נו ומה יש לכם להגיד על זה???

aviadbarel

New member
את יודעת מה מצחיק?

שאת בעצם מוכיחה את דבריו. כהנא ושכמותו הם בודדים בנוף היהודי שברובו מתאפיין בסובלנות והבנה. לכן את נוקבת שמות, כי יש מעט מהם. כשאנחנו מדברים על ערבים פנאטים אין טעם לנקוב שמות כי יש מיליונים כאלו..

Miss Jerusalem

New member
אתה טועה!!!

רוב חילוניים?! מי מסר לך את המידע השגוי הזה? איזה מדינה ערבית מכילה רוב חילוני?! המילה חילוני אתם המצאתם, באיסלאם אין דבר כזה, או שהם מוסלמים או שלא... אז אני מבינה כך: שקבעת שכל מקום שיש בו שגשוג והצלחה במדינות ערב אז שם יש האנשים הם פחות מוסלמיים (מה שקראת לזה חילוני) וכל מקום שיש בו פשע, רמת חיים נמוכה, עוני באחוז גבוהה אז יש שם מוסלמיים דתיים קיצוניים!!!
....אתה כל כך אומלל ומסכן, ואגב גזען. התמונה שהוצגה היא מדובי.... דוביי, אלשארקה, אבו ד'בי, אלה רוב חילוני?! אתה כל כך מסכן ... אז בוא אני אספר לך עוד משהוא שלא ידעת: בדוביי, נשיא המדינה שם, או איך שקוראים לזה שם, הוא מוסלם דתי (המילה דתי רק בשביל שתבין את השוני מ " רוב חילוני" ) וכל החמולה של השלטון שם הם משומריי מצוות דת האיסלאם, מקיימים את כל המצוות שכל מוסלם חייב לקיים.... אותו נשיא, הוציא לפועל איזה חוק שיכול לעזור לפושעי המדינה, בין אם זה שודדים, רוצחים או מי שיהיה... איך בדיוק עוזר? הוא ציווא שכל אחד ילמד את הקוראן בעל פה... ועשו שם סקר אגב, ומצאו שהחיים של אותם אנשים שלמדו את הקוראן בעל פה (ושכמובן הפנימו את הפרשנויות הנכונות) השתפרו והשתנו ב 180 מעלות, והם הצליחו לחיות חיים הרבה יותר בריאים מאלה שהיו להם קודם... ובטח בטח דברים כאלה לא מגיעים לתקשורת הישראלית... ערבי הוא כמו כל איש אבל האיסאלם גורמת להם לבורות ולשנאת חינם לא הבנתי בדיוק למה התכוונת במשפט לעיל!!! אני מוסלמית, אף פעם לא הרגשתי שאני שונאת מישהו סתם כך בשל היותו לא מוסלמי. ואם התכוונת לשנאה כלפי המוסלמים, על איזה שנאת חינם מדובר?! שנאת חינם תקפה בישראל והיא רק מצד היהודים... כי כך למדתם וכך לומדים וכך תלמדו בעתיד, "לשנוא את האיסלאם" אה סורי, המשפט הנכון הוא כדלקמן: "לשנוא כל בן אדם שאיננו יהודי". ובחזרה ל 3 (
) הבניינים שאתה כל כך מתגאה בהם בתל אביב... מה שיש בתל אביב זה אפס שמאלה בהשוואה למה שיש שם בדוביי (תפנים את זה) ... ואם אתה טוען שזה בגלל הנפט, תסתכל על איראן, חיחיחיחיחיחי..... איזה אדריכלות ואיזה בניינים שם... אתם הקמתם מהומה גדולה ורחבה על זה שעושים רכבת קלה בירושלים וגשר המיתרים הזה, במדינות אחרות כבר התחילו לעבור לרכבות שנעות בעזרת מגנטים...... וכבר ציין לך מישהו איך היו בנינים לפני הנכבה שצרכתם דינמית בכדי לפוצץ אותם. אני לא אחזור על זה.

