נו ומה יש לכם להגיד על זה???

respecta1

New member
ומבחינתי

כל אדמה שהפלסטנאים התגוררו עליה (עזבי את זה שלא היו פלסטנאים) הייתה שייכחת לפני זה לעם היהודי והארץ שלהם כן הייתה עם גבולות מוגדרים ובנוסף הייתה שייכת לו.. אגב...תגדירי את המילה ציוני.. לפי השימוש שלך בה לא נראה שיש לך ממש מושג מזה בכלל.. אלה סתם עוד מילה שהחדירו לך בתעמולה האנטי ישראלית

אין פרסי ניחומים לתוקפן. הפסדתם - תשלמו באדמה

לא שהאדמה הייתה שלכם, אנחנו הסכמנו להסתפק במועט אך הכרחתם אותנו לשחרר את אדמת אבותנו מהכיבוש הערבי וקבלו את התוצאה באהבה. אז תודה אפשר לומר. תודה שתקפתם והפסדתם. מדינת ישראל קיימת
ותמשיך לנצח, על אפכם וחמתכם, והכפרים העבשים והחרוכים והמנותצים בהם גרים שמאלנים צבועים ש"כאילו רוצים" לעזור לכם כשהם בוזזים את האדמה. רוצים להיות שותפים, תפדלו - אהלן וסהלן אך - יש גם חובות - תשתתפו ותראו איך הכל יסתדר. רוצים לדבוק באותה לאומנות פלסטינית כפויית טובה, תזכו לגורל ויחס כמו אחיכם ה"פלסטינים" שהוא טוב עשרות מונים תחת "הכיבוש הישראלי" מאשר תחת הבוז של אחיכם הערבים אליכם. אישית, אין לי בעייה שתחזרו (הערבים בישראל - לא זכות השיבה!) לקיבוצי השמאל ויישובי הפאר שלהם, על חורבות כפריכם, שכן אלו שכמותי לא יוכלו להגר לשם. אם הגזענים שם, היו כל כך אוהבים אותכם כמו שהם "אומרים" - הם לא היו מתנגדים לכך, בצביעותם.

הציונים הם התוקפנים. מי שבכוח לוקח ארץ

של עם אחר הוא התוקפן, ולא יעזור כמה תתבכיינו אכלו לי שתו לי על זה שכביכול הערבים התקיפו אתכם. תלמדו לקבל את העובדה שאין פלישה ללא התנגדות. ולמרות זאת כל זה שייך לעבר, והרוב המוחלט של הערבים מוכן לפתוח דף חדש וללכת אתכם לשלום, אבל אתם מתעקשים ומסרבים.

stubborn woman

New member
חשוב להם יותר להמשיך להזכיר לנו שאנו גיס חמיש

גיס חמישי** וברגע שאנו משלבים את מוצאנו הפלסטיני כחלק מזהותנו אז הם ישר קופצים עם הטיעון ש"הפלסטינים אזרחי ישראל הם שווי זכויות, על הנייר בלבד" יעני יא עצבני-רגוע יש אנשים שמומלץ להתעלם מהם

איזה שלום, קודם נדבר על שלום מבית.

אולי לא שמת לב לשתי הלאומניות כאן, הן לא רוצות שלום: "הציוני המתהלך על האדמה" (בטח נשמע טוב!! בערבית). סתם לידע כללי האם אתה לא מגדיר עצמך ציוני? תגדיר לי ציוני בעיניך? ומה הפיתרון לדעתך? אשמח לתגובה.

לא אני לא מגדיר עצמי ציוני.

כל פתרון שיאפשר לבני אדם בארץ הזאת לחיות בשוויון ולא בהפליה אתנית, כולל זכויות לפליטים, יהיה סביר בעיני.

אז אתה סוג של אנרכיסט. שמאל טהור.

שזה מעבר לשמאל הציוני שאנו מכירים כאן, מעבר למר"צ אפילו מעבר לחד"ש או על הגבול הזה. זה נוגד את כל הערכים שחונכנו עליהם כאזרחים ישראלים ויהודים, שישראל היא מדינתו של העם היהודי, מדינה דמוקרטית ברוח מגילת העצמאות. המדינה היחידה שיש לעם היהודי. כל נסיון להפוך אותה למדינת כל אזרחיה - תהפוך אותנו למדינה הערבית ה-23. ישראל תהפוך ל-ישמעאל בבוא היום. לא פלא שכל יהודי בר דעת כאן, מתקומם לשמע דעותיך. זו דעה אובדנית למדי. אתה מעוניין למחוק את זהותה של המדינה היהודית, אין כאן קשר לזכויות המיעוטים בארץ ישראל, מי שתורם למדינה היהודית בשירות אזרחי/צבאי, רואה עצמו כשייך באם הוא יהודי או בן מיעוטים- חובתה של המדינה לתת לו זכויות מעבר לאלו שבזים לה ועומדים מנגד מלגלגים. ומי שבז לה ותומך באויביה, רואה עצמו גיס חמישי המדינה צריכה לבוז לו בחזרה, ללא הבדל של דת גזע ומין, זו דעתי. ולכאן אני מכוון.

