נו, היה ביקוש...

הנה אחד היותר יפים

silverchair- the greatest view You're the analyst The fungus in my milk When you want no one And you've got someone Through the wind You crawl And laugh at burning dunes When no one else will Ever see Now that you know why you feel like you do They're turning their head whilst they wait For no one And finally I know why you feel like letting go I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here here Mistakes don't mean a thing If you don't regret them So pack your tactic toes for the winter Chain a waterfall to burned and withered skin No one else will ever see I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here Now that you know why you feel like you do They're turning their head whilst they wait For no one And finally I know why I feel like you're letting go I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here The greatest view from here The Greatest View . . . שימו לב לבית הראשון, יש שורה "מספיק עם לשרוף דיונות" תקשיבו לשיר, אם תשאלו אותי הוא אומר שם "מספיק עם לשרוף יהודים"

danihell7734

New member
יצאת הומו-קח עיברי לידר

עברי לידר-בחולצת פסים בעיר יפה ומלאת געגועים אני הולך להתמסר לרצונות שלי להסתבך וליופי שמעיף אותי לעננים התלהבות כזאת חסרת מעצורים עכשיו אני בולע את הרוק שמצטבר לי בחלל הפה הזדמנויות כאלה בחיים לא יהיו הרבה בחולצת פסים דקה וכובע משונה זה העיניים שעושות את ההבדל כזה יפה עכשיו אני נבהל ואז חוזר לוקח את הזמן לא ממהר אני שומע מבחוץ שהפה שלי אומר, מה הפה שלי אומר עכשיו זה לתמיד או לוותר ובאתי לאחד, יצאתי עם אחר במכונית יפנית חדשה בירידות אני דוהר בעיר יפה ומלאת מאמינים אני רוצה למצוא את החיים שלי, להתרגל כשקצת שותים הכל נראה פתאום כל כך יפה וזה הרבה יותר פשוט לזרום ולא להתבלבל כשהילדה שלידי מספרת לי כמה שקשה ואיך האנשים שלידה עוצרים אותה ומה יהיה בחולצת פסים דקה וכובע משונה זה השפתיים שנותנות לי נשיקה בפה עכשיו אני נבהל ואז חוזר...

ועוד עברי לידר אחד- תמיד אהבה

ברגעים שטוב לי אני לא יכול לכתוב חוויות מרגשות כבר לא פוגשים ברחוב בין גשם לגשם על שני גלגלים בן אדם קטן הרגלים גדולים תשלם בזמן שיהיה רישיון לקחת אותה סיבובים מסביב לשעון תשמור על החופש שלך לא אמרת מילה והיא כבר בלי חלק עליון וזה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס פנים אנגליות ומעיל קצת משומש ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא. אז מרוב התרגשות אני תמיד יכול לישון חוויות מרגשות היום מוצאים בעיתון תכתבי שהכל סתם קישקושים האוכל מגעיל האנשים יפים מסיבות מסיבות שכולם על כולם הם בטח חשבו שהיינו ביחד זה מכאיב כשאני מסתכל אכפת לי אחרת לא הייתי שואל אם זה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס פנים אנגליות ומעיל קצת משומש שירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא. זה יפני או סיני אני תמיד מתבלבל וזה חשוב לי אחרת לא הייתי שואל הוא פשוט כל כך מוצא חן בעיני שרציתי לדעת איך כדאי להתחיל לדבר את יודעת שפות אז תיגשי המשולש הזה מנסה להיות אמיתי תפסיקי לקרוא תתחילי לשמוע שירים אז אולי תדעי על מה כולם מדברים אומרים שזה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס פנים אנגליות ומעיל קצת משומש ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא.