aviadbarel

New member
הסיבה היחידה שכל המדינות האלו מפותחות

היא שיש שם ה-מ-ו-ן נפט. אצלנו פיתחנו מדינה כמעט ללא משאבים טבעיים. יודעים איך? פיתחנו טכנולוגיה, מדע, תרבות, השכלה גבוהה ועוד המון דברים שבקושי קיימים במדינות הללו. ולמרות התמונות היפות של הבניינים (שאגב, הם באמת מדהימים ביופיים) שאלה עניינית לי - איך מחולק העושר באותה המדינה? האם חוץ מקרובי משפחה של המנהיגים מישהו אחר עובד בבניינים אלו? האם לעם ה"פשוט" אזרחים מכובדים מן המניין יש אותו הון כמו לבעלי הממון והששררה? תפסיקו להתבכיין על ה"נכבה", עשינו לכם טובה ששיחררנו אתכם משלטון איום ונורא.

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo85.gif

לא באתי להתבכיין... פשוט הגבתי על זה שאמרו שהחיים לא היו משהו לפני הנכבה.. להם יש משאבים טבעיים?! אה נכון, המון נפט לכם יש משאבי קסמים!! אמריקה. לא כך? איך מחולק העושר שאלת? לא יודעת אמת, אני מניחה שיש שם רמות חיים כמו שיש כאן... לפחות ערבי עם תואר שם יכול למצוא עבודה... האם במדינה קל לערבי עם תואר למצוא עבודה?! שלטון איום ונורא? איזה מהם בדיוק?

aviadbarel

New member
שלטון דמיוני!!!

עזרת לי מאוד עם תשובתך... שמחתי לראות שאת עונה כך, כי בעצם עכשיו הוכחת את הטיעון שמעולם לא היה שלטון פלסטיני על אדמת ארץ ישראל. עשיתי לך תרגיל כמו שגילרמן עשה באו"ם. אם את לא זוכרת מה הוא עשה בואי ואסביר שכולנו נדע: באחת מאותן פעמים בהם החליטו להתכנס באיזו ועדה כדי להגיד נו נו נו שוב לישראל, עלה גילרמן לדוכן ונאם. אני לא מצטט בדיוק, אבל זה היה רוח דבריו: שלום לכולם, לפני שאתחיל אבקש לפתוח בסיפור קצר - כשמשה הכה בסלע ומים יצאו ממנו, הוא פשט את בגדיו והחל לרחוץ במים שמצא. אך מה - שעה שיצא מהמים הבחין בפלסטיני שגנב את בגדיו וברח מהמקום. הנציג הפלסטיני קפץ מיד (אגב, תרבות דיבור נפלאה) קטע את גילרמן והודיע כבל עם ועדה "אבל בכלל לא היו פלסטינים אז". גילרמן אמר "תודה" וסיים את דבריו...

Miss Jerusalem

New member
לצערך, שמחתך קצרת טווח

לא באתי לשמח אותך בלהוכיח שלא היה שלטון פלסטיני על אדמת ארץ ישראל.. אני כן מאמינה שהיה שלטון פלסטיני.. שלטון איום ונורא, הכוונה הייתה שבטח לא יותר מהשלטון בארץ ישראל עכשיו כלפי הערבים במדינה.

aviadbarel

New member
אשמח אם תאירי את עיני

ותאמרי לי מתי היה שלטון פלסטיני? אשמח להשכיל וללמוד. אם לא אכפת לך יהיה נחמד מצידך לצרף קישור לאתר מכובד ומהימן שיאשרר את טיעונך. אם טעיתי אהיה הראשון להודות בכך ולהתנצל.

aviadbarel

New member
אתם ממש מגוחכים

לא יודעים לענות אז פשוט מתעלמים. אם למשל הייתי טועה אני, הייתי אומר כבל עם ועדה "טעיתי, מצטער". אצלכם זה לא עובד. זורקים לאויר טיעוני סרק מופרכים, וכשאת מתבקשת לספק הוכחה, פתאום קולך נדם. זה קצת משעמם...

