נו באמת אתר ONE

• פותח הנושא axe9
  • פורסם בתאריך

dardor

New member
אבל שוב, זה בכל העולם ככה!!!

בארה"ב ילדים קודם כל חולמים להיות טים טיבו, לברון ג'יימס או מייקל ג'ורדן. בנות חולמות להיות חברות של ג'סטין ביבר (האמת המרה).

אחר כך כשאת מסננת את כל הבנות שכן מתעניינות בספורט (בינינו, כמה בנות מתעניינות בספורט לעומת הבנים?), ואז מסננת את הבנות שצופות בהתעמלות.. כמה באמת רוצות להיות גבי דאגלס או שון ג'ונסון? כן, כנראה יותר מישראל, אבל עדיין זה לא מתקרב לגודל של הענפים האחרים.

בעולם רוב הילדים חולמים להיות מסי או רונאלדו או סתם יוסי בניון אם מסתכלים על הביצה המקומית.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא זה לא; ולגבי ארה"ב, אתה שוב קובע באוויר

dardor

New member
ואוו...

ילד בן 4 יודע להגיד שפוטבול, בייסבול, כדורסל והוקי (ותרשי לי להוסיף גם נאסקר שלא הוספתי קודם) הם הענפים הכי פופולארים בארה"ב.

ואם גם עם זה את מתווכחת אז באמת אין לי מה להגיד יותר.......

trilliane

Well-known member
מנהל
והמידע הזה מגובה ב...? כלום, כמו תמיד.

אגב, בדקתי את לוח המשדרים האולימפיים של ערוץ 1 ביום חמישי, כפי שיעצתי לי, והם ארכו הרבה יותר מ-8 שעות (לגבי העובדה שאז התווכחת איתי ש-4 שעות זה חצי מיום השידורים ושלחת אותי לבדוק).

dardor

New member
המידע הזה מגובה בידע. ארה"ב זה קודם פוטבול

יש מישהו בארה"ב שלא יודע מה זה NFL? ליגת הספורט העשירה בעולם. אחרי זה הMLB של הבייסבול והNBA של הכדורסל.. איזה אמריקאי לא מכיר את מייקל ג'ורדן או ניו יורק ג'יאנטס או את היאנקיז או לא יודע מה... כאילו רציני. איך את משווה בכלל? את סתם אוהבת להתוכח וזה משעשע והזוי כאחד. בחיי...

כנסי לESPN ותראי איזה ענפים הכי מדוברים שם
כנסי לכל מקור מידע אחר שמדבר על הספורט האמריקאי. אפילו ויקיפדיה ותראי את האמת המרה שאת טועה.

רציני מה הקטע שלך להתווכח על כך שכדורגל לא הכי פופולארי מענפי הספורט בעולם ושבארה"ב הפוטבול, הבייסבול, ההוקי, הכדורסל והנאסקר זה מה שמעניין..

זה שהידע שלך בספורט אמריקאי מוגבל, זה לא אומר שאצל אחרים זה ככה. ובאמת אני לא בא בקטע של להעליב. אבל רציני, אל תכתבי סתם דברים שאת לא יודעת.. אני כל החיים עוקב אחרי ספורט אמריקאי וספורט בכלל. זה שאת נוטה לזלזל בי זה כי את חושבת שאת יודעת הכל ואחרים לא יודעים, אז תשאלי חברי פורום אחרים פה..

trilliane

Well-known member
מנהל
מגובה בסימוכין שאינם אצלך במוח, התכוונתי

ואין גם אמריקני שלא יודע מי זה מייקל פלפס, אז מה?
כשהיה לי ערוץ ESPN שמחתי כי שידרו שם הרבה דברים שאינם כדורגל; אני זוכרת שצפיתי שם למשל בתחרויות צ'ירלידינג (כמו בסרט "מעודדות צמודות" אבל של קולג', לא תיכון).

dardor

New member
נכון שאין אמריקאי שלא יודע מי זה פלפס

אבל כמה אמריקאים יודעים מי השחיין השישי או השביעי האמריקאי הטוב במשחה של פלפס? לעומת זאת יודעים לדקלם לך הרכבים ומערכים בפוטבול ובייסבול וNBA בשקט עם כל משחקי הפנטזי שם..
זאת תרבות ספורט שהיא מעבר לסתם פופולאריות.

