נושא למחשבה

נושא למחשבה

אתם לא חושבים שיש משהו פגום בכך שתחקירנית שמתחזה לבת 13 בצאט ומפתה גברים ומזמינה אותם אליה הבייתה ואז הם נעצרים ע"י המשטרה? מה אתם חושבים?

THE WIZARD 55

New member
כן, יש משהו פגום בזה אקרא

כי כך התחקירנית היא זאת שמפתה את הבחורים, ולא הם הם אלה שמנסים לפתות אותה. לא כשר כל כך. היום בימינו, לצערי הרב, ילדות בנות 13 כבר מקיימות יחסי מין, כשהן מקיימות יחסי מין עם ילד בן 15 כשהכירו בצאט.. או בכלל..ואם בחורה בצאט מראה שהיא בשלה מינית, ומתחילה עם בחורים בוגרים... ועמדתי כלפי פדופילים ידועה לכל סירוס ודימום למוות.

ילדות בנות 13 כבר מקיימות יחסי מין? ../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

דבר חריג ובהחלט לא שכיח. בגיל הזה הרוב אפילו לא התנשקו עדיין....

THE WIZARD 55

New member
כן, לצערינו..

אני לימדתי כ-3 שנים, ואני מאוד קרובה לנערות המתבגרות, אני רואה אותן, איך הן מתלבשות על מה הן מדברות. אני רואה את החינוך המתירני של היום, איך לכל ילדה יש חבר, ואני ניסיתי לדבר עם ילדות, כי זה חורה לי. אני בעד החינוך השמרני, בגיל הזה הן עדיין לא יודעות להחליט החלטות נכונות, הן עושות טעויות, נכנסות להריון, מפילות.

תמיד רואים את מי שמתבלט

גם אני בזמנו חשבתי שכך הוא, על סמך כמה פרחולות שלמדו (למדו?...) איתי בכיתה ונהגו להסתובב בעיקר מחוצה לה ולא רק בהפסקות.... עד שהבנתי שעל כל פרחולה כזו יש בערך 5 שהן לא..... ודרך אגב, המתירנות-הפקרות היא לא חינוך של היום, אלא תוצאה של היעדר אחד כזה..... כמו שקור הוא תוצאה של היעדר חום.

THE WIZARD 55

New member
אתה צודק.

אבל, היום זה לא מה שהיה בזמנך. אני רואה מה שקורה, ואם פעם זה היה גיל 15-16 היום זה ירד גם-13 תראה איך הן מתלבשות, מתאפרות

נו ברור... הוסיפו עוד 50 ערוצי טלויזיה ../images/Emo31.gif

ההורים הוסיפו עוד כמה שעות עבודה.. מע' החינוך הוסיפה עוד כמה תלמידים לכל כיתה... המורים בכלל שובתים.. וההורים...... נו, כמו שאמרתי... בעבודה.. אין זמן..... אין מה לעשות - עיקרי משימת החינוך מוטלת על כתפי ההורים. זה לא השתנה וכנראה לעולם לא ישתנה. הורים שלא יודעים להדוף מניפולציות מתוחכמות של בניהם/בנותיהם כשהם עוד קטנים, יקבלו את זה בהפוכה אח"כ בצורת פה מלוכלך, סחטנות רגשית ולבוש פרובוקטיבי.

איך את מגדירה חינוך שמרני?

ההגדרה לא טריויאלית כ"כ.... לכן אני שואל. כשאומרים "שמרני" בד"כ מתכוונים למסורתי/דתי (שהרי כך בדיוק היה החינוך לפני 2-3 דורות, לא היה קיים מושג כמו "חילוני" או "ליברלי")... אז גם שם היו בעיות ידועות שאותן באה החילוניות לפתור. אי שיוויון מגדרי, אינדוקטרינציה מובנית, יחס בעייתי ל"אחר"... אני בעד חינוך ליברלי - אבל עם גבולות ברורים, ידועים ומוקפדים.

THE WIZARD 55

New member
לא מסורתי ולא דתי

חינוך ליברלי, לתת להם מרחב מחיה לכוון אבל לא לקבוע עבורם לא להיות נוקשה, אלא גם אמא וגם חברה להקשיב, ליצור מצב שאני אדע הכל, שאני הראשונה שיספרו לה, כל מה שקורה. רוב הילדים לא משתפים אתההורים, כי ההורים רק מבקרים את ההתנהגות של ילדיהם, ולכן הם מעדיפים לשתף אחרים. בנושא הזה, הספציפי, אני אמצא את הדרך להסביר לבת ולבן, למה יחסים בגיל מוקדם הם לא בריאים תסמוך עליי, אני מתה על ילדים, יש לי את הגישה חינוך הילדים אצלי הוא מעל לכל. הבעיה העיקרית בין הורים לילדים, היא חוסר השיתןף

אז את מדברת בדיוק על מה שאני מדבר.....

