נושא לדיון: האם שירות התשלומים מוריד את הרמה?

goldy

New member
למה אתה עושה את עצמך קשה הבנה?

במשפט הראשון חשבתי שאתה חותר לאנשהו, ובמשפט השני גרמתה לזה להראות כאילו היה מדובר באירוע של מספר חודשים עוקבים. רוב הסיכויים שאתה *הרגשתה* שונה, אבל לא היה לזה כל בסיס במציאות. אותי אשכרה סרסו: במילים ובמעשים.

אותך ילדיםסרסו. אותי מבוגרים.

ונכון, אני אשם במה שקרה לי לא פחות מאותם מבוגרים שפלים שכדי לספק את הפנטזיה לא בחלו לשלם לילד שרואים עליו שהוא ילד כסף תמורת זה ש... תשלים לבד. אבל במקום לשקוע ברחמים עצמיים ולדון כל חיי על כמה שהם רעים וכמה שאני לא מאמין מה קרה לי ובמקום להתבוסס בדם אני מסתכל קדימה, חושף את הדברים כחלק מתהליך ריפוי ולצד זה בודק מה הניא אותי לרע הזה ומוודא שזה לא יחזור. אני קם ומנסה להראות לגולשים שבאתר הזה מתנהלים עסקי מין כדי למנוע מילד נוסף להגיע למצבי. בטח שאני לא מתחיל לשנוא אנשים חפים מפשע בגלל מה שקרה לי.

ובאמת שהייתי ממשיך לחפור בדרמטיות

אם לא הייתי כותב דרך הפון. אני מניח שהבנת את הרעיון: הגיע הזמן להפרד מהעבר הרע. הגיע הזמן לחייך על הדברים הטובים שיש. לא לכתוב עוד פוסט ועוד אחד על אותו משפט נוראי שאמרו לך. אתה לא עושה לעצמך טוב. עברו שנים. שכח מזה. נסה להמשיך בחיים.

goldy

New member
נמנעו ממני כישורים חברתיים

קצת קשה להמשיך כשרוב הזמן אתה ממציא את הגלגל מחדש, ומדוכא מכך שאתה לא יודע איך להמשיך.

goldy

New member
אני מנסה לחפש השוואה מתאימה

התנהגות הארוניים תמיד *נכפתה* עליי, לרבות כי אני לא אלים. בכל פעם שלמדתי לקח, הם מייד חיפשו ומצאו דרכים חכמות יותר להשתיק אותי. אתה יודע מתי סוף-סוף הניחו לי? במחצית השניה של כיתה י"ב: מסיימים לפני חופש פסח, כך שנותרו לי בערך חודשיים להספיק את מה שנמנע ממני במשך אחד-עשרה וחצי שנים. אתה וודאי מבין שככל שהטראומה נגרמת בגיל צעיר יותר, וממושכת יותר, כך היא משליכה על כל החיים. אני לא נשאר במקום: היום אני גאה בעובדה שאני נמשך לנשים. היום אני גאה בעובדה שיש לי מה לענות: שאני מבין מצבים חברתיים, שאני לא חייב להמציא את הגלגל מחדש בזמן אמת, שאני יודע למה מתנהגים אליי כפי שמתנהגים אליי. גם אני רוצה למנוע מילדים נוספים להגיע למצבי: בגלל זה מדור האוטוביוגרפיה בבלוגי.

אז כל הכבוד שהיום אתה גאה באהבתך לנשים

אבל אין שום סיבה לא לאהוב גברים. ואם אני אומר לך שחבורה של שמנים הציקה לי לאורך שנים? באמת, מה ההבדל? אתה לא מבין כמה תמוהה זה נשמע

goldy

New member
אם כך זכותך לשנוא שמנים

*רק כי* הם שמנים. את כל השמנים, לתמיד. אני שמח מאוד שהיום אין מי שמסרס אותי, ואם כן אני בועט אותו אל מחוץ לארון; ויותר הוא לא נוגע בי.

חחח התכוונתי אין שום סיבה לא לאהוב הומואים

ולא גברים. בכל מקרה ראיתי שאתה חולק גם על זה. מה אומר ומה אספר....? תקווה שלא יוולד לך ילד / נכד הומו, אחרת לא תוכל לאהוב אותו

לא בהכרח

אמנם נכון שכל פרסום של רשומה ולא משנה איזו מביא כניסות אבל אם בלוגר יכתוב בעיקר רשומות של "שליפה מהמותן" סביר להניח שבאיזשהו שלב הקוראים יאבדו עניין בבלוג שלו וכבר יהיו לו פחות כניסות. מה שכן, אני חשבתי שאם המטרה של בלוגר מסוים היא להרוויח כסף הוא אכן צריך להוריד את הרמה של הבלוג ולכתוב "צהוב" (כפי שהוצע כאן בשרשור הקודם על התשלומים) או כל זבל אחר כי מה לעשות, הקידומים בתפוז מראים שרק לעיתים רחוקות רשומה איכותית באמת מקבלת קידום וברוב המקרים מדובר ברשומות רדודות כגון: תוכניות ריאליטי או כל זבל אחר. ובמקרה כזה התשלום באמת מוריד את הרמה.

