נו באמת אתר ONE

• פותח הנושא axe9
  • פורסם בתאריך

axe9

New member
נו באמת אתר ONE

ממשיך ברדידות , ספורטאית ישראלית מתעמלת וכותרת הראשית שלו על הפועל תל אביב (אפילו לא על אלופת המדינה) בליגת הזבובים האירופית שתערך עוד שבועיים

מפה מתחילה תרבות הספורט הקלוקלת - ואח"כ מתפלאים שאנחנו לא מביאים מדליות

זה אתר קידום מכירות לא אתר ספורט

cscan

New member

יאפ, זה מה יש.
מעריכים כאן יותר את הבליינים והנהנתנים האלו שמכונים שחקני כדורגל.

אתרי הספורט בישראל-תמונת מצב

נתחיל מאתר וואן. יש סיבה אחת מרכזית שהופכת את האתר הזה לפופולרי מאוד. לדעתי, הסיבה היא הממשק שלו. התפאורה החיצונית, הצבעים שמושכים אותך להכנס ופשוט לקרוא (משהו שאין באתרים האחרים עם הכתום צהוב המרדים של ערוץ הספורט והלבן בוואי נט וואלה), זה משהו שחובבי הספורט כולל אני התרגלנו לאהוב, למרות התוכן הרדוד והילדותי שגורם לי -לעיתים קרובות- לא לסבול את האתר הזה. זה האתר הכי צקצקני שראיתי מימיי. יכול רגע אחד לכתוב דברים גרועים על ספורטאי, ושעה אחרי זה לשנות את הדעה ב-180 מעלות אחרי שהוא הבין שדעת הקהל לא תואמת את הכתבה הקודמת שלו.

מבחינת רמת התוכן- אף אתר ספורט ישראלי לא מרשים אותי, אם כי לכל אתר יש את הצדדים החזקים יותר שלו. למשל וואלה ספורט נראים מובילים יותר מאתרים אחרים בסיקור הכדורסל אתר וואן בולט בכל מה שקשור ל"צהוב". ספורט 5 נמצא בהדרדרות בעיקר מהבחינה האנושית והחיבור לציבור הישראלי. יש ניתוק ריגשי בין הרצון של הדברים שהקהל הישראלי בבית רוצה לראות לבין המקובעות של הערוץ הזה להגיש את מה שבא לו להגיש וזה בולט בעיקר, שוב, בתוכניות כמו יציע העיתונות שלא משקף עבורי 90 אחוז מהמסקנות והתובנות האישיות שלי ושל הרבה אחרים. כשתוכנית כמו יציע העיתונות הופכת ל"ספינת הדגל" של הערוץ, לא הייתי מרגיש נוח בתור רב החובל שלה.

אני אישית סולד מצהוב ואני חושב שרוב האנשים שאוהבים ספורט לא מחבבים את השילוב של ספורט וערב טוב עם גיא פינס שיש באתר וואן למרות שהנטייה היא כן לקרוא וכן להתעניין באופן אינסטקטיבי מתוך סקרנות, לא מתוך אהבה או תחושה נעימה, לדעתי יש כל כך הרבה דברים אחרים לדעת על ספורט או על הישגים, מטרות, קשיים ותהפוכות שעוברות על ספורטאי, שכל היחס והגישה של הצופה למשחק או לתחרות שהוא צופה בה היתה שונה בהרבה אם התקשורת שלנו היתה יודעת להיות יותר תכליתית ופחות ילדותית.

אבל, זו רק דעתי, דעה של איש אחד.

u999

New member
ONE הוא ספורט כמו שערוץ 24 הוא מוסיקה

אופירה אסייג היא הראי של עיתונאות הספורט הישראלי: בואו נסכסך, בואו נחפש צהוב, בואו נרכל. לשמוע אותה ברדיו עושה לי בחילה, ואייל ברקוביץ, שהמסע הפתטי של האתר הזה לקידומו לתפקיד מאמן הנבחרת ממש לא מוסיף.

תת רמה.

cscan

New member
יוצא לי לפעמים לשמוע את התוכנית

בדרך מהאונ' הביתה.
הראיונות שם נשמעים יותר כמו שיחות אישיות, בין אופירה וברקוביץ לבין המרואיינים, שמעניינות לי, אני לא רוצה להגיד את מה.
אופירה אסייג התחילה כשדרית קווים מבטיחה בערוץ 2 והפכה לאחת שמביישת את המושג עיתונאית. לא פלא שאתר רכילויות כמו וואן מעסיק אותה- הם מתאימים כמו כפפה ליד.

uma cuica

New member

סוג של טרול עיתונאי

אם יש משהו שמגדיר ומייצג בעניי את המושג 'עיתונאות ספורט ישראלית' זה בלי ספק אופירה אסייג.

herouth

New member
One הוא אתר רכילויות *בגלל* שהוא מעסיק אותה.

היא הרי עורכת התוכן באתר. פני האתר כפני עורכתו.

herouth

New member
בן זוגה, גיל מנקין היה מבעלי האתר.

כרגע אני לא יודעת אם גם הוא מכר את חלקו לידיעות אחרונות, או שרק השותף שלו מכר. בכל מקרה כרגע ידיעות אחרונות הוא בעל השליטה.

הכוונה שלי היא

להתייחס באופן כללי לרמת האתרים ולא לרדת לרמת האנשים הספציפיים.
אם שמת לב לא ציינתי אף אדם ספציפי בהודעה הקודמת,
הביקורת היא כללית.

cscan

New member
אוקיי, אבל מן הסתם העיתונאים הם אלה שעושים את

האתר למה שהוא. עיתונאי רכילות ספורט יהפכו את התכנים באתר לצהובים, ולזה יש דוגמא בולטת שהיא דמות הדגל של האתר.

כל מילה בסלע, להקיא מאסיג שנכנסת באיציק

קורנפיין , מיילא אייל ברקוביץ , קרע כמה עשרות זוגות נעליים בחייו

הפדלאה השחצנית עם הבוטוקס לא רצה 5 ק"מ

בושה

RoieS316

New member
אגב אני חייב לציין את ערוץ הספורט

שבכל האולימפיאדה, רמת הסיקור שלו לגבי המשחקים היו מצוינים, ואפשר היה להרגיש משהו מיוחד גם עם האולפן הפתוח בערב, גם עם המבזקים וגם האתר שהתייחס בצורה רחבה מאוד לאולימפיאדה.

ולחשוב שהם בכלל לא משדרים אותה.

Skicker

New member
מצד אחד בכלל לא משדרים

מצד שני מהכמה דקות שיצא לי לראות מהאולפן שלהם הם שידרו ריצות 2 דקות אחרי שהם נגמרו ככה שמי שרצה יכל בכיף להשאר עם האולפן מקסימום הוא היה מקבל את התוצאות 2 דקות יותר מאוחר אבל זה היה כמעט כאילו הם שידרו הכל

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל לא שידרו את הקפיצות וההטלות

הטלות לא מעניינות אותי, אבל קפיצות אני דווקא אוהבת (אפילו יותר מריצות) בעיקר קפיצות לגובה, ועוד יותר במוט, ועוד יותר נשים.

RoieS316

New member
את הקפיצה לגובה הם דווקא שידרו

לפחות את הסוף, כשהם אירחו את ניקי פאלי.

trilliane

Well-known member
מנהל
תלוי מה; צפיתי השבוע ולא זכורות לי קפיצות

למעלה