וכאילו אם סתם בא לך הוכחות, אין לי מושג איזה הוכחה אני יכול להביא לך כאן. רק תגידי...
אז סתם הנה המשפט הראשון מתוך הערך "ספורט בארה"ב " בויקיפדיה:
Sports are an important part of the culture of the United States. The four most popular team sports are ones that developed in North America: American football, baseball, basketball and ice hockey. The major leagues of these sports, the National Football League (NFL), the Major League Baseball (MLB), the National Basketball Association (NBA) and the National Hockey League (NHL) enjoy massive media exposure and are considered the preeminent competitions in their respective sports in the world.

אבל אותך כמובן זה לא יספק....

trilliane

Well-known member
מנהל
אלוהים נמצא בפרטים הקטנים

א. כתוב שם The four most popular team sports אז מלכתחילה מדובר כאן רק על ארבעת ענפי הספורט הקבוצתי הפופולריים ביותר ולא על ענפי הספורט בכללותם;
ב. למקרה שלא שמת לב, אבל כדורגל אינו ברשימה...

ולא כל אמריקני שתעצור ברחוב ידע לדקלם לך הרכבים של שחקני כדורסל... רק אוהדי כדורסל מרמה מסוימת. אז אין בעיה, שאל אוהדות התעמלות על הרכב הבנות בנבחרת ארה"ב ונראה.

dardor

New member
כדורגל לא ברשימה כי הוא לא פופולארי שם

בחיי שאת מוזרה

איך את משווה פופולאריות של התעמלות לכדורסל, בייסבול פוטבול והוקי

זה כמו להשוואות סוזוקי לפרארי ופורש

trilliane

Well-known member
מנהל
נו, ולכן כתבתי שזה לא כך בכל העולם

ושזו לא גזרה משמים.

dardor

New member
זה כך ברוב העולם

ולראייה אליפות העולם בכדורגל (אלוהים ישמור
)

trilliane

Well-known member
מנהל
זו לא ראיה שסותרת את הטענה שלי

אתה פשוט לא מצליח להבין מה אני באמת טוענת, וכבר הרמתי ידיים. תחשוב עליי מה שבא לך, תחשוב שאתה צודק יותר, שאני טועה, שאתה יודע בוודאות מה באמת מעניין את רוב הציבור (והכוונה לציבור בכללותו, לא ציבור חובבי הספורט האדוקים) גם בלי שחקרת את הנושא. שיהיה לבריאות.

dardor

New member
ורגע לפני שאלך סופית

אם באמת בא לך לקרוא ולהבין, ולא סתם להתוכח באוויר. (כי קשה לי להאמין שמישהו יקדיש שעות מזמנו לריב על משהו שלא מעניין אותו)
אז בבקשה מתוך ויקיפדיה: (בלי TEAM sports וכאלה)

[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Sports_in_the_United_[/URL]States#Most_popular_sports_in_the_United_States

trilliane

Well-known member
מנהל
והוא מציג תמונת מצב מורכבת ומגוונת יותר

מכפי שאתה מתאר אותה ומסביר שגם בענפים הפופולריים, הפופולריות משתנה לפי דת, מיקום, גיל וכו', למשל. כמו כן הערך מציין שבעיסוק הכללי בספורט (השתתפות) בכלל האוכלוסייה שלושת המובילים הם הליכה, אימון מכשירים ושחייה והספורט התחרותי הפופולרי ביותר (מבחינת השתתפות) הוא כדורת (באולינג).

trilliane

Well-known member
מנהל
ואגב, שים לב איזו תמונה נבחרה לפאר את הערך...

rapgamer4ever

New member
הסדר בארה"ב הוא כזה:

1. בייסבול
2. פוטבול
3. כדורסל
4. הוקי

הפוטבול פופולארי מאוד, אבל אין מתחרה לסצנה של המשפחה האמריקאית הקלאסית בה האב מלמד את הבן לחבוט בכדור.
בעיניי אגב, בייסבול זה ספורט די מטומטם.

dardor

New member
אני חושב שהפוטבול והבייסבול די מתחרים

בייסבול זה אכן ספורט מטומטם ביותר, למרות שאני חייב להודות שהוורלד סירס 2011 היה מרתק מאוד.

אני חושב שהפוטבול והסופרבול במיוחד הופכים את הענף לדי יוצא דופן.. סאנדיי פוטבול זה יום קדוש אצל חובבי הספורט האמריקאים.

למעלה