אתה טועה!!!
רוב חילוניים?! מי מסר לך את המידע השגוי הזה? איזה מדינה ערבית מכילה רוב חילוני?! המילה חילוני אתם המצאתם, באיסלאם אין דבר כזה, או שהם מוסלמים או שלא... אז אני מבינה כך: שקבעת שכל מקום שיש בו שגשוג והצלחה במדינות ערב אז שם יש האנשים הם פחות מוסלמיים (מה שקראת לזה חילוני) וכל מקום שיש בו פשע, רמת חיים נמוכה, עוני באחוז גבוהה אז יש שם מוסלמיים דתיים קיצוניים!!!
....אתה כל כך אומלל ומסכן, ואגב גזען. התמונה שהוצגה היא מדובי.... דוביי, אלשארקה, אבו ד'בי, אלה רוב חילוני?! אתה כל כך מסכן ... אז בוא אני אספר לך עוד משהוא שלא ידעת: בדוביי, נשיא המדינה שם, או איך שקוראים לזה שם, הוא מוסלם דתי (המילה דתי רק בשביל שתבין את השוני מ " רוב חילוני" ) וכל החמולה של השלטון שם הם משומריי מצוות דת האיסלאם, מקיימים את כל המצוות שכל מוסלם חייב לקיים.... אותו נשיא, הוציא לפועל איזה חוק שיכול לעזור לפושעי המדינה, בין אם זה שודדים, רוצחים או מי שיהיה... איך בדיוק עוזר? הוא ציווא שכל אחד ילמד את הקוראן בעל פה... ועשו שם סקר אגב, ומצאו שהחיים של אותם אנשים שלמדו את הקוראן בעל פה (ושכמובן הפנימו את הפרשנויות
הנכונות) השתפרו והשתנו ב 180 מעלות, והם הצליחו לחיות חיים הרבה יותר בריאים מאלה שהיו להם קודם... ובטח בטח דברים כאלה לא מגיעים לתקשורת הישראלית...
ערבי הוא כמו כל איש אבל האיסאלם גורמת להם לבורות ולשנאת חינם לא הבנתי בדיוק למה התכוונת במשפט לעיל!!! אני מוסלמית, אף פעם לא הרגשתי שאני שונאת מישהו סתם כך בשל היותו לא מוסלמי. ואם התכוונת לשנאה כלפי המוסלמים, על איזה שנאת חינם מדובר?! שנאת חינם תקפה בישראל והיא רק מצד היהודים... כי כך למדתם וכך לומדים וכך תלמדו בעתיד, "לשנוא את האיסלאם" אה סורי, המשפט הנכון הוא כדלקמן: "לשנוא כל בן אדם שאיננו יהודי". ובחזרה ל 3 (
) הבניינים שאתה כל כך מתגאה בהם בתל אביב... מה שיש בתל אביב זה אפס שמאלה בהשוואה למה שיש שם בדוביי (תפנים את זה) ... ואם אתה טוען שזה בגלל הנפט, תסתכל על איראן, חיחיחיחיחיחי..... איזה אדריכלות ואיזה בניינים שם... אתם הקמתם מהומה גדולה ורחבה על זה שעושים רכבת קלה בירושלים וגשר המיתרים הזה, במדינות אחרות כבר התחילו לעבור לרכבות שנעות בעזרת מגנטים...... וכבר ציין לך מישהו איך היו בנינים לפני הנכבה שצרכתם דינמית בכדי לפוצץ אותם. אני לא אחזור על זה.