והמנון ההומואים שלו

רק צריך להחליף את השורה "והרבה יותר קל לפחד ביחד" ב"הרבה יותר קל לזיין בתחת" בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לפעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי קצת על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד

Ne§t£A Gi®L

New member
חחחחח זוכרים?!../images/Emo108.gif

השידור הראשון עם שלום...
אחרי ורדה רזיאל ז'קונט

הנה אחד היותר יפים

silverchair- the greatest view You're the analyst The fungus in my milk When you want no one And you've got someone Through the wind You crawl And laugh at burning dunes When no one else will Ever see Now that you know why you feel like you do They're turning their head whilst they wait For no one And finally I know why you feel like letting go I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here here Mistakes don't mean a thing If you don't regret them So pack your tactic toes for the winter Chain a waterfall to burned and withered skin No one else will ever see I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here Now that you know why you feel like you do They're turning their head whilst they wait For no one And finally I know why I feel like you're letting go I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here I'm watching you watch Over me and I've got The greatest view from here The greatest view from here The Greatest View . . . שימו לב לבית הראשון, יש שורה "מספיק עם לשרוף דיונות" תקשיבו לשיר, אם תשאלו אותי הוא אומר שם "מספיק עם לשרוף יהודים"

הנה אחד היותר יפים

danihell7734

New member
יאללה,גם קצת שברולט פה:

שבק ס-אין כבוד עיניים להם אבל הם לא יראו אוזניים להם אבל הם לא ישמעו אני שואל עד מתי נמשיך לחיות בשנאה ובפחד עיניים להם אבל הם לא יראו אוזניים להם אבל הם לא ישמעו אני שואל אם בכלל נבין שאני זה אתה זה ביחד חרבותיכם לעטים חניתות למיקרופון לא יכול לחיות נכון בג'ונגל מבטון אני לא נכנע לאנשי הקרטון לשקרים ואכזבות ולשמועות על כישלון מה אתה רואה בחוץ דרך החלון מה השאלה שלך ומה הפיתרון עולה יותר גבוה ורואה את זה נכון עכשיו אני מביא לכם אמת על מיקרופון אין כבוד בין אדם לאדם אין כבוד בין אדם לאלוהים אם לא נפתח את העיניים עכשיו אללה יסתור מה יביאו ימים עיניים להם אבל הם לא יראו... קו-קו-קו-קודם כל שב דקה תרגע אל תשקע אל תפחד אל תירא אל תקפוץ בלי סיבה אל תשאל מה קרה?! אבל הם פה בשבילך אני התשובה התרופה לתקופה נכנס לנשמה מתלבש כמו כפפה באתי לעיר עם סיבה למסיבה באתי לעיר כדי לקחת אותך אין כבוד בין אדם לאדם...

שברולט

rage against the machine- killing in the name of Some of those that work forces are the same that burn crosses Some of those that work forces are the same that burn crosses Some of those that work forces are the same that burn crosses Some of those that work forces are the same that burn crosses Huh! Killing in the name of Killing in the name of And now you do what they told ya (11 times) But now you do what they told ya Well now you do what they told ya Those who died are justified, for wearing the badge, they're the chosen whites You justify those that died by wearing the badge, they're the chosen whites Those who died are justified, for wearing the badge, they're the chosen whites You justify those that died by wearing the badge, they're the chosen whites Some of those that work forces are the same that bore crosses Some of those that work forces are the same that bore crosses Some of those that work forces are the same that bore crosses Some of those that work forces are the same that bore crosses Uggh! Killing in the name of Killing in the name of And now you do what they told ya (4 times) And now you do what they told ya, now you're under control (7 times) And now you do what they told ya! Those who died are justified, for wearing the badge, they're the chosen whites You justify those that died by wearing the badge, they're the chosen whites Those who died are justified, for wearing the badge, they're the chosen whites You justify those that died by wearing the badge, they're the chosen whites Come on! (Guitar solo) Fuck you, I won't do what you tell me (8 times) Fuck you, I won't do what you tell me! (8 times) Motherfucker! Ugh!

כנסיית השכל- תגידי שטוב

יום שבת גשום ואת במרפסת רואים משם את הים ילדים משחקים תופסת אני מכין קפה את עדיין שותקת רואים שלא ישנת אז מה את אומרת תגידי שחם תגידי שקר תגידי שאין בי שום דבר תגיד שטוב תגידי שרע תגידי תלך וזה לא נורא הערב בא מוקדם ואת מתלבשת הים כבר נעלם ילדים הולכים בגשם אני שואל לאן לאן את הולכת בחוץ הסערה אז מה את אומרת תגידי שחם...