אני לא אנרכיסט, ולא מתנגד למדינות

ההשקפות החברתיות שלי לא שונות בהרבה מהסוציאל-דמוקרטיה שיש בסקנדינוויה. רק אצלנו מי שמאמין בדמוקרטיה ושיוויון לאומי צריך להתמודד מול טענה שהוא כביכול "קיצוני", בשעה שבהרבה מדינות אחרות האנשים שמאמינים בדעות כמו של הציוניות המיינסטרימית נחשבים לימין קיצוני, והם אלה שצריכים להתגונן מול ההתקפות על הגזענות שלהם. מה לעשות שאצלנו המפה הפוליטית מעוותת לגמרי, ודמוקרטים מתונים נחשבים לשולי השמאל הרדיקלי, ואילו לאומנים וגזענים הם "מרכז"? אתה לא רוצה ליהפך למדינה הערבית ה-23? יהודי שלא מתאים לו לחיות בארץ עם הרבה תושבים ערבים, שיבוא בטענות להורים/סבים/רב סבים שלו שעשו בשבילו את הבחירה הזו והיגרו למזרח התיכון. בשורה תחתונה מהגרים צריכים לכבד את המרחב שהם באו אליו ולהשתלב בו, ולא לנסות להשתלט עליו.

יש רק מדינה אחת לעם היהודי, ברגע שדרכך

תהפוך אותה למדינת כל אזרחיה, גם העם היהודי יתפקד בהתאם ויטמע בין הגויים ללא זהות. לדעתי, גם האזרחים היהודים וגם הערבים ושאר בני המיעוטים - צריכים ואמורים להיות נאמנים (כאזרחים) למדינה, לדגלים להווי ולערכים ולשרת בשירות אזרחי כלשהו לפחות, ולתרום לקהילה שלהם שזה המינימום. מי שקשה עליו, שיחיה לו כאן בנחת ובכיף, רק לא כאזרח בעל זכות בחירה בכנסת ישראל, אלא כתושב שכן אינו רואה את עצמו חלק מהמדינה ומההווי שלה.

אושרי 7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אלמלא הנפט ידידי, דובאי הייתה נראית ומסריחה כמו טול כרם ורמאללה. הערבים שם לא שונים מהערבים בשום מקום אחר, פשוט שם, מה לעשות, שיחק להם קלף מטורף, הם רק צריכים לשאוב את הנפט ולרשום חשבונית. כל הפעולות שציינת הן פעולות לחימה בטרור לגיטימיות. העם הפלסטיני חרט על דגלו להשמיד את ישראל, ומחובתה של ישראל לדכא אותו עד עפר. הטרור הוא לא תוצאה של כלום, לא רק ישראל מותקפת אלא המערב כולו, בגלל מה שהוא, בגלל ערכיו, זהו מאבק דתי שהאסלאם הכריז על המערב ללא קשר למה שהמערב יעשה או לא, הטרור לא קורה בגלל שנלחמים בו, הוא קורה בגלל שלא נלחמים בו מספיק. למרבה האירוניה דווקא הערכים של המערב מונעים ממנו מלהתאחד כנגד האויב ולמחוק אותו מעל פני האדמה, והערבים מכירים בחשיבות שהמערב מייחס לחיי אדם ורואים זאת כחולשה, ואת החולחשה הזאת הם מנצלים עד תום. אני מקווה שיבוא היום בו המערב יתעורר ויבין את המפלצת שמולו הוא ניצב, ויבין שזו מפלצת שאי אפשר להשמיד באמצעות נשק דמוקרטי.

../images/Emo6.gif כמה פלסטינים יש בדובאי? מעניין.

לדעתי יש יותר יהודים שושואיסטים שעושים אחלה ביזנס שם מאשר פלסטינים. לך תבין.

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo31.gif

אתה כל כך עלוב שחושב שכל הצלחה ושגשוג בכל מדינה באה בזכות היהודים... תפיסקו להרשים את עצמכם בעצמכם... הפכתם להיות למגעילים, בהנחה שלא הייתם כאלה. כאילו שאין חכמים בעולם רק אצל יהודים!! כאילו שאין אנשי ביזנס בעולם רק אצל יהודים!! כאילו שאין תוכניות שיקום ובנייה רק אצל יהודים!! די כבר... תפסיקו עם הגועל הזה. ואת זה לא תוכלו להפסיק, רק אם תלמדו אודות החיים במדינות ערב, אודות אנשי העסקים, המדענים והחוקרים שם... החינוך שקיבלת פה במדינה נתן לך להאמין שדברים כאלה לא ניתן למצוא רק אצל יהודים... חבל, כלום לא יישתנה לטובה במדינה הזו אם יש אנשים כמוך.

