נושא למחשבה

צורך בהשגחה למה?

אתה חושב שאצל ילדה בת 13 מתעורר בד"כ צורך לפתות גברים מבוגרים? או שלגברים מבוגרים יש סיכוי כלשהו לפתות אותה? חינוך נורמלי (לא מבוסס-טלויזיה), הקפדה על גבולות - ונגמר הסיפור. ההשגחה צריכה להיות קודם כל של הנערה על עצמה. במקום השני באים ההורים.

../images/Emo88.gif משהו בהחלט פגום בראש של אותם גברים../images/Emo70.gif

שאשכרה מוכנים לעזוב הכל, את האשה, את הילדים ואת הבית ולנסוע למישהי שמתחזה לבת 13. מה זאת אומרת "מפתה גברים"? הגברים הם המבוגרים בכל הסיפור, לכן האחריות שלא "להתפתות" מוטלת עליהם! (מה גם שאילו היה להם טיפת שכל, הם היו מבינים שילדה בת 13 נורמלית לא תנסה "לפתות" אותם). אנשים כאלה אין להם מקום בין הבריות - הדבר האחרון שהייתי רוצה הוא שילדה בת 13 תיאנס ויהיה מקום לטעון שהיא "פיתתה" את האנס בכך שבטעות עברה על ידו עם בושם ריחני מדי.....

רציני לחלוטין!! (תצחק, תצחק..../images/Emo3.gif)

אין לי טלויזיה בבית, שכחת? מ"ארץ נהדרת" הכרתי בעיקר את לובה הקופאית ואת הרומנים "פצ'ה פיצ'ה פצ'ה קוריצה".....

אפשר לשאול ויש תשובה מנומקת...

א. כי אין כרגע יותר מדי מקום (דירה קטנטונת - 2 חדרים). ב. כי התרגלתי לראות סרטי DVD במחשב (על מסך 22"+קולנוע ביתי זה נראה ונשמע הרבה יותר טוב מטלויזיה מרצדת ברזולוציה אפסית). ג. כי אין לי סבלנות ל- 90% מהתכנים הרדודים שהמדיום הזה דוחף בכוח ללקוחותיו. וה- 10% הנותר אמנם נחמד, אבל לא מצדיק את כל התשלומים הנלווים. לפחות לא בינתיים. ד. יש לי בעייה עקרונית עם הקטע של "להתאים את הלו"ז שלי ללוח השידורים שלהם". במאה ה- 21 אני מצפה שהתכנים יגיעו אלי ברגע שנוח לי ולא להיפך.

מוחמד5

New member
גמני שאלתי את עצמי את השאלות האלה

אבל בסופו של דבר , החלאות האלה שהלכו לבקר את הילדה (כביכול) ראויים לענישה. צר לי על המשפחות שלהם. יש ביטוי שנקרא "הפריצה קוראת לגנב " , וכנראה זה מה שהיה כאן.

גידעון1

New member
אין שום דבר פגום בזה

ניחא היית אומר לי שזונה בגיל 20 ניסתה לפתות מישהו כדי שיגיע אליה הביתה(גם זנות זאת עבירה) והיא לחצה עליו שיבוא אז ניחא אני מסכים שזאת עבירה שדחפו אותו לעשות אותה ואז הוא פחות אשם. אבל במקרה של בעילת קטינות כאן רף המוסר הוא עליון ביותר ולא משנה עד כמה ילחצו ויפתו, על האיש מהעבר השני של המחשב/טלפון לסרב להצעה בצורה נמרצת.

ינשוף4

New member
הפגם הוא לא בפעולת התחקירנים,

או בפרסום. אבל אני בספק אם יצליחו למצא בסיס משפטי נגד אותם גברים.

למעלה