נו ומה יש לכם להגיד על זה???

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo85.gif

חוצפנית לא אומרים לי חמוד... אוקי?! אני יודעת שהאמת כואבת.. אבל מה לעשות?! אתה לא מקבל אותה!! וזה לא אומר שתיכנס ללחץ... אני לא אחפש בשבילך על תרומת הערבים בישראל. אבל התשובה שלי היא אחרת: ברגע שיהיה שוויון במדינה, וברגע שרופא ערבי יוכל להיות מנהל בית חולים, וברגע שכימאי ערבי עם פוסט דוקטורט יוכל לעבוד בתחומו בארץ, ולא חסר כאלה אנשים... ברגע שלאנשים כאלה תינתן ההזדמנות להוכיח את עצמם במדינה,אז תהיה להם תרומה רבה. זה בדיוק כמו לבוא לבקש ממובטל תלושים של שלושת חודשי העבודה האחרונים..

SHITBREAK3

New member
ברגע שערבים יפסיקו לזרוק אבנים על חיילים

יפסיקו להתפוצץ בכל מקום יפסיקו לשגר טילים על שדרות יפסיקו לסייע לארגוני טרור יפסיקו לביים פציעות לתקשורת ויפסיקו לעשות עוד הרבה דברים.... אז אולי אנשים ירגישו שהם יכולים לסמוך עליהם ולתת להם יותר אחריות

ועלוב, לא קוראים לי חמודה, אוקי?!?!

יש שוויון לערבים על הנייר, כי בפועל רובכם גייס חמישי, ללא חובות ועם עזות מצח וללא בושה לדרוש עוד זכויות, כשאתם "אזרחי העל" בזים למדינה. אם הייתם אזרחים ישראלים נאמנים, היה שוויון בפועל. ככתוב במגילת העצמאות - את חלקכם בבניין המדינה לא מילאתם. אתם לא שותפים. ברגע שכימאי עם פוסט דוקטורנט ישרת 3 שנים בשירות לאומי, הוא יקבל עבודה ככימאי ולא יחפש ת'צמו שלוש שנים בלשכת התעסוקה בזעקות קיפוח. זאת בניגוד ליהודי שנתן שלוש שנים ויותר מכך למדינה ורק אח"כ חזר ללימודים... תתנו תקבלו! אתם טובים בלחלוב את משאבי המדינה, ובזים לה בו זמנית. תתחילי בזה שתעריכי מעט את הדגל בכחול לבן, אח"כ תראי איך הכל יסתדר...

respecta1

New member
סתכלי את הכמות יהודים בעולם

ולעומת זו כמה הישגים למישהו פה יש את קישור לכתבה שעיתונאי ספרדי (ונוצרי) ידוע כתב על היהדות והאיסלאם? אולי זה יכניס בה קצת שכל

respecta1

New member
נכון אני מתנשא על רובם

אנשים עם פנאטיות דתית (האמת לא משנה איזה דת) שמלמדים את ילדיהם רק שנאה את הכבוד שלי אין להם..את המיעוט אצלכם שלא ככה אני מכבד אבל מה לעשות זה מיעוט

ואפשר להיות שמאלני טוב, גם על גבול הסהרוריות

מבלי להוציא את העם שלך בבוז כרומסי זכויות אדם וככובשים אכזרים, זאת כשהאויב מכריח אותנו בעל כורחנו לשבור לו את העצמות ואינו חפץ חיים, או שקט או שלום. קצת הגינות מצדך, זה הכל. וזה שאתה יודע ערבית זה אחלה, גם אני למדתי מעט, וזה נחוץ בהחלט. בהחלט respecta צודק. מצבה של ה"גולשת המיואשת" היה הרבה יותר גרוע, אם לא היינו כאן, 9 ילדים ואוהל + עוד 2 נשים לאותו בעל? לא הייתי פוסל על הסף. היא לא הייתה מגיעה למה שהגיעה היום, ולא היה לה גם האומץ או היכולת להתלונן על מצבה. נראה אותה חכמה גדולה, טסה לירדן ומתלוננת שם על קיפוח הרוב הפלסטיני בארצו (ירדן, אלא מה)... ישר לקלבוש, בלי חוכמות. אבל כאן...יחי הדמוקרטיה הישראלית, אפשר למתוח אותה עד הגבול שאפשר לפגוע בה

Miss Jerusalem

New member
כל כך דעות מטופשות יש לכם על הערבים

לך תדפדף באתרים ופורומיים ערביים. לא צריך לקרוא, תסתכל רק על תמונות כמו ילד בגן ומבטיחה לך שתלמד משם המון על החיים של הערבים.

אין שום דיעות מטופשות, יש מנטליות ערבית.