פנומן 72

New member
זו בדיוק הבעיה

נניח יש בלוגר שהוא כותב איכותי והוא נרשם לשירות התשלומים. יש לו קבוצה של מנויים שנרשמה בגלל שהוא כותב מאמרים טובים ומעניינים. אותו בלוגר רואה שהוא מרוויח על כל מאמר, סתם נניח לשם הדוגמא 2 ש"ח, על אותו מאמר איכותי שהוא השקיע 4 שעות. נמשיך עם ההנחה : הוא אומר לעצמו - 2 ש"ח זה לא הרבה אבל זה נחמד, אפשר יהיה "לתבל" את הבלוג גם במאמרים שבואי נקרא להם "מאמרי-זבל" (כמו דואר זבל) - הרי המנויים שייכנסו מקסימום יבינו שזה לא מעניין ויסגרו. הוא את שלו כבר הרוויח בעצם כניסתם. הם לא יבטלו את המנוי מכיוון שמדי פעם הוא אכן טורח לכתוב משהו מושקע. יוצא, אפוא, שבגלל הרצון להרוויח (שזה לגיטימי לחלוטין), אותה אופציה של תשלום בעצם דוחפת אנשים גם לכתוב מאמרי-זבל. אני לא יודע כמה התופעה היא רחבה, אבל אין לי ספק שהיא קיימת. ולכן האם ניתן להגדיר זאת כ"חָבָל".

בּני

New member
נראה לי רק תירוץ...

מי שרוצה לכתוב צהוב/ זול/ נמוך, איך שלא תקרא לזה, לא צריך דווקא את שירות התשלומים בשביל זה. אני אישית נרשמתי לשרות התשלומים גם כי זה היה שם אז למה לא וגם כי הכוונה שלי היא לתרום בסוף את הסכום. (ככל הנראה זה יהיה למאגר תרומות מח העצם של עזר מציון אבל זה לא קשור לדיון...) אני ממש לא עוקב אחרי התשלומים וממש לא אכפת לי כמה כל רשומה "הרוויחה" אבל זה אני... לעומת זאת כן מעניין אותי כמה אנשים נכנסו וכמה הגיבו אבל מסיבות אחרות - זה מעודד, מחמיא ומחזק. אני אישית "עובד" הרבה על כל רשומה, חושב, קורא, משחזר, כותב, קורא שוב, עושה הגהה ועוד אחת, אבל זה בעיקר בגלל שאני נהנה מהתהליך עצמו שהוא הוא הגמול הראשון שלי. למרות כל זאת אני בהחלט יכול להבין את הנקודה שאתה מעלה... אני אישית אפול בפח של בלוגר כזה רק פעם אחת, אחר כך אני פשוט לא אחזור. רשומות "מחופפות" לא יעודדו אותי לחזור לקרוא בבלוג כך שבסופו של דבר הוא יפסיד. (או היא
).

פנומן 72

New member
שים לב בתגובתי לנטע

כמובן שבלוגר שהוא מחפף באופן קבוע יאבד קוראים, אבל אם נקצין רגע, הרי כל גחמה, כל מחשבה, כל הגיג, כל פלוץ, יכול למצוא את עצמו בנקל למעין מאמר מכניס. תרצה או לא תרצה - אנשים ייכנסו לשם בגלל שהם ייפלו בתגיות (ואני יודע שזה קורה), או שהוא מצליח לשכנע אנשים לקרוא וכו'. הרי מדובר על מאסה קריטית: 1,000 מאמרי-זבל שכולם יחד נכתבו במשך 10 שעות, יכניסו פי 100 מאשר 10 מאמרים מושקעים שנכתבו יחד באותן 10 שעות. יוצא בעקיפין ששירות התשלומים מעודד כתיבה ירודה. מעבר לזה, כפי שכתבתי לנטע, בלוגר רציני עשוי למצוא את עצמו "מתבל" את הבלוג שלו בלא מעט מאמרי זבל בידיעה שזה לא ירחיק את מנויו הנאמנים. שוב, אני לא ממש מביע עמדה, אני לא אומר שזה קורה, אני לא אומר אם זה קורה אצל מי. אין לי מושג. זו תהייה - האם תפוז לא יורה לעצמו ברגל ?

בּני

New member
לא חושב שזה יחזיק מעמד לאורך זמן

או לפחות מקווה שלא
אני אישית לא חושב במונחים כאלה... גם העובדה שיש לתוכניות ריאליטי הרבה רייטינג וקידומים לא מעודדת אותי לכתוב עליהן. אם אנשים ימשיכו להכנס לבלוג "מחפף" כי הם מוצאים את החיפוף מעניין אז אין כאן שום יריה ברגל, זה מה שמבקשים וזה מה שיקבלו. ירצו יאכלו, לא ירצו לא יאכלו. ככה זה עם מזון לציפורים

seymore butts

New member
לדעתי אין השפעה משמעותית

של שירות התשלומים על הורדת הרמה. מה שמוריד את הרמה הוא קידום יתר של פוסטים רדודים ו/ או עילגים. באופן אישי מעולם לא נרשמתי וגם אין לי כוונה להירשם לשירות התשלומים, אבל ככל שהבנתי הסכומים שמשולמים שם לא משמעותיים.

seymore butts

New member
אני דווקא נהניתי מהחפירה שלך

ומה שכתבת על אותה בלוגרית אופנה מזכיר לי ציטוט בלתי נשכח מהסרט "מציצים": "תגיד לי באיזה רשות אתה מסתלק משם עם הפרחה המטומטמת הזאת ומשאיר אותי כמו פוץ?" (מקווה שציטטתי במדויק).

תודה ../images/Emo9.gif

אולי בכל זאת יש לי עתיד כבלוגרית חופרת וממורמרת. את "מציצים" ראיתי לפני יותר מדי זמן ואינני זוכרת את הציטוטים, אז אחליק לך את זה עם חיוך. אין ספק שזה תיאור מדויק של הבלוג ההוא... היא הרגה אותי.

motior

Member
אם הסכומים היו משמעותיים

אז אולי אבל 8 ש"ח לאלף כניסות - שגם הן לרוב בערך שליש ממספר הכניסות הכללי - לא ימשכו לדעתי יותר מדי רודפי בצע

למעלה