נו באמת אתר ONE

• פותח הנושא axe9
  • פורסם בתאריך

JonJon9

New member

הקפיצות לסוגיהן הן יפות לצפייה, כשלי באופן אישי יש יותר חיבה דווקא לקפיצה במוט של הגברים- בהשפעת אלכס אברבוך, שהיה בשיאו בשנים שהתחלתי להתעניין באתלטיקה.

RoieS316

New member
זה העניין

הם עושים את זה ממש ישר אחרי שמסתיים המקצה. זה כאילו אתה מקבל כמעט את הכל באולפן + דיונים מעניינים.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה עדיין די חסר בזמן אמת; אז אני צופה בערוץ 1

ואז בשידור החוזר של האולפן אחרי חצות.

Skicker

New member
מצד אחד בכלל לא משדרים

מצד שני מהכמה דקות שיצא לי לראות מהאולפן שלהם הם שידרו ריצות 2 דקות אחרי שהם נגמרו ככה שמי שרצה יכל בכיף להשאר עם האולפן מקסימום הוא היה מקבל את התוצאות 2 דקות יותר מאוחר אבל זה היה כמעט כאילו הם שידרו הכל

pcper

New member
לצערי לא יצא לי לראות....

אבל שמח לשמוע שזה ככה....

שמתי לב לזה ולכל התגובות פה.....

ואני מסכים עם כולם. יחד עם זאת, אני עדיין נשאר עם אתר הספורט היחידי שבו אני צופה. למה? יכול להיות שהתרגלתי. יש לי כבר סכימה עליו ולשנות התנהגות זה לא דבר קל שרוב האנשים לא אוהבים לעשות.

yati6

New member
לא הבנתי מה הבעיה

זה שיקול של העורך. זו לא מתעמלת בעלת סיכויים למדליה נכון ?? אני מנסה לחשוב מה קורה באנגליה - הגרלה של הסיטי או צ'לסי בליגת האלופות או מתעמלת שעולה לגמר ממקום 9 .. הסיטי כותרת ראשית, תהיו בטוחים בזה.

וגם בקטע של הרכילות - בכל העולם זה ככה ואף יותר גרוע. תשאלו את בלוטלי, או את ווין רוני.

הגיע הזמן שתתמודדו עם זה שכדורגל הוא הספורט הפופולרי ביותר בישראל מבחינת ספורטאים פעילים, קהל ואחוזי צפייה. אז למה שלא יקבל כותרות ראשיות ??

משחק של ערסים ?? לדעתי זה הכללה לא נכונה.

ונכון , ONE זה אתר שהרכילות בו מוגזמת. אבל גם בספורט 5 יש המון כדורגל וזה אתר מצוין.

אם מישהו לא הבין זאת הייתה תגובה לכל השירשור ולא למשתמש ספציפי.

uma cuica

New member
אין לי שום בעייה עם כדורגל

להפך, אני אישית מאוד אוהב כדורגל (לא ישראלי בעיקר כי הישראלי לצערי לא באמת מושך ומעניין מספיק אותי כצופה)
הבעיה שלי זה עם הרמה הנמוכה של הסיקור החוסר מקצועיות החובבנות הקשקשנות הקטילות חסרות הפשר ההתלהמות וכו'

אין לי שום בעיה גם אם זה שמשחק כדורגל יתפוס כותרת ראשית זה מובן והגיוני כיאה לספורט סופר-פופולרי.
וגם בכדורגל רמת הסיקור נמוכה ומלאה בקשקשנות חובבנית ותפלה ככה שענפי הספורט האחרים לא מופלים מהבחינה הזאת.

u999

New member
אתה משווה את צ'לסי לקריית שמונה?

זה כמו להשוות את מרק ספיץ למשה גרטל...

תיהיה בטוח ש.......

הסיקור מהאולימפיאדה בלונדון (וההצלחה או החוסר הצלחה של הבריטים) מקבל הרבה יותר תשומת לב מאשר הסטטוס של מנצ'סטר או צ'לסי.

JonJon9

New member
לא מאתר ONE אבל לא פחות דבילי

עכשיו באולפן שישי סיקרו את הנעשה באולימפיאדה, והיה כתוב בתחתי המסך:
"אכזבה נוספת לישראל- בלאט ונבחרת רוסיה הפסידו בחצי הגמר".
אכזבה לישראל? באמת??
זאת בטח אכזבה לבלאט, אבל לא אכזבה למדינת ישראל, שמן הסתם לא משתתפת בטורניר הזה.