aviadbarel

New member
ערבי עם תואר

יכול למצוא עבודה בדיוק כמו כל יהודי (רוסי, אתיופי, הונגרי, מרוקאי, רומני, גרמני, אמריקאי, מרוקאי, עיראקי, שוודי, כורדי או כל מוצא אחר), צ'רקסי, דרוזי, בדואי או כל מגזר אחר שחי בישראל. מי שמוצא עבודה צריך שני דברים: 1. יכולת. לא אמורה להיות שום בעיה לאקדמאי לפחות בפן היכולת. 2. ביטחון עצמי. בשביל לעבור ריאיון עבודה אני צריך להאמין בעצמי ולמכור את עצמי. בנושא הביטחון את ושכמותך הורסים. זו נבואה שמגשימה עצמה. בגלל שאיזה שכן שלך לא קיבל עבודה ואמר "זה בגלל שאני ערבי" את חושבת שזה נכון, ואת תגיעי לריאיון עבודה בלי ביטחון עצמי, ואז לא תתקבלי לעבודה ואז תגידי גם את "זה בגלל שאני ערביה" ובסופו של דבר נוצר מצב שאנשים מוצלחים לא מאמינים בעצמם ולא מצליחים למצוא עבודה. אם תאמינו שתצליחו תצליחו, אם תאמינו שתכשלו הרי שכבר נכשלתם. תנסי פעם הבאה שיש לך ריאיון עבודה לשבת עם עצמך ולמנות למה את מוצלחת. למה את יותר מוצלחת. למה את הכי טובה. שכנעי את עצמך שאת ראויה, וכשתכנסי למשרד כנסי בראש מורם, שופעת ביטחון ואת תראי שתקבלי את העבודה. שיהיה בהצלחה!

כשהיא תצהיר בגאווה שהיא -

ערביה מוסלמית ישראלית גאה, ששירתה בשירות לאומי את מדינת ישראל
- אף מנייק לא יעז שלא לקבל אותה לעבודה. אני, בתור איש ממחנה הימין הייתי בהחלט מעסיק אותה, שלא נדבר על להעריך אותה!! אך כשהיא רואה את עצמה כפלסטינית "אזרחית ישראל", כפויית טובה ואף מתפקדת ככזאת כשהיא בזה למדינת ישראל ומצהירה בגלוי על כך - רק חמור גרם בלי שכל יקח אותה לעבודה אצלו

stubborn woman

New member
ואני ערביה מוסלמית פלסטינית גאה../images/Emo13.gif

אבל בטח שלא אשרת בשירות הלאומי. קבל משהו מתוך חוק שיוויון הזדמנויות בעבודה חוק שוויון הזדמנויות בעבודה, אוסר להפלות בין עובדים או בין דורשי עבודה. בחוק נכללים בין השאר הסעיפים האלה: סעיף 2, "איסור הפליה", קובע כי מעביד לא יפלה בין עובדיו, או בין דורשי עבודה, מחמת מינם, נטייתם המינית, מעמדם האישי, היותם הורים, גילם, גזעם, דתם, לאומיותם, ארץ מוצאם, השקפתם, מפלגתם או שירותם במילואים, קריאתם לשירות מילואים או שירותם הצפוי בשירות מילואים, בכל אחד מאלה: קבלה לעבודה, תנאי עבודה, קידום בעבודה, הכשרה או השתלמות מקצועית, פיטורים, פיצויי פיטורים, הטבות ותשלומים הניתנים לעובד בהקשר של פרישה מעבודה. סעיף 2א קובע כי מעביד לא ידרוש מדורש עבודה או מעובד מידע על הפרופיל הצבאי שלו. סעיף 9 קובע כי בתובענה של דורש עבודה או של עובד בשל הפרת הוראות סעיף 2 תהא חובת ההוכחה על המעביד כי פעל שלא בניגוד להוראות החוק. סעיף 10 קובע כי לבית-הדין תהא סמכות ייחודית לדון בהליך אזרחי בהפרת הוראות חוק זה וכי הוא רשאי לפסוק פיצויים או ליתן צו מניעה או צו עשה. העובר על הוראות סעיפים 2 ו-2א צפוי להגשת כתב אישום נגדו, והעונש על עבירות אלה הוא קנס בסך 134,000 ש"ח. בן אדם שקצת שקול לא היה מעדיף להסתכן

מכיר את זה, ויש על כך תשובה.

