חחחחחחח....זה בדיוק מה שקורה....
עומדות להן "זונות" שהן בעצם שוטרות סמויות ומבצעות מעצרים... שוטרים סמויים מציעים סמים לסוחרים הגדולים כדי לתפוס אותם על חם.. אפילו שוטרים שמתחזים לרוצחים שכירים.... כל זה בא בכדי למגר את הפשיעה שגם ככה נמצאת בעליה מתמדת.... לעומת זאת בהחלט יש מקרים שבהם זהו פיתוי "לא חוקי" למרות שהחוק מקבל את זה בהבנה.. כשהייתי בן 22 היה לי קיוסק בתל אביב,שבועיים אחרי הפתיחה היה 9 באב,יום שבו צריך לסגור בתי עסק בשעה מוקדמת.. אני והשותף שלי החלטנו לצבוע את העסק באותו ערב,שעת הסגירה לפי החוק היתה בשעה 5 אחר הצהריים.. סגרנו את התריס מבפנים כך שנשאר חריץ,15 דקות אחרי זה מישהו דפק שם והתחנן לסיגריות,אמרתי לו שהמקום סגור ושאני מצטער אבל הוא לא הפסיק להתחנן ואמר שהוא נתקע בלי סיגריות ושאני אעשה לו "טובה".... החלטתי למכור לו סיגריות,לא פתחתי אפילו את התריס אלא העברתי לו את הסיגריות מהחריץ למטה,פתאום הוא הרים את התריס ונעמד מולי פקח של עיריית תל אביב,הוא רשם לי דו"ח על סף 180 שקל,אמרתי לו שזה לא הוגן אבל זה לא ממש שינה לו. לפי חוק הוא לא יכול לתת לי דו"ח על אותה עברה במהלך 12 שעות מהדו"ח הראשון,השארתי את העסק פתוח והרווחתי הרבה יותר מהדו"ח שהוא נתן לי.....בכל זאת נותרתי עם הרגשה מחורבנת מהמעשה שלו..