אל תרדי לשפה נמוכה, חוצפנית.

וכן, יש קרדיט לערבים. את הכתוב במגילת העצמאות הם פירשו כרצונם והנה ציטוט: "אנו קוראים - גם בתוך התקפת-הדמים הנערכת עלינו זה חדשים - לבני העם הערבי תושבי מדינת ישראל לשמור על שלום וליטול חלקם בבנין המדינה על יסוד אזרחות מלאה ושווה ועל יסוד נציגות מתאימה בכל מוסדותיה, הזמניים והקבועים" בהחלט לקחו חלקם בבניין
את הקרדיט הזה לא אקח מהם, שכן נאמר "עבודה ערבית"
יש מהנדסים ערבים, גם עליהם למדתי, לצערי. ואני לא מדבר על מדינות ערב, אנו חיים כאן ואת חיה בישראל. בואי נלך הפוך, תראי לי מה תרמו הערבים בישראל, ברמה הכללית והיחידנית למדינת ישראל לא ל"פלסתין" ולא לירדן ולא לסוריה. אני מחכה לתגובה.

אושרי 7

New member
תשמעי, את פשוט מדברת שטויות

דברי איתי במספרים במקום בהתרסות. איש לא טען שאין מדענים ערבים. אבל עובדה היא ש 22% מזוכי פרס הנובל אי פעם הם יהודים, בהשוואה לעובדה שיהודים מהווים בערך אחוז בודד מאוכלוסיית העולם זה נתון מרשים ביותר. אני אתן דוגמאות למדענים יהודים במאה שעברה: מספיק רק לתת את איינשטיין ופרויד, הרבה אנשים מחשיבים אותם לשני האנשים החכמים ביותר במאה ה 20. קספרוב, גדול השחמטאים אי פעם, צמרת השחמט העולמית מורכבת כמעט אך ורק מיהודים. מספר עצום של זוכי פרס נובל בתחומי הפיסיקה והכימיה. הערבים פשוט לא יכולים להתחרות בגאונות היהודית, זה לא קשור לחינוך שקיבלתי אלא לעובדות: "העיתון הערבי אל- חיאת היוצא לאור בלונדון מביא היום את הסטטיסטיקות האחרונות על העולם הערבי מהם מתברר שהערבים מצטיינים בעיקר בהולדה ובאבטלה... ואת זה לא אומר ליברמן אלא הנתונים של הליגה הערבית מנתונים אלה עולה כי ישנם כיום 312 מליון ערבים, 113 מליון בלבד מהם מועסקים , 38% מהם מתחת לגיל 15 דבר המעיד על שיעור ההולדה הגבוה. נתון מבהיל נוסף על פי יונסק"ו 40% מהערבים אינם יודעים קרוא וכתוב כלומר כ 70 מליון וישנם מוסדות המביאים מספרים גדולים יותר של אנאלפאביתים ." אזד תקראי קצת עובדות לפני שאת יורה שטויות לאוויר. ערבים מצטיינים בעיקר בטרור, התרבות ואבטלה. זה לא שיפוט שלי אלא עובדה בשטח.

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo85.gif

מי מעניק את פרס נובל? השמעת על הערביה ממצריים? היא כימאית שנרצחה לפני כמה שנים על ידי המוסד הישראלי.. למה? איך אפשר להעלות את אחוז מקבלי הנובל כשאתם עצמכם מעניקים אותו הא?! איך אפשר להעלות את אחוז מקבלי הנובל כשהמוסד הישראלי רוצח (בסתר) את אותם משכילים ששואפים להגיע גבוה?!!! התחלנו את הדיון מרמת החיים המעולה שאתם טוענים שנתתם לערביי ישראל!!

SHITBREAK3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אולי אלוהים עד לאן התדרדרת.... עכשיו אנחנו רוצחים בכוונה מדענים ערבים כדי שיהודים יזכו בפרס נובל? אז כאילו גם קוראת את השטויות שאת כותבת לפני שאת לוחצת על "שלח"??? את פשוט חיה בסרט

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo85.gif

את השטויות תוכל למצוא בתגובות לכל כתבה בנוגע לערבים.... לא צריך לחפש בשבילך, תוכל למצוא בקלות, יש המון כאלה.

אושרי 7

New member
מעניין, יש לך הוכחות

להאשמות החמורות שאת זורקת? הייתי רוצה הוכחה. ובלי קשר למספרים, תראי לי את האיינשטיין הערבי. קדימה. אני רוצה לראות אותו. באמת כ"כ כואב לך להודות בעובדה שיהודים פשוט יותר מוצלחים?

אושרי 7

New member
אה, ואם כבר

הייתי מאד מעוניין שתעני לי באשכול החדש שפתחתי. בבקשה, אני מפציר בך.

למעלה