RoieS316

New member
התקשורת בארץ מטומטמת בחיי

גם כמובן אחרי העליה לגמר ההתעמלות האומנותית, מתחילים לפמפם שאולי עכשיו כן תהיה מדליה.
לפני 24 שעות קטלו את כולם, אם נטע ריבקין מגיעה עם מדליה אז פתאום הספורט יהיה מעולה?

aaa123

Member
לפי התוצאות של המוקדמות לא סביר שנטע או

המתעמלות האמנותיות יביאו מדליה.

נטע לא סיימה באף תרגיל במקום גבוה מהמקום הששי.

מקום ששי של נטע יהיה הצלחה גדולה מאוד ולדעתי גם מקום שביעי יהיה הצלחה.
המרחק של נטע מהמקום הרביעי הוא יותר מ2 נקודות,וגם אם נניח שהיא משפרת את הביצועים שלה בנקודה וחצי שזה הישג יפה מאוד היא מקום ששי בלבד ולא סביר שבנוסף להישג כזה גם יהיה יום רע של כמעט כל אלו שעברו אותה.

1 KANAEVA Evgeniya 116.000 Q +
2 DMITRIEVA Daria 114.525 Q +
3 GARAYEVA Aliya 111.850 Q +
4 MITEVA Silviya 110.925 Q +
5 CHARKASHYNA Liubou 110.450 Q

9 RIVKIN Neta 108.900 Q

לגבי נבחרת ישראל אז יש פער של יותר מנקודה בין המקום הששי למקום השביעי שזה שקול ל2 נקודות של נטע ריבקין כי שם הציון המקסימלי במוקדמות הוא 60 ולא 120.

הדירוג של 3 האחרונות שעלו לגמר הוא
6)אוקראינה 54.15
7)ישראל 53.1
8)יפן 53.025

נראה שישראל תאבק עם יפן על המקום השביעי.
מקום שביעי של ישראל יהיה הצלחה וכל תוצאה של מקום ששי ומעלה יהיה השג מרשים.
מקום ששי עוד יכול להיות בעקבות פשלה של אחת הנבחרות המתחרות אבל מקום חמישי או מקום טוב יותר לדעתי לא ריאלי אפילו לא בהסתברות של 1 ל1000

cscan

New member
עוד דוגמא לטימטום

אתמול אתרי הספורט ניסו, באופן די פתטי, לשייך לנו את מדליית הזהב של הניו-זילנדית שבחרה לא לחיות בישראל.
קראתי את הידיעה הזו שחזרה בכמה אתרים ולא ידעתי אם לצחוק או לבכות.

RoieS316

New member
בידיעות אחרונות זה היה בעמוד 3 אפילו

מלבד גל השרפות שהשתולל ביום חמישי בצפון ובירושלים, היית יכול לחשוב שגם זכינו באמת במדליה, אם היית נוחת ממקום אחר.

גם הניסיון לשייך לדייויד בלאט הישג ישראלי הוא מטופש. אבל זו התקשורת.

JonJon9

New member
כשאין תשתיות, מאמנים, מימון לספורטאים,

עידוד ספורט בציבור הרחב ושיעורי ספורט בבתי הספר, אז ה"ניכוס" הזה הוא הדרך היחידה שלנו להשיג הישגים.

RoieS316

New member
די ברור לי שלא

אבל הניסיון העלוב הזה לפתח מעין תקוות שאולי מפה תהיה מדליה, להרים את הציפיות הלא ריאליות רק בשביל לגרום כמובן לאכזבה קשה ואז שוב לבעוט במתעמלות שלא עמדו ברגע האמת.

natyh

New member
ולו היתה הצלחה אז ....

למי היו מקדישים את הניצחון ?

א לוארשאביאק ?
ב לשר החוץ איווט ליברמן ?
ג למכבי תל אבי ?

בקיצור
OFF

herouth

New member
כנראה למכבי, שמאוד התגאתה בעלייתו לחצי הגמר

...לפחות התגאתה מספיק בשביל לכתוב לו פוסט עידוד בגוגל פלוס.

למעלה