יש טיפה אמת../images/Emo151.gif

יש לי את הסיבות המצויינות מצידי לא לרצות אומואים.

goldy

New member
בבקשה:../images/Emo140.gif

עצות מהגבר שהנני לילד שהייתי: 1) גיל 10, אחרי האופניים. 2) החל מ"אין לי חברים", לרבות שלושת המשפטים הכחולים והפיסקה אחרי כל אחד מהם. 3)
"קיטש" בוורוד, גיל 14. מגיל לי מזל טוב: יצאתי מהארון! 1) פיסקה ראשונה. 2) בתחתית העמוד, תגובתי לאנטוניו מונטנה: "כי אתה לא חי באזור הדימדומים" חברה : החצי הראשון של הרשומה.

אז...אתה לא סובל הומואים בגלל שכמה הומואים

הסבו לך עוגמת נפש לאורך ילדותך והתבגרותך? אתה מבין מה אתה אומר? זה כמו שאני אשנא שמנים בגלל שחבורה של שלושה שמנים דאגו לרדת על זה שאני רזה... אני היחיד שזה נשמע לו הזוי?

goldy

New member
../images/Emo32.gifעשיתי לך משהו?

מישהוא כותב לך עליי כל מיני דברים במסרים? וזה כ"כ מצחיק שבכלל לא צריך לקבל כאב ראש כדי להבין את זה? פגעתי בך ולא שמתי לב? תגובותיי לרשומותייך לא נראות לך, ואתה לוקח זאת באופן אישי? אם אתה רוצה להגיד לי משהו אפשר לסגור את זה כאן או במסרים.

פנומן 72

New member
אני אספר לך במשל של איזופוס

העקרב רצה לחצות את הנהר וביקש את עזרת הצפרדע כי אינו יודע לשחות. אמר הצפרדע: "ברגע שתעלה על גבי אתה תעקוץ אותי למוות". ענה העקרב: "אם אעקוץ אותך - אטבע גם אני - אז מה ההגיון ?" הצפרדע השתכנע והסכים, אך באמצע הנהר העקרב עקץ, ושניהם החלו לטבוע. קודם שטבעו הצליחהצפרדע לשאול בתדהמה: "למה ? הרי אתה תטבע גם כן" ענה העקרב: "אני עקרב. זה הטבע שלי!" רוצה לומר - היתה פה הרמה להנחתה והטבע שלי הוא להוריד. לא משהו אישי נגדך חס וחלילה. תשאל את המנהלים פה כמה פעמים נחסמתי פה כי ההנחתה לא מצאה חן בעיניהם. אמנם אני מזל בתולה אבל בראש אני עקרב ...

פנומן 72

New member
אתה מ-אלה שמסתכלים על הג'ירפה

ואומרים: "אין חיה כזו". לא רציתי להגיד לך אבל אתה כנראה צריך לרענן את הנוסחאות שלך שבאמצעותן אתה מקטלג בני אדם. רק שתדע לך שכמעט סולקתי מבית הספר כי הייתי כמעט גאון והשתעממתי. בית הספר במקום לעודד אותי בדברים שאני טוב בהן, פשוט עודד אותי לבינוניות ובגלל זה שנאתי ללמוד ובקושי השגתי תעודת בגרות ובסופו של דבר תיעבתי את הלימודים וכל מה שקשור לזה. ה-IQ שלי תמיד היה מאוד גבוה, אני סתם נהנה לעשות מעצמי אידיוט לפעמים כדי להבין על מה אנשים אחרים מדברים ... אלה היו 60 שניות על פנומן המגלומן.

goldy

New member
../images/Emo32.gifמעניין איך אתה בקשרים בין-אישיים

אני מקטלג אנשים לפי מסוגלותם לקשרים בין-אישיים, לא לפי איך הם פותרים "השלם את החסר". אני עדיין משוכנע שאם יעשו לך מבחן על קשרים בין-אישיים, המקביל לIQ, אתה תקבל 99.

פנומן 72

New member
נו, אז למה אתה מביא מבחן IQ במקום מבחן קשרים?

תן לי לינק למבחן השני ואני אפתור אותו. נראה באמת איך אני. יש ימים שאני מיזנתרופ חבל"ז ויש ימים שאני מחבק גם עצים ועציצים...

פנומן 72

New member
קבל

מסתבר שאני גם לא ממש חרא של בן אדם כמו שחשבתי ... מה שכן, השאלון הזה מתיש חבל על הזמן

goldy

New member
היה לך קשה לענות עליו

זה כבר אומר משהו: שיתכן שאני צודק.

פנומן 72

New member
לא. פשוט זה אומר שאני חרא באנגלית ... ../images/Emo4.gif

וזה אומר שאתה שוב מסתכל לאיפה שהכי קל לך להביט.

למעלה