נושא למחשבה

mike00

New member
תראה...

הבחור מדבר איתי על "מהפכה מתמדת".....אני בטוח שיש לך מושג מה זה "מהפכה מתמדת"... במילים אחרות הוא רוצה שילטון דיקטטורי שמונהג על ידי הפועלים,אם אלא לא דברי טירוף אז מה כן?

לא כולם חושבים כמוך

אין כאן עניין של טירוף אלא של השקפה פוליטית שונה, ותקבל את זה כמשהו שאתה יכול להתווכח איתו אבל לא לטעון לאי שפיותו. את זה בוא נשאיר לבעלי מקצוע ולא לנו ההדיוטות. ומתנצל מראש אם אתה פסיכיאטר בהכשרתך...

mike00

New member
לא בורכת במנת משכל גבוה מה?

פדופילים שנתפסו,יילכו לכלא ויפגשו בעוד פדופילים שנתפסו,ואלה ילמדו אותם לא להתפס?? חשבת על זה לעומק מה? המדינה מעדיפה את הפתרון הנהוג בעולם,זה לא שהמדינה הציונית המציאה עונש משלה לפדופילים... אני אישית במקרה הזה מוכן לקחת את העונש שנהוג בסעודיה.... לילדה בת 13 בהחלט יש בעיה להבין במה מדובר,חלק מהן דחויות בחברה,חלק סקרניות לגבי המיניות שלהן... זה לא אומר שאדם בוגר צריך לנצל אותן ואת התמימות שלהן....

InDaHouse

New member
כן אני דביל גמור

רק שפשוט משום מה באופן מוזר יש לי תחושה שפדופילים רבים בעלי ניסיון בהיתפסות חולקים את הניסיון הזה אחד עם השני ולומדים כל מיני שיטות תפיסה של המשטרה ולהבא לא יתפסו. הבעיה עם העונש הנהוג בסעודיה (וזה מדהים כמה אנשים גזענים אנטי-ערבים מוכנים לאמץ כל כך מהר שיטות הלקוחות מן ההלכה הוהאבית החנבלית) שהוא חד פעמי ואם במקרה גילית שהשופט עשה טעות או שמדובר באדם הלא נכון - אי אפשר להחזיר את מה שנחתך. מערכת הענישה הופכת לבעייתית בענייני עונשי גוף משום שעונשי גוף אי אפשר להחזיר ואי אפשר לפצות קורבנות של מערכת צדק הרחוקה מלהיות מושלמת. אולי לך יש בעיה להבין במה מדובר משום שאתה גאון, אבל אני חושב שבאמצעות הסברה מתאימה אפשר להעביר את המסר לילדים כך שיפנימו אותו כפי שהם מפנימים שצריך להסתכל שמאלה וימינה לפני שחוצים את הכביש. צריך גם לתת לילדים מענה כלשהו לסקרנות המינית שלהם ולא להשאיר אותם בחשכה משום שזו בדיוק אותה תמימות שאנחנו יוצרים ועליה בונה הפדופיל (ואליה הוא גם נמשך). בכך שאנחנו בוחרים לשים את הילדים בבועה ולגונן עליהם כל כך מן העולם, אנחנו הופכים את המערכת החיסונית שלהם לרגישה הרבה יותר אחר כך. ודאי שאדם המנצל תמימות של ילדים (או של כל אדם באשר הוא), הוא אדם שצריך להרחיק מן החברה ולתקן את מה שמקולקל בו. השאלה מה עומד לנגד עיניך. טובת החברה או האגו והנקמה. מניסיון שלי עם ימנים וקורבנות שטיפת מוח דתית/שמרנית כלשהי - הדגש הוא תמיד על האגו והנקמה ולא על התועלת לחברה וזה מעיד על רמת התפתחות אישית נמוכה ביותר, אשר גם בה אפשר ורצוי לטפל לתועלת החברה.

mike00

New member
נו זה ברור....

אני כל הזמן נתקל בכבישים שמנסים לשדל אותי לחצות אותם כשהרמזור אדום.... לתת לילדים מענה לסקרנות המינית שלהם? אולי אתה מציע שההורים יתחילו לאונן עם הילדים שלהם כדי שהם לא ירצו לחלוק את "החוויה" עם אנשים זרים?

