נושא רגיש....

הבדל פשוט

לנשים יש צורך בשדיים שלהן [וגם לגברים
], ואילו בעורלה אין שום צורך.

SupermanZW

Well-known member
בעורלה יש צורך

מתחת לעורלה יש סמגמה השומרת על לחות העטרה ומונעת ממנה להתייבש, פין ערל נכנס בפחות חיכוך לנרתיק האישה והלחות שבעורלה מקלה גם היא על החדירה, כמו כן הוכח שנשים נהנות יותר מקיום יחסי מין עם ערלים.

AcesHigh

New member
אני לא יכול לספק מינית בחורה.

זו כבר הבעיה שלי....
אז מה? רק יהודים לא יודעים להחדיר?

SupermanZW

Well-known member
עוד משהו

גברים שנימולו בגיל מאוחר מציינים כי הנאתם מיחסי מין לאחר המילה היתה פחותה מלפני המילה.

HUhybrid

New member
מתי תתעוררו, אחיי

הלוא נהיר היום לעין כל שפולחן המילה מקורו בפולחנים קדומים יותר בתרבויות שהעלו על נס את הנשיות הגברית ואת המיניות של הגבר ומימושה עם גבר אחר, והרי שהמילה פוגעת בהנאת המין של האישה בעת יחסי-מין עם גבר, כך טיפוח מיניות הגבר וגילויו העצמי היה משגשגים יותר באותן תרבויות באסיה התיכונה, במצרים וביוון. לא אתפלא אם הסטוריונים וארכיאולוגים יגלו בבוא יום מן הימים שמקור טקס זה הוא ביוזמת נשים, שרצו לעשות רפורמות או עידן לטקס הקדום אף יותר של הקרבת אדם (בטרם עברו להקרבת בעלי-חיים).

אותה הלחות בדיוק

הוכחה כמעודדת התרבות מהירה של מחוללי מחלות. אז מה עדיף- שנשותינו יהנו או שנשאר בריאים? אני מעדיף בריאות וחיי אדם על הנאה, וכך או כך- גם יהודים יודעים לענג. אנחנו לא בתקופת האבן- היום סקס הוא לא רק בשביל להתרבות, ויש עוד המווווון דרכים לענג.

SupermanZW

Well-known member
יש מחקרים שסותרים את טענתך

ועובדה היא שלרוב האנושות אין זיהומים ומחלות מתחת לעורלה.

תוכיח לי את זה בבקשה.

אני לא נתקלתי במחקר אחד שסותר את טענתי. ואכן לרוב האנושות אין זיהומים- כי רוב האנושות המודרנית [זו שאתה נחשף אליה] מתקלחת מדיי פעם ודואגת להיגיינת המקום. אבל כשאין זה כך- למשל בכפרים סיניים נידחים או במדינות מרכז אפריקה הנחשלות- המקום מהווה כר התפתחות למחוללי מחלות, ואם אתה מתכוון לחזור על הדיקלום של "גם באיברים אחרים יכולות להתפתח מחלות"- אנחנו נותרים עם המצב הבא- איבר שאין בו כל תועלת פרט להנאה [עורלה] מול איברים חיוניים שבלעדיהם לא יכולים להתקיים חיים [ריאה, לב וכו']...כך שהשיקול הוא ברור, ואם סדר העדיפויות שלך תקין אתה תדע במה לבחור.

בנוגע לקישור הראשון

בכל ניתוח יש סיבוכים- ועל כל מקרה כזה אני יכול להוכיח לך שיש עשרות מקרים שעברו בשלום- זכרי הפורום מתבקשים להוריד מכנסיים
וברצינות- עדיין- על כל כשלון אחד יש מאות הצלחות, אע"פ שאין בידיי נתונים מספריים מדוייקים... בקשר לשני הקישורים הבאים- הם גורסים כביכול שברית מילה לא עוזרת בכלום- אבל הם עדיין לא מוכיחים שהעורלה חיונית לאדם. הם רק אומרים שכריתתה אינה חיונית. אני מעדיף להתבסס על מחקרים שלוקחים בחשבון סיכון כלשהו בהשארת העורלה- כי כריתת איבר לא חיוני- אם אינה יכולה להועיל- בטח שאינה יכולה להזיק.

