נושא רגיש....

ואני רוצה להדליק../images/Emo16.gif

לזכר כל ששת המיליונים שנרצחו על ידי שונאי היהודים בלי קשר לדתם. וביניהם קרובי המשפחה שלי, סבא רבא וסבתא רבא שלי, אחים של סבא וסבתא שלי, ובעיקר למיליון וחצי ילדים
ולהבטיח להם כי עם ישראל ימשיך לחיות בארץ, לקיים את התורה שלו, לעשות ברית מילה, לשמור על עקרונותיו למרות כל השונאים מבית ומחוץ.

Russia 4 Ever

New member
צריך להדליק נר ../images/Emo16.gif

אך לא רק לזכר 6 מיליון היהודים אלא גם לזכר 20 מיליון הרוסים ועוד מיליונים רבים ממדינות אחרות.

Wednesday

New member
המממ

היום זה יום השואה, שואה= השמדה שיטתית של יהדות אירופה (בעיקר). הרוסים (וד"א, ההערכה כיום היא שמדובר בכ35 מיליון, לא ב-20) לא הושמדו בתאי גזים, אלא נהרגו בלחימה. נא לעשות הבדלה.

AcesHigh

New member
לא.

אם נאורים אז נאורים עד הסוף.. בואו נדליק נרות גם לזכר מיליוני חיילי הורמאכט והאס האס הגרמנים
אני יהודי, אני מדליק נר לזכר שחיטתם של 6 מיליון יהודים. שבעלי הלאום הרוסי ידליקו לרוסים ובעלי הלאום הגרמני ידליקו לגרמנים.

Russia 4 Ever

New member
זה מה שאני עושה

אני בן הלאום הרוסי ולכן שמתי נר לזכר הרוסים וזה שהיום זה יום השואה של יהדות אירופה לא אמור להפריע לי בכך.

AcesHigh

New member
כן.

יום השואה, יום הדלקת נרות. נדליק נרות לכולם פרט לאלה שבאמת מגיע להם. "יהודי", מילה כה מאיימת.

AcesHigh

New member
ההבדל הוא....

שמילה קטנה שעם הוספתה המשמעות מקבלת גגון שונה לגמרי מבדילה בין המקרים. רצח 6 מיליון, הרג 20 מיליון בעת לחימה. ההבדל הנוסף הוא שתכלית הרצח הייתה לממש את עקרונות האנטישמיות ותורת הגזע הנאצית, מחיקת הדת היהודית מהעולם. בשואה לא ניסו למחוק את הנצרות מהעולם וגם לא את האיסלם.

מפלט

New member
דעתי על הדיון...

זה מופנה לסופרמן:(ולכל מי שכתב דברים לא נכונים..): קודם כל: התורה באה מאת ה', ולא מידי בני אדם, ולכן המחשבה שמאחוריה היא לא מחשבה של בני אדם, אז כמה שננסה להבין אותה, לא הכל יהיה ברור, וצריך לסמוך על הקב"ה שגם אם משהו נראה לנו שגוי, הוא הדבר הכי טוב בעולם. בקשר לגזענות: תעשה שניה השוואה בינך לבין עכבר, אתם שווים? אתה מרגיש מעליו? מי נתן לך את הזכות להרגיש מעליו? למה אתה יותר ממנו? והתשובה היא: כי אתה והעכבר שונים מעצם הבריאה, אין בינכם כל קשר, ולכן אין טעם לבצע ביניכם השוואה, וכך גם ערבים (ושאר הגויים), אין ביניכם בכלל השוואה, אין שום קשר, זה משהו אחר לגמרי שלא משווים בינם לביננו, ולכן אתה יכול לקרוא לזה גזענות, אבל אם זה גזענות, אז גם ההתנשאות שלך על העכבר היא גזענות..... ואל תגיד לנו לא להיות גזענים כשאתה בעצמך כזה... .למחשבה...

SupermanZW

Well-known member
תגובה

הגבתי לך במסר אישי לגבי התורה והגזענות והראתי גם כי התורה מפריכה את עצמה, מרבית סיפורי המיתולוגיה היהודית לא התרחשו מעולם והם מצויים רק בין דפי התורה, וגם רוב ה"עובדות המדעיות" המצויות בתורה הוכחו כלא נכונות, התורה היא ספר שטויות ולכן אין סיכוי שנכתבה ע"י אלוהים. המונח גזענות מתייחס לבני אדם בלבד ולא לבעלי חיים אחרים, גזענות היא שנאת בני אדם על רקע גזעם וכל מה שנגזר מכך (שלילת זכויות למשל), התנשאות כשלעצמה אינה גזענות, היא יכולה להיחשב אקט גזעני רק אם היא מופנית כלפי אדם מסויים על רקע גזעו, על הרחבת המונח גזענות כלפי בעלי חיים כתבתי לך במסר אישי. יהודים וגויים הם בני אדם, טענת התושב"ע כי הגויים הם בהמות נובעת מגזענות, בורות, ורשעות.

AcesHigh

New member
התורה נכתבה.

ע"י אנשים בני אותו הזמן אשר סילפו או העניקו פן אחר למה שהתרחש... גם אנשים מאמינים לא קונים את כל מה שכתוב בתורה.... יצא לי לדבר עם כמה כאלה(חרדים).

AcesHigh

New member
לא הכל שיקרי....

יש סילופים, יש הוספות... אבל לא הכל שקר......... אני אברר ואני אחזור עם תשובה(או בתשובה
)??... אני נוסע עוד מעט לאבא שלי באשדוד, הוא בקשר שם עם הרבה אנשי דת.

SupermanZW

Well-known member
נכון, לא הכול

אבל מספיק לי שיש שקרים מהותיים בספר כדי שאפסול אותו מלהיות בסיס אמונתי.

Zot ani 1

New member
כבר הסבירו לך

טוב טוב פה למה אתה באמת חוזר על עצמך? נדיה הסבירה לך ואני חוזרת התושב"ע לא מחשיבה את הגויים לבהמות!! מה זה השטויות האלה?? אל תגיד מה שאתה לא יודע.

למעלה