Ne§t£A Gi®L

New member
ככה? שרשור שירים?:)../images/Emo108.gif

ולא אומרים לי?!

everything and more-krezip When the aching is over I hope we can talk again That you'll understand me I wonder if I ever will Now searching for a better way Something that makes me feel good 'bout myself Hope some day we'll laugh about it all then That everything turns out to be alright I wish I could tell you all I hope that we'll both be wise, baby Just wish it wouldn't give this pain And that it wasn't my fault, no And that I could help you out, baby 'Cause I still remember everything The clock still ticking Your heart still beating So there probably will be love again I feel the aching Don't care for what reason But I'd rather see you smiling I'm searching for a better way Something that makes me feel good about myself, yeah I hope someday we'll laugh about it all And everything turns out to be alright, yeah I wish I could tell you all I hope that we'll both be wise, baby Just wish it wouldn't give this pain And that it wasn't my fault, no And that I could help you out, baby 'Cause I still remember everything Just everything and more We were for everything and more We were, no Baby, I'm not the only one that gives a damn There are too many reasons for me to understand But it takes us, baby, further away I'm starting to sue, baby I wish I could tell you all I hope that we'll both be wise, both be wise, baby And I just wish it wouldn't give this pain And that it wasn't my fault, no And that I could help you out I still remember 'Cause I still remember everything Help you out 'Cause I still remember everything Just everything and more We were for everything and more We were​

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo79.gifהדורבנים-לא בא לי לשמוע../images/Emo108.gif

השקיע הכל, דירה וקריירה, למרות שאמרו לו תמצא תחום אחר, הוא ראה את עצמו מאושר על הבמה. הוא התחיל לגדל פירות והבטיח, שלא ייאכזב הוא עבד שעות, וכתב אפילו שיר שמח קל, על אהבה. לא בא לי לשמוע, לא באתי לראות את השואו שלך, לא בא לי לדעת מי אתה בכלל. אז קנה לו איפור והרכיב לו כנפיים, השיג חובה בבנק די ידוע, וחיכה למחיאות כפיים כשסונוור מאורות הבמה, אך נדהם לגלות שבמקום מחיאות, הפתיע אותו מטר פחיות, כשקרעו ממנו את הכנפיים והוא נשאר לבדו על הבמה. לא בא לי לשמוע, לא באתי לראות את השואו שלך, לא בא לי לדעת מי אתה בכלל. הוא המשיך לנגן ולשיר על אף האיפור הכבד שנטף מעליו שיכורים צחקו, צעקו להוריד אותו מיד מהבמה, בין הכיסאות בשדה הקרב הופיעה מתוך חלומותיו, היא החזירה לו את הכנפיים והוא שר לה שיר, רק בשבילה. לא בא לי לשמוע, לא באתי לראות את השואו שלך, לא בא לי לדעת מי אתה בכלל. לא בא לי לשמוע, לא באתי לראות את השואו שלך, אבל הוא המשיך לשיר רק בשבילה.

Ne§t£A Gi®L

New member
לירן נדל-בת 30 [שיר מדהים.]../images/Emo108.gif

לוקחת את עצמך לים, קוראת ספרים על העולם, תמיד זקופה כלפי חוץ חזקה- בפנים זה קצת שונה. מתי בכית לאחרונה? כבר חודש לא ישנה, ולמה את פוחדת מלבד, כשיש לך את עצמך? את רוצה לשיר, את רוצה לגדול, את רוצה לקחת את הכל, כבר בת 30 ועוד לבד. ועובר הזמן, את רוצה לצעוק, ואיתו לשבת סתם-לשתוק, כל כך צריכה שיחבקו אותך. כוכבים נופלים בסוף על כל אחד... הוציאי את עצמך לאור, זה כמו משחק מז'ור-מינור, לאט, כמו שיר, תראי שזה יאיר- הכל ייקרה ביום אחד... את רוצה לשיר, את רוצה לגדול, את רוצה לקחת את הכל, כבר בת 30 ועוד לבד. ועובר הזמן, את רוצה לצעוק, ואיתו לשבת סתם-לשתוק, כל כך צריכה שיחבקו אותך. את רוצה לשיר, את רוצה לגדול, את רוצה לקחת את הכל, כבר בת 30 ועוד לבד. ועובר הזמן, את רוצה לצעוק, ואיתו לשבת סתם-לשתוק, כל כך צריכה שיחבקו אותך. כוכבים נופלים בסוף על כל אחד...