SupermanZW

Well-known member
מצאתי טובים יותר

כל ברית מילה גורמת נזקים, קרא בקישורים הבאים, הם יותר מוצלחים והם בעברית.

עמית ו

New member
למעשה,

לא רק שהכותב לא מפגין בורות, הוא מפגין את אפס קצהו של הידע שיש לו. יצא לי להתדיין איתו בפורום אחר, והאיש יודע על מה הוא מדבר. בנוסף, כל מה שהוא אומר שם נכון במאת האחוזים. הוא מודע היטב לכל התירוצים שישנם כדי לעקוף את ההלכות הברבריות יותר, אלא שבניגוד לאחרים המנפנפים בהם כאמת היחידה, הוא יודע טוב מאוד שישנם די והותר רבנים שמכירים את החלק השני של הסייג - החלק בו הסייג מסתיים ומשיב אותנו אל המצוות הברבריות יותר. אילו מצוות? הדוגמאות כבר ניתנו - מחיית עמלק, שבעת עממי כנען, אשת יפת תואר, דיני עבד. ספר הכוזרי הוא דוגמה מעולה לגזענות היהודית, זו המסרבת להכיר בגר כיהודי ומציבה את היהודי עליון על שאר העמים, לא משנה באיזו דרך יבחרו. הנקודה של הכותב נכונה להחריד - אם לא ניזהר, נמצא את עצמנו בתוך הלכה יהודית אלימה לא פחות מהאיסלאם.

קראת את ספר הכוזרי?

אני במקרה העברתי קורס לסטודנטים על הספר הזה ולדברייך אין כל שחר. אין שום תירצוים כדי לעקוף שום דבר. המלחמה בעמלק ובשבעה עמי כנען היא מלחמה קיומית, או אנחנו או הם. אשת יפת תואר לא הייתה ואל נבראה, תכף גם תביאו לי את "בן סורר ומורה" בחייאת. הבורות שלו היא בכך שהוא קורא את התורה שבכתב ללא התורה שבעל פה, שזה דבר שאסור לעשות! וזה מנוגד ליהדות, זה כבר "קראים" ולא יהודים. אני מכירה אישית מאות גרים שהקימו משפחה וילדיהם לומדים עם ילדינו ואין שום הבדל בינם לבינינו ומה גזעני ביחס אליהם? הם מתפללים במנין, אין שום הבדל דתי ביניהם לבין היהודי מלידה! הבורות היא לפעמים בהתעלמות מהמציאות ולא בחוסר ידע תאורטי. אם לא ניזהר, תהיה לנו כאן מדינה עוקרת ישראל ויהדות... אופס! לא נזהרנו והיא כבר כזו.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

גם בתורה שבע"פ כתוב שמותר לגנוב מגוי ושאסור לחלל שבת כדי להציל את חייו של גוי, התורה שבע"פ גרועה בדיוק כמו זו שבכתב.

תיקון קטן ובלתי משמעותי

כבר כתבת לך את זה למעלה אבל מכיוון שאתה נוהג לחזור על הטיעונים שלך משום מה, אחזור גם אני: יש דיון על השאלה ופסק ההלכה הסופי הוא שאין לגנוב מאיש ויש להציל חיי כל אדם "מפני השלום" תביא לי בבקשה פסק הלכה אחד שיסתור את זה.

SupermanZW

Well-known member
ועדיין

התורה מתייחסת לחייו של הגוי כפחותי ערך לעומת חייו של היהודי, התורה היא גזענית.

Zot ani 1

New member
עוד לא ראיתי כל כך הרבה

שטויות בכתבה אחת! מה שנאת אחים הזאת?? ככה העם היהודי רוצה להלחם בטרור?? כשהוא פרוד ומפורד וכל אחד שונא את השני?? ובכלל כל מה שהוא כתב שם מראה שאין לו ידע בסיסי בתורה ובדת היהודית!

למעלה