נו ומה יש לכם להגיד על זה???

stubborn woman

New member
לישראל אין משאבים טבעיים?../images/Emo6.gif

האם שמעת על תעשיית המחצבים בישראל? הקרקע בישראל והסלעים? על אוצרותיו של ים המלח? (מגניזיום, ברום?...).. הרי ברור לך שבין מדינות העולם קיים "מסחר" חילופים במשאבי הטבע.. ומה ידוע לך על החיים באיחודי האמירויות הערביות? ועל החיים בתוך דובאי? איחוד האמירויות הוא ארץ עירונית מובהקת: קרוב ל-84 אחוזים מהתושבים מתגוררים בערים. איחוד האמירויות הערביות הוא אולי הליברלית ביותר במדינות המפרץ הפרסי, אבל תרבותה מעוגנת היטב במסורת האיסלאם (עלק חילוניים
). אף שהתושבים הזרים והתיירים המבקרים באיחוד האמירויות רשאים לנהל את חייהם כרצונם
בשונה מישראל הלימודים שם הם בחינם מגן הילדים עד האוניברסיטה. איחוד האמירויות הערביות הוא אחת המדינות העשירות במזרח התיכון, והתוצר הלאומי הגולמי לנפש בה הוא מהגבוהים בעולם. זאת בעיקר הודות לבארות הנפט ולשדות הגז העשירים שבתחומי המדינה. באבו דבי לבדה נמצאים מאגרים המכילים תשעה אחוזים מכל הנפט שבעולם וחמישה אחוזים מהגז הטבעי שבו. תעשיית הנפט והגז תורמת כ-40 אחוזים מהתוצר הלאומי הגולמי של איחוד האמירויות. בנוסף לזיקוק נפט וגז עוסקת התעשייה, התורמת עשרה אחוזים בקירוב מהתוצר הלאומי הגולמי, גם בייצור מלט, חומרי בנייה ואלומיניום. ההכנסות הגדולות מיצוא נפט איפשרו הקמת מפעלי בנייה רחבי-היקף. אבו דבי, בירת איחוד האמירויות הערביות, היא עיר מודרנית, המתאפיינת בארכיטקטורה מערבית. עם זאת, יש בה עדיין מבנים עתיקים שונים ומסגדים רבים. דובאי משלבת תרבות מודרנית עם מסורת איסלאמית. היא מציעה גם מגוון רחב של פעילויות לתיירים: מספורט מים למיניו (שיט וגלישה) ועד למירוצי גמלים. ולבסוף, את הטובות שלך תשאיר לעצמך, לי לא עשית טובות כשגזלת את אדמותיי והשארת רבבות מבני עמי משוטטים בגלות בתור פליטים..

aviadbarel

New member
תלמדי לקרוא

לא אמרתי שלישראל אין משאבים אמרתי כמעט ואין. ואם את רוצה לעשות השוואה רצינית, אז יהיה נכון להראות את התוצר מהמשאבים הללו לנפש בישראל למול מדינות ערב. כוונתי הייתה (אני ארחיב למתקשים) שהאחוז היחסי של המשאבים הטבעיים מהתוצר הלאומי הגולמי לנפש בישראל נמוך עשרות מונים מזה של מדינות ערב עשירות הנפט. בעצמך אמרת שכחמישים אחוז מהתל"ג באיחוד האמירויות זה משדות הנפט (40 + 10) בואי עכשיו עם נתון לישראל ותראי על מה אני מדבר. ולא התייחסת לחלק השני של דבריי - כמה אחוז מתוך האוכלוסיה ממש נהנה מהתל"ג הזה? האם רק החמולות ששולטות במדינה או כל האזרחים?