תורי!!!

שילה פרבר\לך משחק לא מחושב ששיחקתי אתמול מעגל מושלם הצטייר עוד רגע יתקע הסכין בגב עוד מעט אצטער, כיוונתי אליה כמו שתמיד, היא תחבק אותי מהר, חיכיתי לך אלף שנים או יותר, זה עדין מוקדם, נופפתי בדגל האחרון, אבל לא ראו דם, שאנגן שוב את כל התרגילים השחוקים? אני אין לי אחר,אני מחכה לך, בואי למקום המפגש. זה לא יעבוד יותר, היא לא תבוא היא לא צריכה היא באה רק כשהיא מוכרחה, והיא לא מוכרחה אם את לא נותנת לי הרבה אני לא רוצה מעט! לא יכולתי לדבר ועדין לא באת, אולי כל מה שהיה זה כל מה שיהיה, אולי אני זאת שאוהבת יותר מדי הרבה... איך אפשר להתקשר אליך כשגם תפוס וגם אין תשובה על מה את חושבת שאת לא מקשיבה? אני נפרדת ממך שוב ומכל ההבטחות, אם לא באת היום זה יותר טוב ככה! כן,אולי זה מנג'ס לך, כי עכשיו את עסוקה, עם משחק הנחשים שלך, שוכבת במיטה, ומנצחת........ או אולי...את כבר עיוורת אלי.... אולי...את כבר עיוורת אלי...

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo79.gifלירן נדל-חצי חיים../images/Emo108.gif

חצי חיים, עוברים במהירות. את הילדים מהשכונה רואים רק בתמונות, עפיפונים כבר לא קשורים עם חוט, ועץ או פאלי זה משחק חדש בין מדינות. בתוך כל זה את מקווה שהוא יגיע. בעיתונים, כותבים בזהירות. שאת כמעט מלכה ומחפשים לך כתר, המלאכים רוצים איתך לעוף, בלב הים עלי ירוק ימצא לך מלך, הכוכבים שרים איתך ואת רוקדת. ראיתי אותך מטפסת על ענן, אומרת לי, תראה, זה החלום שלי- מעל הפחד מחכה עלייה יפה, אני צריכה לזוז, רוצה לעוף- אולי תבוא איתי? ראיתי אותך מחזיקה תינוק קטן, אומרת לי, תראה, זה החלום שלי- כל כך יפים הייתם הוא ואת כמו אור, ואז היום עלה, שנייה לפני אמרתי לו: שלום חלום. חצי חיים, עוברים במהירות. את הילדים מהשכונה רואים רק בתמונות, עפיפונים כבר לא קשורים עם חוט, ועץ או פאלי זה משחק חדש בין מדינות. בתוך כל זה את מקווה שהוא יגיע. ראיתי אותך מטפסת על ענן, אומרת לי, תראה, זה החלום שלי- מעל הפחד מחכה עלייה יפה, אני צריכה לזוז, רוצה לעוף- אולי תבוא איתי? ראיתי אותך מחזיקה תינוק קטן, אומרת לי, תראה, זה החלום שלי- כל כך יפים הייתם הוא ואת כמו אור, ואז היום עלה, שנייה לפני אמרתי לו: שלום חלום.

על תמוז שמעתם פעם?

תמוז- סוף עונת התפוזים (רק בגלל שלא מצאתי את השיר "פנס הרחוב") סוף עונת התפוזים עם ניצה דבש ניגר מריח הדרים ניצה בחלון חדרי הציצה את חושי הקיצה ופתאום... זרועות וצווארים. שמש בוקר באה צהריימה בא הימה צבע דבש טהור לילה בגניבה בא - הנחיריימה שנינו השמימה על סוסים של אש עד הר ההר. סוף עונת התפוזים אני וניצה אחוזים אני וניצה חרוזים אני וניצה ! סוף עונת הרחצה עם שירלי יש מחנק מריח מרחקים שירלי על החוף שוב לא תשיר לי היא אולי תשאיר לי רק צביטה של מיתרים דקים קומץ נשיקות בחול ומלח שירלי טסה חזרה מחר לא, אנ'לא בוכה זה רק נדמה לך כן, לא אחכה לך - זה סיגריות מה שזה ניחר. סוף עונת הרחצה עם הדמעה שלחצה בתוך השקט שחצה אותי את שירלי. כן, עבר שבוע קצת מתוח חשש מה שממה שמה זה דולף הרופא אישר אמר: "בטוח, לא צריך ניתוח רק זריקה קטנה וזה חולף". מחירי סוף העונה התחנה האחרונה התחנה שלא עונה לי ולמה שמה.