מדובר בשירות לאומי. לא שירות מילואים. בהחלט, אם מעסיק שיפלה עובד על שירות מילואים!! - דמו בראשו מבחינת הרשויות. אך בשביל כך צריך קודם לטחון 3 שנים בסדיר או שירות לאומי
ואת זה אני מניח שאין לך. לכן החוק לא תופס לגבייך, בהקשר הזה. חוץ מזה, תמיד אפשר לתרץ זאת בכך שאת לא מתאימה... שכן מועמדים ששירתו את מדינתם כמו המעסיק שלהם וכמו אבותיו, ושרפו זמן יקר לטובת החברה, בזמן שאת וחבריך תרמתם לעצמכם ורוותכם האישית - המעסיק ישמח לקבלם. אמרתי לך, תצהירי בראיון עבודה שאת פלסטינית אזר... (רק שתגיעי למילה "פלסטינית" תזדקקי לאישור עבודה בישראל, אח"כ נדבר על המשך המשפט הלאומני שפלטת...)

stubborn woman

New member
בעבודה שלי יודעים היטב שאני פלסטינית גאה../images/Emo8.gif

והם מקבלים אותי כפי שאני מגדירה את עצמי, שלא להזכיר את זה שבזמן לימודי הגדרתי את עצמי ככזו זהו מוצאי, חלק מזהות, האם זה מרגיז אותך? והנה תדובה לטיעון שלך, אנו חיים בתוך מדינה דימקורטית, ומשטר דימוקרטי אמור לספק לתושביו את מלוא זכויותיהם ללא יוצא מהכלל, ובטח שללא התניה או שאתה מודה שישראל אינה מדינה דימוקרטית?

זה כיף לבוז לישראל ועם זאת לנצל את הדמוקרטיה

שהנחילו כאן היאהוד, הא? ושוב, "הפלסטינים אזרחי ישראל" הם שווי זכויות, על הנייר בלבד. כשהחוק יעבור, אתם לא תהיו שווי זכויות על הנייר בלבד, תביני מזה מה שתביני. האזרחות שלך ושל ילדיך כ"גיס חמישי עויין" לא תהה ברירת מחדל. בהקשר של העבודה שלך, שיבושם להם.

stubborn woman

New member
תודה

תודה שאתה מזכיר לי שבעבורך ובעבור שאר בציוני אני גיס חמישי
וש"הפלסטינים אזרחי ישראל הם שווי זכויות, על הנייר בלבד" לא חסר אנשים כמוך שידאגו להזכיר לי זאת..

mike00

New member
יש לי שאלה אלייך...

אם תלכי למכולת השכונתית ותבקשי מהמוכר לקבל מצרכים חינם הוא ייתן לך? אם תגיעי לרופא עיניים בכפר שלך ותבקשי ממנו שיעשה לך בדיקת עיניים+זוג משקפיים חינם הוא יעשה לך? אם תבואי לחנות בגדים ותרצי לקחת בגדים ללא תשלום את תקבלי? כולם יגידו לך שאת צריכה לעבוד בשביל זה.... בדיוק באותה מידה את צריכה לעבוד כדי לקבל הכרה במדינה הזאת... תתרמי תקבלי לא תתרמי תשארי מאחור.. לא חסרים מקופחים שהם לא מהמגזר הערבי ועדיין הם תורמים למדינה כי זה החוק וככה מדינה מתקונת צריכה להתנהל.. למה יהודי איראן וסוריה לא יוצאים כנגד המשטר שלהם? הם מפחדים שיחסלו אותם באישון לילה..... יש לך מזל שאת גרה כאן ולא שם.... אולי כדאי שתקראי על המיסים החדשים שהחמאס גובה ברשות מהתושבים עבור צרכים בסיסיים וזאת לאחר שרצח כמה עשרות בני אדם והשליט שם טרור ואז תחזרי להגיד כמה שאת מסכנה..

למעלה