נו באמת אתר ONE

• פותח הנושא axe9
  • פורסם בתאריך

trilliane

Well-known member
מנהל
גם זה לא סותר את מה שאמרתי...

יש לך נטייה לא להתייחס למה שאני באמת כותבת אלא לפרש את הדברים לפי מה שנראה לך שאני חושבת וזה די מתיש. מבחינתי הדיון הזה מיצה את עצמו, הסברתי למה מונדיאל לא מקביל לאליפויות עולם אחרות וזה לא רק כי "כדורגל פופולרי יותר". אני חוזרת לאריק איידל, שיהיה לך המשך ערב מוצלח.

dardor

New member
הרי את תמיד צודקת...

ולא מוכנה להודות בטעות שלך. את ממש לא הסברת למה מונדיאל לא שווה ערך לכל אליפות עולם אחרת.
הטענות שלך זה הוכחות שלי, זה מה שמצחיק והזוי בכל הדיון הזה.

בחיי.. אליפות העולם בכדורגל היא כל כך גדולה ועצומה מבחינת ה-כ-ל, שאפילו את משווה אותה לאולימפיאדה. ובדיוק זאת הסיבה שהכדורגל הוא הכי גדול מבחינה עולמית. מבחינך לא, זה בדיוק הפוך.. צריך להשוואות אותו לאולימפיאדה. נו באמת..

trilliane

Well-known member
מנהל
ואתה לא חושב שאתה תמיד צודק?

אני "מוזרה" כזאת, אני כותבת רק דברים שאני חושבת שהם צודקים...
והסברתי, כאן:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1039&messageid=163687613

dardor

New member
תשאלי את רוב חברי הפורום על הנושא

נראה מה יגידו לך, אם באמת כל כך חשוב לך לראות מי צודק ומי לא

trilliane

Well-known member
מנהל
נכון, ולכן שאל את רוב הציבור במה הוא מתעניין

מה שחושבים חברי הפורום הזה משקף את... מה שחושבים חברי הפורום הזה. לא את כלל הציבור (אין כאן מדגם מייצג) וגם לא מי יותר צודק.

ודמוקרטיה לא קובעת "מי יותר צודק". גם אם רוב חברי הפורום הזה היו חושבים שכדור הארץ שטוח זה לא היה הופך את הטענה הזו לנכונה.

dardor

New member
השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב

(אני מחכה שתתווכחי גם על זה ותבקשי הוכחות שאני צודק)

לא רוצה להישמע שובניסט אבל להתווכח איתך זה כמו לנסות להסביר לאקסית שלי מה זה נבדל...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא מתווכחת איתך; להזכירך, אתה זה שהגיב לי

לא התחלתי שום דיון איתך כי כשאני מתחילה אני מתקשה לסיים... וחוזרת שוב ושוב על אותם דברים ללא הועיל... כי אני אומרת א' ואתה עונה על ב' ומתקשה להבין שזה לא אותו הדבר. ניחא, התרגלתי.

אגב, אני יודעת מה זה נבדל.

dardor

New member
את פשוט לא מוכנה לקבל שאת טועה

את רק אומרת "אתה לא יכול לקבוע", "אין לך הוכחות", "מעולם לא שאלו את הציבור" ובלה בלה כל מיני שטויות שזה להיות ראש קטן רק בשביל הויכוח..

trilliane

Well-known member
מנהל
לא; אני פשוט לא מסכימה עם הנחת הבסיס שלך

וכבר הסברתי כמה וכמה פעמים למה. אין אצלי חיה כזאת "רק בשביל הוויכוח" והסר דאגה מלבך, אני ממש לא נהנית לנהל איתך דיון. למעשה אני מנסה לסיים אותו כבר כמה וכמה הודעות כי נשבר לי לחזור על עצמי כמו תקליט שבור.

dardor

New member
העניין שאת לא מבינה, שזאת לא הנחת הבסיס שלי

זה האמת. אני לא אומר לך פה משאלת לב שלי או מה אני חושב..
אני אומר לך את הדברים כמו שהם. מה לעשות שכדורגל זה הכי מעניין אנשים (תהרגי אותי אני לא מבין את זה, אבל נו שיהיה)..
בטח שיותר מעניין מהתעמלות או משחייה או מכל ספורט אחר.
זה שאת לא מכירה אנשים שמתעניינים בכדורגל, לא אומר שזה לא מעניין את הרוב. הרוב משפיע ברגליים ובעיניים. זה הכל..

ואם את רוצה לחיות בעולם ורוד בו ההתעמלות זה מה שמעניין אנשים וכדורגל זה סתם ענף איזוטרי בעולם ובארץ אז על הכיפאק.

dardor

New member
ולגבי ארה"ב

ארה"ב שונה משאר העולם בהתייחסות שלה לכדורגל.
ועדיין בארה"ב הענפים הבולטים זה פוטבול, בייסבול, הוקי וכדורסל.
עם השנים, הכדורגל מאוד מתפתח במדינה. מספיק לראות משחק MLS (ליגת הכדורגל האמריקאית) בשביל להבין.