InDaHouse

New member
לא סתם הניק שלך מסתיים ב-00

כבישים זה לא בני אדם. אם היו שוטרים שעוצרים טרמפים ומנסים לשכנע נהגים לעבור באדום - זה נקרא שידול. עכשיו שידול לדבר עבירה זו עבירה על החוק בעצמה. ממתי לשוטרים מותר לעבור על החוק? חשבתי שבמדינה דמוקרטית צריך להיות שוויון בפני החוק. אני לא מציע שהורים יאוננו עם הילדים שלהם תשאיר את הפנטזיות שלך לעצמך תודה בבקשה וסליחה. יש מומחים בנושאי מיניות ילדים שהם אנשי מקצוע והם יכולים לשפוך אור על הנושאים האלה. אולי אתה מציע שכל אב יאנוס את בתו כדי שהיא תתרגל כשהמפקד שלה בצבא יעשה את זה?

mike00

New member
עכשיו נעלבתי../images/Emo6.gif

וואו...חשבת על זה לבד?איך זה שכל פעם מגיע איזה חכמולוג ומספר את הבדיחה הזאת..... בקשר לכבישים שמשדלים אותי לחצות אותם,אתה אמרת:"אני חושב שבאמצעות הסברה מתאימה אפשר להעביר את המסר לילדים כך שיפנימו אותו כפי שהם מפנימים שצריך להסתכל שמאלה וימינה לפני שחוצים את הכביש." תזכיר לי בבקשה ידידי המלומד מתי בפעם האחרונה הכביש ביקש ממך לגעת לו בפיפי?? חציית כביש באור ירוק זו פעולה רובוטית שהמרחק בינה לבין כושר שיפוט הוא עצום,לעומת זאת כשאדם בוגר מנסה לשדל ילדים מתחת לגיל 12 נראה לי שיש קשר ישיר ליכולתם של אותם ילדים לשפוט את המצב ולגילם ונסיונם בחיים...שום שיעור שתעביר לילד לא יוכל להכין אותו לכל הסיטואציות האפשריות במגע מול פדופיל...תנסה רגע להפעיל את הבוטן שיש לך בקודקוד ולהבין שאדם מבוגר שרוצה להשיג משהו מילד תמים יכול להשתמש בהרבה מאוד תחבולות כדי להשיג את מבוקשו..

InDaHouse

New member
כן לשמאלנים יש מן יכולת מוזרה כזו - לחשוב

זה זר מאוד לימנים שהגולגולת שלהם חלולה ולרוב הם חושבים כסוג של פרימט עם תסביך אוראלי. זה מאוד מפתה ילד לחצות את הכביש במיוחד אם עף לו כדור או שחבר שלו קורא לו מן הצד השני וכו' כשיש רמזור זה סיפור אחר אבל גם אז צריך להסתכל כי בארץ שלנו לא כולם עוצרים בירוק. אתה מזלזל בילדים מה שהופך אותך לעוד אדם חשוך שצריך להפנות דחוף לאיזו ספריה. כל התחבולות של הפדופילים ידועות ומתועדות ואפשר להקדיש לזה שעה בשבוע במערכת החינוך, אבל לא במערכת קפיטליסטית כמובן כשכסף הוא האלוהים.

InDaHouse

New member
תמשיכו להפלות ולהיות חשוכים

וכל הקורבנות שלכם יעבור אלינו.

mike00

New member
תיכף תגיד לי שאתה "מואר" או "נאור"../images/Emo6.gif

המרחק בינך לבין "נאורות" הוא כמו המרחק בין אוסאמה בן-לאדן ופרס נובל לשלום... אתה אדם בעל דיעות חד-צדדיות כך שבטח ובטח שאי אפשר לומר שאתה אובייקטיבי.... עם כל הכעס שלך עלי,לפחות אני מוצא את עצמי בהזדמנויות שונות מבקר את "הצד שלי"..... אדם כמוך עם כושר חשיבה של פלנקטון בתהליכי גסיסה מתקדמת לא מצליח לראות מעבר למה שחבריו "המהפכנים" הראו לו..

InDaHouse

New member
המציאות תוכיח מי משנינו צדק

כי זה שאתה "דו-צדדי" לא אומר שאתה רואה את המציאות כפי שהיא משום שזה מאוד תלוי באילו צדדים אתה דו... הבנת?

fifanowftw

New member
oh now i see

אז הם לא רק דיברו עם הילדות באינטרנט, הם הגיעו עד לבתיהן של הילדות. ה"ילדות" סיפרו שההורים שלהם בחו''ל, וכך הפדופילים ידעו שלא תהיה להם בעיה להגיע לבתיהם של הילדות. אי לכך, זה לא היה רק דיבורים-זה היה גם מעשים. לך תדע מה היה קורה אילו התחקירנים לא היו שם.

fifanowftw

New member
ולא נשכח

שהם גם דיברו עם הילדות בטלפון, ושלחו להם תמונות בהם הם מאוננים, תמונות של ילדים קטנים שחווים חוויה מינית עם מבוגרים, ועוד שלל תמונות. לכן, זה מאוד, אבל מאוד חמור.

למעלה