ושוב, עלייך לבוא אל אבותייך בטענות למה נגזל

ומה נגזל. קראי בספרי ההיסטוריה, ה"נכבה" שלכם - באשמתכם. אם אבותייך היו מסכימים לתוכנית החלוקה ולא עולים עלינו עם 7 מדינות ערב ומפסידים, לא הייתם נבעטים מהאדמה. עם זאת אתם חיים תחת "כיבוש 48" בצורה נאה למדי מבחינה מערבית, קל וחומר מבחינת אחיכם המקופחים בירדן, אותם שכחת... וזה ברור, כי בצביעותכם אתם מוחים על המשטר הציוני האכזר שאף נותן לכם במה חופשית לרדות בו יום אחר יום בעוד שאחיכם, הפלסטינים בירדן חיים כערבים סוג ז', במדינתם שלהם
ותחת שלטון זר של מיעוט האשמי. אם לא טוב לך כאן את בהחלט יכולה לנסות להגר לדובאי או האמירויות, רק ש...כ"פלסטינית" לא חושב שישמחו לקבל אותך שם. אולי כישראלית בעתיד הלא רחוק דווקא ישמחו...
ככה שאת הנחיתות שלכם כ"פלסטינים" (ערבים אך עם ייחוס נמוך) אל תפילי על ישראל! הייתם נחותים בעיני אחיכם הערבים עוד לפני שישראל קמה בכלל, אך הכי קל לרדת על היהודים ולהאשים אותם, נכון?

respecta1

New member
טורקיה

רוב חילוני.. ולא לא אני המצאתי את המילה הזו.. ותראי איזה הפגנות ענק היו שם ברגע שעלה מנהיג שהוא לא חילוני.. הם ידעו שזה יכול להביא עליהם את כל מה שאמרתי בהודעה הקודמת ואגב מסכן אומלל וגזען? תסתכלי במראה נשמה תחלס כל שאר ההודעה של הזויה המצאת דברים עיוותת דברים בצורה שהגיעה לאומנות אצלכם דבר אחד מצחיק אני לא יכול להתאפק להגיב "ועשו שם סקר אגב, ומצאו שהחיים של אותם אנשים שלמדו את הקוראן בעל פה (ושכמובן הפנימו את הפרשנויות הנכונות) השתפרו והשתנו ב 180 מעלות, והם הצליחו לחיות חיים הרבה יותר בריאים מאלה שהיו להם קודם" מי ממן את הסקר?
וחוק שחייבים ללמוד את הקוראן בעל פה?
על שני מילים כפייה דתית למדת? זה לא משנה לאיזה גובה המבנים שלהם מגיעים.. הם עדיין בורים בנושאיים חברתיים.

Miss Jerusalem

New member
התשוב שלך לעגנית

מעדיפה להתעלם מסגנון כזה.. תנסה פעם לקרוא חדשות, סקרים וכו' של מדינות אחרות ולא רק בישראל...

stubborn woman

New member
מותק עם אנשים דמויי ה../images/Emo163.gif הזה לא מדברים

בעדינות שכזו בכלל, יש אנשים שעדיף לא לנהל איתם וויכוח זבוב, שעושה ויזזזזזזז אומנם מעצבן אבל התגובה האידיאלית היא להתעלם

respecta1

New member
אה ואגב, המשפט הכי הזוי שאמרת

"מה אני אעשה אם התקשורת של המדינה מנסה לטפח אצלכם את ההרגשה שאתם "על"?!" התקשורת בארץ היא תקשורת שונאת ישראל ויהודים במידה שלא יאמנת.. בשום מדינה אין תקשורת כזו לא פרטיוטית ושונאת את המדינה.. את אמורה לאהוב את התקשורת כי היא כמוך - אנטי ישראל

respecta1

New member
ועוד משהו אחרון :)

התמונה זה נראה כמו לאדע מה.. אבל זה כולה כמה בניינים לא הרבה יותר מעזראלי בזמן שיש ערפל..אז מי ישמע.. וכל זה אחרי מאות שנים..חכי עצמאות 70 שנים מה יהיה פה אחרי עשור אפילו

Miss Jerusalem

New member
זו עובדה!!