ועל החלונות הגבוהים?

החלונות הגבוהים- יחזקאל אנו בעד הנביא יחזקאל נלך אחריו עם תרמיל ומקל אל כל מקום שאותנו יביא הנביא יחזקאל הוא בומבה של נביא אל אל אל יחזקאל… אח, איזה גבר אח, איזה איש שתי העיניים כאבן תרשיש עם מלאכים הוא אכל ושתה הוא ואלוהים כמו אני ואתה! איך הוא דיבר על מיני תועבות איך הוא הרביץ נאומים ברחובות איזה מילים ואיזה ביטויים אך העם צחק לו ורץ לבילויים! הוא אז חלם שהוא טס על גלגל בין עננים בוערים כחשמל שני מלאכים הוא חיבק וליטף הנביא יחזקאל ידע איך לכייף! לילה אחד כשעיניו עצומות בא אל בקעה מלאה עצמות עצם אל עצם חיבר ואסף אלף חתיכות אז הלכו אחריו!

"אברהם צחק לו ורץ לבילויים"

לא "אך העם" לפחות ככה נראה לי לא בטוח בכל מקרה עוד החלונות הגבוהים הורוסקופ: לי טלה בהורוסקופ ולך יש תאומים זאת הלא ההוכחה שאנו מתאימים לי יש מזל של שור ולך של בתולה אז בואי אלי אלי כלה. אני אביא בדלי הרבה הרבה דגים ביחד נעשה חיים משוגעים. לי טלה בהורוסקופ ולך יש תאומים זאת הלא ההוכחה שאנו מתאימים אריה גדול טרף בלילה את הגדי וכך אני נשארתי לבדי לפתע מצפון הופיע הקשת ואין כוכב אחד שלא רעד אבל עקרב אחד זריז ומסוכן כמעט הביא לי יפתי - סרטן. זה לא המזלות זה לא הכוכבים סתם עלה לי על העצבים אז מה חשוב הדלי ומה התאומים נטייל על פני שבעת ימים נראה את האריה מאזניים ושור ובשמיים את כולם נספור.

Ne§t£A Gi®L

New member
נחמיה 17-מיקה קרני../images/Emo108.gif

אחד השירים היותר יפים שאני מכירה. נחמיה 17, מתחת לפינה הלבנה סימה רוקחת חלומות לבנבנים. יורד הלילה, נופל על השכונה, שקט שדורש מאמצים. הדלקנו מנורה, עשינו תכנונים על המרפסת סימה אמרה שהיא נוחה ומתפשרת. בחוץ מפחיד, החושך-פה אין סכנה, יש לי אותך. תן לי להתכסות, החושך מאיים, משטה הפחד. כשמכבים הכל, אפשר להעלם- בוא נישן ביחד... נחמיה 17, מתחת הפינה הלבנה, סימה חולמת כספים ורכיכות, עכשיו הגיעה זאתי השמנה, למכור קצת מין במדרגות. תן לי להתכסות, החושך מאיים, משטה הפחד. כשמכבים הכל, אפשר להעלם- בוא נישן ביחד...

Ne§t£A Gi®L

New member
לבן בחלום שחור-איפה הילד../images/Emo108.gif

עמוק, עמוק, עמוק צללנו רחוק, רחוק, רחוק-הגענו רחוק. אהבה, למה עזבת אותנו? אם תסלחי לי אי פעם, אהובתי? אם תרצי אחזור, לבן בחלום שחור- אם תסלחי לי אי פעם, אהובתי? רוקדים, רוקדים, רוקדים, עד שמתים. את שהרגת אותי, אהובתי. אהבה למה עזבת אותנו? אם תסלחי לי אי פעם, אהובתי... אם תרצי אחזור, לבן בחלום שחור- אם תסלחי לי אי פעם, אהובתי?

למעלה