ולדעתי זה לא נקרא חינוך "שמרני"... נהפוך הוא: זה החינוך הכי ליברלי שאפשר לתת. רק שאצלך בבית את מתכוונת למתוח גבולות ברורים, בין היתר בנוגע ליחסים עם המין השני בגיל צעיר, ואני מניח שבכל נושא יהיה את הגבול שלו והוא יהיה ברור. טוב מאד. זה בדיוק מה שכל ילד צריך. הילד כל הזמן בודק את הגבולות וחשוב בשבילו שירגיש שהוא נמצא במסגרת עם גבולות. ובמבט לאחור..... כך בדיוק ההורים שלי נהגו איתי ועם אחי. הם שמו למשל גבולות ברורים מאד בנוגע לבזבוזי כספים. לא היה אפשרי אצלם הקטע (שאני רואה בהרבה מאד משפחות אחרות!) של "אבא, בא לי לצאת היום, תביא כסף..", או "אבא, אני רוצה לרדת לעיר לקנות מכנסיים, תביא כסף.." ושבכל פעם מתחיל ויכוח, התחננויות, מניפולציות מעצבנות כמו "מה, אתה אוהב את הכסף יותר מאשר אותי?.." וכו' וכו'. ההורים פשוט הפרישו לי מדי שבוע סכום אחיד (שהם קבעו, בלי אפשרות להתווכח, ושלא איפשר "השתוללות"), ועם זה עשיתי ככל העולה על רוחי. ובנושא מין - הם עשו בשבילי בגיל צעיר יחסית, מנוי לעיתון שבועי לנוער שהיתה בו גם פינת שאלות קטנה בנושא מין. כך שלמעשה יכולתי להיחשף לשאלות ולתשובות עוד הרבה לפני שהיה לי צורך ממשי בהן.

THE WIZARD 55

New member
חבל שזה היה רק עיתון נוער.

אני חושבת ששיחות ופתיחות עם הילדים זה הדבר הנכון. כשתהיה לילד שלי בעיה אני מצפה שיבוא אליי ולא ילך לעיתון.. אבל כנראה שישנה מבוכה מאוד גדולה דווקא בנושא הזה. ודווקא כאן חשוב מאוד לדבר.

את בהחלט צודקת ../images/Emo13.gif

במקרה הצורך ברור שלא התביישתי לשאול שאלות, וההורים ענו ברצון. עד היום דרך אגב. אני עוד זוכר ששאלתי פעם "התנשקתם פעם צרפתית?"
אז אמא שלי ענתה "כן, פעם אחת"...
ואני לתומי האמנתי.........

ינשוף4

New member
אכן כך

די בכך כדי לפרסם (לדחיה) אותם. אבל משפטית- נראה לי שלא יצא מכך כלום. שהרי לא התקשרו, בפועל, עם ילדות (למרות שחשבו שכן).רק עם בוגרת (ואולי גם בוגרים) שהתחזו לילדות. אבל כהדגמה לצורך בהשגחה- זה מתאים.

THE WIZARD 55

New member
אני לא ראיתי את הכתבה בעניין

האם הגברים הם אלה ששידלו את הילדה כביכול או שהיא פיתתה אותם?

ינשוף4

New member
לא התעמקתי בפרטים

(בסך הכל מדובר בעניין דוחה, לכל הפחות). ממה שהבנתי- צוות התחקיר ניהל התכתבות עם מבוגרים, תוך שמציג עצמו כ"ילדה בת 13". ולתקשורת מעבר להתכתבות- יוצג ע"י התחקירנית. את מה שרצו להשיג- השיגו. תגובות של מבוגרים ש"גיל הילדה" לא הפריע להם להמשיך. והדגימו סיכונים ברשת, להם צריך למצא מענה. אבל כפי שכבר כתבתי- לא חושב שמעבר לפרסום, יש בסיס לפעולה משפטית. (אולי בתחום החקיקה).

THE WIZARD 55

New member
זה בדיוק מה שגם אני חשבתי

לא כשר מבחינה משפטית. אבל אין ספק, שהגברים האלה חלאות.

fifanowftw

New member
היו שם אנשים מבוגרים

היו שם אנשים שיש להם נכדים! והם הגיעו לבית של ילדות בנות 13. עד לבית שלהן. תאר לך מה היה קורה אילולא התחקירנים לא היו שם.

mike00

New member
../images/Emo45.gif

נפתלי לייב-בן 60:"יש לך ציצי כבר?אל תתביישי.אוננת פעם?אני אלמד אותך הרבה דברים שיהיה לך כיף ונעים". בן גיא אלדד:"אני אלקק לך במקומות היפים,את תגעי ב_ _ _ שלי.אני אלמד אותך להתחבק,להץנשק ולעשות סקס". איתן רוזין-בן 33:"אני רוצה שנעשה מקלחת משותפת שתהיי עירומה לגמרי.הייתי רוצה להרגיש את קרום הבתולין שלך". ברוך שוהם-בן 62:"אם אקח את היד שלך ואשים על ה_ _ _ שלי תלטפי אותו?התאהבתי קצת בילדה מקסימונת,תרח שכמותי". רומאן סמיר-בן 36:"באמת מאמי,יש לך גוף מושלם ומוכן לקבל.אני יכול לעשות לך הרבה.אם אני פותח אותך מכניסים אותי לכלא". גיל סייג-בן 30:"אני רוצה אותך צמודה אלי,לחבק אותך,שתשבי עלי ערומה.יהיה כייף מאמי,אבל זה חייב להיות הסוד שלנו". אייל דורה-בן 24:"לפי החוק אסור לי להיות חבר שלך,אבל החוק לא יגיד לי את מי לאהוב.הייתי מפשק לך את הרגליים". מני צלניק-בן 27:"אפשר סתם לנגוע אחד בשני ערומים,אפשר גם שתרדי לי.אני אשפוך מחוץ.זה יכאב לך בפעם הראשונה". כל זה לקוח מעיתון ידיעות אחרונות של אתמול....מזעזע......להעביר לסירוס ללא הרדמה!!

למעלה