כמוני אנטי ישראל?! לא נורא , אני מאשימה את החינוך שקיבלת...

respecta1

New member
בואנה על מה אתה מדבר?

ידוע ש90 אחוז מהגופים התקשורתיים בארץ הם שמאל\שמאל קיצוני הארץ ידיעות אחרונות מעריב ערוץ 10 ערוץ 2 אולי לא שמעת מספיק חדשות בזמן האחרון והנה כמה מקרים שסתם אני שולף חילול מצבה אחת בבית קברות ערב - השתוללות עצומה בתקשורת חילול בית קברות יהודי שלם על ידי ערבי - אפילו כותרת לא קיבל הוכנס בסוף המהדורה או בריבוע קטן בעיתון וואלה למשל עם הכותרות שלהם..נהרג מבוקש חמאסניק רוצח "נהרג אזרח פלסטינאי מירי צה"ל" חייל נהרג בשכם דיבר לפני זה בעד המדינה בסרטון שגורם לבכות בריבוע קטן..אבל נהרגו 4 טרוריסטים פלסטנאים מקבלים 3\4 דף וכו' וכו' אתה יכול למצוא אין סוף דוגמאות בכל מקרה פעם ראשונה שאני שומע\יודע\ רואה.. על מישהו שחושב שהתקשורת לאומנית וגזענית
אם היא גזענית כלפי מישהו זה כלפי יהודים רק מוכיח כמה אתם הזויים אתם

בתים שעוד שניה נופלים ../images/Emo6.gif

מישהו היה צריך לעזור להם ליפול, עם כמה טרקטורים וחומרי נפץ... תסתכל על הבתים בערים המעורבות, הבתים ששרדו את הכבה ותראה כמה יפה הם עומדים, תסתכל בצידי הדרכים בכביש החוף ותראה כמה שרידים של בתי אבן יש, שפשוט הרסו אותם, אחרת הם היו עומדים עד עצם היום הזה. תחפש תמונות של טבריה לפני הנכבה, תראה איזה בתים יפים הי שם, ותקרא על זה קצת או שתראה את הסרט "יומני נחמני" שמשדרים מדי פעם בערוץ 1 ותשמע איך פוצצו אותם בדינמיט. הארץ לא היתה ריקה ולא היתה שוממה היא היתה מלאה בפרדסים ובשדות מעובדים, רוב האוכלוסיה הפלסטינית היתה של איכרים שחיו על מסחר בגידולים חקלאיים. אתה שקוע עמוק באשליה הקולוניאליסטית הזאת ש"אנחנו הבאנו להם את האור, את הבתים, את החקלאות".., איזה בולשיט

ועוד דבר קטן. כמה שלא תצעק שהערבים לא רוצים

שלום, זה לא ישנה את העובדה שאת חי בהתנשאות אדירה (שמזמן לא ראיתי כמוה, גם לא אצל ימנים) אדירה עליהם. אם לא אמרו לך פעם, אז אני יגיד לך עכשיו- שלום עושים מתוך כיבוד האחר. מי שמתנשא כמוך על האחר, לא באמת רוצה שלום, הוא רוצה דו קיום של סוס ורוכבו.

אושרי 7

New member
../images/Emo6.gif

מי שרוצה דוגמא ברורה למה זה יהודי לעומת ערבי שיילך לעזה או רפיח, אם תלכו לעזה תראו ערימות אשפה אדירה ברחובות, מבנים רעועים, צריפי פח, ומחנות פליטים צפופים ועלובים, ולידם גוש קטיף, חומש, אלי סיני, מדשאות ירוקות, גנים ציבוריים, חממות חקלאות וכל עמל אדם אשר מוציא תנובה אל הארץ. ואז יגידו המלעיזים: "בטח! יש למתנחלים מימון והערבים המסכנים מתים מרעב", ואז נענה לו, מדוע? מדוע הם מתים מרעב? התשובה ברורה כשמדי שנה עוברים בציר פילדלפי 36 טון אמל"ח לרשות הטרור,אין פלא שלא נשאר כסף לחיות כשהתקציבים הערביים (אגב מתנה ממשלת ישראל הכושלת) הם תקציבים בכדי למות.

stubborn woman

New member
מעניין מדוע?