וזה לא מסתדר עם מה שחינכו אותנו כיהודים, דורות על גבי דורות. כן אני יודע קצת על סדר העדיפויות אצל ערבים, אל תלמדי אותי: 0 המטרה מקדשת את כל האמצעים, גם המוות, מוות אכזרי לגיטימי לשם המטרה. 1.האדמה וערך האדמה. 2.כבוד וכבוד המשפחה. 3. ערך החיים. ואצל היהודים. 1. שימור החיים, ערך עליון!! אפילו שימור חיי אויבנו באם ניתן. 2. המוסר היהודי. 3. האדמה. 4. הכבוד. זאת הבעיה למה אנו לא מסתדרים. רק חילופי שטחים והזזת גבולות יפתרו את הבעיה ברובה המכריע.

stubborn woman

New member
הצחקת אותי../images/Emo6.gif

"המטרה מקדשת את כל האמצעים" זה הערך העליון ביותר שלנו?! כן.. תמכור את מילותיך (התאפקתי שלא להשחיל מילה ממעודפותיי
) למי שיקנה אותן תעשה סקרים פה נשמה ותתפלא לגלות שהרוב היהודי יסכים לעיקרון הזה אישית איני מתפלאת כי כמעט כולם פה שירתו בצבא.. השלכותיו של הצבא.. ותרשה לי להעיר לגבי סדר הערכים שלכם: 1.
2. שתי המילים אינן מתחברות לי, "מוסר" ו "יהודי"
3. האדמה שגזלתם (החסרת מילה) 4. כבוד?! כלפי מי בדיוק?
ובקשר לחילופי השטחים we will in your dreams baby

כן, כנראה שאת קיבלת (וחטאת) בחינוך ציוני.

אם היית רק מעיזה לדבר את השפה העברית, שאת כותבת בה לצד אחייך הברברים בעזה, היית מקבלת הסבר מזורז עם הדגמה על בשרך מהם ה"ערכים" שעליהם חונך פלסטיני מאמין. הסבר פשוט. הפלסטיני המאמין בתורתו של מוחמד שבע"פ, כשמפורשת בידי קיצוניים נהפכת לדת שמעודדת מוות ורצח! מטרתו (מקום ראשון
)היא שחרור האדמה (מקום שני
) מהיישות הזרה (הציוני), זאת יעשה בכל מחיר! ישלח את אשתו בניו ובנותיו ועצמו, כדי להתאבד ולמות מות קדושים (ערך החיים מקום אחרון) לכן המטרה היא בראש ובראשונה, המוות גם אם מזוויע ככל שיהיה לגיטמי, מות קדושים למען האדמה, למען הכבוד. הערבי ירצח גם ירצח על ערך כבוד המשפחה, את שכנו אישתו וביתו באם סרחו, שכבו או פשעו וביישו את כבוד המשפחה. ולכן ערך החיים אצלכם מתחת לכבוד. זה שאת, ספציפית, חטאת בחינוך ציוני ספגת מעט ערכים מהמוסר היהודי ואביך בטח, לא ירצח אותך באם יצאת לבלות עם חבר וחזרת בבוקר שאחרי... זה הערכים והחוקים והפתיחות הללו הבאנו לכאן והורייך ושכניך ספגו זאת מאיתנו, ואת יכולה לקשקש שטויות עד מחר. תעריכי זאת. אולי כדאי שת'גגלי "רצח על כבוד המשפחה" ותראי בעצמך.

respecta1

New member
../images/Emo41.gif לא יאומן גועל נפש

צריכים לאתר את האיי פי ולהעיף אותך מהמדינה מגעיל איך שאת מדברת יגזענית פאשיסטית אנטישמית מגעילה

aviadbarel

New member
מתחת לכל רמה.

פשוט אדם ריקני ונמוך קומה. מצער אותי לראות אותך כמייצגת ערביי ישראל, את עושה להם עוול. אנשים משכילים, נאורים ואוהבי חיים מיוצגים על ידך ושכמותך, אתם פשוט עושים עוול למגזר. את אדם כל כך עלוב שאני בטוח שאת לא מעורה חברתית בעיר מגוריך. נסי להסתכל פנימה לשם שינוי ולא החוצה. לא יתכן שמישהו הוא מהנדס כי הוא גאון אבל לא ראש הממשלה כי המדינה מסריחה. אם מישהו מהנדס אז הוא חכם אבל גם המדינה סיפקה לו את האפשרות ללמוד (שלא כמו בכמה מדינות ערביות אחרות) ואם הוא לא ראש ממשלה יכול להיות שהמדינה מאפנה אבל כנראה הבחור גם לא עילוי. אי אפשר לתלות את כל ההצלחות שלנו בעצמנו ואת הכשלונות באחרים. ונסי לשם שינוי להגיב עניינית, אולי עוד יצא ממך משהו.

stubborn woman

New member
לאיזו תשובה בדיוק ציפית?

ואגב, מאייתים מעפנה** ולא מאפנה ע' בדומה ל א' היא גם אות גרונית אך מבטאים אותה בצורה שונה אויש שכחתי שאני פונה לציוני.. what else am i?

aviadbarel

New member
אני משתדל להשאיר את רף הציפיות נמוך

כי למדתי להכיר את אופייך. ולענייננו - מאפנה אני יכול לאיית איך שבא לי כי זה לא מילה בעברית. כמו שאפשר לכתוב טורקיה ואפשר גם תורקיה. טלויזיה וטלביזיה. ועוד ועוד ועוד. תלמדי עברית ואז תתקני אותי על שגיאות דימיוניות. מאפנה. ובשבילך מעפנה גם כן.

גם לאחמדיניג'אד יש אותה אלרגיה, מצא מין את

מינו
החוק לכשיעבור יעשה איתך את הצדק לפי כל דין והגינות. אינך ראויה לאזרחות ישראלית.

למעלה