אחר כך באים ענפי המשנה.. באמת לא יודע להגיד לך מה יותר פופולארי בארה"ב- כדורגל או התעמלות.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שאם את באמת מתעניינת בענף כלשהו

את יכולה גם למצוא את הדרכים לעקוב אחר אותו הענף.
לדוגמה- אני אוהד NBA, אפילו שהסיקור בעיתונות הוא אפסי. אבל מכיוון שרמת העניין שלי היא כל-כך גבוהה, נשרפו לי האוזניים מלשמוע את הבורות של ארבל ושרף במשחקים של נבחרת ארה"ב.

לא יודע מה זה "רמת עניין אמיתי". בסופו של דבר כולם בארץ שמעו על מסי, רונאלדו ומראדונה. כולם יודעים שברזיל, ספרד וגרמניה הן חזקות במיוחד.
אני לא בטוח שיש ידע כלשהו לישראלי הממוצע בשחייה, מעבר לידע שמייקל פלפס הוא שחיין ששבר שיאים אולימפיים.

trilliane

Well-known member
מנהל
נכון, ואני אכן משתדלת לעשות זאת

אבל אני צריכה להשתדל וברור לי שלא כולם ברמת העניין הזו; אבל זה נכון גם לגבי כדורגל! רק שבכדורגל לא צריך להשתדל ולהתאמץ, הוא מוגש על מגש של כסף. כשאני רוצה לקרוא על ספורט שאינו כדורגל אני צריכה לחפש בעמוד האחרון של מדור הספורט או כדי למצוא כתבות ב-YNET בעתות שאינן אולימפיאדה אני צריכה לגלול למטה ולחפש אחרי כדורגל ישראלי, כדורגל עולמי, כדורסל ישראלי, כדורסל עולמי את הרובריקה המחמיאה "ענפים אחרים".

dardor

New member
איזו הוכחה את רוצה

זה ברור מאליו כמו שמש ביום בהיר.

כמו שאמרתי לך. תשאלי את עצמך כמה אנשים מגיעים לגרנד פרי חולון בהתעמלות אומנותית לעומת כמה אנשים מגיעים לסתם משחק בליגת העל. החשיבות של גרנד פרי חולון מן הסתם יותר חשובה אך עדיין אין שם מספיק אנשים למלא רבע יציע בבלומפילד.

אותו דבר לגבי אליפות ישראל באתלטיקה או בשחייה או בלא משנה מה, אני כבר חוזר על עצמי... זה שקוף שהכדורגל יביא יותר אנשים. לא צריך להביא הוכחות בשביל לראות את זה כמו שאני לא צריך להוכיח לך שהשמש זורחת במהלך היום, את פשוט צריכה לצאת ולראות את זה. וכן, זה מעניין את רוב ציבור חובבי הספורט. אותי במקרה לא כל כך, אבל שוב, אם ה"קול" שלך שווה ערך לקול של אוהד כדורגל, ונחבר את כל קולות אוהדי הספורט, אז הרוב המכריע יגיד כדורגל.

ואם זה לא משכנע אותך אז או שאת סתם מחפשת להתוכח לשם הויכוח או סתם מאמינה לזה שיש יותר אנשים שאוהבים התעמלות מאשר כדורגל. זאת פשוט עצימת עיניים לאמת המרה (שהיא באמת מרה). היתממות לשמה.

trilliane

Well-known member
מנהל
שוב, כבר הסברתי שאני לא מדברת על המגרשים

יש הבדל בין אהדה לקבוצה שהיא משהו מאוד חברתי לבין עניין בספורט יחידני. כמו כן אני חושבת שיש ענפי ספורט שמצטלמים הרבה יותר טוב מכפי שהם נראים לקהל באירוע. זו למשל הסיבה שלא מעניין אותי לטוס לאולימפיאדה למשל; אבל זה בהחלט לא אומר שמידת העניין שלי פחותה. לו היו משדרים לי את הגרנד פרי של חולון בערוץ הראשון הייתי צופה בו בשמחה.

dardor

New member
לידיעתך גרנד פרי חולון כן משודר בערוץ 1

כמו שאליפות ישראל באתלטיקה משודרת בערוץ הספורט ועוד דברים שבטח לא מעניינים את רוב הציבור כן זוכים לשידור. ועדיין, למה לערוץ הספורט או ערוצים אחרים לשדר דברים שלא צופים בהם? זה הפסד כלכלי.

ועדיין, הכדורגל מכניס הכי הרבה כסף משידורים (אני שם בצד את מכבי כדורסל שהיא מותג לאומי מבחינה ספורטיבי). אנשים בחוגים שאת לא מסתובבת בהם, חיים את המשחק. נכון הכדורגל הוא כל כך פופולארי שהוא הפך חברתי, או יש יגידו נהיה פופולארי כי הוא חברתי, עממי.. שנורא קל להתחבר אליו. וזה למה כדורגל הוא הכי מדובר והכי נצפה שיכול להיות מענפי הספורט. אז כן, לנושא המרכזי, הוא כן מעניין את רוב ציבור חובבי הספורט, בניגוד למה שאת חושבת (ובניגוד למה שאני הייתי רוצה).

למעלה