בטח כי נותנים להם לחיות בנחת שמה בטח כי צה"ל מתייחס לאזרחים הפלסטינים כפי שהוא מתייחס למתנחלים בטח כי רגליו של צה"ל אינן מחוללת את אדמותיה של פלסטין.. ו.. ו.. ו.. בטח כי הפלסטינים לא חיים תחת הסגר בטח כי לא גנבו להם את אדמותיהם ואת יבולם בטח כי לא נותנים להם לחיות בחשיכה למשך ימים בטח ובטח ובטח... בעצם הטיעון התמציתי שלך תמיד יהיה כי מדובר בערבים אסור לי לשכוח שאנו עם מוערץ

mike00

New member
וזה בטח כי הם פשוט מלאכים שמקדישים את חייהם

לעזרה לזולת,לסובלנות ואהבת אדם.....חחחחח... לכל רוצח מגיע למות...

aviadbarel

New member
לקחו לי, אכלו לי, שתו לי...

מתי תפסיקו כבר עם הבכיינות הזו? בואי נלך למדינה אחרת, לא מדינה שבה יש את היהודים הנוראים.. איך נראים החיים בממוצע לעברי שמתגורר במדינה אחרת?

stubborn woman, האם יש כיבוש בעזה?

"כיבוש" ישראלי הכוונה. אם כך למה הקסאם? במה חטאנו הרי יצאנו מעזה עד אחרון המתנחלים, ועכשיו אנו צריכים כנראה לחזור...בעל כורחנו. אדמותיה של פלסתין? תגדירי את "אלמדינת אלבלסתין", מהם גבולותיה. הגדה המערבית? עזה? כל מדינת ישראל? או אולי ירדן
אני מצפה להגדרה שלך מהי פלסתין ואדמותיה.

stubborn woman

New member
מבחינתי

כל אדמה שעל פניה הציוני מתגורר כיום הייתה שייכת לעם הפלסטיני אולי ארצו הייתה נטולת גבולות מוגדרים אך הארץ הזו הייתה שייכת לו אתם הם האלה שכיוצא מכל עוולות הגולה והשואה עליתם ארצה וגזלתם מאת |הפלסטינים (שאני נמנית כחלק מהם) את אדמותיהם,בתיהם, וארצם, גירשתם אותם ממולדתם בעל כורחם והפכתם אותם לפליטים ופיצלתם את שורותנו בכדי לאחד את שורותיכם, וכעת קם לו חוק השבות שבמתכונתו מאפשר ללא-יהודים (שלהם סב יהודי או סבתא יהודייה) להגר למדינת ישראל ולקבל אזרחות מיידית. במסגרת הוראות החוק עלו לישראל החל מראשית שנות התשעים מאות אלפי עולים שאינם יהודים ושאינם מעוניינים לחיות כיהודים בעוד שלפלסטינים שבמקור חיו פה לפניכם (וכאן אני מדברת העבר הקרוב ולא על לפני 2000 שנה) אין להם את הזכות לשוב לארץ מולדתם ומוצאם!! ואללה יופי! אומנם אתם לא תפנו את האדמות שכבר גזלתם, אך אתם כן יכולים להפסיק עם ההתנחוליות, לצאת מכל שטחי הגדה לחזור לקווי 67ולשנות את חוק השבות כך שיאפשר לכל פלסטיני שהרחקתם מארצו לשוב אליה.deal? אויש, שוב שכחתי שאני פונה לציוני ושזה פוגע בחזון הציוני ומאיים על הרוב היהודי ב"ארץ ציון"

למעלה